۱۳۹۴ خرداد ۲۸, پنجشنبه

انجمن نجات ايران .بكارگيري بريده مزدوران مأموريت اصلي سربازان گمنام - قسمت نهم: «كميتة فرهنگي» براي حفظ امنيت ملي!

انجمن نجات ايران
وبكار گيري توابان وبريده مزدوران

 تاریخ ایجاد در 29 تیر 1392
شوراي عالي امنيت ملي

-    در سال 1368 به هنگام اصلاح قانون اساسي و با حذف پست نخست وزيري، به منظور تمركز در تصميم گيريهاي نظام و به خصوص هماهنگ نمودن تصميمات سه قوه و وظايف نظامي و امنيتي، شوراي امنيت كشور و  شوراي عالي دفاع در شوراي عالي امنيت ملي متمركز شد. در متمم قانون اساسي در سال 1368 آمده است: «به منظور پاسداري از تماميت ارضي و حاكميت ملي و تعيين سياستهاي دفاعي- امنيتي و نيز بهره برداري از امكانات مادي و معنوي كشور براي مقابله با تهديدات داخلي و خارجي، “شورايعالي امنيت ملي” تشكيل ميشود».
-    شوراي عالي امنيت ملي داراي 8 عضو دائم و 2 نفر به عنوان نمايندة ولايت فقيه (خامنه اي) ميباشد. اعضاي اين شورا عبارتند از: 2نماينده ولي فقيه، (آخوند حسن روحاني كه از ابتدا تاكنون به طور ثابت نماينده خامنه اي در اين شورا بوده است و نفر دوم احمد خميني بود كه بعد از مرگش علي لاريجاني و بعد از علي لاريجاني، وقتي رئيس مجلس شد، سعيد جليلي است) رئيس مجلس، رئيس قوه قضائيه، وزيران اطلاعات،كشور، دفاع و خارجه،رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح،رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي.
-    علاوه بر اعضاي دائم فوق، اين شورا داراي تعدادي اعضاي غير دائم نيز است كه بر حسب موضوع به جلسات شورا دعوت ميشوند.
-    كميته هاي شورايعالي امنيت: از سال 1368 تا شهريور 1384 كه احمدي نژاد رئيس جمهور شد، دبيرخانه شورايعالي امنيت به رياست آخوند حسن روحاني براي پيشبرد كارهاي تخصصي در 5 كميته شامل كميته سياست خارجي، كميته امنيت ملي،كميته دفاع،كميته اطلاعات و كميته فرهنگي سازماندهي شده بود. در دولت احمدي نژاد، ابتدا علي لاريجاني دبير شوراي امنيت ملي شد
 و او كميته هاي شوراي عالي امنيت را به 7معاونت تبديل كرد. معاونتهاي، راهبري، امنيت داخلي، اقتصادي، سياست خارجي، امنيت بين المللي، دفاعي و فرهنگي. با تغيير لاريجاني به سعيد جليلي 


دبيرخانه اين شورا در 5 مديريت سازمان يافت كه عبارت است از  مديريتهاي امنيت داخلي، اقتصادي، سياست خارجي، امنيت بين المللي،و فرهنگي.
-  
بن بست وزارت اطلاعات در مقابله با مجاهدين
-    تحليل و ارزيابي وزارت اطلاعات بعداز عمليات فروغ جاويدان و قتل عام زندانيان سياسي  اين بود كه مجاهدين منهدم ميشوند!
-    با اين تحليل قتل عام فجيع سال 1367 در دستور قرار گرفت كه مجاهدين در زندان يا ميميرند يا بريده و منفعل ميشوند و تأثير اين قتل عام پايگاه مجاهدين را در داخل ايران منفعل ميكند و اين قتل عام به همراه ضرباتي كه در فروغ جاويدان از نظر نظامي ارتش آزاديبخش متحمل شده به انشعاب و انحلال تشكيلات مجاهدين و ارتش آزاديبخش ميانجامد!
-    به دنبال حمله عراق به كويت در 11 مرداد 1369 (2 اوت 1990) و پيامدهاي آن و بر پايه گزارش تحليلي وزارت اطلاعات در مورد مجاهدين كه (بعداز فروغ جاويدان و قتل عام زندانيان) بسيار تضعيف شده اند،رژيم ملايان خيز انهدام ارتش آزاديبخش را با ضربه نظامي برداشت.
-    در تهاجمات نظامي رژيم ملايان به ارتش آزاديبخش (مجاهدين  آن را عمليات مرواريد ناميدند)، آنقدر مطمئن به نابودي ارتش آزاديبخش بود، كه تعداد قابل توجهي اتوبوس براي انتقال اسراي مجاهدين به زندان اوين با خود آورده بود! اما در عمليات دفاعي مرواريد مجاهدين درس فراموش ناشدني به رژيم دادند كه در گزارشي تحليلي كه بعد از اين شكست خفت بار از وضعيت مجاهدين به شوراي عالي امنيت رژيم داده شد، آمده است: “از ديوار بلندتر از قد خودمان (رژيم) ميخواستيم بالا برويم“. و در اين گزارش وزارت اطلاعات مورد انتقاد شديد، قرار گرفت، كه ارزيابي درستي از مجاهدين و ارتش آزاديبخش نداشته است.
-    پس از  اين شكست، سران رژيم در شوراي عالي امنيت به اين نتيجه رسيدند كه از طريق نظامي قادر به رويارويي با مجاهدين و مقاومت ايران نيستند. و 
براي انهدام و خنثي سازي مجاهدين بايد راهكارهاي سياسي و در كنار آن تروريستي را به كار بگيرند.
-    معامله سياسي: معامله با صدام حسين براي استرداد مجاهدين در دستور كار فلاحيان وزير اطلاعات وقت قرار گرفت. فلاحيان هيأتي را براي مذاكره به عراق فرستاد. درخواست اول اين هيأت استراداد مجاهدين و به ويژه رهبري آن بود. وقتي در اين مورد با جواب منفي مواجه شدند،درخواست دوم خود را مطرح كردند كه عراق چشمهايش را روي عمليات تروريستي روي رهبري مجاهدين ببندد. تا آنها بتوانند به ترور آقاي مسعود رجوي جامعه عملي بپوشانند 

كه در اين مورد هم جواب منفي گرفتند. هرچند وزارت اطلاعات مرتب خواست معامله سياسي و اقدامات تروريستي را هيچگاه رها نكرد و در هر ملاقاتي در بغداد يا تهران با سران عراق خواسته هايش را مجدد مطرح كرد اما راه حل معامله (استرداد يا ترور به كمك دولت عراق) از اولويت يك افتاد.
-    به دنبال جواب منفي استرداد يا ترور به كمك دولت عراق،  در شوراي عالي امنيت ملي طرح وزارت اطلاعات تصويب شد كه “با تمام قوا و به طور گسترده كارزار شيطان سازي از مجاهدين در دستور قرار گيرد و در درون مجاهدين تلاش كنند بريده و خائن در ارتش آزاديبخش به وجود آورند تا با انزوا در بيرون و ضربه خائنين از درون مجاهدين تشكيلات مجاهدين و ارتش آزادبيخش را منهدم يا حداقل خنثي كنند.
 “
 يكي از معاونين وقت وزارت اطلاعات گفته بود ”كار روي

منافقين بريده براي ضربه زدن به مجاهدين تنها راه كاري

 است كه به آن رسيديم“

«كميتة فرهنگي» براي حفظ امنيت ملي!

وظيفة شورايعالي امنيت رژيم كه صرفنظر از عبارت‌پردازي عوامفريبانه آن، حفظ امنيت نظام ولايت فقيه  از طريق به‌خدمت گرفتن همة امكانات موجود، يعني اعدام، سركوب، شكنجه، جاسوسي، جعل خبر و جنگ رواني، صدور بنيادگرايي و تروريسم و جنگ است، كارزار شيطان سازي و جذب بريده ها به وزارت اطلاعات را  در دستور قرار داد.
براي دستيابي به  اين هدف در پائيز سال 1370 كميته فرهنگي را به رياست آخوند محمد خاتمي و در زير مجموعه دبيرخانه شوراي عالي امنيت به رياست آخوند حسن روحاني تشكيل داد.
تشكيل كميتة «فرهنگي»! براي تأمين «امنيت»! ملي عجيب و شايد هم مسخره به‌نظر مي‌رسيد. اما واقعيت اين است كه در پشت اين ترفند آخوندي توطئة رذيلانه شيطان سازي  نهفته بود. اين تئوري مشترك رفسنجاني و آخوند حسن روحاني  (رئيس و دبير شوراي عالي امنيت ملي با وزراي ارشاد و خارجه و وزارت اطلاعات) براي انهدام و خنثي سازي اپوزسيون با اهداف زير بود:
1.    راه كار اصلي ضربه به مجاهدين به عنوان اپوزسيون برانداز و جذب نفرات آنها
2.    ‌‌بزك كردن چهرة رژيم در خارج كشور و شكستن انزواي مطلق رژيم در بين ايرانيان و مجامع حقوق‌بشري.
براي تحقق دو هدف بالا: اقدامات زير را در دستور قرار داد:
-    ‌‌سرمايه‌گذاري روي بازگشت گستردة ايرانيان و متخصصين، به ايران تحت حاكميت آخوندها
-    كشاندن پناهندگان سياسي به داخل كشور به‌منظور:
o     استخدام نفوذي از ميان آنها و بازگرداندن آنان به ميان پناهندگانo    ‌‌وانمود كردن اين‌كه «در ايران خطري براي پناهندگان وجود ندارد» به كشورهاي ميزبان، به‌منظور سخت كردن شرايط پناهندگي در اين كشورها
-    سرمايه‌گذاري روي بريده‌خائنين و سازماندهي آنها عليه مجاهدين
-    برگرداندن برگ حقوق بشر عليه مجاهدين با استفاده از بريده خائنين در مجامع حقوق بشري
-     ‌‌نفوذ در درون مجاهدين و ارتش آزاديبخش و گروههاي سياسي به‌منظور وارد نمودن ضربات نظامي و ايجاد فضاي يأس و انفعال و كشاندن آنها به سازش و بريدگي اين كميته بر آن بود تا از طريق تبليغ به بازگشت به ايران، در ميان ايرانيان و پناهندگان سياسي در خارج كشور، يأس و انفعال و سرخوردگي را رواج دهد، تا خارج كشور به شوره‌زاري خشك تبديل شود كه بذر مقاومت در آن نرويد، مجاهدين و مقاومت را نيز از طريق جنگ رواني، نفوذ و سازماندهي بريده‌خائنين متلاشي، يا حداقل تضعيف و بي‌اثر نمايد.
 سازماندهي «كميتة فرهنگي»

كميتة فرهنگي شورايعالي امنيت رژيم به‌ رياست وزير ارشاد و عضويت نمايندگان سه وزارتخانة ارشاد، اطلاعات و خارجه و سازمان خبرگزاري رژيم و نمايندة خامنه‌اي، نمايندة رئيس‌جمهور رژيم و دبير شوراي امنيت تشكيل گرديد.
اولين رياست اين كميته امنيتي – اطلاعاتي را محمد خاتمي به عهده داشت كه فلاحيان وزير اطلاعات، علي اكبر ولايتي وزير خارجه و نصيري رئيس خبرگزاري همراه با نماينده خامنه اي كه از دفتر ويژه خامنه اي مي آمد و نماينده رفسنجاني و حسن روحاني بعنوان دبير شورايعالي امنيت شركت ميكردند.



  وظايف ارگانهاي «كميتة فرهنگي»

  خبرگزاري: در اين كميته مسئوليت جنگ رواني عليه مقاومت، به خبرگزاري رژيم واگذار شد. خبرگزاري مأموريت دارد تا اخبار فعاليتهاي مربوط به سازمان اعم از داخل و خارج كشور را روزانه در بولتن ويژة سران بياورد و از طرف ديگر با استفاده از متدهاي جنگ رواني به تحريف اخبار، با هدف زير سؤال بردن قدرت و مشروعيت مجاهدين، بپردازد. نصيري، رئيس وقت خبرگزاري، اولين نمايندة خبرگزاري در كميتة فرهنگي بود.
وزارت ارشاد: در وزارت ارشاد سه معاونت به پيشبرد خطوط كميتة فرهنگي اختصاص داده شد:
1.    ‌‌معاونت فرهنگي: اين معاونت مسئوليت پيشبرد تبليغات رژيم را در خارج كشور در بين ايرانيان و مسلمانان ساير كشورها به‌عهده گرفت. احمد مسجدجامعي كه رياست اين معاونت را داشت جانشيني خاتمي در كميتة فرهنگي شورايعالي امنيت را نيز به‌عهده گرفت .
2.    ‌‌معاونت مطبوعاتي و تبليغاتي: اين معاونت مسئوليت به‌خدمت گرفتن نشريات فارسي‌زبان در خارج كشور، خريد خبرنگاران خارجي و پيشبرد خطوط جنگ رواني به كمك امكانات تبليغاتي در داخل و خارج كشور عليه مقاومت را به‌عهده دارد. اولين معاونت مطبوعاتي و تبليغاتي وزارت ارشاد در اين كميته “محسن امين زاده“ بود كه در دولت خاتمي از معاونان وزارت خارجه شد.

 
 3.    ‌‌معاونت امور سياحتي و زيارتي: معاونت امور سياحتي و زيارتي كه تا تشكيل كميتة فرهنگي مسئوليت مركز فرهنگي ايرانيان را در كشورها با هدف جذب توريسم، برعهده داشت، مسئوليت تبديل اين مراكز به مراكز جذب ايرانيان و پيشبرد خط بازگشت را به‌عهده گرفت. اولين معاونت امور سياحتي و زيارتي در اين كميته “مرتضي حاجي“ 



است كه در دورة خاتمي وزيرآموزش و پرورش شد.
وزارت خارجـه: وزارت خارجه شرايط سياسي لازم براي فعاليت وزارت اطلاعات و وزارت ارشاد را در خارج فراهم مي‌كند. سفارتخانه‌هاي رژيم، مأموران وزارت اطلاعات را به‌عنوان ديپلومات در كنسولگريها براي جذب ايرانيان به‌كار مي‌گمارند.
در سازماندهي سفارت رژيم نهادي به عنوان جذب ايرانيان در نظر گرفته شد كه مسئول آن از طرف وزارت اطلاعات مأمور در وزارت خارجه ميشود. در اغلب كشورها اين فرد مسئول اطلاعات سفارت در آن كشور است. و در كشورهايي مثل فرانسه،آلمان و انگليس كه كار اطلاعاتي گستره تر انجام ميشود، اين مسئول اطلاعات، هسته مركزي فعاليتهاي اطلاعاتي سفارتخانه در آن كشور است
كنسول رژيم كه اغلب از عناصر وزارت اطلاعات است، در ارتباط هماهنگ با مأموران اطلاعاتي رژيم در سفارت، فعاليت مي‌كند. در كشورهاي كوچكتر مثل نروژ، سفير يا كاردار شخصاً مسئوليت جذب ايرانيان را به‌عهده دارد.
‌وزارت اطلاعات: هدف و سوژه اصلي وزارت اطلاعات در خارج از كشور، اعضا و هواداران مجاهدين و شوراي ملي مقاومت است كه نفوذ در درون مقاومت و استخدام و به‌كارگيري بريده‌ها، از وظايف اخص وزارت اطلاعات اطلاعات است. 
 البته وزارت اطلاعات در درون گروههاي ديگر اين خط  را پيش ميبرد و فعاليتهاي وزارتخارجه و ارشاد را هم در مورد ايرانيان تحت نظر دارد.
وزارت اطلاعات از سال 1991 به بعد به طور گسترده تلاش كرده و ميكند كه كليه اعضاي مجاهدين و ارتش آزاديبخش در عراق و اعضا و هواداران مجاهدين در خارج از كشور و خانواده هاي آنها را در داخل كشور شناسايي كند و بر اساس اين شناسابي برنامه جذب آنها را  طراحي ميكند و به اجرا ميگذارد. تشويق و تهديد خانواده ها براي فاصله گرفتن فرزاندنشان از مقاومت و تشويق اعضاي مقاومت به بازگشت به نزد خانواده و تهديد آنها در رابطه با تحت فشار قرار دادن خانواده ها از محورهاي طرح هاي وزارت اطلاعات است.
----------------------------------
[i] مسجد جامعي
در دوره رياست جمهوري خاتمي ابتدا معاون وزير ارشاد و بعد از مهاجراني هم وزير ارشاد شد و از طرف خاتمي به حسن روحاني، براي وزرات ارشاد پيشنهاد شده است.

[ii] مسجد جامعي، امين زاده و حاجي همواره از نزديكترين نفرات به خاتمي بودند كه در دوره خاتمي در مدار ديگري خط اين كميته را پيش بردند.