سرگیجه خامنهای
هر چند خامنهای روز 22خرداد آمده بود تا در وحشت از اجتماعی شدن مخاصمات به مهرههای باند خودش بگوید «بگومگوها» در مورد انتخابات را ادامه ندهند آما خودش نتوانست حرف روز قبل روحانی را بیپاسخ بگذارد. روحانی گفته بود: «در انتخابات 29اردیبهشت انتخاب میان دو نوع تفکر بود و مردم یک تفکر را ترجیح دادند.»
تلویزیون رژیم 22خرداد 96: خامنهای « دوقطبی شدن کشور و دو دستگی مردم را تجربهیی خطرناک دانستند و افزودند در سال 59رئیسجمهور وقت، جامعه را دو قطبی و مردم را به دو دسته مخالف و موافق تقسیم کرد که نباید این تجربه تکرار شود».
خامنهای که به این ترتیب سرنوشت اولین رئیسجمهور نظام را به روحانی گوشزد کرده بود، در ادامه وحشت خودش از به خیابان کشیده شدن مخاصمات نظام را نیز ابراز کرد: «رهبر انقلاب اسلامی فاصله گذاری واضح با دشمن را زمینهساز وحدت ملی دانستند و افزودند مسولان باید با دشمنان خارجی و عوامل داخلی او فاصله گذاری جدی کنند. ایشان با یادآوری تجربه تلخ سال 88گفتند در آن حوادث عدهیی در خیابانها به صراحت علیه اساس انقلاب و باورهای دینی شعار دادند. و چون با آنها مرز بندی و فاصله گذاری نشد مشکلات ادامه یافت».
خامنهای سپس به شکست «نرمش قهرمانانه» اش اذعان کرد و وحشتش تنگتر شدن حلقه تحریمها را به نمایش گذاشت: «ایشان با اشاره به اقدامات وقیحانه آمریکاییها بعد از انتخابات ریاستجمهوری ایران در افزایش تحریمها و کوبیدن بیش از پیش بر طبل دشمنی افزودند در مقابل این دشمنیها باید فضای جدیدی از همکاری کار و تلاش برای رسیدن به هدف مشترک یعنی پیشرفت کشور و اعتلای جمهوری اسلامی ایجاد کرد».
ولیفقیه درمانده به کوتاه آمدن در برابر آمریکا که با نظر خودش صورت گرفته و به ضربه خوردن نظام در این جریان هم اعتراف کرد:
«ایشان افزودند میتوانستیم به دشمن اطمینان نکنیم اما در جاهایی به علتهایی مثلاً برای گرفتن بهانه از دست آمریکاییها کوتاه آمدیم که البته بهانه گرفته نشد و ضربه هم خوردیم».
تلویزیون رژیم بلندگوی ابراز وحشت کل نظام از تداوم این ضربهها شده است: «سخنگوی وزارت امور خارجه به دولت آمریکا درباره تصویب طرحها ی مغایر با برجام هشدار داد. آقای قاسمی در نشست خبری با اشاره به طرح تحریمهای جدید علیه ایران در سنای آمریکا آن را مغایر با تعهدات آمریکا در چارچوب برجام دانست و توصیه کرد به راه و بیراهه دقت کنند». (شبکه 1تلویزیون رژیم 22خرداد 96)
رسانههای حکومتی هم در روز 22خرداد 96همزمان با تأکیدات ولیفقیه ارتجاع مبنی بر دخالت در کشورهای منطقه خبر دادند ظریف برای «مسائل امنیتی و صلحسازی و جلوگیری از مخاصمات» منطقه به نروژ رفته در آنجا تصمیم جدید سنای آمریکا را «نشان دهنده کوته نظری» سنا خوانده و گفته است این «نشاندهنده سیاست غلطی است که دولت آمریکا بهخصوص بعد از انتخابات اخیر دنبال کرده است».
فشارحلقه تحریمها در حالی افزایش مییابد که یک رسانه باند روحانی در حملهیی بیسابقه به باند خامنهای، به ماهیت بحرانزی آن اشاره کرده و آن را برای نظام خطرناکتر از اسراییل و داعش دانسته است:
«گروههایی خطرناکتر از نتانیاهو برای ایران؛ خطرناکتر از داعش برای ایران، گروههایی که تئوری «در بحران زیستن» به ساختار روانشان نفوذ یافته. بحرانآفرینی به نیت انتقام از روحانی است اما دود این کینه ورزیها جز چشم مردم ایران راه دیگری نخواهد یافت». (روزنامه حکومتی بهار 22خرداد 96)
سایت رجا نیوزاز باند خامنهای 22خرداد 96هم در مورد نتایج مذاکرات دولت روحانی بر سر تحریمها نوشته است: «بازی مار و پله آمریکا در وضع تحریمها علیه ایران این روزها وارد مراحل جدیدی شده است؛ جدیدترین مرحله بازگشت به سال 91است! یعنی سقوطی آزاد و غوطهور شدن مجدد کل جمهوری اسلامی در تحریمها؛ با این تفاوت که دیگر صنعت هستهیی فعالی هم وجود ندارد».
مطالب مارا در وبلاک های انجمن نجات ایران وخط سرخ مقاومت