۱۳۹۶ فروردین ۷, دوشنبه

وحشت آخوندها از تحریمهای جدید آمریکا علیه برنامه موشکی رژیم


 وزارت خارجه امریکا
وحشت آخوندها از تحریمهای جدید آمریکا علیه برنامه موشکی رژیم

تلویزیون حکومتی شبکه یک رژیم درباره بیانیه وزارت‌خارجه آمریکا درباره اعمال تحریمها علیه ۳۰فرد و نهاد درکشورهای مختلف به‌خاطر معامله با رژیم و طرحهای سنا و کنگره این کشور برای تشدید تحریمها علیه برنامه موشکی سپاه پاسداران، گفت:
آمریکا تحریمهای رو علیه 30 فرد یا شرکت خارجی به بهانه انتقال فناوری دوگانه به ایران اعمال کرده؛ گروهی از سناتورهای آمریکایی از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات هم طرح جدید تحریم توان دفاعی ایران رو به کنگره این کشور ارائه کردند،
عابدینی: شما می‌دونید وقتی که یک تحریمی بر ضد یک شرکتی صورت می‌گیره طبعاً روی اقتصاد ایران تاثیر می‌گذاره و اختلال ایجاد میکنه و اختلالش هم این هست که ممکنه شرکتهای دیگر یا افراد دیگر تمایلی به همکاری با ایران نداشته باشند بنابراین بر عکس تصوری که برخی از سیاستمداران و دولتمردان ایالات متحده دارند اینها با برجام بند 29 برجام مغایر هست و دست‌کم با روح این بند مغایر هست.
اگر آقای منندز به‌عنوان یک سناتور که طراح این قطعنامه هست و طرح هست اگر مصوب بشه معتقد هست که این با برجام مغایر نیست اگر با برجام مغایر نباشد که هست در هر حال با قطعنامه 2231 مغایر هست نکته بعدی یک بحثی رو اینها مطرح کردند به‌عنوان تجهیزات با کاربرد دوگانه؛ تجهیزات با کاربرد دوگانه یک مفهوم بسیار کلی است که در این طرح هم بهش استناد خواهند کرد به اینصورت که شما مثلاً فرض کنید که یک واشر هم در موشک میشه استفاده کرد هم در ماشین بنابراین اینها دست رئیس‌جمهور رو باز می‌گذارند تا هر جایی که خواست تحریمها رو بکنه یک خودکار رو هم من به‌عنوان خبرنگار می‌تونم استفاده کنم و هم یک ژنرال بنابراین حتی خودکار هم میتونه در چارچوب کاربرد دوگانه مطرح بشه.
نکته سوم اینه که...
مجری: در واقع یک ابهاماتی درش وجود داره
عابدینی: نکته سوم این هست که اینها آمدند در بیانیه‌یی که روی سایت وزارت‌خارجه ایالات متحده قرار دادند گفتند که این موضوع این تحریمها سبب میشه تا مانع از ایجاد اختلال در منطقه غرب آسیا و به‌ویژه یمن بشه که موشک به اونجا ارسال بشه
واکنشهای آمیخته به نگرانی نسبت به تحریمهای جدید آمریکا و طرح تحریمهای بیشتر در سنای این کشور، به جنگ باندهای درون رژیم تبدیل شده است.
فواد ایزدی از مهره‌های باند خامنه‌ای دولت حسن روحانی را مورد حمله قرار داد و گفت: «طرف آمریکایی هدفش از برجام این بود که یکی از اهرمهای قدرت ایران را که همان انرژی هسته‌یی بود از دستش بگیرد و برخی نیز در داخل کشور فکر می‌کردند آمریکا به‌دنبال تعامل با ماست که تفکر صحیحی نبود. آمریکا به روح و به متن برجام پایبند نخواهد بود و دولت ایران هم در این خصوص عکس‌العمل مناسبی نشان نخواهد داد».
حداد عادل، مهره اصلی باند خامنه‌ای نیز ضمن ابراز نگرانی از وضعیت برجام، آن را سوخت جنگ قدرت در جریان نمایش انتخابات آتی کرد و گفت: «برجام به یک موضوع تبلیغاتی برای جریان سیاسی طرفدار دولت مبدل شده.. و حرفهای ضد و نقیض وضعیت برجام را متزلزل کرده است. بنابراین برجام در انتخابات سال ۹۶ معنای انتخابات سال ۹۴ را نخواهد داشت».
در میان واکنشهای باند خامنه‌ای، شاهد نمونه‌های مضحک هم هستیم. از جمله بروجردی رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع گفته است: «در نخستین جلسه رسمی مجلس پس از تعطیلات، طرحی دو فوریتی را در خصوص تروریستی بودن ارتش و سازمان اطلاعاتی آمریکا مطرح خواهیم کرد».
در باند روحانی، شاهد واکنشهای متناقض هستیم. مثلاً فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع از یک طرف تحریمها را نقض برجام توصیف می‌کند و از طرف دیگر در تلاش برای دفاع از برجام می‌گوید: از آنجایی که شرایط بین‌المللی برای عدم اجرا یا پاره‌کردن برجام فراهم نیست، آمریکایی‌ها سعی می‌کنند با تحریم‌های جدید امکان استفاده نظام از شرایط پساتحریم‌ را دشوار کنند.
یک نمونه دیگر حسین شیخ الاسلام مشاور ظریف است که از یک طرف در واکنش به طرح تحریمهای جدید در سنای آمریکا گفت: «طبعا این طرح نقض برجام و زورگویی است» و از طرف دیگر با اشاره به این که: «جنگ فعلی دشمن در بعد اقتصادی است و تمام انرژی‌شان را صرف می‌کنند تا از این بخش به ما فشار بیاورند» نتیجه می‌گیرد که «باید در داخل در مقابل این توطئه‌ها اتحاد داشته باشیم و به این مسأله واقف باشیم که هدف توطئه در ایران چپ و راست نیست بلکه هدف اقدامات آنان علیه جمهوری اسلامی است».
برخی از مهره‌های باند روحانی هم برای گریز از این تناقض، از اشاره به تحریمها خودداری و به تأکید بر ضرورت ادامه برجام بسنده می‌کنند.
مثلاً آخوند انصاری مشاور حقوق روحانی می‌گوید برجام سند محکمی است و دولت توانسته است آرامش و امید سیاسی را در جامعه گسترش دهد.
مهمتر از همه خود آخوند روحانی است که با خودداری از اشاره به تحریمهای اعمال شده و در پیش رو، به تبلیغ برای برجام پرداخت و گفت: «امروز در سایه اعتماد و امید، صادرات نفت خام و میعانات نسبت ‏به قبل از اجرای برجام، حداقل ۲ برابر افزایش داشته است و این مسیر درست را باید هم‌چنان ‏ادامه داد».‏.