منبع : سایتهای مقاومت ، تنظیم انجمن نجات ایران ، 12ژوئیه 2016
الرياض عربستان
مریم رجوی رئيس جمهور مقاومت ايران در جلسه همبستگی خلق های خاورمیانه گفت: دخالت هاي رژيم ايران در منطقه، نه از موضع قدرت، بلكه ناشی از بحران ها و ضعفهای بنيادين آن است. صدور بحران و جنگ، تضمين بقای اين رژيم است بهنحوی كه اگر اين رژيم در مرزهای ايران محدود شود، بهسرعت با تلاطمهای مرگبار درونی مواجه می شود و در مقابل موج آزاديخواهی مردم ايران سرنگون می شود.
در پايان گردهمايي رئيس جمهور مقاومت ايران مریم رجوی عيد فطر را به هيأت عربي شركت كننده تبريك گفت و تاكيد كرد كه اين عيد متعلق به همه مسلمانان است و براي حلول هرچه سريعتر عيد واقعي براي همه خلق هاي منطقه كه عيد رهايي و آزادشدن خلق هاي منطقه از اشغال و جنگ هاي طائفي است آرزوهاي خود را ابراز كرد. همچنين به خلق سوريه و رزمندگان دلير آن كه زير فشار محاصره و سختي ها در عزم خود براي شكست بشار اسد و خامنهاي ترديد نميكنند اين عيد را تبريك گفت.
الرياض - عربستان ۲۱ تير ۹۵
الرياض - عربستان ۲۱ تير ۹۵
الااهرام مصر
مريم رجوي پرزيدنت شوراي ملي مقاومت ايران گفت شبكه تروريستي” داعش“ و رژيم آخوندها در ايران دو روي يك سكه هستند كه شعارشان توحش و بربريت است.
مريم رجوي تاكيد كرد ميان ”داعش“ و رژيم ايران هماهنگي وجود دارد و مبارزه با اين شبكه موفق نميشود مگر اينكه با ظلم رژيم ايران در سوريه و يمن و تمامي كشورهاي عربي مبارزه شود.
مریم رجوي در جريان سخنراني خود در كنفرانس ساليانه شوراي ملي مقاومت ايران كه روز شنبه در پاريس برگزار شد و از طريق شبكه اينترنت بطور مستقيم پخش شد، اشاره كرد كه يك همكاري امنيتي با داعش وجود دارد و هشدار داد هر گونه همكاري با رژيم آخوندی راه را براي اين شبكه باز ميكند تا كشورهاي منطقه را نابود كند.
مریم رجوي در جريان سخنراني خود در كنفرانس ساليانه شوراي ملي مقاومت ايران كه روز شنبه در پاريس برگزار شد و از طريق شبكه اينترنت بطور مستقيم پخش شد، اشاره كرد كه يك همكاري امنيتي با داعش وجود دارد و هشدار داد هر گونه همكاري با رژيم آخوندی راه را براي اين شبكه باز ميكند تا كشورهاي منطقه را نابود كند.
الاهرام (مصر) - 10 ژوئيه 2016 – 20 تير 1395 مصر :
الشرقالأوسط انگلیسی۱۹تیر: «بیش از ۱۰۰هزار نفر از مخالفان ایرانی در یک گردهمایی بزرگ در پاریس گرد آمده تا خواستار سرنگونی رژیم دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران شوند. در شروع این گردهمایی، صفی از اتوبوسهایی دیده میشود که در خیابانها هستند و جمعیت را از اقصی نقاط جهان به این مراسم آوردهاند.
پیام تبریک و همبستگی ۲۵برنده جایزه نوبل به گردهمايي بزرگ مقاومت در بورژه پاريس
ما برندگان جایزه نوبل موفقیت کارزار بزرگ شما برای دموکراسی و حقوقبشر در ایران را آرزو میکنیم و از دولت آمریکا و سازمان مللمتحد میخواهیم همه اقدامات ممکن را برای تضمین امنیت ساکنان لیبرت تا زمانی که تا آخرین نفر به خارج از عراق منتقل شوند فراهم سازند
ما برندگان جایزه نوبل به شما بهخاطر برگزاری این گردهمایی بزرگ تبریک میگوییم و همبستگی خود را با اهداف شما ابراز میداریم و برای شما در کارزار بزرگتان برای دموکراسی و حقوقبشر در ایران آرزوی موفقیت میکنیم.
ما نیز همچون شما بهشدت نگران وضعیت پناهندگان ایرانی هستیم که در کمپ لیبرتی در عراق بهسر میبرند. پنجمین سال است که با وعده یک انتقال سریع، از مأوای خودشان در اشرف به کمپ زندان گونه لیبرتی جابهجا شدند و طی این مدت هدف حملات وحشیانه موشکی توسط عوامل وابسته به رژیم ایران قرار گرفتند و دهها تن از آنها کشته و مجروح گردیدند.
شرایط بیثبات عراق و حضور نیروهای شبهنظامی وابسته به نیروی قدس سپاه پاسداران رژیم ایران در این کشور، سلامت و امنیت جان آنها را که ”افراد مورد نگرانی “بینالمللی هستند بهطور مضاعف به خطر میاندازد.
ما از جامعه بینالمللی و بهخصوص از ایالات متحده آمریکا و سازمان مللمتحد میخواهیم که کلیه اقدامات ممکن را برای تضمین امنیت این پناهندگان تا زمانی که تا آخرین نفر به خارج از عراق منتقل شوند فراهم سازند.
امضا کنندگان:
پروفسور آریه وارشل، برنده جایزه نوبل شیمی 2014 از آمریکا
پروفسور سرژ هروش، برنده جایزه نوبل فیزیک 2012 از فرانسه
پروفسور دیوید واینلند، برنده جایزه نوبل فیزیک 2012 از آمریکا
پروفسور توماس استایتس، برنده جایزه نوبل شیمی 2009 از آمریکا
پروفسور گرهارد ارتل، برنده جایزه نوبل شیمی 2007 از آلمان
پروفسور اریک مسکین، برنده جایزه نوبل اقتصاد 2007 از آمریکا
پروفسور راجر کورنبرگ، برنده جایزه نوبل شیمی 2006 از آمریکا
پروفسور جان متر، برنده جایزه نوبل فیزیک 2006 از آمریکا
پروفسور رابرت گرابز، برنده جایزه نوبل شیمی 2005 از آمریکا
پروفسور جان هال، برنده جایزه نوبل فیزیک 2005 از آمریکا
پروفسور توماس شلینگ، برنده جایزه نوبل اقتصاد 2005 از آمریکا
پروفسور ریچارد شراک، برنده جایزه نوبل شیمی 2005 از آمریکا
پروفسور فین کیدلند، برنده جایزه نوبل اقتصاد 2004 از نروژ
پروفسور گونتر بلوبل، برنده جایزه نوبل پزشکی 1999 از آمریکا
پروفسور داگلاس اوشروف، برنده جایزه نوبل فیزیک 1996 از آمریکا
پروفسور ریچارد رابرتس، برنده جایزه نوبل پزشکی 1993 از آمریکا
پروفسور ادموند فیشر، برنده جایزه نوبل پزشکی 1992 از آمریکا
پروفسور الیاس کوری، برنده جایزه نوبل شیمی 1990 از آمریکا
پروفسور جروم فریدمن، برنده جایزه نوبل فیزیک 1990 از آمریکا
پروفسور ژان-ماری لهن، برنده جایزه نوبل شیمی 1990 از فرانسه
پروفسور جک استاین برگر، برنده جایزه نوبل فیزیک 1990 از آمریکا
پروفسور توماس چک، برنده جایزه نوبل شیمی 1989 از آمریکا
پروفسور دادلی هرشباخ، برنده جایزه نوبل شیمی 1986 از آمریکا
پروفسور جان پولانی، برنده جایزه نوبل شیمی 1986 از کانادا
پروفسور شلدون گلاشو، برنده جایزه نوبل فیزیک 1979 از آمریکا.