در جنگ خونین انتخابات ابعاد کلان دزدیهای سران حکومت فاش شد
دعواهای جناحی بر سر کرسی ریاستجمهوری اعتراف به نفرت عمومی جامعه از نظام و شرایط وخیم اقتصادی-اجتماعی ادامه دارد. هر جناح گوشهیی از کارنامه دیگری را رو میکند. قالیباف روز ۲۶ فروردین هنگام ثبت نام گفت: «آقای روحانی از بهتر شدن وضعیت اقتصادی میگویند اما اگر ایشان پای خود را از درون اتاقشان بیرون بگذارند و در میان مردم بروند از واقعیتهای ملموس درون جامعه تصویر دقیقتری پیدا میکنند. و برایشان روشن میشود که تنها ۴درصد جامعه از وضع موجود رضایت دارند. واقعیت این است که اقشار مختلف از اینکه واحدهای تولیدی بزرگ و کوچک یکی پس از دیگری تعطیل میشوند یا کارگران خود را به اجبار کاهش میدهند بسیار ناراضی اند». (پارس – ۲۶ فروردین)
کیهان نیز نوشته است: دولت نجومیها شب انتخابات یاد محرومان افتاد! و در مطلب دیگری تحت عنوان «بازی تازه دولت با آمار» از جمله نوشت: «بازی با عنوان «متوسط درآمد» در حالی است که برخی کارگران حقوق ۷۰۰ تا ۹۰۰هزار تومانی میگیرند و در مقابل، دارندگان حقوقهای نجومی از درآمدهای ۵۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان (و پاداشهای چند برابر این رقم) برخوردار بودهاند. همچنین حداقل ۱۲ درصد جمعیت بیکار بوده و فاقد کمترین درآمد میباشند». (کیهان ۲۷ فروردین ۹۶)
وطن امروز متعلق به بذرپاش از کاندیداهای جناح جمنا بهنقل از جمعی از متخصصان نفت، در آستانه سفر تبلیغاتی روحانی به عسلویه خبر از «افتتاح دستاوردهای سابق توسط حسن روحانی» داده و در مطلب دیگری با عنوان «رکوردهای روحانی» و نوشته است: « در دولت اعتدال اما رکوردهایی زده شد که بعید است آثار شوم آن، به این زودیها از بین برود! در ماجرای صندوق ذخیره فرهنگیان، رکورد فساد زده شد… دولتی که از فرط کهولت و خستگی، اساساً حال تصمیمگیری در حوزه اقتصاد و معیشت را ندارد! در آخرین نمونه، همین دیروز رئیسکل بانک مرکزی در اظهارنظری مضحک مدعی شد «بانک مرکزی فعالیت مؤسسات اعتباری دارای مجوز را هم تضمین نکرده است»! (۲۷ فروردین ۹۶)
در مقابل یک روزنامه جناح روحانی خبر از «رشد ۸۰۰درصدی قیمت نان» در دولت احمدینژاد را داده و افزوده است: «دولت احمدینژاد در قالب اجرای قانون هدفمندی یارانهها، به یکباره دست به افزایش حدود ۴۰۰ درصدی قیمت حاملهای انرژی پس از پنج سال تثبیت قیمت زد؛ رفتاری که اقتصاد کشور را با چالشی قابل ملاحظه همراه کرد». (آرمان ۲۷ فروردین)
شرق از جناح روحانی۲۷فروردین ۹۶ نیز بدون اسم آوردن از خامنهای و رئیسی، توجهات را به درآمدهای نجومی آستان قدس که معلوم نیست کجا خرج میشود جلب کرده و از جمله نوشته است: «وقتی سخن از درآمد پیش میآید، خیلیها منتظرند با اعداد و ارقام و میزان دریافتیها روبهرو شوند، مخصوصاً درآمدها و ثروت آستان قدس رضوی که در اذهان بسیاری از مردم، اعداد و ارقامی واقعاً نجومی است. اما نهتنها نگارنده که بیشتر علاقهمندان، هیچ اطلاع نزدیک به واقعیتی از آن ندارند… آستان قدس رضوی، موقوفات بسیار زیادی دارد. نزدیک به نیمی از زمینهای کلانشهر مشهد، قسمت اعظم زمینهای شهرهای چناران و سرخس و فریمان و دیگر شهرستانهای استانهای سهگانه خراسان از یک طرف و اراضی و مستغلات و منابع درآمدی وقف، شامل املاک مزروعی، اراضی شهری، جنگل و مرتع، مغازه، منزل، اتومبیل، سهم کارخانه، بیمارستان، قنات، چاه آب و… در شهرستانهای متعدد کشور همچون: اصفهان، تبریز، کرمان، سیرجان، رفسنجان، گرگان، ساری، چالوس، ورامین، تهران، کرج، گرمسار، قزوین، بم، رشت، لاهیجان، لنگرود، یزد، راور، شوشتر، شیراز، نیریز و… و در کشورهای سوریه، آذربایجان، افغانستان، هندوستان و… وقف امام رضااست».