۱۳۹۵ آبان ۱۱, سه‌شنبه

بازخوانی پرونده سعید مرتضوی قاضی برگزیده خامنه ای بر ملاشدن بخشی از جنایات پشت پرده ولایت فقیه






تاریخ :اول نوامبر 2016

بازخوانی پرونده سعید مرتضوی قاضی برگزیده خامنه ای  بر ملاشدن بخشی از جنایات پشت پرده ولایت فقیه 
دستگاه قضایی خامنه‌ای، دژخیم سعید مرتضوی، دادستان پیشین رژیم را از اتهام قتل در پرونده جنایت کهریزک تبرئه کرد. درحکم فرمایشی قاضی این پرونده آمده است که سعید مرتضوی در رابطه با معاونت در قتل و گزارش خلاف واقع در پرونده کهریزک تبرئه شده است.
برای سرپوش گذاشتن بر تبرئه این دژخیم از جنایات کهریزک ، در حکم فرمایشی قضائيه خامنه ای سعید مرتضی به خاطر اتهامات دزدی مربوط به ریاست سازمان تأمین اجتماعی، به یک سال زندان، که شش ماه آنهم تعلیقی است، محکوم شده است.
دژخیم سعید مرتضوی در قیام مردم تهران در سال 88 عامل شكنجه و قتل‌ جوانان در زندان کهریزک بودلذا از آنجاییکه کارد دسته اش را نمی برد وهرکشتار توسط فرمان ولی قیه انجام میشود برای اینکه گنداب سراسر فساد وجنایت رژیم غلیان نکند وبوی گندابش همه جا را نگیرد ولی فقیه صلاح دید که مانند پرونده سعید طوسی که قاری درباری بود وهمه بعد از آن گیر نیفتند واورا تبرئه کرد این پرونده را هم مختومه اعلام کرد برای آشراف کامل به جنایات ودست اندرکاران این جنایتها تاریخچه کامل جنایات وباندها وعوامل دیگر در زیر بخوانید.

تاریخچه جنایات سعید مرتضوی :


سعید مرتضوی جلاد کهریزک وگاه‌شمار اظهارات مرتضوی در مورد کهریزک: از انکار تا عذرخواهی



 مرتضوی جلاد کهریزک کنار فرمانده کشتار کهریزک  خامنه برای توجیه کشتار وجنایت وحالا در بردن  رزیم در سونامی قتل عام 67

سعید مرتضوی قاضیمرتضوی چنایتکار کهریزک                          










لینک 


  سعید مرتضوی جلاد کهریزک  وگاه‌شمار اظهارات مرتضوی در مورد کهریزک: از انکار تا عذرخواهی

در جریان برخورد با معترضان به انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، سه نفر به نام های محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی‌فر بر اثر ضرب و جرح و بدرفتاری در بازداشتگاه کهریزک کشته شدند. رامین آقازاده قهرمانی، یکی دیگر از زندانیان کهریزک نیز، بعد از آزادی بر اثر آسیب های ناشی از شکنجه های دوران بازداشت خود در گذشت.
به دنبال این واقعه، رسانه ها و برخی از مسئولان، سعید مرتضوی دادستان وقت تهران را مسئول اصلی انتقال بازداشت شدگان به کهریزک دانستند و در قوه قضاییه ایران، پرونده هایی برای رسیدگی به کشته شدن محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی و امیر جوادی‌فر تشکیل شد.
گاه‌شمار زیر، مجموعه ای از اظهارات منتشر شده از سوی آقای مرتضوی یا راجع به او را، در ارتباط با پرونده کهریزک یادآوری می کند.

۱۳ مهر ۱۳۸۸

سعید مرتضوی: "قاضی رسیدگی کننده به پرونده متهمان اغتشاشات اخیر هیچ گونه تخلفی در این باره مرتکب نشده است... از جمله شکایت های زندانیان این است که مثلاً مسئول بند یا زندانبان در ورزش اجباری آنان را بسیار اذیت کرده است یا احیاناً برخورد نامناسبی از سوی مامور زندان انجام شده است."

۲۰ دی ۱۳۸۸

گزارش کمیته ویژه مجلس هشتم در مورد وقایع کهریزک: "از سعید مرتضوی در خصوص سه تن از افراد بازداشت شده آقایان روح‌الامینی، کامرانی و جواد‌ی‌فر پرسیده شد. او دلیل این مساله را بنابر بررسی‌های انجام شده توسط پزشکی قانونی مننژیت دانست و متذکر شد که با سرعت در بازداشتگاه‌ها عملیات واکسیناسیون مننژیت در حال انجام می‌باشد."

۲۰ دی۱۳۸۸

گزارش کمیته ویژه مجلس هشتم در مورد وقایع کهریزک: "هیات بررسی از او [مرتضوی] پرسید به چه دلیل دستگیرشدگان روز ۱۸ تیرماه به بازداشتگاه کهریزک منتقل شدند، ایشان ضمن مناسب و استاندارد دانستن این بازداشتگاه، مساله فقدان ظرفیت زندان اوین را اصلی ترین دلیل جهت انتقال این بازداشت شدگان به کهریزک دانست."

اول تیر ۱۳۸۹

رای دادگاه تعدادی از متهمان کهریزک، به نقل از سرهنگ فرج کمیجانی فرمانده بازداشتگاه کهریزک: "آقای مرتضوی گفت من با پزشکی قانونی صحبت کردم که علت مرگ مننژیت بوده است."

۲۷ تیر ۱۳۹۰

سعید مرتضوی: "با استعلام از مبادی ذی‌ربط و انجام تحقیقات لازم و مکفی در نهایت طی ۴۳ صفحه، قرار منع تعقیب قضات [درگیر در ماجرای کهریزک] صادر و صریحاً در این رسیدگی اعلام شده که قضات دادسرای تهران در این حادثه هیچ گونه مدخلیتی نداشته و کوچکترین قصور یا اتهامی متوجه آنان نیست."

۳ مرداد ماه ۱۳۹۰

غلامحسین اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه: "پرونده این قاضی (مرتضوی) همچنان مفتوح است."

۲۰ اسفند ۱۳۹۱

پدر محسن روح الامینی در پایان دومین جلسه محاکمه مرتضوی بر سر ماجرای کهریزک: "امروز دومین جلسه دادگاه در حالی برگزار شد که هیچ آثاری از تنبه و پشیمانی در چهره مرتضوی مشاهده نکردیم. چه طور یک فردی که مسئول است [ادعا می کند] در دوران ماجرای انتخابات ۸۸ برای دفاع از دکترای خود به مرخصی رفته بوده. متهمان در جلسه دادگاه همه اتهامات را رد کردند و[انگار] هیچ تقصیری نداشته و فرزندان ما با شهاب سنگ کشته شده اند."

۲۰ اسفند ۱۳۹۱

سعید مرتضوی پس از خروج از سومین جلسه دادگاه: "کوچک‌ترین اتهامی در رابطه با کهریزک متوجه قضات نیست... سوال من از آقای روح‌الامینی این است که شما می‌گویید که ما باید مسئولیت بپذیریم آیا شما مسئولیت پدری و مواظبت از فرزندتان را می‌پذیرید؟ ... سوال من از آقای روح‌الامینی این بود که شما چه اقدامی برای جلوگیری از حضور فرزندتان در اغتشاشات داشتید؟"

۲۰ اسفند ۱۳۹۱

سعید مرتضوی: "عمده مدتی که ۱۴۷ نفر از متهمان آشوب‌های ۱۸ تیر در کهریزک به‌سر می‌بردند، اینجانب در مرخصی بودم و این مرخصی به‌ لحاظ اینکه مربوط به ایام دفاع از رساله دکتری است، از پنج‌ ماه قبل تنظیم و تاریخ دفاع از سوی دانشگاه اعلام شده بود بنابراین با توجه به اینکه اینجانب در شش‌ ماه قبل از این تاریخ به‌ لحاظ ضرورت کاری و زمانی از مرخصی برای هیچ موضوعی استفاده نکرده بودم، این چند روز در محل کار نبوده و در مرخصی به‌سر می‌بردم؛ بنابراین انتساب مطالب مورد اشاره برخی رسانه‌ها به فردی که در ایام مذکور در مرخصی بوده، اشتباهی است که از روی غرض‌ورزی طراحی می‌گردد.»

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲

سعید مرتضوی بعد از جلسه پنجم دادگاه کهریزک: "ما در قضیه کهریزک کوچک‌ترین گناهی نداریم. یک برگ دلیل در رابطه با اتهامات ما وجود ندارد."

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲

صالح نیک‌بخت وکیل خانواده جوادی‌فر بعد از جلسه ششم دادگاه کهریزک: "مرتضوی فکر می‌کند هنوز دادستان تهران است و هر وقت که بخواهد حرف می‌زند."

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲

پدر محمد کامرانی پس از پایان دهمین جلسه دادگاه کهریزک: "امروز فقط آقا مرتضوی به دفاع از خود پرداخت... در چهره او پشیمانی دیده نمی شد و دفاعیاتش نیز مانند گذشته بود."
۷ خرداد ۱۳۹۲
سعید مرتضوی: "بر اساس نظر پزشکی قانونی و کالبد شکافی و معاینه بدنی، ضربه شدید در زندان به کامرانی وارد نشده و بیرون از آن تنها یک سیلی خورده است. .. زمانی که او را از کهریزک به اوین فرستادیم، حال مناسبی داشت و تنها گرمازده شده بود... جوادی فر... در محل حادثه با مأموران درگیر ‌شده بود... مورد ضرب و جرح در کهریزک قرار نگرفته بود... در خصوص وی [روح الامینی] هم ضرب و جرحی در کهریزک صورت نگرفته و گزارش نشده است."

۲۷ آبان ۱۳۹۲

اسماعیل احمدی مقدم فرمانده وقت نیروی انتظامی: "آقای مرتضوی اصرار داشت که افراد دستگیر شده به کهریزک منتقل شوند. من مخالفتم را به صراحت اعلام کردم و گفتم آنجا نه تنها جا نداریم، بلکه آن مکان جای خطرناکی است. اما مرتضوی اصرار داشت که این افراد دستگیر شده چاقو، قمه و زنجیر داشته‌اند و از همین حیث اراذل و اوباش محسوب می‌شوند که من در آن جلسه عنوان کردم که ضبط کنید و بنویسید که من مخالف هستم و مخالفت ناجا نیز ثبت شد. "

۱۴ شهریور ۱۳۹۵

عباس پالیزدار یکی از شاکیان سعید مرتضوی پس از اتمام جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آقای مرتضوی در پرونده ای غیر از کهریزک (تامین اجتماعی): "زمانی مرتضوی در جلسات ابتدایی دادسرا مطالبی را عنوان می‌کرد که من از بالاترین مراجع نظام دستور کتبی دارم و از هر اقدامی که کردم هیچ ابایی ندارم، ولی امروز در مقابل ریاست دادگاه مثل اسپند روی آتش بود... آن پشتوانه هایی که وی مدعی آن بود، قطعا از وی برداشته شده که امروز آن قدر بالا و پایین می پرید و بسیار مضطرب و نگران بود."

۲۱شهریور ۱۳۹۵

سعید مرتضوی: "در رابطه با واقعه خونبار تیرماه ۸۸… به عنوان دادستان وقت عمیقا ابراز تأسف و اعتذار می‌نمایم و از مقام شهیدان مظلوم این حادثه جوادی‌فر، روح‌الامینی و کامرانی طلب پوزش نموده و علودرجات آنها را از خداوند بزرگ مسألت می‌نمایم."


توبه نامه دژخیم سعید مرتضوی و تعمیق شقه





توبه نامه دژخیم سعید مرتضوی و تعمیق شقه

سرانجام قضاییه ولی‌فقیه ارتجاع بعد از گذشت هفت سال دژخیم سعید مرتضوی دادستان رژیم در تهران و عامل اصلی کشتار جوانان قیام در سال 88 و بازداشتگاه کهریزک که به‌صورت مشخص در قتل امیر جوادی‌فر، محمد کامرانی و محسن روح‌الامینی مشارکت داشت را به ۵ سال انفصال از خدمات دولتی و انفصال دائم از خدمات قضایی محکوم کرد.

به‌دنبال این تصمیم بی‌شرمانه و فضاحت‌بار قضاییه ارتجاع رسانه‌های رژیم ضمن اشاره به جنایات گذشته سعید مرتضوی، توبه نامه او را نیز منتشر نمودند.

سعید مرتضوی که پیش از این، اقدامات خود را جهاد مقدس نامیده بود در توبه نامه‌اش در روزنامه تسنیم وابسته به سپاه پاسداران 21 شهریورماه 95 چنین آورده است: «به‌عنوان دادستان وقت عمیقاً ابراز تأسف و اعتذار می‌نمایم و از مقام شهیدان مظلوم این حادثه جوادی‌فر، روح‌الامینی و کامرانی، طلب پوزش نموده و علو درجات آن‌ها را از خداوند بزرگ مسئلت می‌نمایم».

این در حالی است که خبرگزاری «فارس» وابسته به سپاه پاسداران در تاریخ هشتم خرداد ۹۲ به‌نقل از سعید مرتضوی نوشته بود: «ما به‌عنوان دادستان به تکلیف خود عمل کرده‌ایم و هیچ وقت نیز از کرده خود پشیمان نیستیم و کسی را که در اغتشاش علیه نظام و حکومت اقدام می‌کند در هتل پنج‌ستاره نمی‌برند بلکه باید با آن طوری برخورد شود که از کرده خود پشیمان شود».

دژخیم سعید مرتضوی کیست؟

مشارکت در قتل کشته‌شدگان کهریزک تنها یکی از جرائم سعید مرتضوی است.

در دو دهه گذشته صدها شکایت از جنایات و دزدی‌های کلان سعید مرتضوی به دستگاه به‌اصطلاح قضایی رژیم ارائه شد که هیچ‌کدام هیچ‌گاه پیگیری نشد.

نظری کوتاه به گوشه‌یی از جنایات این دژخیم به‌خوبی بیانگر وضعیت این عنصر معلوم الحال می‌باشد:

-      -دوران خدمت سربازی، در مقام قاضی اجرای احکام مشغول به کار شد. و در همین دوران به‌دلیل درخواست نامشروع از همسر یکی از متهمان پرونده‌یی که در اختیار داشت و در حین ورود به محل ارتکاب جرم بازداشت و از سوی مقامات قضایی استان به اتهام تجاوز به عنف توبیخ شد. (یکی از منابع وابسته به جناح مغلوب 19 مهر 88)

-         نقش اصلی او به‌عنوان دادستان تهران در قلع و قمع مطبوعات طی دو دهه گذشته آن‌قدر برجسته است که رادیو دویچه وله آلمان در 25 مارس 2015 گفت: «مرتضوی در سمت قاضی و معاون دادستان، بسیاری از روزنامه‌نگاران و نشریات کشور را دادگاهی و به احکام سنگین محکوم کرد و از سوی برخی رسانه‌ها لقب 'قصاب مطبوعات' را گرفته بود»

-      -زهرا کاظمی خبرنگار ایرانی‌تبار کانادایی در دوم تیر ماه ۱۳۸۲ در حین عکس‌برداری از تجمع خانواده‌های زندانیان در مقابل زندان اوین بازداشت شد. دژخیم سعید مرتضوی شخصاً بازجویی از زهرا کاظمی را به‌عهده گرفت. این روزنامه‌نگار در مدت بازداشت مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفت و در اثر ضربات وارده در ۲۰ تیر ماه در بیمارستان نظامی بقیه‌الله اعظم جان سپرد.

-      -در دی‌ماه ۸۸ در زمان خلع مسئولیت قضایی معاون دادستان کل کشور بوده است که از سوی پاسدار محمود احمدی‌نژاد به‌عنوان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نهایتاً در سال ۹۰ به ریاست سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد.

طی این دوران اختلاس‌های نجومی او به همراه بابک زنجانی آن‌قدر گسترده و وسیع بود که حدود دو سال پیش کمیته تحقیق و تفحص مجلس ارتجاع از سازمان تأمین اجتماعی، گزارشی ۸۰ هزار صفحه‌یی شامل برخی مستندات از عملکرد مرتضوی در سازمان تأمین اجتماعی را به قوه قضاییه ارائه کرده بود.

سایت حکومتی خبر آنلاین 28 تیرماه 95 می‌نویسد: ”رابطه دو سویهٔ سعید مرتضوی و بابک زنجانی یکی از بزرگ‌ترین پرونده‌های جرائم مالی کشور طی سال‌های گذشته را رقم زد، اگر چه پیچیدگی و گوناگونی این جرم سبب شد تا کمتر از دیگر پرونده‌های فساد مالی در اذهان عمومی نقش ببندد اما 'مفقود شدن چک 17 هزار میلیاردی تأمین اجتماعی'، 'فروش زمین 10 هزار متری پارکینگ هتل همای تهران به یک دهم ارزش واقعی'، 'فروش 138 شرکت تأمین اجتماعی به بابک زنجانی'، 'اعطای میلیون‌ها تومان کارت هدیه به برخی نمایندگان مجلس' و... از جمله اقداماتی است که در زمان تصدی گری سعید مرتضوی بر تأمین اجتماعی رخ داده که جرم مالی چند وجهی را با اعداد و ارقام بزرگ رقم زده است».

خبرگزاری حکومتی ایرنا-22 آذر 92 در ارتباط با 'اعطای میلیون‌ها تومان کارت هدیه به برخی نمایندگان مجلس نوشت: «محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس ارتجاع از افشای اسامی اعضای مجلس که از دژخیم سعید مرتضوی رشوه گرفته‌اند، امتناع کرد».

وی گفت: «نمی‌توان این اسامی را منتشر کرد، زیرا واقعیت تلخی که وجود دارد این است که بیش از 95 درصد مراجعات به دفاتر نمایندگان به‌خاطر کمک‌های مالی است و نمایندگان هم درآمدی ندارند. وی همچنین اعتراف کرد این رشوه‌ها تنها مختص تأمین اجتماعی نبوده، بلکه کمیته امداد، هِلال احمر و برخی از ارگان‌ها نیز به اعضای مجلس رشوه داده‌اند».

هم‌چنین خبرگزاری حکومتی ایرنا 4 دیماه 92 نوشت: «سازمان تأمین اجتماعی تحت سرپرستی سعید مرتضوی بود که به 285 عضو مجلس رژیم و بسیاری از مقام‌های دولتی رشوه می‌داد».

بازتاب و انعکاس توبه دژخیم مرتضوی در رسانه‌های رژیم:

انتشار خبر توبه‌نامه سعید مرتضوی دادستان سابق رژیم در تهران همراه خود موجی گسترده از اعتراضات مردم را به همراه داشت که در نتیجه آن رسانه‌های رژیم را وادار به موضعگیری کرد. بازتاب این مواضع به‌خوبی بیانگر عمق شقه در میان باندهای رژیم آخوندی می‌باشد:

-سایت حکومتی اصناف نیوز 24 شهریور 95 در ارتباط با توبه نامه دژخیم مرتضوی نوشت: «نام مرتضوی در سنوات گذشته با پرونده‌های مساله‌دار زیادی گره خورده است، قتل زهرا کاظمی، فروش سؤالات کنکور، توقیف فله‌ای مطبوعات و برخورد با اصحاب رسانه، کهریزک، تأمین اجتماعی و…. پرونده‌هایی که یک نقطه مشترک دارند و آن وجود فساد و ظلم و تخطی از قانون و حقوق ملت است.

و به‌دنبال آن ادامه می‌دهد: این‌که انگیزه وی از نگارش چنین نامه‌یی آن هم پس از هفت سال و پس از انکارهای متعدد چیست جای سؤال دارد. بدیهی است افکار عمومی به‌راحتی نمی‌توانند باور کنند که این عذرخواهی ناشی از پشیمانی و عذاب وجدان باشد ».

خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی موسوم به آنا 23 شهریورماه به‌نقل از آخوند زائری نوشت: «اعتماد مخدوش مردم مخصوصاً در وضعیت خطرناک و حساس فعلی تنها با حکم اعدام او (مرتضوی) قدری ترمیم خواهد شد و هر گونه سستی و تهاون نسبت به این موضوع… منجر به تهدیدهایی خواهد شد که فروپاشی نظام کمترین آن‌ها خواهد بود» آخوند زائری همچنین با متهم کردن مرتضوی در زمینه «قتل قربانیان مظلوم کهریزک و معمای پیچیده زهرا کاظمی» و آنچه «اختلاس‌ها و دروغ‌ها و پرونده‌های مطبوعاتی و...» خواند، افزود: «بسیار نکته‌های وحشتناک هست که اگر روزی فضای لازم فراهم شود شاید بر زبان‌ها بیاید و به گوش‌ها برسد».

روزنامهٔ جمهوری اسلامی وابسته به باند رفسنجانی ۲۴ شهریور با طنز و کنایه باند خامنه‌ای را مخاطب قرار داد و نوشت: «بر قبر حجر بن عدی نوشته بودند این قبر حجر بن عدی رضی‌الله عنه است که به دستور معاویه رضی‌الله عنه به علت خودداری از بدگویی به علی رضی‌الله عنه به قتل رسید. مردم متحیر بودند که چگونه می‌شود قاتل و مقتول و آمر همه رضی‌الله عنه باشند

و در اینجا هم همه می‌پرسند چگونه است که مقتولین شهیدند و آمر که دادستان وقت باشد بی‌گناه است و با مباشران هم که کسی کاری ندارد؟»

صادق زیباکلام از مهره‌های باند رفسنجانی-روحانی ضمن یادداشتی با عنوان نامه سرگشاده در خصوص توبه نامه مرتضوی نوشت: «من همیشه جنابعالی را به‌عنوان قاضی مرتضوی معروف می‌شناختم که به‌اندازه موهای سرش روزنامه، هفته‌نامه، ماهنامه و فصل‌نامه تعطیل نموده و نویسندگان آن‌ها را هم روانه زندان نموده است.

البته فقط تراژدی کهریزک و رفتار مأموران با بازداشت‌شدگان نیست که هم‌چنان در پرده ابهام قرار دارد. فی‌الواقع بسیاری از حوادث و رویدادهای سال ۸۸ بعد از گذشت ۷ سال هم‌چنان در تاریکی‌اند؛ و هم‌چون عذرخواهی شما بالاخره روزی روشن خواهند شد»

کیهان ولی‌فقیه در یادداشت روز خود تحت عنوان بازی فینال گرگ‌ها 23 شهریور نوشت: «سعید مرتضوی به صراحت از نقش غیرمستقیم خود در کشته شدن سه متهم آشوب در بازداشتگاه کهریزک عذرخواهی کرده است. اما چرا سران و اصحاب فتنه آمریکایی- اسراییلی 88 که برخی از آنان مصداق بی‌چون و چرای مفسد فی‌الارض هستند، از مردم به‌خاطر جنایت‌های شرم‌آوری که مرتکب شده‌اند، عذرخواهی نمی‌کنند، اگر چه پوزش آن‌ها نمی‌تواند و نباید مانع از مجازات قانونی آنان باشد».

روزنامه جمهوری اسلامی وابسته به باند رفسنجانی –روحانی 23 شهریور نوشت: «این اعتراف دیر هنگام و تکان‌دهنده به هر منظور و هدفی که صورت گرفته باشد، ذره‌یی از گناه و مسئولیت عاملان و آمران امر نمی‌کاهد. باید صبر کرد و دید پشت این پرده چه رازهای پنهان دیگری نهفته است».

-علی مطهری در گفتگو با ایسنا 24 شهریورگفت: «به نظر من بیش از آن که آقای مرتضوی به‌عنوان مسئول خطاهای خود مجرم است کسانی که چیزی به نام مرتضوی را ساختند و از او حمایت کردند مجرم هستند. افرادی از آقای مرتضوی که دنبال قدرت بود به‌عنوان ابزار دست استفاده کردند و در پشت سر او پنهان شدند به نظر من پرونده آن‌ها هم باید مورد رسیدگی قرار گیرد».

«علی شکوهی»، روزنامه‌نگار در سایت انصاف وابسته به باند رفسنجانی و روحانی 24 شهریور 95 نوشت: «یکی از آفات گریبانگیر نظام در چند دهه گذشته این است که با بدفهمی مقوله «مصلحت نظام»، انجام بسیاری از کارهای غیرقانونی و ناقض حقوق انسان‌ها را در سایه آن برداشت انحرافی توجیه می‌کنیم. اگر در جمهوری اسلامی این‌گونه عمل نکرده و با مصلحت‌تراشی، حقیقت و عدالت را ذبح نمی‌کردیم، بسیاری از صالحان کنار گذاشته نمی‌شدند و راه برای رشد اشرار و ناصالحان باز نمی‌شد».

-خبرنگار حکومتی ایلنا به‌نقل از علیرضا رحیمی عضو سابق کمسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارتجاع 24 شهریور 95 نوشت: «ترمیم خلأ سیاسی در کشور که به‌دلیل انشقاق و افتراق ناشی از حوادث سال ۸۸ در جامعه ایجاد شد، نیاز به یک برنامه مشخص دارد که این عذرخواهی نیز بخشی از همین برنامه نانوشته است، اما از آنجا که روشنگری لازم در جامعه اتفاق نیفتاده و انگیزه‌های مرتضوی از نگارش این نامه نیز به افکار عمومی اعلام نشده، اثربخشی لازم را نخواهد داشت

وی در پایان تصریح کرد: «این نامه به‌جای رفع ابهام، موجب شد بسیاری از مردم در این تناقض، متحیر بمانند که چطور در حالی که بسیاری از فعالان سیاسی و رسانه‌یی با همین اتهام‌ها محکوم شدند و هم‌چنان نیز در حال سپری کردن محکومیت هستند، یک مقام قضایی بلندپایه وقت، قصد دارد با پوزش از آن از محکومیت تبرئه شود؟!.».

سعید مرتضوی جلاد کهریزک برای بیرون آمدن از فشار وبن بست باپاسدار هزار تیر احمدی‌نژاد دیدار کرد




لینک 

سعید مرتضوی جلاد کهریزک برای بیرون آمدن از فشار وبن بست   باپاسدار هزار تیر  احمدی‌نژاد دیدار کرد

سعید مرتضوی، دادستان پیشین تهران و متهم ردیف اول جنایات کهریزک، در پی انتشار نامه عذرخواهی‌اش از بستگان قربانیان کهریزک با محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران به‌مدت چند ساعت دیدار کرد. 

سعید مرتضوی در دوران ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد همواره از حمایت‌های او برخوردار بود. 

روزنامه «وقایع اتفاقیه» نوشت این دیدار روز گذشته، چهارشنبه ۲۴ شهریور در دفتر محمود احمدی‌نژاد، واقع در خیابان مقدس‌اردبیلی‌ ولنجک تهران صورت گرفته است. 

بنا به این گزارش دیدار مرتضوی و احمدی‌نژاد از صبح تا حدود ساعت سه بعد از ظهر چهارشنبه ادامه داشت. این‌که در این دیدار آن‌ها با هم چه گفته‌اند هنوز روشن نیست. 

سعید مرتضوی در دوران ریاست جمهوری احمدی‌نژاد دادستان تهران بود و پس از برکناری از این سمت به‌دلیل رویدادهای بازداشتگاه کهریزک، با حمایت کامل احمدی‌نژاد مدیر سازمان تأمین اجتماعی شد. 

روزنامه «وقایع اتفاقیه» که تصاویری از حضور مرتضوی در مقابل خانه احمدی‌نژاد را منتشر کرده، دیدار این دو پس از انتشار نامه‌ مرتضوی به دادگاه قربانیان کهریزک را «سؤال‌برانگیز» خوانده است. 
«وقایع اتفاقیه» نوشته است تصاویر نشان‌ می‌دهند سعید مرتضوی با خودروی سفید‌رنگ «هیوندای - سوناتا» با «شماره رند» و مشخص آن که در تصاویر دیگری مالکیت آن به مرتضوی مسلم شده است، به دفتر محمود احمدی‌نژاد رفته است. 

«وقایع اتفاقیه» نوشته است تصاویر نشان‌ می‌دهند سعید مرتضوی با خودروی سفید‌رنگ «هیوندای – سوناتا» با «شماره رند» و مشخص آن که در تصاویر دیگری مالکیت آن به مرتضوی مسلم شده است، به دفتر محمود احمدی‌نژاد رفته است. 

سعید مرتضوی که پرونده‌اش به‌عنوان عامل جنایات بازداشتگاه کهریزک در دادگاه تجدید‌نظر در حال رسیدگی‌ست، روز یکشنبه ۲۱ شهریور در نامه‌ای سرگشاده خطاب به قاضی پرونده‌، از بازماندگان کشته‌شدگان بازداشتگاه کهریزک عذرخواهی و بابت بروز این حوادث ابراز شرمندگی کرد. 

این عذرخواهی مرتضوی بازتاب گسترده‌ای داشت و بسیاری آن را اعتراف او به اعمال خلافش دانسته و خواهان مجازات او شده‌اند. 

عبدالرضا داوری، مشاور محمود احمدی‌نژاد، خبر دیدار مرتضوی و رئیس‌جمهور پیشین را «شیطنت و دروغ رسانه‌ای» عنوان کرد و گفت احمدی‌نژاد در حال‌ حاضر در استان گلستان و شهر گرگان به‌سر می‌برد. 

دادستان سابق تهران، متهم ردیف اول پرونده کهریزک، بازداشتگاه معترضان نتایج انتخابات سال ۸۸ است. گروهی از جوانانی که روز ۱۹ تیر ۸۸ در گردهمایی‌های خیابانی ۱۸ تیر دستگیر شدند، به دستور مستقیم مرتضوی به کهریزک برده شدند. امیر جوادی‌فر، محسن روح‌الامینی، محمد کامرانی و رامین قهرمانی در سوله‌های بدون آب و امکانات کهریزک جان باختند. 

تشکیل پرونده برای مرتضوی بر اساس شکایت خانواده قربانیان، صورت گرفت. شعبه ۷۶ دادگاه کیفری به ریاست قاضی مدیرخراسانی‌، در تیرماه ۱۳۹۲، حسن زارع دهنوی (معروف به قاضی حداد)، معاون او و علی‌اکبر حیدری‌فر،‌ دادیار دادسرای تهران را به اتهام بازداشت غیرقانونی افراد در کهریزک به انفصال دائم از امر قضا و ۵ سال انفصال از مشاغل دولتی محکوم کرد. دادگاه این سه به طور غیرعلنی و با حضور شاکیان و خانواده‌های قربانیان برگزار می‌شد. 

مرتضوی بر اساس این حکم از اتهام قتل محمد کامرانی تبرئه شد ولی به اتهام گزارش خلاف، حکم پرداخت ۲۰۰ هزار تومان جریمه نقدی گرفت. 

بیشتر این جریمه و مبلغ نازل آن از سوی افکار عمومی، فعالان حقوق بشر و شاکیان پرونده کهریزک با اعتراض گسترده روبه‌رو شد.



حجاریان قاتل وشکنجه گر واز بازجوها واید ئولوگ ولایت مدار خواهان مجازات قاتل دیگر سعید مرتضوی شد اما همه میدانیم در این نظام فا سدهمه سران حکومت مجرمند«خانه از پای بست ویران است »



media
،14سپتامبر 2016 : به قلم ناصر اعتمادی 

حجاریان قاتل وشکنجه گر  واز بازجوها واید ئولوگ ولایت مدار   خواهان مجازات قاتل دیگر سعید مرتضوی شد اما همه میدانیم در این نظام فا سدهمه سران حکومت مجرمند«خانه از پای بست ویران است »
به گمان سعید حجاریان، به موجب این اقرار اگر سعید مرتضوی آدم کشته باید قصاص شود، اگر معاونت در قتل داشته باید حکم بگیرد و غرامت بدهد و خلاصه اینکه "باید در هر حال بر اساس قواعد فقهی و قانونی مجازات بشود."
 سعید حجاریان با اشاره به نامۀ عذرخواهی سعید مرتضوی دربارۀ "وقایع هولناک" بازداشتگاه کهریزک گفته است : "آقای مرتضوی در این نامه از کشته شدگان حوادث بازداشتگاه کهریزک به عنوان شهید یاد کرده و نفس استفاده از واژه شهید از سوی او به منزلۀ اقرارش به وقوع جنایات هولناک است."

اگر چه سعید مرتضوی در نامۀ عذرخواهی خود تصریح کرده که جنایات بازداشتگاه کهریزک "غیرعمد بوده اند"، اما، به گفتۀ سعید حجاریان ایراد همین سخن به منزلۀ اقرار سعید مرتضوی به دست داشتن در همین جنایات است، یعنی در وقوع آنها مقصر محسوب می شود.

سعید حجاریان سپس افزوده است که از این پس قاضی می تواند بر اساس قاعدۀ
 "اقرار العقلاء علی انفسهم" برای سعید مرتضوی حکم صادر کند. یعنی سعید مرتضوی باید دست کم "حکم قتل غیرعمد را قبول داشته باشد."
حجاریان سپس گفته است که اگر عذرخواهی مرتضوی را در مورد جنایات کهریزک نوعی توبه تعبیر کنیم، باز دادستان پیشین تهران باید اجرای شرایط قبول توبه را مطابق اسلام بپذیرد. یعنی باید قول بدهد که دیگر گناهان گذشته را تکرار نکند. دوم باید آن ها را جبران کند و سوم باید هر آنچه از قِبلِ این جنایات به دست آورده پس بدهد. یعنی : "اگر آدم کشته، قصاص شود، اگر معاونت در قتل داشته حکم بگیرد و غرامت بدهد، به هر حال باید بر اساس قواعد فقهی و قانونی مجازات شود."
سعید حجاریان گفته است که مطابق قواعد فقهی و قانونی دادستان پیشین تهران، سعید مرتضوی، باید پس از اعتراف اش به دست داشتن در جنایات کهریزک مجازات بشود. حجاریان عذرخواهی دادستان پیشین تهران را در خصوص "جنایات هولناک" بازداشتگاه کهریزک در سال ۱۳۸۸ نوعی اقرار به گناه دانسته و سپس نتیجه گرفته است که سعید مرتضوی باید بر اساس قاعدۀ فقهی "اقرار العقلاء علی انفسهم" مجازات بشود


قاضی مرتضوی و اعتراف به جنایت؛ چرا؟ !!!






                            مرتضوی جلاد کهریزک د رکنار ولی امر پوشال جهان خامنه 



قاضی مرتضوی و اعتراف به جنایت؛ چرا؟ !!!
بحث محاکمه مسخره سعید مرتضوی جنایتکار و معذرت‌خواهی او از خانواده‌های قربانیان، به‌عنوان اعتراف آشکاری به ارتکاب جنایت و آدمکشی، منجر به تلاطم جدیدی در رژیم شده است. سؤال این است که چرا و تحت چه شرایطی، عاملان جنایت در فاشیسم مذهبی حاکم، ناچار می‌شوند به جنایتهای خود اعتراف کرده و از آنها عذرخواهی کنند؟ امروز سعید مرتضی از جنایتهایی که رژیم در جریان قیام88 مرتکب شده عذرخواهی می‌کند و دیروز علی مطهری ضرورت عذرخواهی از خانواده‌های شهیدان قتل‌عام67 را مطرح کرد؟

پاسخ این است که همه اتفاقات و رویدادهای بی‌سابقه هفته‌های اخیر را بایستی در پرتو تغییر دوران نگریست و مورد سنجش و بررسی قرار داد؛ همه وقایعی که تا دیروز نامتصور می‌نمود، امروز یکی پس از دیگری رخ می‌نمایند و از یک واقعیت بسیار مهم و اساسی خبر می‌دهند و آن، تغییر دوران است! در خود رژیم از این دوران جدید معمولاً با عبارت «پسابرجام» یاد می‌کنند و این نادرست نیست. اکنون بیش از پیش روشن می‌شود که «برجام» و این‌که ولی‌فقیه مجبور به خوردن زهر هسته‌یی گردید و ناچار شد به دست خودش پروژه هسته‌یی و توان بمب‌سازی خودش را (لااقل تا آینده‌یی قابل پیش‌بینی) از بین ببرد، یک رویداد استراتژیک با آثار و پیامدهای استراتژیک است؛ این پیامدها، تعادل رژیم را در تمام زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تبلیغاتی به هم زده و موقعیت آن را در صحنه بین‌المللی و منطقه‌یی و همچنین در برابر مردم و جامعه ایران و در برابر مقاومت و مجاهدین تغییر داده و در نتیجه تعادل درونی رژیم نیز به هم ریخته است.

این زهر خوران مبنایی است که عوامل جدیدی هم به‌عنوان شرط در آن ضرب شده و آثار و نتایج حیرت‌انگیز خود را بارز می‌کنند. از جمله این شرط‌های تعیین‌کننده بایستی از کهکشان امسال مقاومت، همچنین انتشار سند صوتی آقای منتظری و سپس جنبش دادخواهی قتل‌عام شدگان سال 67 یاد کرد که حاصل‌ضرب آنها رژیم را ناچار از اتخاذ سیاست‌ها و روشهای کاملاً متفاوتی از قبل می‌کند، یا به عبارت بهتر سیاست‌ها و موضعگیریهای جدیدی را به آن تحمیل می‌کند که این خود، زنجیره‌یی از فعل و انفعالها و کنش و واکنشها را شکل می‌دهد که یکی از آنها همین عذرخواهی سعید مرتضوی و تلاطمی است که بر اثر آن رژیم را فراگرفته است.

از سوی دیگر، وقتی بر اثر شرایطی که گفته شد، بحران به‌شدت بالا می‌گیرد و خطر انفجار اجتماعی را در چشم‌انداز قرار می‌دهد، باندهای مختلف رژیم هر کدام وحشت‌زده به فکر چاره می‌افتند. یک باند رژیم بر این باور است که می‌توان با اقدامات ضدانگیزه‌یی، آبی بر آتش خشم مردم ریخت و این وضعیت انفجاری را «مدیریت» کرد و جلو انفجار را گرفت، این دسته عذرخواهی سعید مرتضوی برای حفظ نظام را کافی ندانسته و حتی از اعدام او سخن می‌گویند. اینها تلاش می‌کنند جنایت دستوری و سازمان‌یافته و نهادینه در رژیم را، امری فردی و ناشی از خطاها و تخلفات این یا آن عامل اجرایی جلوه دهند و استدلال می‌کنند که در این‌جا بایستی یک فرد (سعید مرتضوی) را قربانی بقای رژیم کرد. در این زمینه حرفهای آخوند زائری که از وی به‌عنوان «اصولگرا» (باند خامنه‌ای) نام می‌برند، به‌لحاظ روشنی و صراحت نمونه خوبی است:

«وضعیت خطرناک و حساس فعلی تنها با حکم اعدام او قدری ترمیم خواهد شد و هر گونه سستی و تهاون نسبت به این موضوع و بی‌توجهی به خسارتهای سهمگین و جدی که او به ارکان جمهوری اسلامی وارد کرده است منجر به تهدیدهایی خواهد شد که فروپاشی نظام کمترین آنها خواهد بود» (سایت الف 24شهریور 95).

حرف روشن است باید آبی روی آتش و انبار متراکم خشم مردم ریخت و سعید مرتضوی را بز بلا گردان و سپر بلا کرد تا رژیم از فروپاشی و سقوط نجات پیدا کند.

اما دسته دیگر که اساساً جزو باند خامنه‌ای هستند، چه می‌گویند؟ آنها از یک سو می‌کوشند روغن ریخته را نذر امامزاده ولایت‌فقیه کنند و این عذرخواهی را نشانه عدل و انصاف و… نظام و مجریانش وانمود کنند. از جمله فردی به نام مهدی محمدی با وقاحتی که تنها از یک دژخیم برمی‌آید، درباره عذرخواهی سعید مرتضوی دادستان تهران در سال ٨٨ می‌نویسد: «این نشانه عدل، انصاف و اخلاق نظام مظلوم جمهوری اسلامی است که بر دادستانش بابت ظلمی که بر مظلومی‌ رفته این‌چنین سخت گرفته است» .

در همین راستا پاسدار حسین شریعتمداری رئیس کیهان خامنه‌ای نیز می‌نویسد: «سعید مرتضوی صرفنظر از اتهاماتی که به وی وارد شده و قضاوت نهایی درباره آن برعهده دادگاه است، به صراحت از نقش غیرمستقیم خود در کشته شدن سه متهم آشوب در بازداشتگاه کهریزک عذرخواهی کرده است. اما چرا سران و اصحاب فتنه با وجود اثبات جنایاتی که مرتکب شده‌اند و خیانت بزرگی که در حق نظام و مردم روا داشته‌اند، کمترین کلامی به عذرخواهی بر زبان و قلم نمی‌آورند؟» .

به این ترتیب آنها با سخافت می‌خواهند از این خفتی که به رژیم تحمیل شده، بهره‌یی به سود خود در جنگ قدرت با باند رقیب کسب کنند.

اما حرف اصلی این جماعت چیز دیگری است؛ این حرف که در زیر تحسینهای مهوع از مرتضوی پنهان شده، مخالفت با شیوه معذرتخواهی است؛ آن را چندی پیش، پورمحمدی از جلادان قتل‌عام در پاسخ به علی مطهری که خواستار معذرتخواهی از خانواده‌های قتل‌عام شدگان67 شده بود، چنین بیان کرد: «ما افتخار می‌کنیم که دستور خدا در رابطه با منافقین را اجرا کردیم و در مقابل دشمنان خدا و ملت با قدرت ایستادیم و مقابله کردیم» .

آنها می‌گویند معذرتخواهی چیست؟ ! ما به جنایتهای خود افتخار می‌کنیم و از این به بعد هم همین شیوه را بیشتر از پیش ادامه می‌دهیم؛ چرا؟ حرف همان است که جنتی در نماز جمعه اخیر تهران (19شهریور) از قول خمینی گفت که [مجاهدین] باید ریشه‌کن بشوند تا ریشه‌های نظام برپا بماند» .

از دید این جریان، معذرتخواهی در شرایط کنونی، نه آب ریختن روی آتش، بلکه بنزین ریختن است؛ چرا که اگر این شکاف باز شود، به هیچ‌وجه نمی‌توان جلو پیشروی و عمیق‌تر شدن آن را گرفت و این می‌تواند رژیم را تا ته از هم بدرد. درست همانند آخر دوران شاه و آخر دوران هر دیکتاتوری، این قبیل اقدامات ضدانگیزه‌یی تنها روند فروپاشی و سقوط را تسریع می‌کند. کمااین‌که تا همین جا هم، این معذرتخواهی در درون رژیم همان‌گونه که به‌وضوح می‌توان دید به تضادها دامن زده، زبان مخالفان ولی‌فقیه در درون نظام را علیه او درازتر کرده و توقعات را برای آن که سعید مرتضوی به سایر جنایاتش نظیر قتل زهرا کاظمی خبرنگار ایرانی تبار کانادایی اعتراف کند و این‌که تکلیف بالایی‌ها که طی تمام این سالیان از سعید مرتضوی حمایت می‌کردند، چه می‌شود؛ بالا برده است.

در همین رابطه اظهارات علی مطهری نمونه خوبی می‌تواند باشد. وی طی مصاحبه‌یی گفت: «از تعبیر «شهید» می‌توان نتیجه گرفت که آقای مرتضوی معترضان سال ۸۸ را محق می‌داند، اما به نظر من بیش از آن که آقای مرتضوی به‌عنوان مسئول خطاهای خود مجرم است کسانی که چیزی به نام مرتضوی را ساختند و از او حمایت کردند مجرم هستند» (سایتهای حکومتی 24شهریور 95).

ابعاد برانگیختگی اجتماعی را از توفانی که معذرت خواهی مرتضوی دژخیم در فضای مجازی ایرانیان بپا کرده، می‌توان دریافت که چگونه این مانور شیادانه خشم و کینه مردم و به‌خصوص خانواده‌های داغدار را شعله‌ورتر کرده و به جنبش دادخواهی که از دو ماه پیش آغاز شده، تحرک و دینامیسم بیشتری داده و مردم خواهان اعتراف سایر دژخیمان به جنایاتشان طی 4دهه گذشته شده‌اند.
به‌رغم هر تصمیمی که ولی‌فقیه در مورد سعید مرتضوی جنایتکار بگیرد، چه به اغلب احتمال بخواهد با همین حکم مسخره‌یی که صادر شده او را در ببرد و سر و ته این ماجرا را هم بیاورد و چه به احتمال ضعیف بخواهد او را مجازات کند، در هر حال در آینده، این آثار و پیامدها، بیشتر و عمیق‌تر ظاهر خواهد شد و هر دو شق، بحران اجتماعی را دامن زده و بر آتش خشم مردم بنزین خواهد ریخت.


قتل عام های کهریزک و جلاد سعید مرتضوی









احتمال صدور حکم معاونت در قتل برای سعید مرتضوی
قتل عام های کهریزک و جلاد سعید مرتضوی 
قابل توجه اینکه رژیم سفاک ملاهای ایران برای رد کردن موج برخاسته از قتل عام های 67 ممکن است دست به اقداماتی رفرمی برای رد کردن موج وفروکش کردن شعله های اعتراضات گسترده داخلی وجهانی از جمله حذف فیزیکی ویا حبس وحتی اعدام برخی مهره های سوخته وآبرو باخته خودش بزند که شاید سعید مرتضوی جلاد یکی از آنها باشد اما خلق قهرمان ومقاومت سرفراز ایران به همراه همه انسانهای شریف حقوق بشری جهانی به کمتر از سرنگونی این رژیم سراپا کشتار وشکنجه وسرکوب ونسل کش  رضایت نمی دهند باشد که به همت جوانان پر شور وخانواده های به ستوه آمده وزجر کشیده با قیام سراسری طومار این رژیم پابگور را در هم به پیچند .


خلاصه ای از سعید مرتضوی جلاد :سعید مرتضوی متولد  در شهرستان تفت، یزد
از اقدامات او انحلال دادگاه و هیئت منصفه مطبوعات و در پی آن توقیف فله‌ای شمار زیادی از مطبوعات در دوران محمد خاتمی است. وی از سوی دولت کانادا و کمیته اصل ۹۰ مجلس ششم، پیرامون قتل زهرا کاظمی روزنامه نگار و عکاس ایرانی - کانادایی که در بازداشت دادستانی تهران کشته شد، مقصر اعلام شده‌است همچنین پس از تغییر ریاست قوه قضائیه از سمت خود بر کنار و به معاونت دادستان کل کشور مصوب شد. یکسال بعد در ارتباط با کشته شدن ۵ تن در بازداشتگاه کهریزک، مصونیت قضایی وی در شهریور ۱۳۸۹ توسط دادگاه انتظامی قضات لغو و از قضاوت تعلیق شد. او سپس توسط محمود احمدی نژاد به ریاست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و سپس به ریاست سازمان تامین اجتماعی منصوب شد. 
پس از تعلیق وی از تمام سمت‌های حکومتی، ۴ پرونده علیه وی تشکیل شد که اولی در خصوص عملکردش در شکنجه معترضان به نتایج اعلام شده انتخابات ریاست جمهوری ایران (۱۳۸۸) که  به صدور حکم و تبرئه مرتضوی از معاونت در قتل منجر شد، سایر پرونده‌هایی که هم‌اکنون در شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت، مفتوح هستند، عبارتند از: تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی، شکایت فاضل لاریجانی و شکایت وکلای عباس پالیزدار.
کمالی جلودار گفت: به لحاظ حقوقی امکان دارد که شعبه 22 در دادگاه تجدید نظر با استدلال متفاوت نامبرده را درخصوص معاونت در قتل مرحوم روح الامینی و نیز گزارش خلاف واقع بر خلاف نظر شعبه دیوان عالی و شعبه کیفری استان سابق محکوم کند.سید حسن کمالی جلودار وکیل پدر محسن روح الامینی از جان باختگان بازداشتگاه کهریزک در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا پیرامون آخرین وضعیت پرونده کهریزک گفت: این پرونده در حال رسیدگی در تجدید نظر است.وی افزود: در رابطه با جنایات بازداشتگاه کهریزک علاوه بر مامورأن مربوطه که با حکم دادگاه نظامی یک تهران به قصاص و زندان محکوم شده بودند، سعید مرتضوی دادستان وقت تهران، سعید زارع دهنوی معروف به "حداد " سرپرست وقت دادسرای ویژه امنیت و علی اکبر حیدری فر دادیار ویژه دادسرای امنیت؛ با حکم شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به اتهام مشارکت در بازداشت غیر قانونی محکوم به انفصال از مشاغل قضایی و دولتی شدند.وی در ادامه گفت: سعید مرتضوی اختصاصا متهم به معاونت در قتل مرحوم کامرانی و گزارش خلاف واقع نیز بود که در رابطه با اتهام نخست (معاونت در قتل) تبرئه و در مورد اتهام دوم (گزارش خلاف واقع) به پرداخت دو میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.کمالی ادامه داد: با تجدید نظرخواهی هر دو طرف پرونده، شعبه 36 دیوان عالی کشور محکومیت سه قاضی را در رابطه با اتهام بازداشت غیر قانونی و برائت مرتضوی از اتهام معاونت در قتل کامرانی را تأیید کرد اما محکومیت وی را در گزارش خلاف واقع را نقص پرونده در جهت رسیدگی مجدد در شعبه همعرض عودت داد.وی گفت: شعبه نهم دادگاه کیفری استان سابق (تهران) به عنوان شعبه همعرض در رابطه با اتهام گزارش خلاف واقع به عنوان شعبه ابتدایی در مورد اتهام جدید نامبرده یعنی معاونت در قتل  مرحوم محسن روح الامینی و دریافت حقوق نامشروع از سازمان تأمین اجتماعی بعد از جلسه رسیدگی از جهت اتهامات معاونت در قتل و گزارش خلاف واقع که برائت او صادر و راجع به اتهام تحصیل حقوق نامشروع مشارالیه را محکوم به یکسال حبس کرد.این وکیل دادگستری افزود: به دنبال تجدید نظرخواهی مرحوم روح الامینی و مرتضوی پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شده بود اما با توجه به تغییر آیین داد‌رسی کیفری، دادگاه تجدید نظر استان تهران را صالح به رسیدگی دانست. در حال حاضر قرار است شعبه 22 تجدید نظر استان به تجدید نظر خواهی طرفین رسیدگی کند به همین منظور 95/6/9 را به عنوان وقت  رسیدگی تعیین و ابلاغ کرد.وکیل عبدالحسین روح الامینی در مورد دلیل تبرئه سعید مرتضوی از اتهام معاونت در قتل گفت: استدلال قضات رسیدگی کننده این بود که وحدت قصد مرتضوی و مأموران مباشر قتل جانباختگان کهریزک محرز نیست و از آنجایی که برای تحقیق معاونت در جرم اشتراک قصد و معاون لازم است این اتهام قابل انتساب به او نیست.کمالی تصریح کرد: با وجود تبرئه مرتضوی در رابطه با اتهام معاونت در قتل مرحوم کامرانی، به لحاظ حقوقی امکان دارد که شعبه 22 در دادگاه تجدید نظر با استدلال متفاوت نامبرده را درخصوص معاونت در قتل مرحوم روح الامینی و نیز گزارش خلاف واقع بر خلاف نظر شعبه دیوان عالی و شعبه کیفری استان سابق محکوم کند.