۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۴, جمعه

سوء تغذیه بیش از ۵ میلیون ایرانی وجه دیگر چهره رژیم غارت وچپاول آخوندها






 منبع : همبستگی ملی ایران ،13 می 2016

لینک 

چشم انداز سوء تغذیه برای ۵ میلیون ایرانی










بحران روبه رشد فقر در حاکمیت چپاولگر ولی فقیه هر روز ابعاد تازه تری بخود می گیرد. گستردگی فقر که کنون در جای جای کشور ساری و جاری شده است, خود را نه تنها در شکاف عمیق طبقاتی, بلکه فراتر از آن اکنون در «سوء تغذیه» بویژه در میان کودکان, نوجوانان و اقشار ضربه پذیر نمایان ساخته است. در این رابطه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت آخوند روحانی با اعتراف به این پدیده شوم گفت: «۴ تا ۵ میلیون ایرانی در آستانه سوء تغذیه قرار دارند».
این کارگزار حکومت آخوندی در ادامه به وجود نا عدالتی گسترده, فقر و برهم خوردن تعادل جامعه اینگونه اعتراف می کند: «طبق نموداری که از پراکندگی ثروت در کشور وجود داشت درصدی از مردم در سمت راست این نمودار بسیار ثروتمند بوده و رفتارهای اقتصادی غیرمتعارفی در این دهک وجود دارد اما در طرف دیگر این نمودار درصدی از مردم بسیار فقیرند و چهار تا پنج میلیون نفر آنها در آستانه سوءتغذیه قرار دارند. در میانه این نمودار نیز می‌بینیم که با ۲۰۰ هزار تومان دهک‌ها جابه‌جا می‌شوند. طبق مطالعه‌ای که انجام شده حتی در میانه این نمودار یک بیماری باعث می‌شد که دهک‌ها جابه‌جا شود». ( خبرگزاری حکومتی مهر 22 اردیبهشت 1395)

علی ربیعی عامدانه از دادن آمار و ارقام دقیق در این زمینه و اینکه برای مثال چند میلیون نفر اکنون در خط فقر و یا زیر خط فقر زندگی می کنند, خودداری می کند. اما از همین جملات می توات بخوبی فهمید که به چه میزان فقر, بیکاری و در نهایت فلاکت در این حاکمیت خونریز و چپاولگر آخوندی گسترش یافته است.
همچنین واقعیت را یک سایت دیگر حکومتی در گزارشی اینگونه به تصویر کشیده است: «آمار سوء تغذیه در بسیاری از نقاط کشور بسیار بالا است و این آمار در برخی از استان های محروم نظیر سیستان و بلوچستان و هرمزگان حاکی از شرایط بسیار نامناسب تری است. اگر چه اعداد و ارقام حکایت از کاهش ۵۰ درصدی موارد ابتلا به سوء تغذیه در کشور در سال‌های اخیر دارد، اما کمبود ویتامین D در بیش از ۳۰ درصد از کودکان در کنار کمبود ید و آهن مواردی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت». (سایت حکومتی سلامت نیوز 17 اردیبهشت 1395)

این گزارش در ادامه ناخواسته می افزاید: «هنوز نگرانی‌های جدی‌ در خصوص بروز و شیوع سوء ‌تغذیه در استان ‌هایی همچون کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان وجود دارد. در این استان ‌ها بیشتر کودکان در بدو تولد با وزن کم که ناشی از سوء تغذیه مادر در دوران بارداری است به دنیا‌ می‌ آیند که این موضوع عامل مرگ بیش از ۲۶۰ نوزاد در قبال هر یک میلیون تولد در کشور است».