منبع : خبرگزاری آلمان (19 ژوئیه 2016)
دادگاه آلمان
شکست نقشه شوم مافیای بیت ولایت خامنه ای ووزارت بد نام اطلاعات ونیروی تروریستی قدس در آلمان -طرح ونقشه برای جاسوسی علیه مقاومت وسازمان مجاهدین ومحکوم شدن جاسوسان دردادگاه آلمان حدود دو و نیم سال زندان
یک ایرانی که هموطنانش در آلمان را در مأموریت برای یک سرویس اطلاعاتی ایران مورد جاسوسی قرار میداد، به دو سال و چهار ماه حبس محکوم شد.
دادگاه تجدیدنظر برلین این فرد 32ساله را بهعلت مأمور در فعالیت سرویس مخفی مجرم شناخت.
متهم طی ماهها اطلاعات اعضای انجمنهای مخالف ایرانی را جمعآوری و منتقل کرده و تنها در سال 2015 اجرتی بالغ بر 22000 یورو دریافت کرده است.
این ایرانی که در سال 2012 به آلمان آمده و اخیراً در کلن زندگی میکرد، به میزان زیادی اعتراف کرده بود.
قاضی گفت که متهم پس از بریدن از یک جنبش اپوزیسیون ایرانی در سال 2012 به استخدام سرویس مخفی اطلاعات ایران در آمده بود. وی ماههای کمی بعد از آن به آلمان آمده است. وی بهعنوان مأمور مخفی در شهر کلن و برلین قبل از همه، جنبش اپوزیسیون ایران ”سازمان مجاهدین خلق ایران“ و ”شورای ملی مقاومت ایران“ را هدف جاسوسی قرار داده است.
این ایرانی که اخیراً در کلن زندگی میکرد، در اکتبر 2015 دستگیر شد و در پروسه دادگاه به میزان زیادی اعتراف کرد. قاضی محکمه استدلال کرد که متهم از اعتماد هموطنان خود سوءاستفاده کرده و اطلاعات بسیاری را منتقل کرده است“. او برای بهدست آوردن پول به این امر دست یازیده است“. وی از سال 2013 از سرویس مخفی ایران در مجموع 28600 یورو پول دریافت کرده است.
نمایندگی شورای ملی مقاومت در آلمان از حکم استقبال و اعلام کرد: پیگرد قانونی جاسوسان رژیم ایران در آلمان ضرورتی برای تأمین امنیت مخالفان رژیم ایران و اعضاء و هواداران مقاومت ایران در آلمان میباشد.
خبرهای مربوط به محکومیت دو مزدور وزارت اطلاعات در دادگاه برلین همچنین در شمار دیگری از رسانههای آلمانی منتشر شد؛ از جمله: دی ولت، فوکوس، بیلد، برلین آنلاین، برلینر سایتونگ و نورد وست سایتونگ.
مصاحبه اتو برنهارد رئیس کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد
کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد که ریاست آن را از چند سال پیش من برعهده دارم، از اینکه بالاخره یک جاسوس ایران در آلمان نه تنها دستگیر بلکه محکوم شده است استقبال میکند. با دو و نیم سال حبس بهعنوان مجازات تازه خیلی به او ارفاق شده است. این جاسوس اعتماد شهروندان و بهطور خاص ایرانیان مقیم اینجا را مورد سوءاستفاده قرار داد تا برای رژیم ظالم حاکم بر ایران جاسوسی کند. من بر این عقیده هستم که برخی از این اطلاعات که نهایتاً در اختیار [رژیم های] ایران و عراق قرار گرفته موجب شد تا ساکنان کمپهای اشرف و بعداً لیبرتی تهدید شوند و مورد حمله قرار بگیرند، حملاتی که منجر به کشتههای زیاد شده است. ما نگران این هستیم که خیلی اطلاعات در مورد آن ساکنان از طریق این جاسوسها به [رژیم] تهران رسیده باشد.
برای ما این قضیه یک دلیل اثباتی است که رژیم حاکم بر ایران که بهعنوان یک رژیم معتدل تبلیغ میشود، کمافی السابق از ابزارهای سخت و خشن استفاده میکند. اپوزیسیون را در داخل کشور – جایی که اپوزیسیون رسماً اجازه حضور ندارد – تعقیب، محکوم و اعدام میکند و همزمان اعضای اپوزیسیون در خارج کشور از جمله در آلمان مورد جاسوسی قرار میگیرند تا فعالیتهای این مخالفان را با مانع مواجه کنند.
ما مطئنیم که دهها جاسوس دیگر در آلمان حضور دارند و ما امیدواریم که این تحول یک علامت به همه آنها بفرستد که افراد اجازه ندارند تصور کنند میتوانند در آلمان دست به اقدامات غیرقانونی بزنند و مجازات نشوند. با این زمینه میخواهم یکبار دیگر آنچه را که در ابتدای صحبت گفتم تکرار کنم: ما استقبال میکنیم از محکومیت این جاسوس. این تحول برای ما دلیل برای این هست که رژیم ایران رژیمی است که نمیخواهد با دموکراسی سر و کار داشته باشد بلکه حاکمیتی است که میخواهد با استفاده از هر ابزاری خود را در قدرت نگه دارد.
دادگاه جاسوسی در برلین چهره واقعی حکومت ایران را نشان میدهد
مقاله خانم زابینه لویت هویزر شنارنبرگر وزیر دادگستری سابق آلمان
فوکوس آنلاین
چهارشنبه 29ژوئن 2016
فوکوس آنلاین مقالهای از خانم زابینه لویت هویزر اشنارن برگر که در کابینههای هلموت کهل و خانم مرکل وزیر دادگستری بوده است درباره جاسوسی عوامل اطلاعات علیه مقاومت ایران درج کرده است. این مقاله قبل از اعلام حکم دادگاه منتشر شده و در آن آمده است:
دو ایرانی در آلمان در برابر دادگاه قرار دارند. اینها مظنون بهکار برای سرویس مخفی ایران هستند. این امر نشان میدهد که نبایستی اجازه بدهیم سیاست به ظاهر تنش زدایی دولت ایران ما را بفریبد.
جاسوسی ایران در آلمان چه از زاویه بهبود روابط بین دو کشور و چه از زاویه حاکمیت قانون، قابلقبول نیست.
این امر نقض فاحش قانون بوده و بصورت هدفمند با حق حاکمیت آلمان در تعارض است. رژیم ایران مکرراً و آگاهانه حق حاکمیت کشور ما را، و همچنین حقوق پایهیی شهروندان ایرانی را که برای مقاومت علیه رژیم کار میکنند، نقض میکند. اینها همگی بر خلاف فعالیتهایی است که این روحانی ”مدره“ قول داده و تبلیغ میکند، میباشد.
در این زمینه هیچ چیز جدید نیست. تحت تعقیب قرار دادن مرگبار مخالفان رژیم در خارج و بهخصوص در آلمان قبلاً به اوج خود رسیده بود: سوءقصد در رستوران میکونوس (سپتامبر 1992). قتل خونسردانه نمایندگان اقلیتهای کرد یک کشتار بود که رژیم ایران تا آن زمان در آلمان اینگونه عمل نکرده بود.
در دادگاه مشخص شد که دولت ایران در مورد این جنایت تصمیم گرفته و آن را سازمان داده بود. بدین وسیله برای اولین بار حکمی صادر شد که روشن میساخت جمهوری اسلامی ایران دستور قتل صادر میکند.
به همان شکل دادگاه کنونی میخواهد کشف کند که تا کجا جاسوسی ایران در آلمان فعال بوده و حقوق پایهیی شهروندان آلمانی را نقض میکند. من از موفقیت تعقیب و تحقیقات دادستانی آلمان استقبال میکنم چونکه این امر اکنون بسیار مهم است زیرا در وضعیتی قرار داریم که برای روابط جدید بین جمهوری فدرال آلمان و ایران با شادی و خوشی، تبریک گویی میشود.
هنوز نمیتوان گفت که اوضاع در ایران بهبود یافته باشد، بلکه بسیار بدتر شده است. رژیم تلاشهایش را برای سرکوب مخالفان در داخل توسط شکنجه و اعدام، و در خارج با ابزاری که بتواند دهان مقاومت را ببندد، تشدید میکند. دیدار رئیسجمهور ایران از وین به این دلیل کنسل شد که اطریش حاضر نشد تظاهرات مجاهدین خلق علیه روحانی را آنگونه که تهران رسماً درخواست کرده بود، ممنوع کند.
تنها روشنگری بیدریغ دسیسههای رژیم ایران است که چهره این دولت مذهبی را افشاء میکند. این دولت مذهبی دست به ترور میزند و استراتژی بیثباتی جهانی را دنبال میکنند. رژیم در این راستا نقض حق حاکمیت ملی و نقض معاهدات بینالمللی را کتمان نمیکند.
این یک اشتباه پایهیی است که یک چنین اقدام دولتی با بردباری روبهرو گردد. آتشبیار مخاصمات خاورمیانه یک دیکتاتوری مذهبی است که از 36سال پیش دنبال توسعه طلبی بوده و سوریه، عراق، لبنان و یمن را به هرج و مرج کشانده است. موجودیت داعش ناشی از بنیادگرایی مذهبی ایران است.
برای اقدامات پیشگیرانه بایستی اولیای امور و ادارات امنیتی هماهنگی کرده و ارتباطات بینالمللی داشته باشند. آنها بایستی با فعالیتهای (رژیم) ایران و داعش که نطفه بنیادگرایی اسلامی هستند، مشترکاً مقابله کنند. بنیادگرایی اسلامی بزرگترین تهدید است و در هر جائیکه ظهور میکند، باید مورد مقابله قرار گیرد.