۱۳۹۵ تیر ۳۱, پنجشنبه

اجلاس میاندوره‌یی شورای ملی مقاومت ایران اطلاعیه دبیرخانه شورا



منبع : همبستگی می ایران ،21ژوئیه 2016 

لینک 
اجلاس میاندوره‌یی شورای ملی مقاومت در روزهای بیست و پنجم و بیست و ششم تیرماه با حضور رئیس‌جمهور برگزیدة شورا برگزار شد.
خانم رجوی در سخنان افتتاحیه خود، به اعضای شورا و ناظرانی که در نخستین روز اجلاس شرکت داشتند خوش آمد گفت و ضمن گرامیداشت سالگرد قیام ملی ۳۰تیر۱۳۳۱ در حمایت از مصدق بزرگ و سالگرد تأسیس شورا در ۳۰تیر ۱۳۶۰، درباره حرکتهای اعتراضی جامعة به ستوه آمده از چپاول و سرکوب، گفت: اعتراضات کارگران، معلمان، زنان، جوانان و هموطنان آذری، کرد، عرب و بلوچ و لر و به ویژه اعتصاب غذا و مقاومتهای شجاعانه زندانیان سیاسی، بیانگر عزمِ راسخ مردمی برای سرنگونی استبداد دینی و اعتلای «مقاومت به هر قیمت» برای کسب آزادی است.
تجربه یکسال پس از توافق اتمی و سه سال پس از روی کار آمدن روحانی، به طور خلاصه عبارت است از: رکود عمیق اقتصادی، تشدید معضلات سیاسی و اجتماعی، شکستِ هردو جناح حاکمیت و بحران همه جانبه رژیم ولایت فقیه که پس از انتخابات مجلس و خبرگان ارتجاع، عمیق تر شده است.
خانم رجوی افزود، عکس العملهای هراس آلود و مستأصلانه سردمداران رژیم نسبت به گردهمایی سالانه مقاومت بیش از همیشه شکنندگی رژیم را در برابر نارضایتی فزاینده مردم ایران و در برابر مقاومت سازمانیافته و آلترناتیو دموکراتیک آشکار می کند.
اجلاس شورا در بحثهای پیش از دستور، برگزاری گردهمایی سالانة مقاومت در 19 تیرماه را به سازماندهندگان و دست‌اندرکاران و به عموم مردم ایران تبریک گفت و تاکید کرد که این گردهمایی خواست مبرم و همگانی برای سرنگونی فاشیسم دینی حاکم و استقرار دموکراسی و حاکمیت ملت ایران را به نمایش گذاشت؛ شعار و خواستی که مقامات و نمایندگان جامعه جهانی- از آمریکا و اروپا تا خاورمیانه و همسایگانمان که در گردهمایی شرکت داشتند- حول آن اتقاق نظر داشتند و آن را نه فقط خواست مردم ایران، بلکه کلید خلاصی منطقه و جهان از بحرانهایی توصیف کردند که رژیم ولایت فقیه هم کانون مولد و هم عامل تشدیدکننده آن است. هم از این رو بود که سخنرانیهای این گردهمایی و برگزاری موفق آن، غیظ رژیم ولایت فقیه را به نحوی بی‌سابقه، بر انگیخت و بسیاری از ناظران و رسانه ها گفتند و نوشتند که گردهمایی مقاومت ایران صحنه سیاسی و تعادل رژیم را برهم زده و بر آن زلزله افکنده است.
اعضای شورا تأکید کردند که گردهمایی بزرگ مقاومت ایران با حضور بیش از 570 تن از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و مذهبی و میهمانانی از 81 کشور در 5قارة جهان با گرایشهای متنوع سیاسی، بار دیگر نشان داد که مقاومت ایران، به دلیل ریشه های اجتماعی و بیش از سه دهه پایداری در برابر این رژیم، تنها راه حل کارساز و آزموده در مقابله با بانکدار مرکزی و پدرخوانده تروریسم و بنیادگرایی در جهان امروز است.
اجلاس شورا در بررسی سیاست صدور تروریسم و مداخلات همه جانبه خامنه ای در سوریه و عراق و یمن نتیجه گیری کرد که حاکمیت آخوندی به رغم گسیل بی‌سابقه پاسداران و نیروهای نظامی و شبه نظامی به سوریه و به هدر دادن سرمایه های مردم ایران در جنگ علیه مردم سوریه، قادر به نجات دیکتاتور دمشق و تضمین «عمق استراتژیکی نظام ولایت فقیه»، نیست، بلکه هر روز بیشتر در باتلاق سوریه فرو می رود.
اجلاس شورا، ضمن قدر دانی از خانم رجوی در برگزاری شب همبستگی با مردم و مقاومت سوریه و محکوم کردن جنایات تروریستی داعش در فرانسه و دیگر کشورها، همدستی خامنه ای در کشتار بیش از500 هزار تن از مردم سوریه و آوارگی بیش از نیمی از مردم این کشور و هم چنین نقش رژیم در ترویج فرقه گرایی و به حاشیه راندن جمعیت اهل تسنن در عراق را زمینه ساز اصلی پیدایش و گسترش داعش دانست و تاکید کرد که خلع ید از رژیم آخوندها و اخراج تمامی پاسداران و شبه نظامیان این رژیم از سوریه و عراق، شرط ضروری برای حل بحرانی است که صلح و آرامش را در منطقه و بخشهای وسیعی از جهان به خطر انداخته است.
اجلاس شورا در بررسی نتایج انتخابات مجلس و خبرگان ارتجاع، نتیجه گیری کرد که این نمایش البته تنشها و تکانهای شدیدی در درون حاکمیت داشت، اما هیچ برنده‌یی در درون نظام نداشت و هردو جناح نظام ولایت فقیه کیفاً ضعیفتر و فرسوده تر از آن خارج شده اند؛ از یک سو، خامنه ای با عوارض سرکشیدن جرعه زهر تحمیلی در پروژه ساختن بمب اتمی و تلفات و خسارتها و شکستهای بزرگ در مداخلات منطقه یی مواجه است، و از سوی دیگر باند روحانی- رفسنجانی، سه سال بعد از شراکت در قدرت و یک سال پس از توافق اتمی، هیچ پاسخی برای برون رفت رژیم ازگرداب بحرانها ندارد. از دعاوی «اعتدال» این باند، جز اعدامهای فزاینده و تشدید سرکوب و خفقان و از آنهمه هیاهو در مورد مزایای توافق اتمی، هیچ چیز نصیب مردم ایران نشده است. فساد و تبهکاری و بی قانونی تار و پود این رژیم را فرا گرفته و به رغم لغو بسیاری از تحریمها، هیچ چشم اندازی برای خروج از گرداب تورم و رکود و بیکاری وجود ندارد. این وضعیت، شقه و بحران درون حاکمیت و حرکتهای اعتراضی و خشم اجتماعی را بیش از پیش تشدید می کند.
اجلاس شورا حمله موشکی به لیبرتی در آستانه گردهمایی بزرگ ایرانیان و استمرار محاصرة ضد انسانی و زمینه سازیهای جنایتکارانه علیه مجاهدان آزادی را قویاً محکوم کرد و ضمن یاد آوری تعهدات مکتوب آمریکا و ملل متحد، خواستار تضمین حفاظت و سلامت ساکنان لیبرتی تا انتقال همه آنها به خارج از عراق شد .
در نخستین روز اجلاس میاندوره یی شورا و در جریان بحثهای پیش از دستور، شماری از هموطنان و نمایندگان جوامع ایرانی و همپیمانان شورای ملی مقاومت شرکت داشتند.
دبیرخانة شورای ملی مقاومت ایران
۲۷تیر139۵