۱۳۹۴ اسفند ۴, سه‌شنبه

ترس و وحشت از تکرار قیام در شرایط بحرانی نمایش انتخابات سر تا پای رژیم آخوندی را فراگرفته


23 فوریه 2016: ترس و وحشت از تکرار قیام  در شرایط بحرانی نمایش انتخابات سر تا پای رژیم آخوندی را فراگرفته 
وحشت از تکرار قیام در شرایط بحرانی نمایش انتخابات همه باندهای رژیم را در بر گرفته است. علوی، وزیر اطلاعات دولت روحانی که نامزد خبرگان رژیم است، با وحشت از پیامدهای نمایش انتخابات گفت: باید هوشیار بود، دشمن در کمین نشسته و تلاش دارد که انتخابات را مخدوش کرده و آن را وارد حاشیه کند.
                       علوی وزیر جنایتکار بد نام اطلاعات آخوندی 
احمد توکلی عضو مجلس ارتجاع درنامه یی به رفسنجانی به وی هشدار داد: برادرانه هشدار می‌دهم مسیری که می‌خواهند ما و شما را به آن بکشانند، آینده بهتری از مصیبت فتنه سال 88 ندارد. احمد توکلی به رفسنجانی نوشت: خطر بزرگی که از این حیث انقلاب را تهدید می کند بر شما بیش از دیگران آشکار است. مدتی است که رهبری با جدیت خطر نفوذ را مکرراً تذکر می دهند. از جنابعالی زیبنده است که با ایشان همراهی فعال داشته باشید. این عضو مجلس ارتجاع نوشت: به خاطر دارید که در سال 88 تا وقتی غربی‌ها وارد ماجرا نشده بودند مسأله یک امر داخلی بود که با تمکین به قانون و مواجهه منطقی با رخدادها قابل حل می‌نمود ولی ورود دشمنان به عرضه و تجهیز نیروهای ضد انقلاب، تجمعات مردم گله‌مند و معترض را به تحرکات ضد امنیتی مبدل ساخت. روزنامه باند خامنه‌ای به نام سیاست روز نوشت: ادعای آنها به نام تقلب منجر به 





سو‌ءاستفاده دشمن و ایجاد فنته ۸۸ و هزینه‌های زیادی برای مردم شد اینک نیز سعی دارند که انتخابات ۷ اسفند را مبنای تلاشهای خود قرار دهند و فتنه‌ای دیگر ایجاد کنند. این روزنامه در مطلب دیگری نیز نوشت: (مطالبه عذرخواهی که پس از انتخابات به مطالبه‌یی جدی تبدیل می‌شود) و اکنون در سطح جامعه دنبال می‌شود برای فضای سیاسی کشور خطرناک است و بوی فتنه‌ای دیگر به مشام می‌رسد. یک روزنامه باند رفسنجانی به باند رقیب نسبت به عواقب بستن مسیر سیاسی هشدار داد و نوشت: (این وضعیت) آیا دستاورد دیگری جز مسدود کردن راه سیاست... خواهد داشت؟ رسانه‌های رژیم گزارش دادند افراد ناشناس در آمل با گاز اشک‌آور به ستاد یکی از کاندیداهای نمایش انتخاباتی رژیم حمله کردند. در این حمله که ساعت 24شب صورت گرفت سه تن مصدوم شدند که به دلیل وخامت وضعیتشان به بیمارستان منتقل گردیدند.   بر اساس یک خبر دیگر، باندهای حکومتی از هم‌اکنون خود را برای پیامدهای بعد از انتخابات آماده می‌کنند. در پی پخش گسترده شایعه تعطیلی مدارس در روز بعد از انتخابات، معاون سیاسی استاندار رژیم در تهران اعلام کرد که این شیطنت است و مدارس تهران به هیچ عنوان تعطیل نیست.
تلویزیون رژیم آخوندی مناظره از پیش اعلام شده پاسدار شریعتمداری نماینده خامنه ای درکیهان و مهدی رحمانیان گرداننده روزنامه حکومتی شرق از باند رفسنجانی را لغو کرد. تلویزیون رژیم اعلام کرده بود به منظور بررسی جایگاه و اهمیت مجلس و خبرگان این دو نفر با حضور در برنامه نگاه یک، دیدگاه دو طیف را بیان می کنند. ناظران، علت لغو این مناظره را وحشت حکومت آخوندی از پیامدهای آن و تکرار وقایع بعد از مناظره های تلویزیونی سال 88 میدادند. در آستانه نمایش انتخابات، باندهای حکومتی رو کردن دست یکدیگر در زمینه‌ اقتصادی ادامه می‌دهند. کارشناسان اقتصادی رژیم اعتراف کردند: سال قبل رتبه دوم در بیکاری و تورم که جمع آن می شود نکبت یا فلاکت در دنیا را داشتیم در یک برنامه تلویزیونی سه تن از کارشناسان اقتصادی رژیم به رقم سازی های حکومتی برای پائین نشان دادن آمار بیکاری در ایران آخوند زده اشاره کرده و گفتند: میگند آیا در هفته گذشته یک ساعت کار کردی حتی بدون مزد, حتی رفتی مغازه پدرتون نشستی میگن شاغل، یا میگن که نه آیا این فرد فارغ تحصیل دانشگاه میشه غیر فعال, سرباز میشه غیر فعال, بعد میگن که خوب نه فارغ‌التحصیل شدی آیا در هفته گذشته سه جا برای کار مراجعه کرده, اگر بگه بله تازه میشه بیکار, اگر بگه نه مراجعه نکرده دو جا میشه غیر فعال, مشکل اساسی ما تو این تعاریفه, البته این تعاریف در دنیا هست چرا که در دنیای اینترنت شاید با یک ساعت شما می‌توانید درآمد کسب کنید, اما این‌که ما الآن با این جمعیت جوان و میانگین سن بالای سی سالی که دارند و بعد بیاییم نرخ مشارکت مون اینقدر تغییر کنه, مثلاً آمار گیری که سال 90 کردن نرخ مشارکت خانمها رو 15% یعنی از هر 100نفر 15نفر دارند کار می کنند یا برای آقایون 75% در نظر گرفتن, متوسط 30% میشه وقتی شما (نامفهوم) میشه 37% برای این واقعیت جامعه ای که اینقدر در سن کار هست فقط 37% کار می‌کنند.. جمع بیکاری و تورم انگار شاخص جمع نکبت یا فلاکت که ما متأسفانه سال قبل دوم بودیم در دنیا یعنی می بینید همین نکته ای که شما دارید میگید.
ما الآن در شرایط ویژه ای هستیم که به‌نظر من رکود کاملاً آثارش معلومه و هنوز وجود داره و ما از رکود فعلاً خارج نشدیم امیدواریم که سال بعد این اتفاق بیفته... مجری: آخرین نرخ بیکاری که اعلام شده 10 و 7 دهم درصد است این 10 و 7 دهم برای 15 تا 24ساله‌ها دو برابر اینه.
راغفر: بیش از دوبرابر

مجری: 25% است و برای بعضی از استانها دو برابر این 25% [50% ] مثلاً استانهای حاشیه زاگراس ما صفاری: حالا تازه بودن نرخ مشارکت 15% خانمها یعنی اگر شما قبولی دانشگاهها رو حساب کنید می بینید 60% الآن قبول خانمها. خوب الآن ما سالی940هزار نفر داریم فارغ‌التحصیل می دهیم تو این سه چهار سال اینده معنای دیگرش این است که سالی یک میلیون به این بیکاران جدید افزوده میشه, تقاضای کار براش وجود نداره, بنابراین معناش این هستش که اقتصاد ما دچار مشکل جدی است.