۱۳۹۵ خرداد ۱۶, یکشنبه

بن بست اصلاح طلبی و تقویت موضع سرنگونی



منبع : آفتابکاران ، 5 ژوئن 2016 

لینک 

حمید رضا بهرامی : بن بست اصلاح طلبی و تقویت موضع سرنگونی

(پیشنهاد من این است که همه  جریانات توافق کنند که همه ی لیست ها به نام لیست امید در اختیار مردم قرار بگیرد،آنان که به صلاح کشور"بخوانیدجنگ درونی رژیم" به 
هر دو فهرست و به تمامی افراد هر دو فهرست رای دهند تا گامی در سربلندی کشور"بخوانید قدرت طلبی اصلاح طلبان حکومتی" برداشته شود) پیام آخوند خاتمی برای انتخابات اسفند 1394. 
از فردای به قدرت رسیدن احمدی نژاد در سال 1384،خامنه ای برای حذف دیگر رقیبان خود در عرصه ی سیاسی گام های اساسی و محکم خود را برداشت و توانست با حملات و اتهام زنی های احمدی نژاد علیه رفسنجانی که اوج این اتهام زنی ها در مناظره های 88 بود نیروهای واپسگرای خیمه ی ولایت را انسجام بخشیده و ضمن کسب 
آمادگی برای حذف کامل رقبا به تقلب انتخاباتی بزرگ اقدام نمود. از قبل نیروهای سرکوبگر بسیج و اطلاعاتی را آماده و تجهیز کرد اما اشتباه محاسباتی خامنه ای و مشاورانش این بود که 
آنان خیال میکردند رفسنجانی و تیم اصلاح طلبی بیکار نشسته اند. تیم رفسنجانی و اصلاح طلبان هم به فکر احیای قدرت از دست رفته ی خودپس از خرداد 84 بودند 
و به دنبال یک شاه کلید بودند و این شخص کسی نبود جز میرحسین موسوی. 
با ورود میرحسین موسوی به صحنه ی انتخابات 88 آرایش نیروهای خامنه ای مقداری به هم خورد و تعادل قوا به نفع رفسنجانی چرخید اما تیم امنیتی و نظامی خامنه ای حملات و تبلیغات خود را علیه تمامیت تیم اصلاح طلبی افزایش دادند اما در نهایت ناگزیر به تقلب انتخاباتی شدند.اما هرگز پیش بینی یک قیام بعداز انتخابات 88 را نکرده بودند. 
همان تیم اصلاح طلبی زمانی که دید رهبری قیام به دست نیروهای سرنگونی طلب افتاده و درصورت سرنگونی نهایتا همه ی دسته بندی های درونی رژیم از صحنه ی سیاسی ایران حذف خواهند شد در میانه ی راه نیروهای آزادی خواه را رها کرده و به گوشه ای خزیدند. 
کار به آنجا رسید که تیم خامنه ای تمامی اهرم های سیاسی و نظامی درونی رژیم را دردست گرفت و حتی یاران سابق را به زندان افکند. 
اِئتلاف فریب برای احیای قدرت از دست رفته ی خود بار دیگر در خرداد 92 با ایجاد سرابی به نام اعتدال و رفرم خیز بلندی برای به دست گرفتن قوه ی اجرایی رژیم برداشتند. 
جامعه ی ایرانی به تنگ اومده از فشارهای تحریم و بحران های اقتصادی باردیگر به سراب اعتدالی اصلاحاتی دل خوش کردند و با حضور نسبی خود در پای صندوق های رای با توجه به شعارهای اقتصادی روحانی به او رای دادند،البته فراموش نشود که خامنه ای تحت تاثیر فشارهای تحریمی و ترس از شورش گرسنگان تن به انتخاب روحانی داد، اما عدم تغییر در وضعیت اقتصادی و حتی بحرانی تر شدن وضعیت معیشتی مردم کم کم بار دیگر امیدها به سراب اعتدال از دست رفت. 
در این میان رفسنجانی و شرکا خود را برای دست گرفتن دو مجلس خبرگان و شورای اسلامی آماده می کردند اما با از دست دادن اعتماد عمومی و همچنین اعمال قدرت خامنه ای و گماشته اش در شورای نگهبان مواجه شدند از این رو با ایجاد لیست هایی وارد کارزار انتخاباتی شدند. حال می بایست دوباره همان روش قدیمی ایجاد سراب اصلاحات دست زدند. 
به پیام انتخاباتی آخوند خاتمی که توجه کنیم این حربه را خوبی متوجه میشویم. 
با انجام انتخابات و پیروزی نسبی اصلاح طلبان امیدهای بخشی از مردم به اصلاح امور افزایش یافت اما با گشایش مجلسین رژیم و معلوم شدن عدم کارایی و نفوذ اصلاح طلبان در ساختار قدرت و به قدرت رسیدن مرتجع ترین افراد به ریاست مجلسین این سراب اصلاحات کاملا فرو ریخته و به نوعی نیروهای اصلاح طلب حکومتی از متن اعتمادعمومی حذف شده اند. 
اثبات مواضع نیروهای سرنگونی طلب: 
بعد از آخرین شکست سراب اصلاحات و اعتدال کلیت جامعه به این باور رسیده و خواهد رسید که موضع و اهداف نیروهای سرنگونی طلب در قالب شورای ملی مقاومت یا در خارج از این شورا تقویت شده و بیشتر از هر زمانی نیروهای سرنگونی طلب دست بالا را خواهند داشت. 
از نظر نگارنده این مطلب ، انتخابات 94 آخرین زمانی بود که نیروهای اصلاح طلب توانستند با ایجاد سراب همیشگی بخشی از ملت را با خود همراه کرد اما با شکست ادامه ی پروژه ی فریب عملا از در ضعیف ترین مواضع قرار دارند. 
اکنون کلیت جامعه ی ایرانی آماده ی جذب موضع سرنگونی و همراهی با شورای ملی مقاومت می باشد البته شرایط بین المللی و سیاست مماشات نقش مهمی در سرنگونی این رژیم دارد.همچنین سیاست های منطقه ای و صدور تروریسم از اهرم های دیگر سرنگونی است. 
به هر حال موضع اپوزیسیون سرنگونی طلب بیش از هر زمانی تقویت شده است. 
حمیدرضابهرامی