۱۳۹۵ آذر ۲۷, شنبه

ولادت با سعادت حبيب خدا محمد مصطفي (ص) مبارک باد !!






عباس مدرسی: ولادت  با سعادت حبيب خدا محمد مصطفي (ص) مبارک باد !!


تاریخ :17 ربیع الاول برابر با 27 آذر 1395 /17 دسامبر 2016
سرچشمه خروشان عشق و معرفت
علت و سبب آفرينش كون و مکان
خاتم پيامبران و عشق خدا
این‌یکی (محمد) عشق خداست، چون پیامبر خاتم است.
عشق است، چون كلام آخراست.
آنكه خدا در وصفش گفت: لَوْلاك لَما خَلَقْتُ الأَفْلاك
«اگر تو نبودی و اگر به خاطر تو نبود، قطعاً، جهان هستی را نمی‌آفریدم»
مِنَّتي كه خدا بر مؤمنين گذاشت:
آیه 163 سوره آل‌عمران:
 لَقَدْ مَنَّ اللهُ عَلَی الْمُؤْمِنین إذْ بَعَثَ فیهِم رَسولاً مِنْ أنْفُسِهِمْ یتْلوعَلَیهِم آیاتِهِ ویزَکیهِم وَیعَلٌّمُهُمُ الْکتابَ وَالْحِکمَه وَإنْ کانوا مِنْ قبلُ لَفی ضَلالٍ مُبینٍ
«همانا که خدا بر مؤمنین منّت نهاد، آنگاه‌که از میان خود آن‌ها فرستاده‌ای را برانگیخت تا نشانه‌هایش را بر آنان بخواند و آن‌ها را از آلودگی‌ها پاک و پاکیزه نماید و به ایشان کتاب و حکمت بیاموزد. گرچه قطعاً، پیش‌ازاین در گمراهی آشکاری بودند.»
می‌بینیم، كه خدا در رابطه با بعثت پيامبرش، كلمه مِنَّتْ بکار می‌برد، درحالی‌که در مورد نعمت‌های بی‌حسابی كه به ما داده – وَإنْ تَعُدّوا نِعْمَةََ اللهِ، لاتُحْسُوها- از منّت نام نمی‌برد.
*
بَلغَ الْعُلی بِکمالِه کَشَفَ الدُّجی بجماله حَسُنَتْ جَمیع خِصاله صَلّوا علیه وآله
– مقام والاي او به مرحله بسیار بالایی از کمالات رسيده
– تاریکی‌ها، به نور جمال او روشن شد
-تمامي رفتار و اخلاق و كردار او زيبا و پسندیده‌اند
پس بر او و آل او درود و سلام باد-
*
17 ربیع‌الاول، مصادف با 27 آذرماه 1395، سالروز ولادت آن سرچشمه خروشان انسانيت و حقیقت است كه 53 سال قبل از هجرت بود.
او در 40 سالگي، به پيامبري مبعوث شد و بار بسيار سنگين رسالت آخرين فرستاده خدا در كسوت پیامبر را به دوش كشيد.
او 13سال ابتداي رسالتش را باوجود تمامی توطئه‌ها و فشارهای سران قدرتمند و حاکم قريش، با موفقیت گذرانده و توانست بود در میان اقشار پایین جامعه آن روز اعراب، بسياري را به انقلابش جذب كند. به‌طوری‌که سران قريش احساس خطر کردند و از موضع ضعف و استیصال در برابر او، تنها راهی كه برايشان مانده بود، اين بود كه او را از میان بردارند.
در این 13سال كه از بعثت او گذشت، آن‌ها همه گونه فشار، از کشتن گروندگان به او و محاصره اقتصادي و غذایی و قطع مراودات انساني، خلاصه از هیچ دشمني و آزار و اذيتي، دريغ نكرده بودند.
*
توطئه اين بود كه چهل نفر، ازهر قبیله يك نفر، در این جنايت شركت كنند تا بتوانند پس از انجام آن، بگويند: 40 نفر این كار را انجام داده‌اند، نه يك نفر که بشود او را قصاص كرد، پس صاحبان اين خون بايستي كه با گرفتن خون‌بها رضايت بدهند!
 سوره آل عمران آیه 5۴- وَمَكَرُواْ وَمَكَرَ اللّهُ وَاللّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
«آن‌ها توطئه می‌کنند و خدا هم علیه آن‌ها وارد خواهد شد و خدا بهترین طرح و برنامه را ارائه خواهد داد.»
آري، در برابر چنين توطئه و دسیسه‌ای پيامبر به مدينه كه هواداران و گروندگان بسياري در آنجا داشت، هجرت كرد.
اين هجرت آن‌چنان منشأ خيرات شد كه، آغاز تاریخ مسلمانان قرار گرفت كه اكنون 1395 سال از آن هجرت می‌گذرد.
*
نگاهي كوتاه به روابط و مناسبات جامعه آن روز عربستان:
– جامعه‌ای عقب‌افتاده كه اقتصادش بر پایه برده‌داری استوار بود دو قطب اصلي جامعه، برده‌ها و برده‌داران بودند.
– در تمامی ايام سال به‌جز 4 ماه جنگ و خون‌ریزی در ميانشان جريان داشت و به اندك بهانه‌ای شمشيرها از نيام کشیده می‌شد و خون‌ها بود كه از قبايل متخاصم، جاري می‌گشت.
– به لحاظ فرهنگي و انسانی بسیار منحط و عقب‌مانده. براي نمونه از تنظیم رابطه‌ای كه در مورد فرزند دختر، داشتند، می‌شود تمامي مناسبات آن روز را حدس زد.
– قران دريك جمله، به‌خوبی اين رابطه را بیان كرده: سوره النحل آيه 58- 59:
وَإِذَا بُشِّرَ أَحَدُهُم بِالْأُنثَىٰ ظَلَّ وَجْهُهُ مُسْوَدًّا وَهُوَ كَظِيمٌ (58)يَتَوَارَىٰ مِنَ الْقَوْمِ مِن سُوءِ مَا بُشِّرَ بِهِ أَيُمْسِكُهُ عَلَىٰ هُونٍ أَمْ يَدُسُّهُ فِي التُّرَابِ أَلَا سَاءَ مَا يَحْكُمُونَ(5۹)
«آنگاه‌که به یکی از آنان (اعراب جاهلیت) خبر می‌رسید که صاحب دختری شده، از شدت بغض و ناراحتی رویش سیاه می‌شد، درحالی‌که تلاش می‌کرد خشم خود را کنترل کند. او از زشتی و بدی این خبر، از روبرو شدن با قوم و قبیله‌اش فرار می‌کرد ونمی دانست چه بکند، آیا با سرشکستگی و خواری این نوزاد را نگه دارد، یا در خاک پنهانش کند. بدانید که این‌یک بینش و داوری بسیار زشت و نادرستی است که آن‌ها داشتند».
*
و حالا اين محمد است كه بايد درزماني اندك، 23 سال، از یک چنين جامعه‌ای، انسان‌هایی بسازد كه براي جامعه خود الگو و سرمشق باشند.
عجبا، او که نه سپاهي داشت و نه لشگري؛ و نه كسي از او در برابر توطئه‌های قريش حمايت می‌کرد، چگونه توانسته بود طي 13 سال، رسالتش را با موفقيت چشمگيري در ميان دشمنانش كه همه از قدرتمندان جامعه بودند، به‌پیش ببرد و به تهديد جدي براي آن‌ها تبديل شود؟
*
در تمام اين 13 سال از طرف سران قدرتمند قريش تحت‌فشار مداوم بود. با محاصره‌ای ظالمانه در شعب ابيطالب به مدت 5 سال كه تمامي روابط مسلمانان را با جامعه قطع كرده بودند و حتي دسترسي به مواد غذايي هم كار مشكلي و طاقت‌فرسایی بود.
علاوه بر اینکه، شهدايي مانند سميه و یاسر، در همین فضاي اختناق و فشارها به شهادت رسيده بودند.
سميه و یاسر، خانواده‌ای بودند كه هردو اسلام آورده بودند و عمار هم فرزندشان بود.
عمار-معروف به عمار یاسر- از اصحاب رسول خدا بود. كما اينكه از اصحاب باوفاي امام علي (ع) هم بود
سميه اولين شهيد اسلام بود. سلام‌الله عليها.
او در مقابل ابوجهل ايستادگي كرده بود به‌طوری‌که ابوجهل از این‌همه جسارت وايمان اين
انقلابي پاک‌باز، خونش به جوش آمده بود. ابوجهل با فروکردن نیزه‌ای در قلب سميه با كينه زن ستيزانه تاريخي خود او را به شهادت رسانيده بود و اين موضوع آن‌چنان پيامبر را بر آزرده بود كه.
وقتي ابوجهل در جنگ با مسلمانان كشته شد، پیغمبر با اشاره به جسد ابوجهل به عمار گفت: «خدا قاتل مادرت را کشت».
ياسر نيز از شهداي صدر اسلام است كه زير شکنجه‌های سران قريش به شهادت رسيد.
*
آري، در چنین روز مبارکی، طفلي ديده به جهان گشود كه تا قيامت راهنماي بشريت شد.
او كتابي آورد كه براي هميشه هر انسان آزاده و متعهدی، می‌تواند براي رهايي از ستم و ديكتاتوري و برای نجات خود و جامعه‌اش راه رسم انقلاب و پیروزی را از آن استخراج كند.
تنها کتابی است كه دست‌نخورده و تحریف‌نشده، باقی‌مانده است.
اناسوره حجر آیه 9- إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ:
«همانا که ما قران را نازل کردیم و ما خود آن را ازهر تحریف و گزندی حفظ خواهیم کرد.»
ویژگی‌های زندگي پیغمبر اکرم (ص):
۱- در سال تولدش لشگر ابرهه به مکه حمله کرد تا کعبه را تخریب کند تا مگر مردمان به بتکده‌ای که او ساخته‌بود تمایل پیدا کنند؛ اما توطئه‌اش بر سرخودش خراب شد.
و تمامی لشگر ابرهه تار و مار و مضمحل شد:
أَلَمْ تَرَى كَيْفَ فَعَلَ رَبُّكَ بِأَصْحَابِ الْفِيلِ؟ َلَمْ يَجْعَلْ كَيْدَهُمْ فِي تَضْلِيلٍ؟ وَأَرْسَلَ عَلَيْهِمْ طَيْراً أَبَابِيلَ؟ تَرْمِيهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّيلٍ؟ فَجَعَلَهُمْ كَعَصْفٍ مَأْكُولٍ؟
آن سال، برای اولین بار بود که اعراب «فیل» می‌دیدند. لذا آن سال را عام‌الفیل -«سال فیل»- نام نهادند.
2 – اویتیم به دنیا آمد. قبل از تولدش عبدالله پدرش درگذشته بود.
3 – مادرش آمنه نیز چند سال بعد دار فانی را وداع گفت. در این زمان محمد بیش از شش سال نداشت.
در این رابطه سوره والضُّحی، یادآور دوران کودکی حضرتش می‌باشد: الَمْ یَجِدْکَ یَتیماً فَآوى…- آیا ترا یتیم نیافتیم، پس پناهت دادیم…
4 – در تمام عمرش نه به مکتبی رفت و نه به مدرسه‌ای و نه چیزی نوشت. هیچ درسی نخواند.
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مسئله‌آموز صد مدرس شد- حافظ
قران سوره عنکبوت آیه 48: وَمَا كُنتَ تَتْلُو مِن قَبْلِهِ مِن كِتَابٍ وَلَا تَخُطُّهُ بِيَمِينِكَ إِذًا لَّارْتَابَ الْمُبْطِلُونَ: ای محمد، قبل از نزول قران تو، نه کتابی خوانده بودی و نه درسی؛ و نه با دستانت چیزی نوشته بودی تا اهل باطل ایجاد شک و تردید نکنند.
5 – او بیش از تمامی پیامبران مورد آزار و اذیت قرارگرفته بود.
– خودش در این رابطه گفته بود: مااوذی نبی مثل مااوذی: هیچ پیامبری به‌اندازه من آزار و درد و رنج، نکشیده است.
6 – در رابطه با خلق‌وخوی حضرتش: آیه 4 سوره ن والقلم می‌گوید: وَإِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ – و همانا که تو صاحب خلق‌وخوی بسیار بزرگی هستی.
چیزی که خدا آن را بزرگ می‌شمارد قطعاً برای ما غیرقابل قیاس است.
۷ – درجای دیگری می‌گوید: اگر تو آدم خشن و سنگدلی بودی، قطعاً مردمان از اطرافت پراکنده می‌شدند و رسالتت پیش نمی‌رفت.
– آیه 159 سوره آل‌عمران: وَلَوْکنْتَ فَظّاً غَلیظَ الْقَلْبِ لَانْفضوا من حولک.
8– در مدت 13سال نبوتش در مكه هيچ جنگي نكرد، ولي در مدت 10سال اقامتش در مدینه بيش از 80 جنگ داشت، كه تماماً دفاعي بود او براي پيشرفت رسالتش نيازي به جنگ نداشت. لذا هميشه اين مشركين قريش بودند كه به شهر مدینه، براي نابودي او و انقلابش حمله می‌کردند و او ناچار به دفاع می‌شد.
9– در تمامی جنگ‌های مهم خودش فرماندهي را به عهده داشت.
10 هميشه پیش‌سلام بود. بعضی‌ها تلاش كردند از او در سلام كردن سبقت بگيرند ولي نتوانستد.
11- از هرجایی كه عبور می‌کرد تا مدتي از فضاي معطري كه بجا می‌گذاشت، معلوم می‌شد محمد ازاينجا عبور کرده.
12- احترام به زنان. در مجالس رسمي دست دخترش فاطمه را می‌بوسید.
البته او از اين امر غافل نبود كه اين كار تا چه اندازه برخلاف خلق، خوي عقب‌افتاده جامعه است حتي براي همان‌ها كه در مجلسش نشسته بودند.
اما او، برخلاف آخوندهای خميني صفت، نان را به نرخ روزنمي خورد، بلكه می‌خواست ازهر فرصتي گوشه‌ای از رسالتش را به جهان آموزش دهد.
با نگاهی به 38 سال حكومت خميني دجال و دنبالچه‌های او، كه مدعي اسلام و حتی جانشيني پیامبر هستند، ولي در عمل چيزي برزخیانت به‌تمامی مقدسات و زير پا گذاشتن تمامي ارزش‌های اسلامي و انسانی، براي ادامه حكومت و قدرت، چیز دیگری از این جماعت اهل نيرنگ و فریب، ندیده‌ایم.
از قتل‌عام 30000 زنداني سياسي كه از رشیدترین فرزندان اين مرزوبوم بوده و هیچ گناهي به‌جز آزادي و آزادیخواهی نداشتند. تا تیرباران زنان باردار مجاهدین! كه حتي شاه خائن جرئت آن را نداشت، ولي به دستور خميني پليد صورت گرفت و بی‌شمار خیانت‌های ديگري كه حرث و نسل اين ميهن را به باد داد است كه نيازمند نوشتن کتاب‌های بسياري است.
ولي به‌یقین، می‌توان گفت، كه اينك پس از 38 سال، كه مملو از خيانت و رذالت آخوند جماعت بوده، دیگرکسی در خباثت و بطلان دعوي اين عناصر ناپاك و ضدبشر، ترديدي ندارد.
اين روشنگری‌ها و افشا شدن ماهيت زشت و کریه خميني دجال، تنها با خون سرخ و جوشان انسان‌های پاک‌باز، از مجاهد و غيرمجاهد، خون 120000 شهيد، صورت گرفته است كه بدون چشمداشت در زير شکنجه‌های دژخيمان خميني و خامنه‌ای مقاومت کرده‌اند و یا بر سر دار رفته و حاضر به تسليم نشده‌اند.
*
در کاکل اين قافله سرخ‌فام و در تاروپود آن، در هر گام و در لحظه‌لحظه آن، نقش پاك‌بازانه وبي چشمداشت راهبري برادر مسعود و خواهر مریم را باید ديد كه مانع پايمال شدن اين خون‌ها ونيز به ثمر نشستن آن شده‌اند.
همان‌طور که خدا بالاترین نعمتش را نعمت راهبري و هدایت گفته است.
لذا، در ادامه اين داستان سراسر فدا، بايستي، از دنیای حیات‌بخش، پاك و انسانی خواهر مریم گفت، كه آينده روشن و تابناک ایران‌زمین را نوید می‌دهد.
*
با تمسك به شعار همیشگی رهبر مقاومت برادر مسعود: كس نخارد پشت من، جز ناخن انگشت من، كه محور استراتژی مجاهدين است و تاکنون هم همين شعار، چراغ راهنماي ما در تمام پیروزی‌ها بوده.
باايمان به شعار همیشگی خواهر مریم، رئیس‌جمهور دوران انتقال: «می‌توان و بايد». پيش به‌سوی سرنگوني اين رژيم دجال و ضد ايران و ایرانی.
نَصْرٌ مِّنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِيبٌ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ. «یاری از جانب خدا و پیروزی نزدیک. پس به اهل ایمان مژده بده.»
 سالروز تولد پیامبر ختمی‌مرتبت، محمد مصطفي صلی‌الله عليه وآله وسلم

سال 1438 هجري قمري و 1395 هجري شمسي. عباس مدرسي