وزير فدرال در امور محيط زيست باربارا هندريكس (سوسيال دمكرات 64 ساله) بعد از امضاي يك برنامه عمل با گروگانگير سابق معصومه ابتكار ابراز خوشحالي ميكند
تاریخ انتشار : 23 اکتبر 2016
مقاله اي بقلم: آنتيه شيپ مان و بيورن اشتريتسل
چرا دولت آلمان به يك تروريست (زن) خوشآمد ميگويد؟
وزير محيط زيست و معاون رئيس جمهور ايران معصومه ابتكار رو پنجنشبه بعنوان مهمان در برلين بود و منجمله با وزير امور خارجه فدرال فرانك والتر اشتاين ماير (60 ساله – سوسيال دمكرات) و وزير فدرال در امور محيط زيست باربارا هندريكس (64 ساله – سوسيال دمكرات) ملاقات كرد. بنا به رسانه هاي جمعي ايران معاون مجلس فدرال آلمان كلوديا روت (61 ساله از حزب سبزها) نيز اين زن ايراني را بحضور پذيرفته است.
ابتكار فرد ناشناخته اي نيست: اين زن 56 ساله چهره گروگانگيري در سفارت آمريكا در ايران بعد از انقلاب اسلامي در سال 1979 بود. در آن زمان او بهمراه ساير اسلام گرايان 52 تبعه آمريكايي را بمدت 444 روز در اسارت نگه داشت.
نقش برجسته او در اين گروگانگيري به وي امكان ارتقاء موقعيت در جمهوري اسلامي ايران را داد. و اين نردبان ارتقاء او را نهايتا تا پست وزارت محيط زيست و معاونت رياست جمهوري رساند.
بعنوان نماينده رژيم ملايان ابتكار قويا مشي يهودي ستيزي را دنبال ميكند: بدين ترتيب بود كه او در سال 2016 نيز در روز قدس شركت كرد. در گردهمايي اين روز همه ساله به نابودي دولت يهود فراخوان داده ميشود. او در يك مصاحبه عليه ”رژيم صهيونيستي” اقدام به نفرت پراكني كرده و حمايت خود را از گروههاي تروريستي حماس و حزب الله و ديكتاتور اسد اعلام كرد.
امضاي توافقنامه بين دو وزير محيط زيست در برلين
ديدار وي در برلين بايد موجب تقويت بيشتر روابط المان و ايران ميشد: ابتكار با وزير محيط زيست آلمان باربارا هندريكس يك بيانيه مشترك براي همكاريهاي دو جانبه را امضا كرد. آلمان ميخواهد كه از ايران منجمله در زمينه حفاظت از محيط زيست، بهبود وضعيت هوا و مقابله با گسترش صحرا ها حمايت بعمل آورد.
از وزيرامور خارجه اشتاين ماير در خبرگزاري ايراني ”مهر نيوز” نقل شده است كه وي در ديدار با ابتكار گفته است كه وي شركتهاي آلماني را باز هم بيشتر به معامله با ايران ترغيب خواهد كرد. اين خبرگزاري از قول اشتاين ماير نقل كرده: آلمان ميتواند بسيار در زمينه انرژي و محيط زيست ياري رساند. بخش انرژي بطور كامل در دست شبه نظاميان سپاه پاسداران قرار دارد.
بنا به گزارش رسانه هاي ايراني ، اشتاين ماير علاوه بر اين قول داده است كه ”مشكلات مربوط به بانكها را حل كند”. هنوز هم بسياري از موسسات بانكي اروپايي در انجام معاملات با ايران تعلل ميكنند. زيرا عليرغم معامله در مقوله اتمي، هنوز برخي تحريم هاي ايالات متحده آمريكا كه بدليل تامين مالي تروريسم (توسط رژيم) وضع شده بودند، پابرجا هستند.
متناقض كننده اينست كه اشتاين ماير تنها زمان كوتاهي بعد از اين ملاقات در ساعت 1830 گردهمايي براي جشن ”50 سال پيمانهاي حقوق بشري سازمان ملل متحد” را در وزارت خارجه آلمان افتتاح كرد. او در سخنراني خود تاكيد كرد بايد اوضاع اسفبار را با اسم مشخصا نام برد و براي دفاع از حقوق بشر در سرتاسر جهان تلاش كرد.
اعتراض از جوانب مختلف
صداي اعتراض نسبت به ديدارهايي كه با وزراي سوسيال دمكرات صورت گرفته بلند شده اند. توماس فايست نماينده مجلس فدرال از حزب دمكرات مسيحي و نايب رئيس گروه پارلماني المان و ايران به روزنامه بيلد گفت: ”من قويا به ديدار وزير خارجه اشتاين ماير و وزير محيط زيست هندريكس با معاون رئيس جمهور ايران ابتكار انتقاد ميكنم.”
وي گفت كه حتي اگر روابط اقتصادي از ديدگاه پراگماتيستي مهم باشند، اما نبايد بهيچوجه شاقول معيار هاي اخلاقي را رها كنيم: ”يك معاون رئيس جمهور كه از شعار ”مرگ بر اسرائيل” دفاع ميكند و در سال 1979 در محبوس كردن شهروندان آمريكايي مشاركت داشته است، نميتواند يك طرف گفتگو براي دولت ما باشد. فايست ميگويد: حق موجوديت اسرائيل موضوعي قابل مذاكره نيست.
فايست ترديد دارد كه ديدار با ابتكار موجب يك نوع گشايش در رژيم ملايان شود و ميگويد ”خانم ابتكار خواهان همه چيز هست الا تغيير در ايران.” اين متخصص امور ايران ميگويد: ”ما بايد در انتخاب طرف هاي گفتگوي خود دقت بيشتري بعمل بياوريم.”
”آنچه كه ما شاهدش هستيم، تجارت با خفت مي باشد”
اولريكه بكر از اتحاد ”بمب را متوقف كنيد” به روزنامه بيلد ميگويد: ”دولت ايران تازه همين اخيرا در جريان مسافرت گابريل دوباره بصورت واضحي دشمني خود با اسرائيل را به ثبت داد. اين دولت در سوريه با وحشيگري غيرقابل تصور جنگي عليه مردم غيرنظامي را پيش مي برد.”
ارتقاء همكاري اقتصادي و سياسي با تهران كه دولت فدرال آلمان از طريق توافقنامه هايي از اين دست دنبال ميكند، موجب ميشود تا رژيم اسلامگراي ايران تقويت خود را در كليت از آن نتيجه بگيرد.
اولريكه بكر، متخصص امور ايران ميگويد: ”اين تصور كه يك چنين سياستي موجب تغيير از طريق تجارت ميشود يك سراب است. آنچه كه ما ميبينيم تجارت با خفت است در قبال رژيمي كه بواسطه اين روابط سياست خود عليه اسرائيل و عملكردش در حمايت از گروههاي تروريستي و همچنين جنگ افروزي وحشيانه اش در منطقه را تاييدشده احساس ميكند. بواسطه چنين سياستي هرگونه امكان براي ايجاد فشار سياسي بر تهران زيرآبش زده ميشود.”
ابتكار سخنگوي گروگانگيري بود. در اين مصاحبه تلويزيوني او توضيح ميدهد كه او آماده است كه گروگانها را تيرباران كند.
تروريستها در راس رژيم ملايان
موقعيت اين گروگانگير يك تك مورد نيست. بسياري از نمايندگان عاليرتبه رژيم ايران در فعاليتهاي تروريستي درگير بوده اند.
در دوران رئيس جمهور اسبق ايران علي اكبر هاشمي رفسنجاني نه تنها مخالقان سياسي و اعضاي اقلتيهاي مذهبي در تعداد انبوه اعدام شدند. در دوران رياست جمهوري رفسنجاني همچنين سوء قصد ترور عليه سفارت اسرائيل در بوينس آيرس در سال 1992 (29 كشته و بيش از 240 مجروح)، و عليه مركز جامعه يهوديان آميا (85 كشته و بيش از 300 مجروح) صورت گرفتند.
رئيس جمهور فعلي حسن روحاني – كه عموما بعنوان ”مدره” توصيف ميشود – از 1989 تا 2005 دبير شوراي امنيت ملي و در اين مقام حداقل شراكت داشته در مسئوليت بمبگذاري عليه مركز جامعه يهوديان در بوينس آيرس و همچنين در كشتار رستوران ميكونوس در برلين. در 17 سپتامبر 1992 يك جوخه ترور با ماموريت از جانب رهبري كشوري ايران در رستوران ميكونوس برلين 4 سياستمدار كرد را بقتل رساند.
همچنين وزير فعلي اقتصاد رژيم علي طيب نيا در فعاليتهاي تروريستي درگير بوده است. او همچنين يكي از گروگانگيران در سفارت آمريكا در سال 1979 بوده است. نايب صدراعظم زيگمار گابريل (سوسيال دمكرات) با طيب نيا در طي آخرين ديدارش در ايران ملاقات كرد.
معصومه ابتكار كيست؟
معاون امروزي رئيس جمهور ايران – ابتكار – يكي از گروگانگيران در سفارت آمريكا در تهران در سال 1979 بود. تروريستهاي ايراني در 4 نوامبر 1979 به سفارت يورش برده و 52 تن از اتباع آمريكا را به گروگان گرفتند. اين گروگانگيري بعد از مذاكراتي در 20 ژانويه 1981 بپايان رسيد.
ابتكار كه پدرش در آمريكا تحصيل كرده است، در دوران بچگي چندين سال را در آمريكا بسر برده است و بدون لهجه انگليسي صحبت ميكند. بهمين خاطر منجمله بعنوان سخنگوي گروگانگيرها عمل ميكرده و خواسته ها را در مقابل آمريكا بيان ميكرد.
اين زن اسلام گرا در آن زمان اعلام كرد كه شخصا آماده است يك سلاح بدست گرفته و آنرا به سر يك گروگان نشانه رفته و آن فرد را بقتل برساند.
معاملات بنفع تامين مالي تروريسم تمام ميشوند
متخصصان امور ايران مدتهاست كه معاملات تجاري عجولانه شركتهاي آلماني با ايران را مورد انتقاد قرار ميدهند. زيرا پول حاصل از آن به گسترش قدرت رژيم ايران كه شهروندانش را شركوب كرده و بقتل ميرساند كمك ميكند، رژيمي كه تروريسم را در منطقه تامين مالي كرده و موجب هرج و مرج ميشود.
تحليلگر امانوئله اوتو لنگي در گفتگو با روزنامه بيلد هشدار ميدهد: ساختن يك پل در ايران بعنوان مثال ميتواند با معيارهاي ما منطبق باشد و براي ايرانيان عادي كمكي باشد اما همزمان موجب شود كه پول به صندوق انجمن هاي تروريستي ريخته شود. ”اين درست مثل يك رستوران و يا يك هتل مي باشد كه در دستان مافيا باشد. حتي اگر آدمي پولش را در اولين نظر فقط براي غذا و يا يكسري خدمات هزينه ميكند، اما همين پول در گام بعد بمصرف اهداف ننگ آور ميرسد.”
حدود 80 درصد از اقتصاد ايران در دست رژيم ملايان قرار دارد. كليه بخشهاي مهم – يعني ساختمان، ارتباطات، حمل و نقل و همچنين انرژي – تحت هژموني شركتهايي هستند كه يا به سپاه بدنام پاسداران تعلق دارند و يا وابسته به بنيادهاي مذهبي رهبر عالي ايرن آيت الله خامنه اي مي باشند.