۱۳۹۴ بهمن ۳۰, جمعه

نگرانی و هراس نزدیکان خامنهاي از احتمال شکست در انتخابات



19 فوریه 2016:


نگرانی و هراس نزدیکان خامنهاي از احتمال شکست در انتخابات
در حالی کمتر از دو هفته به انتخابات خبرگان و مجلس باقی مانده است که هراس نزدیکان خامنهاي از شکست در انتخابات در اظهارنظرهای مختلف‌شان در حال عیان شدن است و برخی از آنها تصمیم گرفته‌اند که خود از پشت پرده به جلوی صحنه بیایند. نزدیکان خامنه‌ای که انتخابات نابرابر و مهندسی شده اسفندماه را با ردصلاحیتهای سلیقه‌ای و جناحی استارت زدند، با این ابزارها نیز به هدف خود نرسیده و حالا با نزدیک شدن به زمان برگزاری ترس خود را از شکستی که پیش‌بینی آن را از مدتها قبل کرده بودند، عیان کرده و با خط و نشانهای جدید از هم اکنون درصدد جبران این شکست با توهم نفوذ و فتنه هستند. رییس دفتر خامنهاي، نماینده خامنهاي در سپاه به موازات حدادعادل همزمان دغدغه مشترک را بیان کرده و با این هشدار به نظر می‌رسد فرمان استفاده از ابزارهای مورد نیاز برای پیروز شدن در انتخابات را صادر کرده‌اند. کلیدواژه سخنان نزدیکان خامنهاي که گویی به صورت دیکته شده به تبع از بالاتر خود امروز بیان شده است، فتنه و نفوذ است.


محمدی گلپایگانی: حواسمان باشد نتیجه انتخابات موجب ضرر کشور نشود: اینگونه است که محمدی گلپایگانی ابایی ندارد که این ترس را در سخنانی صریح و از روی ضعف آشکار سازد و بگوید: حواسمان باشد نتیجه انتخابات موجب ضرر کشور نشود. او در قامت رهبری با این اعلام هشدار، وضع موجود را مقطع حساس تاریخ انقلاب خوانده و گفته در انتخابات آتی باید حواسمان جمع باشد کسانی به مجلس خبرگان و مجلس بروند که آبرو، حیثیت و استقلال کشور را نفروشند و دلسوز این ملت باشد.گلپایگانی به سیاق و تبعیت از مقام بالاتر از خود، موضوع نفوذ را بازتاب داده و مدعی شده است: نفوذ در مراکز و مجالس تصمیم‌گیر و مراکز مهم و حساس از ترفندهای دشمن است که نمونه‌های آن را در گذشته مشاهده کردیم و در فتنه۸۸ کسانی که سوابقی هم داشتند با نفوذ در مراکز مختلف کاری کردند که عده‌ای رجاله به خیابان بیایند و به سیدالشهدا جسارت کرده و عکس خميني را پاره کردند. محمدی گلپایگانی زبان گویای شهدا هم شده و گفته است: شهدا اکنون از ما این مطالبه را دارند که چه کسانی را می‌خواهیم به مجلس بفرستیم که موجب ضرر کشور نشود و باید با تکیه‌بر ایمان و بررسی افراد مختلف رای دهیم.

سعیدی: می‌خواهند با استفاده از مقدسات در کشور فتنه تازه‌ای برپا کنند: علی سعیدی، نماینده خامنه‌ای در سپاه نیز ضرورت تشکیل مجلسی قوی را خواستار و مدعی شده است: افرادی با استفاده از مقدسات می‌خواهند در کشور ما فتنه تازه‌ای برپا کنند. در فتنه سال ۸۸ نیز عوامل فتنه با استفاده از مقدسات اسلام، فتنه را در کشور ایجاد کردند.
حداد عادل: مراقب باشیم؛ مبادا فعالان فتنه در مجلس حضور پیدا کنند: دغدغه‌ای مشترک که در ادعاهای حدادعادل هم تکرار شده که از نفوذ سیاسی در انتخابات پیش رو سخن گفته و اعلام کرده مردم باید مراقب باشند تا در انتخابات مجلس به چه کسی رای می دهند.او به موازات آن با این ادعا که دشمن به دنبال نفوذ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در کشور است، افزوده: انتخابات یک فرصت است که دشمن می‌خواهد نفوذ سیاسی داشته باشد و بدانیم چه کسانی قصد تسخیر بهارستان را دارند و باید گذشته افراد به خوبی بررسی شود، حافظه تاریخی خود را به کار بیندازید و مبادا فعالان فتنه ۸۸ و شعاردهندگان نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر کار بیایند و در مجلس حضور پیدا کنند.
پیش از این هم جلیلی صفت، رئیس عقیدتی سیاسی نهاجا مدعی شده بود: خميني می‌گوید میزان حال فعلی افراد است این آقایان هرچه که بوده‌اند، الان چه هستند؟ اینها عاقبت به خیر نشدند و آقا تنها مانده است. مدیرانی که باید پشت رهبری می‌بودند غلتیدند و فتنه‌گرها از آنها سوء استفاده کردند. آنها نه تنها از قطار انقلاب پیاده شدند بلکه سنگ‌اندازی کردند تا قطار را وارونه کنند.