همه چیز برای آزادی ایران مهیاست!
گردهمایی بزرگ سالانه مقاومت ایران روز شنبه 10تیر 1396 (اول ژوییة 2017) با شکوه و نظم و عظمتی خیرهکننده که دوست و دشمن بهآن گواهی دادند، برگزار شد، نفس برپایی چنین گردهمایی با این کمیت و کیفیت توسط یک اپوزیسیون در خارج از میهن خود گویای واقعیتهای مهم و تعیینکنندهیی است که در وهله اول از پایگاه گسترده اجتماعی و اعتبار بیهمتای بینالمللی آن حکایت میکند؛ چرا که نیرویی و سازمانی که میتواند چنین جمعیت عظیم و چنین طیف گستردهیی از حامیان بینالمللی شامل صدها تن از سیاستمداران و دولتمردان تراز اول بینالمللی و هیأتهای قانونگذاران و شخصیتهای برجسته از 5قاره جهان را گردهم آورد و آنها را بهرغم اختلاف عقاید و دیدگاههایشان حول یک شعار و یک کارزار واحد بهاقدام و حرکت در آورد، همان نیرویی است که میتواند از عهده متحد کردن جامعه که آخوندها آن را شقه شقه و متلاشی کردهاند برآید و ویرانهیی را که حکام فاسد دیکتاتوری ولایت فقیه بهجا گذاشتهاند از نو بسازد.
آنچه گفته شد، ویژگی مشترک همه «کهکشان «ها طی سالهای اخیر بوده است و در واقع این تواناییها و کیفیتی است که بهنام مقاومت ایران بهاثبات رسیده؛ اما کهکشان 96 در عینحال دارای ویژگیهایی است که آن را از «کهکشان» های پیشین متمایز میکند و در این مطلب میخواهیم بهاین ویژگیها بپردازیم:
1 ـ این اولین کهکشان پس از هجرت بزرگ و پیروزی سیاسی و استراتژیک مقاومت ایران و ارتش آزادیبخش در انتقال سازمانیافته مجاهدان اشرفی از زندان لیبرتی به آلبانی بود. اولین کهکشانی که در آن فرماندهان و رزمندگان ارتش آزادیبخش بهمثابه نیروی اصلی تغییر در ایران، در هیأت جمعی و یکپارچه حضور داشتند و همگان اعم از دوست و دشمن توانستند این نیرو را بهچشم ببینند و همچون جان بولتون اذعان کنند: «یک آلترناتیو قابل اعتماد علیه حکومت آخوندها وجود دارد و امروز این آلترناتیو در این سالن متمرکز شده است». مردم ایران هم این گنجینه عظیم خود برای نیل بهآزادی را بهچشم دیدند و به آینده تابناک و روشن خود امید و باوری بیش از پیش یافتند.
2 ـ بسیاری از سخنرانان با اشاره بهاین نیرو از حتمیت پیروزی مقاومت ایران برای تحقق آرمان آزادی ایران سخن گفتند.
تام ریچ گفت: «تنها یک سازمان متشکل و سازمانیافته است که میتواند چهره آلترناتیو ایران باشد.»
گینگریچ گفت: وقتی تعداد اتوبوسها را دیدم و اینجا عمق جمعیت را میبینم که این میزان از افراد برای آزادی در ایران متعهد هستند، میدانم که این جنبش در تاریخ بهعنوان یکی از الگوهای بزرگ روحیه انسانی برای شکستدادن شر دیکتاتوری بهثبت خواهد رسید».
و جولیانی گفت: در رابطه با ایران، یک آلترناتیو وجود دارد و این آلترناتیو شما هستید، یک آلترناتیو دموکراتیک نیرویی برای تغییر، بهخوبی سازمانیافته، برخوردار از حمایت مردمی و شبکه گستردهیی از حامیان».
3 ـ این سخنرانان به عامل پایهیی دیگری که برای پیروزی هر انقلاب و جنبش انقلابی ضروری است، یعنی رهبری خارقالعادهیی که مقاومت ایران از آن برخوردار است، اشاره کردند.
تام ریچ: تنها خانم مریم رجوی میتواند آینده ایران را رقم بزند.
جان بولتون: «تنها یک چهره است که میتواند آینده ایران را نشان دهد... و میتواند مبین یک بهار جدید برای آزادی بهرهبری خانم رجوی باشد».
سناتور توریسلی: در ایران نام رجوی بهمعنی آزادی و امید بهیک آینده بهتر هست.
لوییس فری: «خانم رجوی قهرمانی بزرگ در این دوران تاریک است... در امر انتقال رزمندگان، خانم رجوی با رهبری کاریزماتیک فوقالعاده صلاحیت رهبری خود را اثبات کرد».
گینگریچ: «خانم رجوی یک رهبر خارقالعاده است که در دورانی سخت رهبری میکند و پایداری میکند. او یک رهبر بزرگ است بهدلیل اینکه حامیان عالی و بزرگی دارد.
و خانم اینگرید بتانکور کاندیدای پیشن ریاستجمهوری کلمبیا بهنقش فراملی مریم رجوی در مبارزه با تروریسم اشاره کرد و گفت: «مریم رجوی با حمایت و پایداری هزاران هزار ایرانی در حال تبدیل شدن به قدرت اصلی ضدتروریسم است».
4 ـ عامل ضروری دیگر برای پیروزی هر جنبش انقلابی، برخورداری از استراتژی و یک خط روشن و انقلابی است. در این گردهمایی شاهد بودیم که برخی از برجستهترین شخصیتها و سیاستمداران، آن را در وجود و حضور رزمندگان ارتش آزادیبخش و اشرفیان از بند رسته مورد اشاره قرار دادند و برخی دیگر نیز مستقیماً به استراتژی و خط سرنگونی مقاومت ایران دست میگذاشتند.
نیوت گینگریچ در این رابطه گفت: «شما با شجاعت، فداکاری و تعهدتان و با صحبت با دیگران ارتشی را بسیج میکنید که از ارتش ما در نبرد برای استقلال بزرگتر است... ما امیدی را که در استراتژی «هزار اشرف» سمبلیزه شده با خود حمل خواهیم کرد و این پتانسیل که وقتی دفعه بعد مخالفتهای مردمی صورت گیرد، در سراسر کشور و سازمانیافته خواهد بود».
5 ـ این کهکشان اولین کهکشان پس از مطرح شدن دوباره جنبش دادخواهی خون شهیدان و قتلعام 67 بود که زلزلهای برای ولایت برآمده از قتلعام بود و بساط مهندسی خامنهای برای نمایش انتخابات را بهکلی در هم ریخت. این ویژگی در سخنان شماری از سخنرانان نمودی بارز داشت و برخی از آنها خواستار محاکمه سران جنایتکار رژیم در محاکم بینالمللی و کیفر جلادان شدند. نشانه بارزی از اینکه جنایتی که رژیم ضدبشری آخوندی میکوشید آن را حتی در داخل کشور نیز از مردم ایران پنهان کند، اکنون در جهان افشا شده و بازتاب یافته است.
امیر ترکی فیصل در این باره گفت: «هنوز پژواک اعدامهای جلادان رژیم ایران در سال 1988 که قربانیان آن هزاران تن از زندانیان ایرانی بودهاند بهگوش میرسد که لعنت ابدی برای این رژیم و سرانش باقی خواهد گذاشت و جنایتکاران باید در دادگاه جنایی بینالمللی محاکمه شوند».
6 ـ این کهکشان نشان داد که مقاومت ایران اکنون نه تنها به کانون امیدها و آمال مردم ایران، بلکه بهنقطه امید همه خلقهای منطقه تبدیل شده است، چرا که این منطقه در آتش تروریسم نشأت گرفته از خمینی و دم و دنبالچههای او میسوزد و ملتهای منطقه در خون و مصیبت ناشی از آن دست و پا میزنند. حضور هیأتهای بزرگ بهنمایندگی از مردم و دولت فلسطین و نمایندگان اپوزیسیون سوریه خونچکان که مردم آن قربانی هر روزه رژیم آخوندی و پاسداران و شبهنظامیانش هستند؛ دکتر نصر الحریری چهره برجسته اپوزیسیون سوریه با اشاره به این واقعیت گفت: «این رژیم اولین بانی تروریسم در جهان است که آن را حمایت کرده و پرورش داده است».
همچنین شرکت شمار زیادی از مهاجران و پناهجویان سوری در گردهمایی ویلپنت گواه نمایان این واقعیت بود که آنها پناه و امید خود را در اتحاد و همپیمانی با مقاومت ایران جستجو میکنند.
7 ـ واکنش رژیم در قبال این کهکشان، از بارزترین نشانههای پیروزمندی آن و اصابت پیکان آتشینی است که از چلة این کهکشان رها شده و به قلب رژیم اصابت کرده است. واکنشهای علنی رژیم و سوز و گدازهای پایانناپذیر مهرهها و رسانههای رژیم که تاکنون شمار آن به 450مورد بالغ شده و این جریان همچنان ادامه دارد. واکنشهای رژیم، آمیزهیی است از توطئه و جعل و دروغ و پخش شایعات در فضای مجازی، برای زیر علامت سؤال بردن برگزاری کهکشان، تا ابراز وحشت و سرآسیمگی و آشفتگی و ضد و نقیضگویی، تا یک بسیج دیوانهوار در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی... مجموعهیی است که خود نیازمند بررسی جداگانهیی میباشد، اما اجمالا این حجم از واکنش نشان میدهد که حکام هراسان تهران، پیام این کهکشان «سرنگونی رژیم ولایت فقیه» را بهوضوح دریافتهاند؛ کما اینکه تلویزیون رژیم صراحتاً گفت: «محور اصلی این نشست... تغییر نظام در ایران عنوان شده
آنچه بهخصوص وحشت رژیم را به اوج رسانده و مهرهها و رسانههای رژیم آن را مکرراً ابراز میکنند این است که شماری از شخصیتهای سخنران و شرکت کنندگان در این گردهمایی، از بلندپایهترین سیاستگذاران دولت کنونی آمریکا و از نزدیکترین دستیاران و مشاوران رئیسجمهور این کشور هستند. در این رابطه نوشته یک روزنامه باند روحانی به خوبی گویاست.[1]
8 ـ در صدر واکنشهای رژیم بایستی به سفر خفتبار و شکست خورده محمدجواد ظریف وزیر خارجه آخوندها به فرانسه در آستانه برگزاری گردهمایی بزرگ مقاومت ایران (در روزهای 8و 9تیرماه) اشاره کرد. دولت حسن روحانی بهخود وعده داده بود که با سرکشیدن جامزهر هستهیی و به یمن دیپلوماسی رشوه و پیشکش کردن قراردادهای کلان بهدولت جدید فرانسه (از جمله قرارداد 5میلیاردی با شرکت نفتی توتال) خواهد توانست امسال مانع برگزاری کهکشان شود؛ تا آنجاکه یک روزنامه حکومتی[2] پیشاپیش و با ذوقزدگی از «لغو نشست سالانه مجاهدین (در ارتباط با مذاکرات ظریف در پاریس» خبر داد. اما بهرغم این خوابهای پنبهدانه، دولت فرانسه که بهخوبی از وضعیت درهمشکسته رژیم و اعتبار و موقعیت داخلی و بینالمللی مجاهدین و مقاومت ایران خبر دارد، حاضر نشد حتی یک بیانیه مشترک پروتکلی در رابطه با دیدار ظریف انتشار دهد و حتی کلمهیی علیه مجاهدین و مقاومت ایران بهزبان یا قلم آورد. اظهارات ظریف هنگام ترک فرانسه در فرودگاه شارل دو گل پاریس مبنی بر اینکه فرانسه را «شریک بالقوه و بزرگ تجاری آینده خود (میدانیم) اما... حضور مجاهدین را بهعنوان یک نقطه ابهام در روابط مطرح کردیم». بهخوبی موضع فلاکتبار رژیم را در این رابطه بیان میکند، اظهاراتی که در داخل رژیم هم تمسخر باند رقیب و تلاش فضاحتبار دولت روحانی برای رفع و رجوع و تکذیب آن توسط سخنگوی وزارتخارجه را بهدنبال داشت و بیش از پیش بههمریختگی و آشفتگی رژیم از این ضربه سنگین سیاسی را به معرض نمایش گذاشت.
9 ـ پخش زندة این گردهمایی و بهخصوص سخنرانی خانم مریم رجوی از بیش از 1700 شبکه تلویزیونی، شبکه اجتماعی و سایتهای اینترنتی که در مقیاسهای جهانی نیز اعجابانگیز است، از ویژگیهای برجسته و نوین کهکشان 96بود.
10 ـ بیتردید سخنرانی خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران نیز یکی از ویژگیهای برجسته کهکشان 96بود و این واقعیت را که مقاومت ایران یک مرحله تدافعی را پشت سر گذاشته و وارد مرحله تهاجم استراتژیک شده است، با وضوح و درخشندگی تمام به منصه ظهور رساند.
جا دارد با جملاتی از این سخنرانی که پیام گردهمایی بزرگ پاریس را بهطور فشردهیی منعکس میکند، این مطلب را بهپایان ببریم: «آفتاب تغییر بر ایران تابیده است. رژیم حاکم، بیش از همیشه آشفته و ناتوان است. جامعه ایران لبریز نارضایتی است و جامعه بینالمللی سرانجام بهاین واقعیت نزدیک شده که مماشات با رژیم ولایت فقیه خطاست.
همین اوضاع جوشان 3حقیقت اساسی را برای رسیدن بهآزادی ایران و صلح و آرامش در منطقه بیان میکند:
اول: ضرورت سرنگونی رژیم ولایت فقیه.
دوم: در دسترس بودن سرنگونی این رژیم.
و سوم: وجود یک آلترناتیو دموکراتیک و مقاومت سازمانیافته، برای بهزیر کشیدن استبداد مذهبی».
[1] «دلیل اینهمه حساسیت و توجه به اجلاس سالانه (مجاهدین)، برگزاری آن در پاریس یا حتی حضور تندروهای آمریکایی نبود. این اتفاق در سی و چند سال گذشته بسیار افتاده، اما آنچه اینبار آن را حائز اهمیت میکند اوضاع و احوال منطقهیی و بینالمللی است. اوضاع و احوالی که بهشدت تحتتأثیر تغییر دولت در آمریکا و جابهجایی در ساختار قدرت در عربستان است. جمهوریخواهان تندرو اینبار در شرایطی با (مجاهدین)، همنشین شدند که دونالد ترامپ سکان ایالات متحده را به دست گرفته است» (روزنامه شرق 12تیر 96).