۱۳۹۵ فروردین ۲۵, چهارشنبه

آثار جام زهر وبرجامهای دیگر تمدید تحریم توسط اروپا ،سردژخیم قضائیه خامنه ای در لیست تحریم ها




منبع : همبستگی ملی ایران ،13 آوریل 2016:
لینک :

 آثار جام زهر وبرجامهای دیگر تمدید تحریم توسط اروپا ،سردژخیم قضائیه خامنه ای در لیست تحریم ها

سردژخیم قضائیه خامنه ای در لیست تحریم ها

اتحادیه اروپا در اقدامی نمادین و قابل پیش بینی تحریم ها علیه ۸۲ فرد حقیقی و حقوقی در دیکتاتوری خامنه ای را برای یک سال دیگر تمدید نمود.
بنابراین گزارش (سایت مجاهدین خلق 24 فروردین 1394): «این مقام‌ها در سال 2011 به‌دلیل نقشی که در سرکوب و نقض حقوق‌بشر در ایران داشتند، از سوی 28 کشور عضو اتحادیه اروپا تحریم شدند. مسدود شدن دارایی‌ها و همچنین اعمال محدودیتهای سفر، از جمله تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه این مقامها است».
در رابطه با بحران وخیم نقض حقوق بشر در ایران، احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در 20 اسفند گذشته با انتشار گزارشی اعلام کرد که در سال 2015 میلادی نزدیک به هزار نفر در ایران اعدام شده‌اند. ترجمان این جملات به معنای آن است که رژیم آخوندی در هر 8 ساعت یکنفر را به جوخه های اعدام می سپارد.
همچنین خبرگزاری آلمان در گزارشی از جمله با اشاره به لیست ناقضان حقوق بشر در ایران به سردژخیم قضائیه آخوندی، صادق لاریجانی اشاره کرد و نوشت: «صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول رئیس قوه قضاییه، حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه، علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه، حسین طائب، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج و سعید مرتضوی از جمله افرادی هستند که به عنوان ناقضان حقوق بشر در فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند».
این اقدام از سوی اتحادیه اروپا به یقین پاسخی نه تنها به جنایات دیکتاتوری ولی فقیه علیه مردم ایران، بلکه همچنین به سفرهیئت های خارجی به ایران تحت حاکمیت فاشیسم مذهبی در پی قبول تسلیم نامه اتمی وین از سوی ولی فقیه زهرخورده می باشد.
اتحادیه اروپا در سال 1390 و با اوجگیری سرکوب خونین قیام مردم تحریم هایی را علیه ناقضان حقوق بشربه تصویب رساند. براساس این مصوبه افراد حقیقی و یا حقوقی مانند ارگان های سرکوبگر، رادیو و تلویزیون حکومتی، بسیج ضد مردمی، سپاه پاسداران، قوه قضائیه و یا پلیس سایبری که در سرکوب، دستگیری، شکنجه و اعدام مخالفان و فعالان سیاسی نقش داشته اند، در لیست ممنوعیت ورود به این اتحادیه بوده و یا دارایی های آنها در کشورهای عضو بلوکه خواهند شد.

در اقدامی مشابه ایالات متحده نیز در تاریخ 30 سپتامبر 2010 میلادی، هشت مقام دولتی دیکتاتوری خامنه ای را به دلیل نقض حقوق بشر طی قیام های مردم در سال 88 در فهرست تحریم‌ها قرار داد. در این رابطه (دانشنامه ویکی پدیا): «آمریکا سپس در تاریخ 23 فوریه 2011 میلادی، دو مقام دیگر دولتی ایران را به فهرست 8 نفره ناقضان حقوق بشر مردم ایران افزود».