۱۳۹۵ آبان ۱۳, پنجشنبه

حمله خامنه‌ای به باند رفسنجانی و روحانی تحت عنوان «پشیمان شده‌ها و از نَفَس افتاده ها»



لینک منبع :

حمله خامنه‌ای به باند رفسنجانی و روحانی تحت عنوان «پشیمان شده‌ها و از نَفَس افتاده ها»

 تاریخ :3نوامبر 2016
یک روز بعد از تأیید سه وزیر پیشنهادی آخوند روحانی در مجلس ارتجاع، خامنه‌ای با حمله به باند رفسنجانی و روحانی تحت عنوان «پشیمان شده‌ها و از نَفَس افتاده ها»، راجع به شکست مرحله پسا برجام گفت: همین چند روز پیش مذاکره‌کننده آمریکا در مذاکرات هسته‌یی صراحتاً گفت که «ما بعد از برجام هم (نظام) ایران را تحریم کردیم».
ولی‌فقیه ارتجاع با اشاره به چشم‌انداز جام‌زهر منطقه‌یی افزود: عده‌یی می‌گویند برویم با همین آمریکا بر سر سوریه، حزب‌الله لبنان، عراق، افغانستان، یمن و حتی مسائل داخلی کشور مذاکره و سازش کنیم!… مذاکره با آمریکا نه تنها مشکلات را حل نمی‌کند بلکه افزایش هم می‌دهد.
خامنه‌ای با اشاره به مخاصمات درونی رژیم بر سر بحرانهای کنونی اضافه کرد: گفته می‌شود اگر ما با آمریکا سازش کنیم همه مشکلات کشور حل خواهد شد! و این تفکر غلط از طرف آمریکا و همچنین عوامل وابسته به آنها و برخی پشیمان شده‌ها و از نَفَس افتاده‌ها و دنیا طلب ها، در حال تزریق به جامعه به‌ویژه در مطبوعات و دانشگاه هاست. یک نمونه بارز برای اثبات نادرست بودن این تفکر، موضوع برجام و عملکرد آمریکاییها پس از آن است.
تلویزیون شبکه یک رژیم ۱۲آبان ۹۵: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به یک تفکر غلط دیگر یعنی اگر ما با آمریکا سازش کنیم همه مشکلات کشور حل خواهد شد، پرداختند.
خامنه‌ای: این حرف غلطه. این حرف دروغه، این حرف فریبه، سازش با آمریکا مشکلات کشور رو به هیچ‌وجه حل نمیکنه. نه مشکلات اقتصادی رو، نه مشکلات سیاسی را، نه مشکلات امنیتی را، نه مشکلات اخلاقی را. بلکه بدتر خواهد کرد. ده تا دلیل وجود داره. ده پانزده دلیل میشه ردیف کرد توی این قضیه. آخریش همین قضیه برجامه. من چقدر در طول مذاکرات گفتم که اینها بدعهدند، اینها دروغگویند، اینها پای حرفشان نمی‌ایستند. حالا ملاحظه می‌کنید دیگه. امروز من دیگه نیستم. کسی که داره میگه اونها بدعهدند، مسئولان محترم کشور، خود مذاکره‌کنندگان ما که این همه زحمت کشیدند یک‌سال و خرده‌ای مذاکره کردند، رفتند نشستند برخاستند، ده روز پانزده روز بیست روز خارج از کشور پشت میز مذاکره، آن همه زحمت، عرق ریختند، زحمت کشیدند اونها دارند میگند.

کشمکش در مجلس ارتجاع در جریان بحث و بررسی سه وزیر پیشنهادی روحانی

در جریان بحث و بررسی سه وزیر پیشنهادی آخوند روحانی برای ترمیم کابینه، مجلس رژیم، به صحنه کشمکش مهره‌های هر دو باند حاکمیت، بر سر شقه نظام، خطر قیام، شکست مرحله پسا برجام و دزدیهای حکومتی و خطر فوران خشم مردم علیه تمامیت نظام، تبدیل شد.
آخوند روحانی با اشاره به شکست مانورهایش در جریان تظاهرات اعتراضی هموطنان و اشرف‌نشانها که در سفرش به پاریس و نیویورک، رژیم ولایت فقیه را مفتضح کردند، با پیش کشیدن خطر دشمن اصلی نظام ولایت فقیه است، گفت نگذارید آنهایی که به خارج پناهنده شده‌اند، نظام را هو کنند:
روحانی در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵
نگذاریم دیگران که به کشور ما خیانت کردند و به پناه دیگران در خارج رفتند به استناد حرفهای نادرست بعضی از افراد در داخل این کشور هو کنند کشور را، هو کنند نظام رو، 
به‌رغم تذکرات آخوند روحانی و پاسدار علی لاریجانی روسای دو قوه مجریه و مقننه رژیم که تلاش می‌کردند تشنج را بخوابانند، بحران درونی رژیم فراتر از این تذکرات بود و در جنگ و جدال مهره‌های هر دو باند رژیم، آثار زهر اتمی و هراس نظام از زهر حقوق‌بشر و پیامدهای جنبش دادخواهی بارز شد:
ذوالنوری، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵:
… تا زمانیکه فتنه‌گرها در مسیر فتنه قرار دارند فتنه هست تا زمانیکه خواص اهل حق موضعشون رو در مقابل فتنه شفاف نکنند این نگرانی وجود دارد… 
… چرا اصرار داریم که از حافظه تاریخی چیزی که با حیات نظام بازی می‌کند این رو تنزل بدهیم در حد یک اعتراض انتخاباتی ما می‌خواهیم روی چی سرپوش بگذاریم؟ 
دقیقا هدف مقام معظم رهبری قرار گرفته حرکت فتنه‌گران رو آمدند آقایون توجیه کردند.
مراکز نظامی رو مورد هجوم قرار دادند مسجد آتش زدند این‌جا گفته می‌شود بی‌هیچ دلیل باید به اونها حمله کرد و اینها را کتک زد این دفاع از فتنه و اصحاب فتنه اگر حساب نمی‌شود اگر زیر سؤال بردن جریان خودی محسوب نمی‌شود این‌رو باید اسمش رو چی بگذاریم… 
جعفرزاده، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵:داستان فتنه کی می‌خواد توی این مملکت تمام بشه؟ یا یک فردی باید فتنه‌گر باشد یا ساکت فتنه باشد یا کاسب فتنه اگر فتنه‌گر است در یک محکمه‌ای باید محاکمه بشه؛ ساکتین فتنه کسانی بودند که نفعی تو این مملکت براشون نداشت مسئولان که نمی‌توانستند بشند؛ کاسب فتنه اگر بود این‌جا نمی‌آمد کاندیدای پیشنهادی وزارت بشه چرا بایست تریبون مجلس دروغ می‌گیم و تهمت می‌بندیم؟ 
کسی که استارت فتنه رو زد هشت سال هر بلایی خواست سر این مملکت آورد الآن توی خیابانهاست و من متاسفم برای بعضی از دوستان من هشت سال ساکت ایستادند که هر کاری دلش بخواد توی این مملکت بکنه امروز کسان دیگر رو فقط به‌خاطر این‌که با اینها نیستند برچسب فتنه می‌زنند فتنه تا کی؟. 
مهدی شیخ، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵:ما کافریم؟ ما ضد ولایتیم؟ این چه ادبیاتی است؟ این چه ضداخلاقی گری است؟ تا کی می‌خواهیم اینها رو بهش ادامه بدهیم؟ آیا این ادامه دادن راه شهداست؟ آیا این نفاق نیست؟ آیا این انشقاق در نیروهای انقلاب نیست؟ این چیست؟ این چه روشی است؟ 
… اگر زمانی دشمن در ما نفوذی کرد و تفرقه‌یی انداخت وظیفه ما چیست؟ وظیفه ما این است که شعله رو روشن بکنیم؟ آتش در اون تنور بدمیم؟ این وظیفه ما است؟ یا وظیفه ما خاموش کردن اون آتش اون فتنه؟ حرکت این دوستان عزیزم به کدام شباهت دارد؟ آیا دمیدن آتش در فتنه‌ای که دشمن ایجاد کرد نیست؟ 
فلاحت پیشه، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵:در موارد مختلف مثل تحصن و فتنه و تحریم انتخابات، این موارد را باید بپذیرید، اینها حوزه آموزش و پرورش است آموزش و پرورش حوزه بسیار حساسی است، سیاسی شدن این حوزه به ضرر مملکت است تجربیات تاریخی مختلفی این رو ثابت کرده.
مجلس رژیم، در جریان بحث ترمیم کابینه، بارها بر سر پخش اسناد و برملاکردن موارد فساد به تشنج کشید و پای دخالت به‌اصطلاح کارشناسی شخص خامنه‌ای در پشت پرده نیز به میان آمد که لاریجانی تلاش کرد این جنگ و جدال را مهار کند:
تابش در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵
من استدعایم اینه هر پاکتی که آقای نقوی دادند به شما نامه‌یی که آقای ذوالنور بخش‌هایی از اون رو قرائت کردند اولاً اگر طبقه‌بندی نداره چرا ما ها این مدارک و اسناد رو نداریم
علی لاریجانی: نامه‌یی که ایشون میگه طبقه‌بندی نداشته تو اینترنت هست.
تابش: حالا در هر صورت امروز یک چیزهایی ذهن دوستان رو مشوش کرد خوبه که منتشر بشه حالا ممکنه یک وقتی خود رهبری معظم انقلاب اسلامی حالا من اون مفاد نامه رو ندیدم… . ممکنه نظر کارشناسی دادند نامه‌یی هم نوشتند صرفاً برای ایشون منتشر بشه خود دوستان قضاوت کنند.
یکی از ضعفهایی که منتقدان برای ایشون برمی‌شمرند کار در حوزه امنیتی است اتفاقاً من این رو به‌عنوان نکته مثبت تلقی می‌کنم
کواکبیان در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵
دوستانی اسامی رو آوردند از مرحوم آیت‌الله منتظری گرفته تا دیگران بحثهایی رو مطرح کردند که خدا شاهده خلاف اخلاق بود شما بایست جلوی مسئـله رو
علی لاریجانی: دوستان گفته بودند
کواکبیان: با این‌که جلسه علنی هم حضرتعالی تذکر فرموده بودید من بحثم این هست که دوستانی که مسأله اسناد رو میگند اولاً بعضی‌ها برای بعضی وزرا شب‌نامه پخش کردند خلافه من می‌گویم رئیس شورای عالی امنیت و…
علی لاریجانی: نه حالا شما بحث نکنید دیگه تذکرتون رو دادید… 
کواکبیان: نه نه اجازه بدهید من می‌خواهم بگم رئیس شورای عالی امنیت ملی رئیس‌جمهور محترم هست بعضی از دوستان که بعضی از این وزرا پیشنهادی رو یاران فتنه می‌دانند غیرمستقیم می‌خواهند بگند که خود رئیس‌جمهور جز فتنه هست که اون هم شناخت نداره
علی لاریجانی: نه کسی که این حرف رو نزده
کواکبیان: آقایون مطرح کردند
در کشمکشهای باندهای درونی رژیم بر سر اختلاسهای حکومتی باندهای متخاصم حاکمیت گوشه‌یی از چپاولها را برملاکردند و یک دیگر را به‌شدت مورد حمله قرار دادند. در این میان آخوند روحانی که هدف حملات باند رقیب قرار گرفته بود، تلاش کرد اختلاسها را وامهای پراخت نشده قلمداد کند:
نقوی حسینی، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵
می‌خواهید جو رو بهم بزنید صحبت نکنم؟ آقا بنده عرض می‌کنم میگم اینها ملاک نیست. [در جر و بحث با یکی از نمایندگان]
آقای رئیس‌جمهور خب جنابعالی که هیچ موقع مطالب نمایندگان رو گوش نمی‌دهید هر بار در معرفی وزرا می‌آئید صحبت تون رو میکنید و تشریف می‌برید ولی بیان ما رو بشنوید امیدوارم که به جهنم حواله داده نشود.
امیدوارم که فردا به بیسواد خطاب نشوم؛ امیدوارم که پشت همین تریبون به انقلابیهای نفهم محکوم نشوم، انقلابیها می‌فهمند آقای رئیس‌جمهور متهم نکنید انقلابیها رو به نفهم پشت تریبون مجلس شورای اسلامی درست نیست،
آقای رئیس‌جمهور این اقدام جنابعالی ترمیم نیست در جهت مطالبات مردم هم نیست مردم امروز بیکاری دارند. مردم امروز جوانان شون تو خانه هاشون با دکترا و فوق‌لیسانس بیکارند، ترمیم باید این‌جا ها انجام می‌شد.
تمام کارخانجات ما در حال نیمه تعطیلی است آقایون نمایندگان مگه برخورد ندارید با مردم؟ دولت در این مسیرها چه قدمی برداشته؟
این وزیر شما کاملاً یک بازیگر سیاسی است
ایشون بازیگر نقش اول فتنه است در همین مجلس ایشون در مقابل رأی ۲۵۰رای بعضی از وزرا که در همین جا نشسته‌اند ایشون ۷۰ تا رأی آورده، اسناد فتنه‌اش این‌جا ارائه شده میگم فیلمش رو بگذارند ببینید
ابطحی، مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵آقای رئیس‌جمهور محترم فرمودید از سیاست فریب استفاده نشود ما هم امیدواریم شما ۴۵دقیقه از نطق یکساعت تون رو اختصاص به مسائل اقتصادی… پس چرا اولویت حضرت‌تان تغییر وزرا در ساحت فرهنگ و ورزش و دانش است؟
۳۰هزار کارخانه تولیدی تعطیل شده است بعضی از کارگران عزیز یازده ماه است حقوق نگرفته‌اند مانند کاشی نیلو و پلی اکلیل و قند کامیاب و شما نهی میکنید از مسائل جناحی که نباید ورود در مسائل جناحی داشت احسنتم اما می‌بینیم در عمل سه وزیر از یک جناح انتخاب می‌شوند آنهم وزرایی که در همین سقف و زیر همین سقف رد شده‌اند؛ آیا وزرا در این چند سال تغییر کرده‌اند؟ شما به اعتدال فرا می‌خوانید و همین امروز با وجود آن‌که دانشگاه آزاد اسلامی شیراز مجوز داده به یک عزیز برادر منتقد دولت بلیط تهیه شده همه کارها شده تو فرودگاه میگند آقا سخنرانی تون لغو هست چون منتقد دولتی آیا این اعتدال است؟
احمد لاشکی در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵
اگر ایشان در دستگاه امنیتی خدمت کرده است به این نظام به این مملکت به این انقلاب برای فرزندان و آرامش این فرزندان تلاش داشته است آیا کا گ ب حمایتی از او داشته است؟ آیا برای سیا کار کرده است؟ این‌که او جوانی‌اش را برای این نظام گذاشته است عمر او هزینه شده است امروز امنیت را از او و همکاران سابقش می‌بینیم این نقطه ضعف اوست؟
قاضی‌زاده هاشمی در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵من نمی‌توانم میان عضویت در دادگاه ارتش و فرهنگ نسبتی پیدا کنم شگفت است رئیس‌جمهوری که از سرهنگ بودن تبری می‌جوست حالا سرهنگی را برای حوزه فرهنگ انتخاب و معرفی کرده است.
شما چند مورد سابقه برای خود نوشته‌اید آیا سربازی گمنام امام زمان خدایی نکرده باعث خجالت شما بوده است که خواسته‌اید آن را از نمایندگان مجلس پنهان کنید؟ برادر سید رضا فلاح این اسم مستعار شما است دیگر.
واقعا این مورد را از قلم انداختید یا خیال کردید نمایندگان مردم حواسشان نیست؟
سید رضا صالحی امیری یا سید رضا فلاح؟. در ذهنتان دنبال پرونده پرسنلی و حفاظتی‌اش می‌گردید یا کارنامه هنری‌اش را مرور میکنید؟.
روحانی در مجلس رژیم ۱۱آبان ۹۵حالا من کاری ندارم یک فسادی هم گوشه‌یی هست، بعضی‌ها مثل این‌که بالا و پایین کردن فساد برایشان لذت بخش است. اگر یک دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمی‌دانم چرا بعضی از رسانه‌ها خوششان می‌داد، بدهی معوق را بگویند اختلاس، حالا بعضی‌ها هم ظاهراً توجه دقیق نمی‌کنند به لغتها، به عبارتها، به آنچه به‌کار میره.

تنش و جنگ گرگها در جریان بررسی سه وزیر جدید روحانی در رسانه‌های باندهای رقیب

 
تنش و جنگ گرگها در جلسه مجلس ارتجاع در جریان بررسی سه وزیر جدید دولت روحانی، در رسانه‌های باندهای رقیب ادامه پیدا کرد. از یک‌سو باند خامنه‌ای، آخوند روحانی را به‌خاطر ماستمالی کردن اختلاسها مورد حمله قرار دادند و از سوی دیگر باند رفسنجانی و روحانی به باند رقیب نیش و کنایه زدند که به علت باختن در نمایش انتخابات مجلس، نتوانستند مانع تصویب سه وزیر جدید روحانی شوند!
یک روزنامه باند خامنه‌ای با اشاره به نیم ساعت تأخیر آخوند روحانی در ورود به مجلس، به تحقیر او پرداخت و نوشت: تأخیر روحانی باعث انتقاد نمایندگان شد و برخی نمایندگان در تذکری به علی لاریجانی، با اشاره به بی‌توجهی روحانی به مقررات مجلس، خواستار راه ندادن او به صحن علنی مجلس شدند… .
این رسانه حکومتی با اشاره به فساد و اختلاس ۸ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان، حرف روحانی را با نیش و کنایه، تیتر کرد که فساد را بزرگ نکنید!
وطن امروز در ادامه نوشت:‌امروز آقای رئیس‌جمهور تعریف جدیدی را از فساد ارائه کرد که این اختلاس نیست که ۸هزار میلیارد تومان از دارایی‌های معلم‌ها را به ۳۰نفر بدهیم، اختلاس نیست بلکه وام است.
این رسانه حکومتی همچنین ننوشت: حسن روحانی که پیش از این رسانه‌ها را متهم به دروغگویی کرده بود، این‌بار مقصر افزایش آمار اعتیاد را رسانه‌ها دانست (!) که «پمپاژ ناامیدی» می‌کنند. وی در ادامه بحران اقتصادی در کشور را بهانه‌یی برای توهین به منتقدان… ! کرد… و با انتقاد از رسانه‌یی شدن فسادهای دولتی گفت که نباید فساد را بزرگ کرد.
سیاست روز، یک رسانه دیگر باند خامنه‌ای نیز در سرمقاله خود نوشت: اگر اعتقاد دولت و روحانی این است که اولویت با مسائل و مشکلات اقتصادی است پس چرا سه وزیر در حوزه فرهنگی و اجتماعی تغییر می‌کنند؟. … فردی که سه سال پیش نتوانسته از مجلس رأی اعتماد بگیرد، چه اتفاقی می‌افتد که اکنون با رأی نسبتاً بالا وزیر می‌شود؟ 
سیاست روز افزود: روحانی در سخنانش یکی از دلایل اعتیاد را افزایش ناامیدی در جامعه عنوان کرد، این ناامیدی از کجا نشأت گرفته یا می‌گیرد؟ آیا غیر از این است که اکنون لشکر بیکاران که بیشتر آنها فارغ‌التحصیل دانشگاه هستند، جویای کار می‌باشند؟ اما سال‌ها است که شغلی نتوانسته‌اند بیابند.
کیهان خامنه‌ای نیز موضوع اختلاس ۸ هزار میلیاردی را مورد توجه قرار داد و با تیتر: کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه /نگویید اختلاس، بگویید معوقه! روحانی را مورد حمله قرار داد و نوشت: در حالی که در ارتباط با فساد ۸۰۰۰ میلیاردی در صندوق ذخیره فرهنگیان مدیرعامل این صندوق و همسر و فرزندش دستگیر شده‌اند رئیس‌جمهور در جلسه دیروز مجلس گفت: «اینکه دستگاهی وامی داده و آن فرد در پرداخت وام معوقه داشته و بدهی شده است، برخی رسانه‌ها آن را فساد و اختلاس تلقی می‌کنند»!
در مقابل، روزنامه آرمان امروز از روزنامه‌های باند روحانی رفسنجانی با عنوان میوه انتخابات۹۴ رسید نوشت:‌ روزی که نمایندگان به دور از هیاهو و جنجال‌سازی‌ها، عقلانیت و میانه‌روی پیشه کردند و آرای خود را چنان به سبد ریختند که نتیجه‌اش شد، وزارت سه وزیر پیشنهادی دولت یازدهم. همان مجلسی که روزنامه و رسانه‌های مخالف دولت فردای روز انتخابات مجلس دهم، تیتر زدند «رای ایران به اصول‌گرایان» یا «اصولگرایان حائز اکثریت در سراسر کشور». حال همان مجلس شد خط بطلانی بر این ادعاها.
روزنامه آفتاب یزد نیز رأی اعتماد مجلس آخوندی به سه وزیر پیشنهادی آخوند روحانی را برداشت میوه از مجلس در فصل برگریزان توصیف کرد و نوشت:‌ فخرالدین دانش آشتیانی همان کسی است که در همین ساختمان هرمی شکل دو سال پیش، با کسب تنها ۷۰ رأی موافق، از پوشیدن جامه وزارت علوم بازماند. اما او از همین امروز عهده‌دار ریاست بر جامعه معلمان و دانش‌آموزان است. دانش، وزیری است که از زمان معرفی‌اش به مجلس دهم زیر تیغ انتقاد دلواپسان و اصول‌گرایان قرار گرفت. مخالفان وزارت دانش تا روز گذشته به انحای مختلف مترصد رأی نیاوردن او بودند و از تریبونهای متنوع‌شان او را متهم به مسائل گوناگونی می‌کردند.