۱۳۹۶ تیر ۱۳, سه‌شنبه

تشدید جنگ گرگها در درون رژیم در پی برگزاری شکوهمند گردهمایی بزرگ مقاومت ایران


تشدید جنگ گرگها در درون رژیم در پی برگزاری شکوهمند گردهمایی بزرگ مقاومت ایران

سایتهای حکومتی هم زمان با شبکه‌های تلویزیون رژیم ضمن گزارش گوشه‌هایی از این نشست بزرگ به تکرار ترهات سالهای قبل خود پرداختند. از جمله لیستی از دهها تن از نمایندگان، سناتورها و مقامات پیشین دولت و ارتش آمریکا را منتشر کرده‌اند و به‌خاطر حضور آنها در گردهمایی بزرگ مقاومت ایران ابراز نگرانی کرده‌اند.

در روزنامه‌های باند ولی‌فقیه ارتجاع شکست مأموریت ظریف برای جلوگیری از برگزاری این اجلاس به سوخت جنگ باندی تبدیل شد.

کیهان خامنه‌ای در مطلبی با عنوان: واکنش رژیم... تحریمهای اتحادیه اروپا زودتر از ظریف به تهران رسید! از جمله نوشت: کمتر از دو روز از «یارگیری موفق ظریف در اروپا» و «فرش قرمز» مکرون برای وی گذشته بود که پاریس رسماً میزبان نشست مجاهدین، آل سعود و آمریکا علیه ایران با هدف «براندازی جمهوری اسلامی» شد. برگزاری نشست مجاهدین در پاریس، یک دلالت با خود دارد و آن میزان احترامی است که دولت و وزارت‌خارجه فرانسه برای همتایان خود در دولت روحانی قائل هستند. این‌که 48ساعت پس از سفر ظریف، پاریس اجازه میتینگ می‌دهد، نشانه دهن‌کجی دولت پاریس به دیپلوماسی تیم روحانی- ظریف است. (کیهان- 11تیر)

کیهان خامنه‌ای در مطلب دیگری با عنوان «واکنش عجیب ظریف به میزبانی فرانسه از مجاهدین» نوشته است: حمایت نقد پاریس از مجاهدین در حالی است که این کشور همواره در اجرای تعهدات خود نسبت به نظام بسیار بد سابقه است... متأسفانه دیپلوماسی انفعالی دولت یازدهم با ژست تنش‌زدایی، منافع ملی و عزت مردم کشورمان را مورد تهدید قرار داده است. این روند، مقامات غربی را به گستاخی تشویق کرده است. (کیهان خامنه ای- 11تیر)

روزنامه حکومتی خراسان هم در گزارش پر سوز و گدازی که از برگزاری این اجلاس داد ضمن اشاره به گوشه‌یی از تشبثات رژیم در شبکه‌های اجتماعی از جمله نوشت: کنفرانس سالانه مجاهدین در حومه پاریس با حضور پررنگ معارضان سوری تشکیل شد و نصر الحریری عضو هیأت معارضان سوریه در این میتینگ پیشنهاد تشکیل جبهه‌ای واحد علیه دمشق و تهران را داد. «لیندا چاوز» مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید نیز در این نشست مدعی شد: بهترین راه‌حل در ایران جایگزین کردن رژیم حاکم است. جنبش شما تحت هدایت مریم رجوی تنها جنبشی است که می‌تواند جایگزین بشود. (روزنامه حکومتی خراسان -11تیر)

اعترافهای پر سوز و گداز ظریف و پس گرفتن آن توسط وزارتخانه خودش بعد از ۲۴ساعت!

و اما جالبترین صحنه در پس لرزه‌های فوق خنده‌دار شکست سنگین رژیم آخوندی در قبال اجتماع بزرگ مقاومت ایران، پس گرفتن اعترافهای نخراشیده جواد ظریف توسط سخنگوی پریشان حال وزارتخانه خود اوست که رکورد تازه‌یی در فضاحتهای دیپلوماسی آخوندی بر جای می‌گذارد و از هر توضیحی ما را بی‌نیاز می‌کند.

تلویزیون شبکه خبر آخوندی روز ۱۱تیرماه، یک روز بعد از «ریش کندن» جواد ظریف در فرودگاه شارل دو گل، در خبری دستپاچه اعلام کرد:
«سخنگوی وزارت‌خارجه می‌گوید: نشست (مجاهدین) در فرانسه ربطی به سفر آقای ظریف به این کشور ندارد و عموماً آنها هر ساله در همین ایام گردهمایی خود را برگزار و شو تبلیغاتی ایجاد می‌کنند.
قاسمی گفت: درباره اقدام فرانسه در دادن مجوز به این گروه تروریستی اعتراض شده است، فرانسه درباره (مجاهدین) دچار خطای جدی است»!

اما مسخره‌تر از این حادثه دیپلوماتیک! این بود که تلویزیون ارتجاع، بلافاصله بعد از آن، در یک اقدام مضحک آتش به اختیار فرهنگی! که لابد به توصیه خامنه‌ای و بدون هیچ ارتباطی با گردهمایی مقاومت بوده است، از آغاز همایش آخوندی بر سر حقوق‌بشر خبر داد و اعلام کرده: «همایش ایالات متحده حقوق‌بشر و گفتمان سلطه با حضور تعدادی از استادان حقوق‌بشر دانشگاههای داخل و خارج از کشور در دانشکده جهان دانشگاه تهران آغاز شد»!

کیهان خامنه‌ای در واکنشی پرسوز و گداز نسبت به تمدید تحریمهای اتحادیه اروپا علیه دیکتاتوری آخوندی نوشت: تحریم‌های اتحادیه اروپا، زودتر از ظریف به تهران رسید!

کیهان که تلاش کرده است بحران رژیم در محاصره تحریمها را روی سر باند رقیب سرشکن کند می‌افزاید:
در حالی که ظریف در اروپا و در دیدارهای خارجی با سران سه کشور آلمان، ایتالیا و فرانسه بود، اتحادیه اروپا لیست جدیدی از افراد و نهادهای تحریمی در ایران را که در فعالیت‌های هسته‌یی و موشکی نقش دارند، اعلام کرد.

کیهان اضافه می‌کند: ظریف تمامی‌ دیدارهایی که با سران این کشورها که دو کشور آلمان و فرانسه عضو ۱+۵ هستند را در سطح مناسبی توصیف کرد و در پیام توئیتری خود پس از پایان سفر دوره‌ای خود به اروپا نوشت: «دیدارهایی عالی با رهبران در برلین، رم و پاریس داشتم. به‌رغم دشمنی نابخردانه آمریکا، اتحادیه اروپا به برجام و تعامل سازنده پایبند است».

اما هنوز جوهر این تقدیر ظریف از اتحادیه اروپا به سبب آنچه وی همکاری در برجام می‌خواند، خشک نشده بود و هواپیمای حامل وزیر امور خارجه به تهران نرسیده بود که اتحادیه اروپا لیست تحریم‌های جدید خود علیه نظام را منتشر کرد و ظریف را در برابر این پرسش جدی قرار داد که رهاورد و نتیجه سفر وی به اتحادیه اروپا چه بوده است که با تحریم‌های شخصیت‌های درجه یک نظام از جمله قاسم سلیمانی همراه شده است. آنهم از طرف اتحادیه اروپایی که ظریف آن را پایبند به برجام و در کنار ایران می‌داند؟!

کیهان خامنه‌ای در بخش دیگری از سوزنامه مفصل خود نوشت: از سوی دیگر وزیر خزانه‌داری آمریکا هم در همان روز در نشستی در کاخ سفید اعلام کرد که از قبل تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرده بودیم و حالا هم به‌خاطر برنامه موشکی بالستیک و دیگر برنامه‌های آنها، تحریم‌های بیشتری علیه ایران اعمال خواهیم کرد. «ستیون منوشین» با تأکید بر این‌که ما به استفاده از ابزار تحریم ادامه خواهیم داد، گفت: صرف‌نظر از هر قانونی که کنگره تصویب کند، من به شما اطمینان می‌دهم که این دولت و وزارت خزانه‌داری تا حداکثر میزان ممکن بر اساس قانون، از ابزار تحریم استفاده خواهد کرد.

کیهان خامنه‌ای درباره گردهمایی بزرگ مقاومت در پاریس، «زنگ خطر بحرانهای خاموش» و «صدای پای دشمن»، و بحران حاد درونی رژیم نوشت: یک خطر دیگر در روزهایی که دشمن درصدد ناراضی کردن مردم است پناه بردن به همان دشمن است... فرانسه در پرونده‌هایی مثل جنگ... در مقابل (نظام) و در صف دشمنان بود اما دولت، باز هم با فرانسه قرارداد بست! آن هم محرمانه! اینها دیپلوماسی حقارت بار نیست!؟

در وسط این رفتار مشکوک اقتصادی تحقیر دیپلوماتیک، فرانسه پناهگاه (مجاهدین) است. و تنها دو روز بعد از سفر جواد ظریف به فرانسه، اجلاس سالانه (مجاهدین)، در پاریس برگزار می‌شود... اینها پناه بردن به همانهایی نیست که می‌خواهند سر به تن نظام نباشد!؟ اکنون که کسی به سفارت فرانسه حمله نکرده، چرا دیپلوماسی پوشالی، کاری برای عزت (نظام) نمی‌کند!؟ این مصداق که نمونه‌های فراوان دیگر هم دارد، از جمله مهمترین ابزار ایجاد نارضایتی اجتماعی است. ابزاری که مردم یک کشور را در برابر هر تصمیمی قرار می‌دهد...

کیهان خامنه‌ای اضافه کرد: در خواب غفلت دستگاهها، مردم سپر انسانی شده‌اند و عده‌یی می‌کوشند هر اقدامی را به موجی از نارضایتی اجتماعی تبدیل کنند. همه اینها را باید در پازل تلاش همه‌جانبه برای بحران‌آفرینی و ناراضی‌ سازی مردم دید. بحرانهایی که چراغ خاموش و بی‌ هیاهو شکل می‌گیرد و ناگهان بروز و ظهور آن را شاهد خواهیم بود... آیا باز هم نباید باور کرد که جنگی تمام‌عیار در کار است و باید به همه چیر به دیده تردید نگریست!؟
.