اگر رئیسی شکست بخورد، می سوزد و نمیتواند رهبر شود
در پی حمایت جناح اصولگرا از کاندیدا شدن رئیسی، زیباکلام گفت: اگر رئیسی در برابر روحانی قرار بگیرد، شکست سنگینی را متحمل میشود یقیناً ایشان بیشتر از جلیلی رأی نمیآورد، بنابراین اگر بعدها به انتخابات مجلس خبرگان یا سالهای خیلی دور برای جایگاه رهبری ورود پیدا کند این شکست نقطه سیاهی برای او بهحساب میآید.
وی در مورد کاندیدای مورد حمایت احمدینژاد نیز گفت: حتی اگر شورای نگهبان صلاحیت بقایی را تصویب کند، هیچ شانسی نخواهد داشت.
از سوی دیگر، امیریفر گفت: هدف جریان احمدینژاد پیروزی روحانی است.
این در حالیست که سپاه پاسداران در رسانههای خود بهطور گستردهیی شکست روحانی را مطرح کرده و او را رئیسجمهور تک دورهیی معرفی میکند.
سپاه پاسداران تحرکات روحانی در ایام عید نوروز را انتخاباتی عنوان کرد و نوشت: روحانی در نوروز ۹۶ در سه استان بهصورت حضوری و یا ویدئوکنفرانس در ۶۴ مورد افتتاح پروژه و یا آغاز عملیات درونی اجرایی شرکت کرد.
روحانی نیز روز گذشته تحت عنوان نشست صمیمی با جمعی از جوانان بار دیگر به صحنه آمد و در یک حمله متقابل در جنگ انتخابات، تمامی بحرانهای اقتصادی اجتماعی و بنبستهای سیاسی نظام را به حساب جناح مقابل ریخت. او ضمن بیان فوائد خودش ،در دفاع از برجام و ضرورت تداوم این مسیر گفت: «باید به سالهای قبل بنگریم و کارنامه آن را مرور کنیم، روزهایی که سخن بیحاصل در برابر دنیا گفته میشد؛ که نه سودی برای کشور داشت و نه سودی برای دوستان ما و تنها بهانهیی بود تا بدترین دشمنانمان بهترین سودها را ببرند. برخی میگویند برجام چه کرده، اما من میگویم اگر برجام نبود، چه میشد؟»
متقابلاً فارس نوشت: دولت یازدهم در طول چهار سال گذشته، متمرکز بر کاهش تورم بدون توجه به حجم پول بوده است. تناقضی که هنوز هیچ اقتصاددان طرفدار دولت یا اعضای تیم اقتصادی دولت توجیه علمی برای آن ارائه ننمودهاند. آمار رشد اقتصادی و بیکاری نیز ظرفیت دریافت جایزهی نوبل را دارد، زیرا چطور ممکن است نرخ رشد اقتصادی نهماههی اول ۱۳۹۵ به میزان ۲/۷ درصد باشد و رشد اقتصادی سال ۱۳۹۴ به میزان یک درصد باشد. یعنی رشد اقتصادی ۲/۶ درصد تغییر در سال ۱۳۹۴ نسبتبه ۱۳۹۵ داشته باشد، اما در مقابل نرخ بیکاری کل در سال ۱۳۹۵ نسبتبه سال ۱۳۹۴ میزان ۴/۱ درصد افزایش یابد؟ در دو سال اخیر رابطهی بین رشد اقتصادی و بیکاری معکوس بوده است؛ یعنی کشش تولیدی نیروی کار منفی است که یک ابداع تابع تولید جدید در علم اقتصاد است.
از سوی دیگر، اکبر ترکی، سر منشأ ء قاچاق را در دولت روحانی دانست و گفت: روزانه ۵۰ کانتینر لباس از ترکیه وارد ایران میشود.
در حالی که تمرکز حملات مهرهها و رسانههای جناح اصولگرا علاوه بر وضعیت اقتصادی، بر شکست برجام و تأکید بر شکست روحانی در جریان نمایش انتخابات است، رسانههای جناح روحانی روی سوزاندن مهره مطلوب خامنهای یعنی رئیسی، متمرکز شده و از جمله نوشتهاند:
اخبار مهمتری هم منتشر شده که نشان از تلاشهای مهم و البته پشت پردهای دارد که زمینه را برای ورود ابراهیم رئیسی به انتخابات آماده میکند. بر اساس خبری که سایتهای هوادار رئیسی منتشر کردهاند ۵۰ نفر از اعضای مجلس خبرگان در نامهیی به مقامات عالیرتبه از کاندیداتوری رئیسی حمایت کردند. اکنون نیز برخی گمانهزنیها از نقش مهم علمالهدی در رابطه با جمعآوری امضا برای ابراهیم رئیسی حکایت دارد. گفتنی است ابراهیم رئیسی داماد، سید احمد علمالهدی است.
آخوند غرویان در ادامه تلاش برای سوزاندن رئیسی، از مخالفت آخوندهای قم با کاندیداتوری رئیسی خبر داد و در این مورد گفت: «این موضوع تاثیر چندان مهمی در تصمیم مراجع قم نخواهد داشت».
از سوی دیگر محمود صادقی، گوشهیی از روشهای خرید رأی را برملا کرد و «حرکت تبلیغاتی رئیسی را تکرار روشهای احمدینژاد در توزیع مجانی سیب زمینی در آستانه انتخابات» خواند و نوشت: «آغاز عملیات بزرگ مردمی توزیع صدها تُن «آرد تبرکی» در بین مردم خوزستان؛ آرد از سیب زمینی مغذیتر است؟!».