۱۳۹۶ خرداد ۲۱, یکشنبه

مریم رجوی: ماه مبارک رمضان، سوق‌دهنده همگان به‌ پیوند میان دل‌هاست



 مریم رجوی: ماه رمضان، سوق‌دهنده همگان به‌ پیوند میان دل‌هاست

با قبول طاعات وبه مبارکی روز 16 ماه مبارک رمضان قسمتی از سخنرانی رئیس جمهور برگزیده مقاومت در ماه مبارک رمضان 
ماه رمضان، سوق‌دهنده همگان به‌ پیوند میان دل‌هاست. گرمابخش جمع انسانی،‌ سمت‌دهنده برای ‌همبستگی و الهام‌بخش توافق و تفاهم بر سر اشتراکات و همدلی‌ها.
با چنین درکی، اگر به‌خاطر پریشانی و گسستگی کشورها و ملت‌های‌مان در خاورمیانه و شمال آفریقا اشک بریزیم، بر ما ملامتی نیست؛ به‌خاطر سوریه غرقه به‌خون، به‌خاطر عراق اشغال‌شده، به‌خاطر یمن فرو رفته در جنگ و کشورهایی که اسیر تروریسم و بنیادگرایی اند.
به‌همین خاطر،‌ از شما اجازه می‌خواهم که همه ملت‌های مسلمان و اهل سنت و شیعه را فرا بخوانم که دست در دست هم در مقابل به‌وجود‌آورندگان این اوضاع مصیبت‌بار ایستادگی کنند.فراخوان ما به‌همبستگی بر اساس مبنای محکمی است که اکثر قریب به اتفاق مسلمانان در آن اشتراک نظر دارند. این مبنا از نظر عقیدتی نفی اجبار دینی و دین اجباری است که از حقیقت اسلام سرچشمه گرفته است. و از نظر سیاسی، ایستادگی در مقابل ولایت فقیه حاکم بر ایران، یعنی دشمن مشترک همه ملت‌های منطقه که کانون جنگ‌افروزی و صدور بنیادگرایی به کشورهای منطقه است. این ریسمان و کلمه وحدت ماست. نفی اجبار دینی و ایستادگی در برابر رژیم ولایت فقیه.
ما البته قصد نداریم تفاوت‌های واقعی میان ملت‌هایمان در این منطقه نادیده بگیریم. اما با وجود اختلاف‌ها، همه عقیده دارند که اعمال زور برای تحمیل عقیده و دین، جایی در اسلام ندارد. وقتی که اجبار، تحمیل و کینه‌کشی نفی می‌شود، برادری و خواهری که وجدان جمعی و تاریخی ملت‌های ماست، فرصت رواج پیدا می‌کند.
ما و همه ملت‌های این منطقه، خود را برادران و خواهران یکدیگر می‌دانیم و از کلام خدا در قرآن پیروی می‌کنیم که إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ.
اسلام، در سرچشمه‌اش، پرچمدار آرمان برادری در جهان بشری است. مگر نبود که پیامبر ما حسادت و کین‌توزی را از میان مردم بر می‌داشت؟ مگر از مردمی که به‌خون هم تشنه بودند،‌ برادرانی مهربان نساخت؟
او دین رهایی و رحمت و گذشت را به‌انسان‌ها عرضه کرد؛ دین بردباری و احسان؛‌ دین الفت میان قلبها، دین همبستگی و برادری و خواهری. نه فرقه‌گرایی، نه تعصب و تنگ‌نظری و نه تحمیل و اجبار به‌بهانه دفاع از اسلام.
وَاذْکُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا
یکی از ابزارهای مهم اجبار و تحمیل دینی، تکفیر است. این حربه‌یی است برای پس‌زدن مخالفان، برای انحصارطلبی و برای تحمیل قدرت استبدادی، با زرورق اسلام. خمینی دجال حکم قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ را با تکفیر مجاهدین آغاز کرد.به‌یاد بیاوریم که محمد (ص) میگفت: من برای لعن کردن نیامده‌ام. بلکه برای «رحمت» برانگیخته شده‌ام.
می‌گفت: همسایه هرکس، هم‌چون خود اوست و بدزبانی و بدرفتاری با او روا نیست.
و به‌یاد بیاوریم که مردم را به‌همزیستی مسالمت‌آمیز با صاحبان عقاید و ادیان دیگر موظف کرد و به ایمان‌آورندگان آموخت که اختلاف میان خود را نوعی رحمت بدانند.
تاریخ گواهی می‌کند که او اگر چه در زادگاه خود مکه، ستم و بدی بسیار دید، اما وقتی که پا به مدینه گذاشت، پیامبر صلح و برادری بود و وقتی که به مکه بازگشت، پیامبر عفو و مهربانی.
اسلام مدافع مدارا و تسامح است. تسامح نسبت به پیروان سایر ادیان، نسبت به سایر همنوعان، و بناکردن همزیستی مسالمت‌آمیز در میان افراد بشر؛ از هر نژاد و از هر جنسی و با هر عقیده و دینی.
قُلْ یَا أَهْلَ الْکِتَابِ تَعَالَوْاْ إِلَی کَلَمَةٍ سَوَاء بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمْ
بر این اساس، ما می‌گوییم دعوا نه میان شیعه و سنی است، نه میان مسلمان و مسیحی و نه میان مردم و فرهنگ خاورمیانه با مردم و فرهنگ غرب. جنگی میان تمدن‌ها در کار نیست؛‌ بلکه کشاکش اصلی میان استبداد و بنیادگرایی است با دمکراسی و آزادی و مردمی که طالب آزادی‌ و پیشرفت‌اند.#زنده باد #اایران #امسعود #مریم ـرجوی #آزادی #مرگـبرـاصلـ ولایتـ فقیه #تهران #اذربايجان#گیلان