۱۳۹۵ مرداد ۳۱, یکشنبه

گزیده هایی از زوزنامه های رژیم







منبع : ایران اسرار ، 21 اوت 2016 

لینک 

گزیده هایی از زوزنامه های  رژیم 

سوز و گداز از افشای پیامدهای نوار آقای منتظری هم زمان با دفاع از جنایت  قتل‌عام زندانیان سیاسی  به فتوای خمینی و چنگ و دندان برای افشا کنندگان نوار، در روزنامه‌های باندهای حکومتی ادامه دارد، یک نمونه در روزنامه باند  هاشمی رفسنجانی - روحانی:

آرمان: بازنشر این سخنان یک‌طرفه و مغشوش با فاصله زمانی اندکی پس از نشست سرکردگان و عمال جنایتکار منافقین با ایادی وهابیون و مقامهای سعودی به مستمسکی در دست دشمنان ایران بدل شد تا شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی را مورد حمله قرار دهند. با این همه رفتار گردانندگان سایت منتشرکننده فایل مورد نظر که در این مقطع موجب تقویت جبهه ایران ستیزی و تروریست‌پروری وهابیون و منافقین شده را چگونه می‌توان تحلیل کرد؟. در سالگرد شهادت رزمندگان اسلام در عملیات مرصاد و نیز به فاصله کمی پس از برملا شدن اسناد تازه‌یی از منافقین و روشن شدن همدستی و همداستانی آنان با حکام عرب و سلفی‌ها، آیا انتشار این فایل صوتی، درست بود؟ این‌جانب در سلامت و تقوای آیت‌ا... منتظری و حاج احمدآقای منتظری، تردیدی ندارم، اما آیا چنین تصمیمی در چنین مقطع حساسی شائبه تلاش برای رفع اتهام از منافقین را تقویت نمی‌کند؟. هیچ فکر کرده‌اید از این اقدام شما، چه کسانی منتفع شده‌اند؟ جوابش ساده است، به رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دقت کنید. دلواپسان و منافقان و بیگانگان. منافقان که مستقیماً بهره‌برداری کردند. دلواپسان هم آتش‌بیار معرکه شما شدند. برای نسل امروز نیز رفتارهای براندازانه و عملیات تروریستی و مسلحانه این موجودات ناشناخته «منافقین» علیه نظام و مسئولان و مردم بی‌گناه را با انتقاد و اعتراضهای آرام اصلاح‌طلبان در چارچوب قانون اساسی پس از انتخابات عمل کردند مقایسه می کنند...



روزنامه‌های باند هاشمی رفسنجانی رو در روی باند خامنه‌ای که به دود و دم در مورد دخالت رژیم در سوریه، و توجیه آوردن روسیه به همدان اشتغال دارند، تلویحاً به نفرت عمومی از دخالت در سوریه اذعان کرده‌اند و همکاری روسیه با رژیم در سوریه را به‌رغم ادعاهای باند  ولی‌فقیه ارتجاع  زیر سؤال برده و بر ضرورت طی کردن مسیر جام زهر منطقه‌یی تأکید کرده‌اند:

آرمان: نسبت به حضور ایران در سوریه یا همکاری نظامی تمام‌عیار ایران و روسیه در دفاع از اسد باید افکار عمومی هم مورد بررسی قرارگیرد. در بحث حضور ایران درسوریه هر ایرانی حق دارد این سؤال را بپرسد که ایران تا چه اندازه در دفاع سوریه خواهد ایستاد؟. این‌که هدف روس‌ها در بمباران سوریه با اهداف ما یکی است چندان شفاف نشده است... اگر همکاری استراتژیک با روس‌ها بر اساس منافع ایران است، سؤال این است که اگر منافع ما با هر کشوری در یک مسیر بود با آن‌ کشور هم همکاری صورت خواهد گرفت؟

مردم‌سالاری: ابراهیم اصغرزاده از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب می‌گوید: «در ماه‌های آینده دولت روحانی باید سیاست منطقه‌یی خود را تثبیت کند و نشان دهد بر تصمیمات سیاست خارجی تسلط دارد. مثلاً باید نشان دهد در سوریه اجازه نمی‌دهد که روسیه با کارت ایران بازی می‌کند یا باید توضیح دهد که استفاده روسیه از پایگاه هوایی همدان به‌معنای تغییر راهبرد «نه شرقی، نه غربی» دولت نیست. دولت باید در سیاست خارجی خود را مقید به مشورت بیشتر با مجلس و افکار عمومی داخلی نماید وگرنه این تصور پدید می‌آید که وزارت‌خارجه در تحولات منطقه کاره‌ای نیست و نظامیان حرف اول را در روابط ایران و کشورهای همسایه می‌زنند. نباید سخنگویی ایران در منطقه به نیروهای نظامی سپرده شود» .



حمله به دولت و مهره‌های باند رفسنجانی و حسن روحانی بر سر برجام در بستر جنگ قدرت در انتخابات آتی مضمون مشترک روزنامه‌های باند  علی خامنه‌ای  است:

کیهان: علی مطهری می‌گوید، رابطه با آمریکا تابو نیست.

عبارت تابو، مفهوم «توهم مقدس» را در خود نهفته دارد و باید از آقای مطهری پرسید مذاکره با آمریکا به بهانه توافق هسته‌یی و برخی روابط و ملاقات‌های پیرامونی، به کدام تابو و توهم پایان داد؟ آیا جز این بود که معلوم شد ارتباط‌گیری با آمریکا خسارت‌های فراوان و نقد با خود به همراه دارد اما امید و آرزوی دوستی و گشایش اقتصادی توهم محض است؟ !

باید گفت اگر رکود اقتصادی در دولت یازدهم و به‌ویژه پس از برجام تشدید شده، ادا و اطوار شکستن تابوی ارتباط با آمریکا برای چیست؟ !



از ابتدای اجرای توافق برجام تا کنون هیئت‌های خارجی زیادی به ایران سفر کرده ولی هیچ تاثیری از این تعداد سفر‌ها در اقتصاد کشور رخ نداده است و می‌توان قراردادهای اساسی سرمایه‌گذاری نیز طی این سفرها در هیچ‌یک از بخش‌های اقتصادی کشور رخ نداده است.

سال گذشته سخنگوی وقت وزارت‌خارجه آمریکا از تاثیرات سفر هیئت‌های خارجی به ایران پرده برداشت و گفت: این رفت و آمدهای هیئت‌های اروپایی به ایران بیشتر یک نمایش است.

این اظهارات آلن ایر در عمل هم ثابت شد و با توجه به رفت و آمدهای گسترده بسیاری از هیئت‌های غربی تا کنون سرمایه‌گذاری جدی از سوی آنها در کشور ملاحظه نشده است.

پس از مذاکرات ژنو، حدود 300 هیأت تجاری و سیاسی در بازه زمانی یک ساله وارد کشور شدند؛ هر چند پس از خوابیدن تب و تاب این سفرها، مسئولان دولتی در مصاحبه‌هایشان اعتراف کردند که به‌رغم ترافیک بالای سفر هیئت‌های تجاری، هیچ معاهده و معامله‌ای صورت نگرفته است.



سیاست روز: موضوع هسته‌یی به مردم ایران هم مربوط می‌شود. بخشی از سرنوشت و آینده کشور به برجام گره خورده است، چرا که اجرا شدن برجام از سوی طرف مقابل باید باعث گشایش‌هایی بشود که تا کنون در میان مردم احساس نشده است. در حالی که ایران پایبند به تعهدات خود در توافق هسته‌یی است.

وظیفه دست‌اندرکاران برجام، چه آنهایی که عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌یی و چه کمیته برجام هستند این است که به‌طور شفاف وارد عمل شوند و درباره بدعهدی آمریکا افشاگری کنند و مردم را در جریان قرار دهند.



آیا اطلاع یافتن مردم از چند و چون مرحله اجرایی برجام محرمانه است؟

در روزنامه‌های باند خامنه‌ای هم‌چنان چماق سازشهای پنهانی با «شیطان بزرگ» به اشکال مختلف بر سر باند رقیب فرود می‌آید:

جوان: متن این قطعنامه به مانند برجام با دقت و حساسیت تنظیم و نگارش نشده است که یکی از ضعفهای مبنایی آن «تفسیرپذیری» می‌باشد و این اجازه را به طرف آمریکایی می‌دهد که هر گونه تفسیر جهت‌دار را که تأمین‌کننده اهداف این کشور است از متن ارائه دهد تا به‌واسطه آن جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهد.

کیهان: کوتاهی‌های راهبردی در مسیر نیل به توافق و اجرای آن باعث شده تا برخلاف توصیه آقای روحانی به وزارت اطلاعات، اولاً فرصت‌های اقتصادی برجام به «تقریباً هیچ» تقلیل پیدا کند و ثانیاً باب نفوذ فرهنگی و اقتصادی به شکل گسترده باز شود

بنا بر برخی گزارش‌ها، بازوهای نظارتی وزارت اطلاعات به‌شدت از سوی جریان غربگرا و برجام زده تحت فشار می‌باشد تا به حاشیه رانده شود. مافیای غربگرا درصدد است فعالیت‌های وزارت اطلاعات را بر حوزه‌های مقابله با تروریسم محدود کند.

متن این قطعنامه به مانند برجام با دقت و حساسیت تنظیم و نگارش نشده است که یکی از ضعفهای مبنایی آن «تفسیرپذیری» می‌باشد و این اجازه را به طرف آمریکایی می‌دهد که هر گونه تفسیر جهت‌دار را که تأمین‌کننده اهداف این کشور است از متن ارائه دهد تا به‌واسطه آن جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهد.

وطن امروز: واقعیت این است که اخبار و اقوالی که پیش از برجام و در دوره پسابرجام از اتاق فکر آمریکایی‌ها به جامعه ایرانی تحت عنوان «علاقه دشمن به رفع تخاصم» ارائه شد، حقیقی نبوده و هدف از بیان آنها صرفاً فراهم‌سازی مقدمات ضروری نقشه‌های آینده ایالات متحده بوده است.

نقشه «خاورمیانه جدید» به‌عنوان پروژه مشترک آمریکا و اسراییل تنها در صورتی موفق اجرا می‌شود که ایران، به‌عنوان بزرگ‌ترین مانع پیش رو، به‌صورت داوطلبانه از مواضع انقلابی در منطقه عقب‌نشینی کند. یمن، سوریه، عراق و سایر فرامرزهای امنیتی را به خواست و اراده کدخدا واگذار کرده و گروه‌های مقاومت را بدون حمایت تاکتیکی تنها رها کند تا گرگ‌های صهیونیست تسویه حسابی تاریخی را در منطقه رقم بزنند.



در میان تخاصمات باندی روزنامه‌های هر دو باند حکومتی به یکدیگر نسبت به باز شدن شکاف در جامعه و «انتقام گرفتن از نظام»، به‌صورت تلویحی هشدار می‌دهند:

جمهوری اسلامی: انتقاد از دولت را با انتقام گرفتن اشتباه نکنند و ثانیاً به بهانه انتقاد از دولت، زمینه را برای انتقام گرفتن از نظام فراهم نسازند.

آرمان: یکی از بزرگان جریان اصلاحات به صراحت به روحانی عنوان کرده که اگر همین مسیر خود را در آینده نیز ادامه بدهد ممکن است پایگاه رأی خود را از دست بدهد و سال۹۶ در پاستور نباشد. این چهره برجسته جریان اصلاحات همچنین به روحانی ضرورت تغییر در برخی نگرش‌ها و مدیریت‌های دولت را گوشزد کرده است... از سوی دیگر برخی از حامیان آقای روحانی تلاش می‌کنند به ایشان القا کنند که دارای سازمان رأی مستقلی جدا از اصلاح‌طلبان است. این مسأله نیز در جلسه آقای روحانی با یکی از بزرگان جریان اصلاحات مطرح شده است. در این جلسه که در منزل روحانی برگزار شده به آقای روحانی در این زمینه هشدار‌های لازم داده شده که ایشان دارای سازمان رأی مستقل نیست و نباید با طناب پوسیده برخی افراد به چاه برود