۱۳۹۴ بهمن ۲۴, شنبه

زندانهای رژیم آخوندی اردوگاههای مرگ تدریجی





برگرفته از همبستگی ملی ایران ، 13 فوریه 2016:
زندانهای رژیم آخوندی : بمب های ساعتی متحرک یا اردوگاههای مرگ تدریجی 
«از هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۶۹ نفر" در ایران در زندان بسر می‌برند. وزیر دادگستری رژیم، نسبت به این آمار ابراز نگرانی کرده و گفته است که این آمار بالاتر از میانگین جهانی است. معاون سلامت، سازمان زندان‌ها می‌گوید که شرایط زندان‌ها بسیار وخیم است و زندان‌ها دوبرابر ظرفیت‌شان زندانی در خود جای داده‌اند. گنجایش زندان‌های کشور حدود ۱۱۰ هزار نفر است درحالیکه ۲۱۰ هزار زندانی درآنها قرار دارند. ۷۳ درصد زندانیان معتادند و زندان، محلی برای بیماری‌های واگیردار مختلف پوستی، سل مقاوم و حتی ایدز است.




حسن هاشمی، وزیر بهداشت رژیم آخوندی به شرایط هولناک زندان قزل‌حصار اعتراف کرد و از زندانیان بیمار به عنوان "بمب‌های ساعتی متحرک" یاد کرد.
قزل‌حصار بزرگترین زندان کشور است، با گنجایش ۶ هزار زندانی که به گفته‌ی وزیر بهداشت رژیم، «امروز بیش از دو برابر این رقم را در خود جای داده است». دیدار وزیر رژیم آخوندی از زندان و مشاهده‌ی "۱۴ نفر در ۵ متر مربع روی تخت‌های سه‌طبقه" و آگاهی به این مسئله که "بیماری‌های پوستی، سل مقاوم و ایدز" در یک قدمی زندانیانی است که "هیچ‌کدام تحت پوشش بیمه نیستند" و پزشکانی که با حقوق "یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در ماه با مشکلات بهداشتی و خطرات ناشی از بیماری‌ها درگیرند"واینکه کل هزینه درمان، بهداشت، پرستار و پزشک برای هر زندانی ماهیانه ۶۰۰ تومان است، خواب را از چشمان وزیر ربود. نمی‌توانیم حدود ٨٠٠ نفر را در یک‌ سوله بگنجانیم و انتظار نداشته باشیم با معضل بیماری‌های واگیردار مواجه شویم. سرانه نیروی انسانی، غذا، بهداشت و خیلی از موارد دیگر بسیار پایین است و این موضوع نه تنها در این زندان بلکه همه زندان‌های کشور مشاهده می‌شود.
اعتیاد در کنار بیماری‌های واگیردار، پوستی، سل مقاوم وایدز نمونه‌ای از واقعیت دردناک امروز زندان‌های ایران است. »
این‌که سرایت بیماری‌های واگیر در میان زندانیان می‌تواند به کل جامعه آسیب بزند، در صحبت‌های اخیر دیگر کارگزاران رژیم نیز بازتاب یافته‌است.
مراد هاشم ‌زهی عضو کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع نیز با اشاره به "مشکلات اعتباری و بودجه‌ای" و انتقاد از این مسئله که "زندان‌ها به حال خود رها شده‌اند" می‌گوید: «برخی زندانی‌ها با مصرف مواد مخدر و استفاده ازسرنگ‌های آلوده و چند بار مصرف به انتقال بیماری‌های مسری درمیان زندانیان کمک می‌کنند.»
او با اشاره به افزایش بیماری‌های عفونی در زندان‌ها گفت: «افراد پس از آزادی از زندان، بیماری خود را به دیگر افراد جامعه نیز منتقل میکنند که این موضوع تهدیدی برای بهداشت جامعه است.»
وزیر بهداشت رژیم آخوندی گفت: «بنیادهایی هستند که اگر لازم باشد اسم می‌برم که به جای این‌که در مشهد و کیش هتل بسازند یا کارهای اقتصادی انجام دهند بهتر است اقدام به ساخت زندان کنند که حداقل امکانات لازم را برای یک زندانی داشته باشد تا شاهد صحنه‌های دردناک در زندان‌ها نباشیم. »
هیومن رایتس واچ در بیانیه‌ای به انتقاد از وضعیت نگهداری زندانیان در ایران پرداخت و طی بیانیه یی بر مشکلات بهداشتی زندانیان در ایران اذعان کرد. (سایت "آفتاب")کنار هم قرار دادن این داده‌ها، شاید بتواند تصویری از وضعیت