منبع : اسران اسرار ، 14ژوئیه 2016
در روزنامههای حکومتی روز پنجشنبه بهرغم اینکه تخاصمات باندی در یک سالگی برجام اوج گرفته است، پس لرزههای گردهمایی ایران آزاد در روز 19تیر در پاریس، همچنان ادامه دارد. روزنامههای باند خامنهای را ورق میزنیم:
کیهان: بهرغم موضع مقامات وزارتخارجه در مورد حمایت سعودیها از مجاهدین در نشست اخیر این گروهک در پاریس سفیر ایران در کویت اظهار امیدواری کرد که عربستان ارتباطی با این نشست نداشته باشد، این اظهار امیدواری در حالی است که شاهزاده سعودی در نشست مجاهدین شرکت و سخنرانی کرده است. با گذشت چند روز از اقدام فرانسه در میزبانی اجلاسی تروریستی، افکار عمومی کشور بیصبرانه منتظر پاسخگویی عملی دولت به این حرکت گستاخانه است. واکنشی که اخراج سفیر فرانسه و قطع روابط اقتصادی، حداقلهای آن میتواند باشد.
کیهان: یکی از خبرنگاران با اشاره به وعدههای دولت و اینکه دنیای پسابرجام دنیای دیگری میشود که عملاً رخ نداده و شاهد تحریمهای پسابرجامی آمریکا، مصادره اموال و نشست مجاهدین در فرانسه هستیم، از بعیدینژاد پرسید آیا این وضعیت نشان میدهد که دولت بهدنبال پس گرفتن وعدههای برجامیاش است؟
عضو ارشد گفتگوهای هستهیی ایران گفت: انتظارات از برجام باید واقعی باشد.
روزنامههای باند هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی، وحشت خود از مقاومت ایران را صریحتر ابراز کرده و به باند رقیب نیز در این مورد هشدار دادهاند:
آرمان: نتایج به دست آمده در برجام (برنامه جامع مشترک) در طول زمان حاصل میشود، کما اینکه تا به همین جای کار نتایج کاملاً معقول و ملموس از آنچه انتظار میرفته، به دست آمده است. نخستین نتیجه اینکه ایران را از ورود به ورطه یک جنگ احتمالی دیگر دورکرد... چرا راه دور برویم، ... دور از ذهن نیست که تصور کنیم چه شرایطی را بر ایران تحمیل میکردند! همین روزها شاهد هستیم که تلاشهای عربستان تا کجا پیش رفته است که علنی و صریح با اعزام شاهزاده ترکی به اجلاس بهاصطلاح «شورای ملی مقاومت» قصد آن دارند تا محوریت مخالفت با ایران را با دلارهای نفتی خود فعال کنند، آیا همین یک دلیل کافی نیست تا تعقل کنیم که برجام دستاوردهای مهمی داشته است؟
جمهوری اسلامی: این هفته فرانسه یک بار دیگر جولانگاه مجاهدین شد. در این جلسه نمایندگانی از آمریکا، برخی کشورهای اروپایی و برخی رژیمهای عربی حضور داشتند. از جمله «ترکی الفیصل» رئیس سابق دستگاه امنیتی آل سعود هم از این فرصت استفاده کرد تا بلکه او هم از انزوای تبلیغاتی نجات یابد.
اظهارات رفسنجانی و روحانی در دفاع از برجام و تأکید بر ادامه مسیر زهر خوران، و حملات آشکار و پنهان به باند ولیفقیه ارتجاع، در روزنامههای باند انعکاس یافته است:
آرمان: رفسنجانی در کرمان: فرزندان انقلاب به جان هم افتادند
آرمان: روحانی: برجام نبود فروش نفت صفر بود
ابرار: رئیس جمهور: ایران به عهد خود در توافق هستهیی پا برجا و متعهد است
ابرار اقتصادی: احمدینژاد نمیرفت ایران ونزوئلا میشد
اطلاعات: روحانی: نقض برجام به زیان همه خواهد بود
اعتماد: روحانی: برجام نبود امروز یک بشکه نفت هم نمیفروختیم
شرق: رفسنجانی در کرمان گفت «در مقطعی، همانهایی که در زمان مبارزه به انقلاب معترض بودند، با قدیسسازی، دولتِ هشت سالِ قبل را بر کشور تحمیل کردند که همگان از اقدامات تخریبی آنان در ابعاد داخلی و خارجی خبر دارند. متأسفانه جبههبندی بدی در کشور پیدا شده و گروههایی که هر کدام فرزندان انقلاب هستند، به جان هم افتادند» .
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از کسانی که میگویند: «برجام هیچ دستاوردی نداشت»، گفت: «فقط به مسأله فروش نفت توجه کنید که قبلاً چگونه تحریم بودیم، چگونه میفروختیم و الآن چگونه میفروشیم»
آرمان: رئیسجمهوری با ابراز امیدواری از اینکه برجام موجب توسعه داخلی، ثبات منطقه و صلح و امنیت بینالمللی شود، افزود: ضروری است همه بر اساس منافع ملی، عقلانیت و در راستای اجرا و استحکام برجام و بهرهبرداری عمومی از آن در سطح منطقه و جهان تلاش کنند. روحانی با تأکید بر اینکه یکی از موفقیتهای برجام برداشتن سایه تهدید از سر مردم بود، گفت: پرونده ایران در شورای امنیت، در چارچوب فصل هفتم منشور سازمان ملل قرار داده شده بود که زمینه را برای حمله نظامی به ایران آماده کنند و حتی در این زمینه به تفاهم هم رسیده بودند.
روزنامههای باند علی خامنهای پر است از حملات باندی بهمناسبت یک سالگی برجام و ابراز وحشت از تنگتر شدن حلقه تحریمها
کیهان: در سالگرد امضای برجام، اعضای تیم مذاکرهکننده نیز به استمرار مشکل سوئیفت و پابرجاماندن تحریمها اذعان کرده و تأکید کردند: برای ارتباط با بانکهای خارجی، نمیتوان زمانبندی ارائه کرد.
جوان: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که طی یکسال گذشته از مدافعان سرسخت توافق هستهیی بود و بارها منتقدان هستهیی را با تعابیر تند مورد حمله قرار میداد، اذعان کرد که آمریکاییها به بهانه حمایت از تروریسم دارند بدعهدی میکنند.
فیشهای نجومی و برجام در روزنامههای حکومتی روز پنجشنبه همچنان موضوع جنگ قدرت باندهای حاکم است. جنگی که از مدتی پیش برای کسب کرسی ریاستجمهوری در نمایش انتخابات 96 آغاز شده است:
جمهوری اسلامی: در یکساله گذشته، عده قلیلی که خود را در موقعیت مدعیالعموم میبینند و ظاهراً کسی هم جلودارشان نیست، با خصومت و دشمنیهای بیپایه و اساس به این توافق و تیم مذاکرهکننده هستهیی تاخته و در قالب بهاصطلاح منتقدان برجام، غیرمنصفانهترین تعابیر را بر زبان راندهاند؛ همان کسانی که تحریمها را به کاغذپاره تعبیر کرده و حتی آن را سبب پیشرفت داخلی میدانستند ولی اکنون گریبان چاک میکنند که چرا تحریمها برداشته نشده است!
اکنون در دوران پسابرجام عدهیی بیتوجه به معدل خوب و قابلقبول کارنامه سال اول برجام، آن را در معرض انتقادات کینهتوزانه خود قرار داده و بر اساس یکسری محاسبات جناحی، از آن برای شکست دولت در افکار عمومی و نردبان رسیدن به اهداف باندی خود در انتخابات ریاستجمهوری سال آینده سوءاستفاده میکنند... همین عده که عمده دلواپسیشان، انتخابات سال آینده ریاستجمهوری و بازگشت دوباره به قدرت است، از موضوع فیشهای حقوقی که میراث دولتهای گذشته است، بهعنوان اهرم فشار علیه دولت یازدهم استفاده میکنند.
شرق: چنانچه دولت موفقیت خود را در این مبحث به سرانجام برساند، فرصت مناسبتری پیشرو خواهد داشت که یک گام بلندتر برای افشای فسادهای اداری سازمانیافته از دولت قبل را با تدبیر و نه با هوچیگری اقدامات قانونی و مهمتر همراه با افکار عمومی بردارد. چنانچه در این امر اساسی یعنی مبارزه همهجانبه با فساد در نظام مدیریت کشور، دولت پیشگام شود، نهفقط خدمتی بزرگ به نظام جمهوری اسلامی کرده بلکه موفقیت خود را برای انتخابات سال ٩٦ تضمین کرده است.
در روزنامههای باند خامنهای هشدارها در وحشت از اوجگیری تخاصمات در رأس حاکمیت، به تذکر بود و نبود کشیده شده است:
جوان: این حقوقهای نامتعارف، صدای پای زندگی اشرافی مسئولان است که باید خطر آن را جدی گرفت. زندگیاشرافی مسئولان در امتداد توطئههای دشمنان انقلاب و نظام اسلامی، میتواند بهمثابه زدن تیر خلاص بر هویت دینی انقلاب و نظام باشد
.
.