منبع :آفتابکاران ،24 اکتبر 2016
حمايت «ايروين كاتلر»،وزيرپيشين دادگستري كانادا از جنبش دادخواهي
در سميناري كه به بحث دربارة رژيمهاي استبدادي اختصاص داشت، ايروين كاتلر وزير پيشين دادگستري كانادا با اشاره به قتل عام 67، گفت:
قتل عام 1988درايران توسط كساني انجام شده است كه اكنون در قدرت هستند و ازجمله مصطفي پور محمدي كه وزير دادگستري روحاني است، اگر روحاني ميانهرو است، بايد از او پرسيد چرا پور محمدي بهعنوان وزير دادگستري منصوب شده است؟ کسان ديگري نيز هستند که در آن جنايات شرکت داشتند و امروز بخشي از دولت (روحاني) هستند. به همين دليل ما براي يک تحقيقات در مورد قتل عام سال ۱۹۸۸ فراخوان ميدهيم . ما در کانادا باتفاق آرا پارلمان، اول سپتامبر را بهعنوان روز بزرگداشت زندانيان سياسي و کساني که در ايران در آن زمان اعدام شدهاند اعلام کرديم. و به همين دليل نيز ما «هفتة حسابرسي از (رژيم) ايران» را داريم تا بر روي سرکوب داخلي در ايران تمرکز کنيم.
در اين سمينار حسين عابديني از دفتر نمايندگي شوراي ملي مقاومت در انگلستان پس از شرح عمليات تروريستي عوامل رژيم عليه خودش در تركيه، گفت:
(در) قتل عام تابستان 67 بيش از ۳۰۰۰۰ زنداني سياسي، وحشيانه توسط رژيم ايران اعدام شدند؛ به گفتة بسياري از کارشناسان) اين قتل عام يکي از بدترين جنايات عليه بشريت است که عاملان و مرتکبان آن هنوز تحت تعقيب قرار نگرفته و بهدست عدالت سپرده نشدهاند. اکثر (اعدامشدگان) اعضاي جنبش اپوزيسيون سازمان مجاهدين خلق ايران و در حال گذراندن دورة محکوميت خود در زندان بودند؛ بسياري از آنها (حتي) دورة محکوميتشان تمام شده بود اما در زندان نگاه داشته ميشدند؛ حتي بنا به استانداردهاي خود رژيم ايران، آنها نبايستي اعدام ميشدند. اما همةشان طي چند ماه، بهنحو ظالمانه اي اعدام شدند...
در يكي ديگر از جلسات كنفرانس پراگ ايروين كاتلر رژيم آخوندي را «جلودار جهاني تروريسم بينالمللي» توصيف كرد و گفت: «(يكي ديگر از تهديدات) رژيم ايران كه ما همچنان آنرا ناديده ميگيريم، سركوب شديد و گستردة داخلي است. به همين دليل من از واژة ايران (تحت حاكميت) خامنهاي استفاده ميكنم تا آنرا از عموم مردم ايران متمايز كرده و جدا بدانيم.... رژيم ايران نه تنها بيشترين تعداد اعدام به نسبت جمعيت در جهان را دارد، بلكه اعدامها در دورة يك رئيسجمهور باصطلاح ميانهرو، به نسبت سلف او... دو برابر شده است».
در اين جلسه حسين عابديني بر لزوم پيشبرد جنبش دادخواهي براي محاكمة عاملان قتل عام 30 هزار زنداني سياسي در سال 67 تأكيد كرد.