۱۳۹۶ خرداد ۲۱, یکشنبه

دموکراسی! سپاه و سرکوب اهل سنت






دموکراسی! سپاه و سرکوب اهل سنت

نیاز به داعش
به دنبال شکل گیری ائتلافی بزرگ از کشورهای عربی و اسلامی و آمریکا علیه تروریسم، داعش برای آنکه همه را غافلگیر کند به سراغ پدرخوانده خود در تهران رفت. شاید ولایت فقیه از همتای سنی! خود خواسته بود که در مضیق محاصره بین المللی علیه خلافت های اسلامی! بهترین راه حل نشان دادن خامنه ای به عنوان قربانی است.
نیاز ولایت فقیه به این سناریو وقتی بیشتر نمایان می‌شود که در همان روز حادثه، سنای آمریکا با اکثریت ۹۰ رای از ۱۰۰ عضو آن به پیگیری دستور کار سنا برای بررسی و تصویب لایحه دو حزبی اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی! رای داد.
لایحه جدید دو حزبی سنای آمریکا با شماره اس ۷۲۲، تحریم‌های جدیدی را بر جمهوری اسلامی! به‌خاطر برنامه موشکهای بالستیک، انتقال تسلیحات، حمایت از شبه‌نظامیان افراط‌گرا و نقض حقوق‌بشر اعمال خواهد کرد. در این لایحه تحریم‌های مشخصی نیز علیه فعالیت‌های تروریستی سپاه در نظر گرفته شده است.
حضور یکباره داعش در تهران می‌توانست فرصت لازم برای خلافت خامنه ای را فراهم کند تا به بهانه قربانی تروریست بودن از حلقه محاصره فرار کند.
دموکراسی نداشته
روحانی به عنوان یکی از طرف های نزاع در درون نظام، فرصت حمله داعش در تهران را به اعتبار بخشیدن به دموکراسی نداشته نظام صرف کرد. روحانی حادثه تهران را انتقام از دموکراسی! نامید و گفت: «دموکراسی نشان می‌دهد خشونت راه حل نیست، زور راه حل نیست، راه حل رأی مردم است، انتخابات و صندوق انتخابات به مبنای فکری خشونت‌طلبان و تروریست‌ها ضربه کاری زده است و همه حامیان آنها دنبال انتقام بودند».
روحانی فراموش می‌کند که بدون اعمال خشونت های بی انتها علیه مردم توسط جمهوری اسلامی! چیزی از نظام او باقی نمانده بود تا امروز او بتواند درباره دموکراسی صحبت کند. روحانی همچنین فراموش می‌کند که آخرین تبلور دموکراسی در حکومت، انتخابات اخیر ریاست جمهوری ولایت فقیه بود که در ظرف ۷ ساعت زمان تمدید! ۲۰ میلیون رای تولید شد و افزایش تعداد آرا از ۳۰ اردیبهشت تا ۱ خرداد نیز ادامه داشت. روحانی واقعا در یک دموکراسی به سر می‌برد! (توفان خنده ها)
مهمترین فراموش کاری روحانی اما آنجایی است که به جای اصطلاح مردم سالاری دینی! از دموکراسی! استفاده می‌کند. روحانی می‌خواهد در تنگنای محاصره ولایت فقیه، دموکراسی نداشته اش را برای غرب خرج کند، در نتیجه مردم سالاری دینی! را از یاد می‌برد.
بالا زدن پرده ها
علی لاریجانی نیز مردم سالاری دینی! را فراموش می‌کند تا به یاد آمریکا بیاورد که زمانی از دموکراسی! حمایت می‌کرده است اما امروز خلافت خامنه ای را از یاد برده است؛ «کار آمریکا که زمانی مدعی هدایت ملت‌ها به دموکراسی و حمایت از حقوق بشر بود، به جایی رسیده که با پول دموکراسی و حقوق بشر را ذبح می‌کند».
مرزسرخ سپاه
التماس های لاریجانی به آمریکا برای نجات سپاه از تحریم های آتی شنیدنی است. لاریجانی می‌فهمد که نه دموکراسی! کمیک در ۲۹ اردیبهشت، و نه سوژه تروریسم بودن تراژیک در ۱۷ خرداد هیچکدام موجب توقف جامعه جهانی در سمت گیری علیه تروریسم ولایت فقیه نشده است.
لاریجانی به تصویب لایجه جدید در سنا اشاره می‌کند تا درخواست هایش، خطاب به ارباب درباره سپاه را مطرح کند: «امریکایی‌ها گستاخی کردند و تحریم‌هایی را وضع کردند. امریکا می‌داند سپاه و نیروی قدس مهمترین نیروی منطقه علیه‌ تروریسم هستند لذا این قوانین همدستی آنها با تروریست‌ها را نشان می‌دهد.»
سپس لاریجانی برای آنکه به مخاطبین خود القاء کند که موضعش چندان هم ملتمسانه نیست به تهدید! ارتش آمریکا و سیا می‌پردازد: «نیروی قدس و سپاه خط قرمز ایران است و پاسخ کوبنده‌ای به آنها خواهیم داد. ما از امروز پرده‌های تزویر ارتش آمریکا و سازمان سیا را کنار زده و نشان می‌دهیم که این دو دستگاه، پایگاه اصلی تروریسم در منطقه هستند.»
سرکوب اهل سنت
بهره برداری های ولایت فقیه از «ریختن خون بی گناهان» در تهران به معرفی خود به عنوان دموکراسی! و سپاه به عنوان نیروی ضد تروریسم، محدود باقی نمی‌ماند، در داخل کشور گام های عملی و سریع برای دستگیری های گسترده زیر عنوان برخورد با تروریسم، برداشته می‌شود. در زیر هیاهوهای تبلیغاتی برای بار دیگر خانواده های ایرانی باید شاهد دستگیری، شکنجه و ... فرزندان خود باشند، هر صدای اعتراضی نیز به طور طبیعی با مارک تروریسم سرکوب خواهد شود، شیوه ای که نظام اسلامی! در رابطه با آن دارای تبحر زیادی است.
۱۹ خرداد وزارت اطلاعات در اطلاعیه ای اعلام کرد: «در ادامه پیگیری سرنخ‌های اطلاعاتی با هدف پاک کردن میهن اسلامی از لوث بقایای تروریست‌ها، سربازان گمنام امام زمان(عج) با همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی موفق شدند دیگر عناصر تروریست مرتبط با اقدام تروریستی ۱۲ رمضان را قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر کنند.» وزارت اطلاعات افزود: «چند خانه امن تروریست‌های وهابی تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.» [مهر ۱۹ خرداد ۹۶]
در اطلاعیه دیگری وزارت اطلاعات از خانواده هایی که فرزندان خود را لو داده اند سپاسگذاری می‌کند و می‌نویسد: «در پی سلسله عملیات پیچیده اطلاعاتی و با همکاری خانواده برخی تروریست ها در استان های کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و تهران ۴۱ نفر از عناصر گروهک وهابی داعش متشکل از تیم های عملیاتی و همچنین سرپل های ارتباطی و تدارکاتی به همراه مقادیری اسناد و مدارک و تجهیزات عملیات تروریستی قبل از هرگونه اقدام شناسایی و دستگیر شدند.» [ایلنا ۱۹ خرداد ۹۶]
محمود علوی وزیر اطلاعات روحانی گفت: «عقبه تیم تروریستی را شناسایی کردیم و اکنون افراد متعددی از آن‌ها شناسایی و دستگیر شدند و محلی که در آن با هم هم‌پیمان شده بودند و فیلم آن را مردم در فضای مجازی دیدند شناسایی شد و تعدادی از نفرات آن‌ها هنوز آنجا حضور داشتند که دستگیر شدند.» [مهر ۱۹ خرداد ۹۶]
«روابط عمومی دادگستری استان فارس» نیز اعلام کرد: «با توجه به اشراف امنیتی موجود در استان فارس تعداد ۷ نفر از کسانی که مشکوک به ارتباط با گروه داعش بودند در شهرستان لارستان دستگیر شدند.» [ایلنا ۱۹ خرداد ۹۶]
ناامیدی!
خامنه ای در انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه شکست خورد در نتیجه او و روحانی هر دو ضعیف تر شدند. ائتلاف بین المللی علیه تروریسم و نظام مقدس! شکل گرفت، خامنه ای و روحانی احساس کردند علاوه بر داخل کشور که در محاصره مردم هستند، در سطح بین المللی نیز در محاصره قرار گرفته اند.
روحانی درباره «ریختن خون بی گناهان» در تهران گفت: این «حادثه غیرمنتظره نیست» و خامنه‌ای افزود «این ترقه‌بازیها»، ناچیز و بی‌تأثیر است. هر دو آنها تصور کردند که فرصتی برای خروج از انزوا و سرکوبگری بیشتر، فراهم شده است اما واقعیت سرسخت تر از تصورات یک خلافت پوسیده است. خامنه ای و روحانی به هر طرف که حرکت کنند بر محاصره شان افزوده خواهد شد. فصل آنها به پایان رسیده است.