مجلس سردرگم خامنهای: اگر ترامپ پیروز شود، چه خواهد شد؟
تلویزیون شبکه خبر حکومتی در تاریخ ۶ آبان ۱۴۰۳ مباحثات درونی مجلس سر درگم و نمایشی خامنهای را پخش کرد. در صحبتهای نمایندگان مجلس نکاتی مطرح شد که نشاندهنده سردرگمی و آشفتگی آنها بود. یکی از نمایندگان، قشاوی، با اشاره به این موضوع گفت: «خدا را شکر که دشمن به تاسیسات نفت و گاز ما حمله نکرد، اما آیا تضمینی هست؟»
کوچکی نژاد، نماینده دیگری، از وزیر نفت سؤال میکند: «اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود، اوضاع ما در حوزه نفت چه خواهد شد؟» هاشمی نیا، نماینده دیگر، نگرانی خود را از وابستگی بیشتر به واردات بنزین ابراز میکند و میگوید: «آیا برای احداث پالایشگاهها تدبیری اندیشیدهاند؟ آیا بودجهای در نظر گرفتهاند؟ چون اگر منابعی در نظر نگیرند، روز به روز وابستهتر خواهیم شد و در حال حاضر ذخیرهای برای بنزین نداریم؛ اگر مشکلی پیش بیاید، کنترل آن بسیار دشوار خواهد بود و از این بحران نمیتوانیم بیرون بیاییم.»
شعارهای بیپایه
شریعتی، نماینده دیگر، در حالی که صحبتهای وزیر نفت دولت پزشکیان را به چالش میکشد، میگوید: «همه ما از ناترازی صحبت میکنیم، ولی واقعیت این است که داریم شعار میدهیم. در بحث بهینهسازی واقعاً نمیخواهیم مشکل را حل کنیم و همین دور تسلسل را ادامه خواهیم داد.»
مفهوم رسوب: غارت و چپاول
کوچکی نژاد در ادامه مباحثات به موضوعی به نام رسوب اشاره میکند، هرچند که تعریف دقیقی از آن نمیدهد، ولی محتوای صحبتهایش نشان میدهد که رسوب به نوعی نام مستعار برای چپاول و غارتگری در حکومت خامنهای است. او میگوید: «بررسی حسابهای دولت نشان میدهد که بیش از ۳۰۰ هزار همت منابع رسوبی داریم که بخشی از آن در حسابهای نفت است. با توجه به صراحت قانون مبنی بر اینکه همه حسابهای نفت باید در اختیار خزانه باشد، هنوز حسابهای زیادی در نفت وجود دارد که دچار انحراف و رسوب است.»
ناترازیها
یکی دیگر از نمایندگان مجلس با بیان آمار میگوید: «سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز فلر میسوزانیم؛ بعد از روسیه و نیجریه، ایران در این زمینه رتبه سوم را دارد. در حالی که از طرفی درباره ناترازی صحبت میکنیم، ناترازی اصلی ما در مدیریت و اقدام و جسارت برای حل مسائل است.»
ترس از قیام مردم
نگرانیها در صحبتهای نمایندگان مجلس مشهود است. هاشمی نیا به وابستگی بیشتر در واردات بنزین اشاره میکند و از نبود ذخیره کافی برای بنزین و کنترل بحران میگوید: «اگر منابعی در نظر نگیرند، روز به روز وابستهتر خواهیم شد.»
صداقت با مردم
لاهوتی، نماینده دیگر، به ضرورت صداقت با مردم اشاره میکند و میگوید: «باید صادقانه با مردم صحبت کنیم. در حالی که به آنها میگوییم سال آینده در بودجه افزایش قیمت بنزین لحاظ نشده، عملاً این افزایش قیمت باید اتفاق بیفتد.»
نتیجهگیری
در نهایت، آنچه در مجلس سر درگم خامنهای مطرح میشود، نشاندهنده اوضاع سیاسی نابسامان و شکست استراتژیک خامنهای در جنگافروزیهای منطقهای است. انبوهی از مسائل و چالشها در برابر دولت پزشکیان وجود دارد که هر کدام مانع بزرگی محسوب میشود و به همین دلیل مجلس دچار سردرگمی و آشفتگی شده است. نگرانی از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا نیز بر این آشفتگی میافزاید و وضعیت را برای نمایندگان خامنهای دشوارتر میکند.
🌴براندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi # IranRegimeChange
🌻 پیوند این بلاک با توئیتر BaharIran@ 7سخن رو