گردهمایی در پاریس و گزارش رادیو فردا از این برنامه
رادیو فردا در گزارشی دیگر از گردهمایی مجاهدین خلق در پاریس نوشت که مریم رجوی، «رهبر مجاهدین خلق»، از جامعه بینالمللی خواست که «شورای ملی مقاومت ایران» را به عنوان «صدای قانونی و نماینده مردم ایران» به رسمیت بشناسند.
رادیو فردا مینویسد: مریم رجوی همچنین خواستار اتمام آنچه «سیاست ضعف» در برابر دولت ایران نامیده، و «درپیگرفتن یک راهبرد قوی» برای ایستادگی در کنار «خواسته اصلی مردم ایران»، برای «تغییر نظام» شد.
رادیو فردا مینویسد: مریم رجوی همچنین خواستار اتمام آنچه «سیاست ضعف» در برابر دولت ایران نامیده، و «درپیگرفتن یک راهبرد قوی» برای ایستادگی در کنار «خواسته اصلی مردم ایران»، برای «تغییر نظام» شد.
رادیو فردا به سخنرانی رودی جولیانی از «چهره های نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا» پرداخت و نوشت: رودی جولیانی حاضران در جلسه را مخاطب قرار داد وگفت: «شما، من، دولت من و مدیریت شما، همه ایران را دقیقا به یک شکل میبینیم؛ این رژیم شیطانی است و باید برود.»
گینگریچ یکی دیگر از چهره های نزدیک به ترامپ در این مراسم درباره جمهوری اسلامی! گفت که این نظام تمام انتقادها را با زندان و مرگ پاسخ میدهد و فکر میکند عدالت یعنی که هیچکس حق نداشته باشد در انتخابات نامزد شود».
جوزف لیبرمن سیاستمدار قدیمی آمریکایی نیز در این جلسه گفت: تهران از زمان انقلاب ۵۷ به این سو، «پایتخت تروریسم و ایدههای افراط گرایانه است» و «نظام ایران باید از سر راه کنار رود».
رادیو فردا به بیانیه ای اشاره میکند که پیش از گردهمایی مجاهدین خلق در پاریس، با امضای شماری از مقامهای کشورهای اروپایی، آمریکایی و خاورمیانه منتشر شد، که در آن آمده است: «ما معتقدیم تغییر [نظام ایران] امکان پذیر است. نه تنها به این خاطر که نظام غرق در بحران است، بلکه به خاطر اینکه جنبش بزرگ و در حال گسترشی برای تغییرات مثبت در حال سازماندهی است». در ادامه بیانیه با اشاره به سازمان مجاهدین خلق گفته شده، این «سازمان قابل اعتماد»، قادر است به «دیکتاتوری مذهبی» در ایران پایان دهد و «افکار جهانی و حمایت عمومی را به طور قابل مشاهدهای جلب کرده است».
براساس گزارش رادیو فردا، مریم رجوی، «رهبر مجاهدین خلق» که سخنران اصلی این همایش بود نیز با اشاره به فعالیتهای سازمان مجاهدین خلق و دیگر گروههای مخالف نظام ایران در خارج از کشور گفته است: «مردم ما خواستار یک قانون اساسی بر پایه آزادی، دمکراسی و برابری هستند. حالا زمان آن رسیده است که جامعه بینالمللی به خواستههای مردم ایران احترام بگذارد.»