۱۳۹۵ مهر ۱۴, چهارشنبه

نگرانی از ”جنگ بدون مرز ”؛ چرا؟



منبع : ایران اسرار ،5اکتبر 2016



نگرانی از ”جنگ بدون مرز ”؛ چرا؟

وحشت از گردش اطلاعات آزاد و به قول یکی از مهره‌ها و چهره‌های شاخص رژیم ”جنگ بدون مرز“، سراپای نظام منحوس آخوندی را فراگرفته است، به‌نحوی که طی مدت اخیر مهره‌ها وچهره‌های شاخص باند خامنه‌ای پشت سرهم وارد صحنه می‌شوند، و نسبت به فضای مجازی و رسانه‌های ضد نظام سوزوگداز می‌کنند.

 محمد کاظم انبار لویی یکی از گردانندگان باند فاشیستی مؤتلفه تحت عنوان ”جنگ بدون مرز“ در خبرگزاری تروریستی قدس (تسنیم) 9مهر95 می‌نویسد: ”امروز یک سوم ماهواره‌هایی که در جو زمین مستقر هستند فقط در ایران تمرکز دارند و 9هزار شبکه تلویزیونی از 40 مسیر در ایران قابل دریافت است.15هزار نصاب دیش ماهواره در اندازه‌های گوناگون و پیچیده در ایران وجود دارد که در کمترین زمان ممکن به متقاضیان این 9هزار شبکه سرویس می‌دهند. اگر به این مجموعه عظیم نفوذ فرهنگی، شاهراه‌های اطلاعاتی و ارتباطی توسط اینترنت و فضای مجازی را هم اضافه کنیم، معلوم نیست تصویر مختصات حیات فرهنگی اسلامی - ایرانی خود را چگونه همین الآن بتوانیم تصور نماییم.

 تمامی این مقدمه چینی انبارلویی برای این است که وحشت خود ونظام را از ”هجوم عظیم و ویرانگر“ اطلاعات آزاد در جهت تخریب فرهنگ منحط آخوندی ابراز کند، و از مسئولان فرهنگی و سانسور نظام سؤال کند ”آیا با این هجوم عظیم و ویرانگر مقابله می‌شود؟ آرایش جنگی ما در حوزه فرهنگ چگونه است؟ آیا مقابله با این هجوم در دستور کار آنها هست؟

 راه‌حل مضحک این آخوند کت و شلواری برای مقابله با شبکه‌های ماهواره‌یی و اطلاعات آزاد در فضای مجازی این است که ”فتاوی مراجع در مورد این پدیده احیاء و به آن اصرار ورزید

 جمعبندی نویسنده این است که نظام آخوندی“ امروز درگیر یک جنگ بدون مرز“ است و ”دشمن از همه مرزهای اخلاقی، عقیدتی وحتی عرف جامعه عبورکرده است.

 انبارلویی به متولیان امر فرهنگ، سانسور و فلیترنیگ رژیم رهنمود می‌دهد ”باید برای این جنگ مرز تعیین کرد و متناسب با آن خاکریز و سنگر فرهنگی ایجاد کرد والا زیر چرخ ارابه‌های فرهنگی غرب له خواهیم شد

 پیش از این پاسدار احمد وحیدی وزیردفاع سابق رژیم در همایش موسوم به ژئوپولوتیک فضای مجازی، ضمن تأکید بر لزوم سانسور و فیلیترینگ در فضای مجازی و جلوگیری از دسترسی مردم به اطلاعات آزاد، اعتراف کرد که رژیم در زمینه فضای مجازی عقب‌ماندگی دارد.

 وحیدی در این رابطه گفت: ”باید ضمن ایجاد زمینه‌های اعمال حاکمیت و فراهم کردن زیرساخت‌های آن در فضای مجازی با نگاه باز و روشن اتفاقات پیرامون این فضا را بشناسیم البته ما عقب هستیم و باید جبران شود تا بتوان از فرصت‌های بزرگ فضای مجازی به بهترین نحو استفاده کرد“. (خبرگزاری ایسنا 18شهریور95)

 محمود واعظی وزیر ارتباطات دولت آخوند  حسن روحانی  نیز به ناتوانی رژیم در کنترل شبکه‌های اجتماعی به‌خصوص تلگرام اعتراف کرد و گفت: «دلیل این‌که کاری نمی‌کنیم این است که نمی‌خواهیم حکومت را مقابل 20 میلیون نفر قرار دهیم و بستن تلگرام هم مشکلی را حل نمی‌کند». (خبرگزاری حکومتی آریا2شهریور95)

 وحشت رژیم در برابر فضای مجازی و عجز و لابه‌های مهره‌های آن، از این واقعیت ناشی می‌شود که از طریق فضای مجازی بسیاری از واقعیتها و اخبار منتقل و آگاهی بخشی می‌شود و مهمتر این‌که حرکات و اعتراض های اجتماعی سازماندهی و هماهنگ می‌گردد.

 نمونه اخیر آن حرکات هماهنگ، اعتصاب گسترده فرهنگیان در دهها شهر کشور از جمله تهران و مراکز استانها و حرکت اعتراضی هماهنگ دانشجویان چند دانشگاه کشور از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه خواجه نصیر،  امیرکبیر  و... در اعتراض به طرح چپاولگرانه سنواتی است.

 موضوع دیگری که باعث وحشت سرمداران و مهره‌های رژیم است، نفی ”هویت نظام “ است.

 اگر پرده دجالگری آخوندی از روی عبارات فریبکارانه ”هویت دینی“، ”هویت ملی“ و... کناز زده شود، این واقعیت بیرون می‌زند که مهره‌های سرکوب و سانسور رژیم نگران این هستند که ”هویت نظام“ یعنی ولایت مطلقه فقیه و هیمنه پوشالی علی خامنه‌ای به‌عنوان ولی‌فقیه ارتجاع مورد تهدید قرار بگیرد. مسأله‌ای که می‌تواند شرایطی را به‌وجود آورد که بقای این نظام ارتجاعی را به چالش بکشد. به‌خصوص که مقاومتی سازمانیافته و آماده و هوشیار وجود دارد که فعالیتها و آگاهی بخشی در فضای مجازی را در جهت خواسته مبارک مردم ایران، یعنی سرنگونی سمت و سو می‌دهد