۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۸, دوشنبه

ايران پس از معامله اتمي : استمرار كشتار بي حد ومرز سونا صمصامي

هيل15 مه 2015

حكومت مذهبي ايران در طي يك هفته 93 نفر را اعدام كرده است و كسي هم به آنها اعتراضي نكرد
بنا بر گفته اپوزسيون ايران از 12 آوريل تا 18 آؤريل رژيم ايران 65 نفر را اعدام كرده است كه تعدادي از آنها بطور مخفيانه انجام شده است
بر اساس اطلاعات ا زشوراي ملي مقاومت ايران 200 نفر در نوبت اعدام در زندان كرج در غرب تهران هستند
ايران نه تنها بيشترين اعدام ها را دارد بلكه در حال شكستن ركورد اعدام ها در طي يك سال در قيا س با اعدامهاي سال گذشته اش ميباشد
چيزي كه آزار دهنده است ناديده گرفتن آن توسط جوامع بين المللي و رسانه ها غربي است
بر طبق سند حقوق بشر ايران ، رژيم ايران 721 نفر را در سال 2014 اعدام كرده است و لي همين الان پس از گذشتن يك سوم از سال 2015 شمار اعدامها به 341 نفر رسيده است و اين ميتواند تا پايان سال 2015 به مرز1000 نفر نيز برسد
اعدامها همزمان با سركوب مخالفان رژيم صورت ميگيرد كه بيشتر از فعالين سياسي و اقليتهاي مذهبي هستند .
در حقيقت بنا بر گفته احمد شهيد گزارشگر ويژه سازمان ملل در باره حقوق بشر درايران : وضعيت حقوق بشر در ايران در زمان حكومت حس روحاني به اصطلاح رييس جمهور مدره بدتر شده است .
تعدادي از مخالفين سياسي رژيم ايران مدعي هستند كه تحت پوش مبارزه با مواد مخدر هدف ضربه زدن به مخالفين نظام مد نظر است . رژيم ايران با استفاده ا تهاماتي از قبيل مبارزه با مواد مخدر تلاش براي از بين بردن مخالفين خود را دارد
گزارشگر ويژه قبلي در رابطه با ايران همراه با سند گفته است كه مخالفيي رژيم ايران تحت پوش قاچاقچيان مواد مخدر اعدام ميشوند .با وجود اينكه رژيم ايران ميزان پول زيادي از صندو ق بين المللي مبارزه با مواد مخدر دريافت ميكند بدون داشتن سند و مدركي چنين اعدامهايي را انجام ميدهد.
در فضاي اختناق و سانسور كه در ايران وجود دارد و فقدان يك پروسه قانوني قضايي سخت است كه حقيقت ها پشت اعدامها در ايران را پيدا كرد.
بهر حال يك چير حتمي است رژيم ايران با ادامه دادن به اعدام ها هدفش پايان دادن به استفاده از مواد مخدر در ايران نيست بلكه براي پراكندن ترس در جامعه ايران متلاطم مي باشد .
ـآخرين مثال از شورشهاي شهرهاي ايران ، قيام در شهر مهاباد در اويل ما مي بود كه هزاران نفر شجاعانه با تمام قوا به اعتراض بر خاستند بر عليه مرگ مشكوك يك زن جوان 25 ساله كه كارمند هتل بود و توسط يك مامور وزارت اطلاعات رژيم ايران موردتعرض قرار گرفته بو د
با اين وصف يك نكته ساده اما مهم در مورد اينكه سياست در ايران چگونه كار مي كند باقي مي ماند.
اين نكته راجع به اين نيست كه حسن روحاني طوري سياست خود را ارائه داده كه گويا تغييري مي خواهد ايجاد كند. تأييد اين اعدامهاي وحشيانه به شيوه دار زدن كه توسط اوصورت مي گيرد جايي براي اصلاحات در قانون اساسي كه ولي فقيه در آن نباشد و يك قوه قضاييه كه 30هزار زنداني سياسي را ظرف چند ماه تنها در 1988 به جوخه اعدام سپرده باقي نمي ماند.
طنز قضيه اين است كه مصطفي پورمحمدي يكي از سه نفري كه “مأموريت مرگ“ را برعهده داشته و اين زندانيان سياسي و عمدتاً اعضاي ام.ئي.كي را به جوخه دار مي فرستادند حالا وزير دادگستري حسن روحاني مي باشد.
اگر كشتار اخير، سندي از آنچه وضعيت ايران بعد از توافق اتمي باشد تا جايي كه به حقوق بشر مربوط مي شود آنگاه مي توان مفروض گرفت كما اينكه بلحاظ اخلاقي هم بي وجدانيست وحقوق بشر در ايران و در اوج مذاكرات با تهران كماكان قرباني خواهد شد. كنگره نيز براي به پاي حساب آوردن آخوندهاي بخاطر نقض حقوق بشرشان نقشي دارد كه بايد ايفا نمايد.
هيچ كاهش تحريمي براي رژيمي كه مسئول اعدام 120هزار زنداني سياسي بوده و هزاران نفر ديگر را به زندان انداخته و شكنجه كرده وجود ندارد.
در 29 آوريل مريم رجوي رئيس جمهور منتخب شوراي ملي مقاومت ايران در برابر زيركميته خارجي مجلس نمايندگان در مورد تروريزم و منع تكثير سلاحهاي كشتارجمعي و تجارت شهادت داد و از كنگره خواست تا تهديد اتمي ايران را بررسي كنند و به همان ميزان هم به نقض حقوق بشر در ايران بپردازند.
خانم رجوي گفت “كسب يك زرادخانه اتمي، نقض حقوق بشر و صدور بنيادگرايي و تروريزم از ويژگيهاي لاينفك تئوكراسي حاكم مي باشند. وي همچنين افزود حفظ حقوق بشر در ايران و مجبور كردن اين رژيم كه از عراق، سوريه، لبنان، يمن و افغانستان بيرون بكشد يك معيار واقعي براي تعيين اينكه اين رژيم برنامه تسليحات اتمي اش را كنار گذاشته يا خير مي باشد.
هر چيزي كمتر از اين كه تحت هر پوشي ارائه شود ، خودگول زني است و به فاجعه وجود يك تئوكراسي مسلح به سلاح اتمي منجر مي شود.

توضيح - صمصامي نماينده شوراي ملي مقاومت ايران در آمريكا مي باشد كه بدنبال ايجاد يك نظام دموكراتيك، سكولار و ايران غير اتمي مي باشد.