۱۴۰۳ اسفند ۲, پنجشنبه

سخن روز مجاهدین خلق - بیداد «گرانی»؛ زنگ خطر برای نظام

                                                      سخن روز مجاهدین خلق - بیداد «گرانی»؛ زنگ خطر برای نظام

سخن روز:  «گسترش ناامنی‌ها در جامعه خطرناک است!» این تیتر روزنامهٔ حکومتی اعتماد است. یک هشدار، یک زنگ خطر. برای آن چیزی که ارگان سپاه پاسداران وحشت‌زده می‌نویسد: «دامنه‌اش می‌تواند به تحمیل کردن هزینه‌های کلان به نظام منجر شود» (جوان-۲۹بهمن).  آژیرهای قرمز به‌خاطر گرانی‌های کمرشکنی است که به گفتهٴ عضو مجلس ارتجاع برای مردم «تبدیل به یک کابوس شده، همه می‌پرسند این وضعیت تا کی ادامه دارد؟» (شریعتی-۲۸بهمن).

هر هفته هم قیمت یک کالای اساسی سر به فلک می‌کشد. چندی پیش نوبت دارو بود که با قیمت ۵برابری روبه‌رو شد و حتی شرکت داروسازی حکومتی موسوم به «زهراوی» اعلام کرد قیمت محصولاتش را ۴۱۵ درصد افزایش داده است. کار به جایی رسید که عوامل رژیم مجبور به اعتراف شدند: «آنقدر قیمت دارو سرسام‌آور است که بیماران نمی‌توانند دارویی تهیه کنند» (علی آبادی، عضو مجلس ارتجاع-۲۸بهمن).

امروز هم نوبت برنج است که «مانند سیب‌زمینی بر طبل گرانی کوبیده» (اقتصادنیوز) و در آستانهٔ ماه رمضان و عید، بی‌کیفیت‌ترین انواع آن را هر کیلو تا ۱۵۰هزار تومان می‌فروشند. حتی اقتصادآنلاین حکومتی تیتر می‌زند: «شوک بزرگ برنج ۲۰۰هزار تومانی به مردم» (۲۹بهمن)؛ آخوند نقدعلی هم که خود از سرکردگان دزدبازار نظام است، در وحشت از واکنش‌های جامعه در جلسه مجلس اعتراف می‌کند: «ظرف یک هفته قیمت یک کیسه برنج ۳۰۰هزار تومان و یک کیلو حبوبات ۱۰۰هزار تومان افزایش یافته» (۲۸بهمن). سایت حکومتی اقتصاد آنلاین هم می‌پرسد: «در بازار برنج چه خبر است؟» (۲۹بهمن).

پاسخ باز هم در جدال باندی مشخص می‌شود که مافیای حاکم «این کالا را برای افزایش نرخ بیشتر (بخوانید غارت بیشتر مردم فقرزده) قطره‌چکانی در بازار توزیع می‌کند» (اقتصادنیوز-۱۴بهمن).

در آشفته بازار دزدی و گرانی، در مجلس ارتجاع هم باندهای متخاصم مافیای حکومتی، دست همدیگر را رو می‌کنند. یکی از کلان دزدی با «طلا» پرده بر می‌دارد که: «۶ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات را شمش طلا کرده‌اند. این حباب سکه طلا در جیب چه کسی می‌رود؟» (زنگنه-۲۸بهمن)؛ آن یکی هم در همان جلسه می‌گوید دلار ۹۰هزار تومانی کار خود دولت پزشکیان برای خالی کردن جیب مردم است و این‌که «وقتی دستگاه چاپ پول در دست دولت باشد، وضع نقدینگی همین می‌شود» (محمدی-۲۸بهمن). کیهان هم می‌نویسد: «به‌دلیل تداوم رانت ارز دو نرخی، هم‌چنان شاهد رشدهای روزانه ارز هستیم» (۲۹بهمن). روزنامهٔ حکومتی جمهوری هم به‌علت افزایش پیاپی گرانی‌ها و وجود همیشگی این بحران اذعان می‌کند و می‌نویسد: «کسانی که هیچ نقشی در افزایش تورم ندارند، بیشترین سهم را از نکبت گرانی می‌برند. سفره‌شان روزبه‌روز کوچک و کوچکتر می‌شود ولی کسانی که بیشترین نقش را در تورم سرسام‌آور دارند سفره‌شان بزرگتر و رنگین‌تر هم می‌شود» (۲۹بهمن). آن کارشناس رژیم هم در هشدار نامه‌یی که رسانه‌های نظام منتشر می‌کنند می‌گوید: «نه این جماعت [حاکم] از پر خوری تاب ایستادن دارند و نه مردم را توانی در پاهای خسته می‌ماند که بخواهند سرِ پا بایستند» (بنی اسدی-۲۹بهمن). و البته تاریخ نشان داده مردمی که از شدت فقر ناشی از غارتگری حکومت دیگر نتوانند «سرپا بایستند»، برای چنین حکومتی بسیار خطرناک هستند!


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7