۱۳۹۶ تیر ۱۵, پنجشنبه

جنبش دادخواهی در کمین وچندقدمی جلادان ولی فقیه - رازینی: اعدام‌های تابستان ۱۳۶۷ به دستور خمینی انجام شد




جنبش دادخواهی در کمین وچندقدمی جلادان ولی فقیه  - رازینی: اعدام‌های تابستان ۱۳۶۷ به دستور خمینی انجام شد

علی رازینی، رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس تصریح کرده است که محاکماتی که اعدام‌های تابستان ۱۳۶۷ را به دنبال آورد، به دستور خمینی بوده است. علی رازینی، که خود در برپایی این محاکمات شرکت داشته، می‌گوید: «تعدادی از منافقین در شرایطی بودند که جرایم جدیدی داشتند که امام (ره) دستور دادند اینها دوباره محاکمه شوند و جمعی مرکب از قاضی و دادستان آمدند و در یک برهه، همه را محاکمه کردند و حکم صادر شد.»
جمعی که رازینی به آن اشاره دارد، در قاموس زندانیان سیاسی و جان‌بدربردگان از آن محاکمه‌های چند دقیقه‌ای، “هیئت مرگ” خوانده می‌شود.
علی رازینی، از مقامات سابقه‌دار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی دادن دستور تجدید محاکمه زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ را از روشن‌بینی‌ها و معجزات "امام" خوانده است.
علی رازینی، از مقامات سابقه‌دار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، دادن دستور تجدید محاکمه زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ را از روشن‌بینی‌ها و معجزات “امام” خوانده است.
حکم خمینی در رابطه با یکی از انتصابات دژخیم رازینی را ببیند 
حکم انتصاب آقای علی رازینی به سمت حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت
حکم
زمان: 25 خرداد 1366 / 18 شوال 1407‏

‏مکان: تهران، جماران‏

‏موضوع: انتصاب حاکم شرع دادگاه ویژۀ روحانیت‏

‏مخاطب: رازینی، علی‏

‏بسم الله الرحمن الرحیم ‏

جناب حجت الاسلام، آقای علی رازینی ـ دامت افاضاته‏

‏     نظر به اهمیت و لزوم حفظ شئون روحانیت و حوزه های علمیه، جنابعالی را با حفظ‏ ‏سمت به عنوان حاکم شرع دادگاه ویژۀ روحانیت منصوب می نمایم تا برطبق موازین‏ ‏شرع مقدس به جرایم روحانی نمایان رسیدگی نمایید. بدیهی است که شورایعالی قضایی‏ ‏در زمینۀ صدور ابلاغ قضات دادگاه و دادسرا و تأمین نیرو و امکانات لازم کمال‏ ‏مساعدت را خواهد نمود. ضمناً کلیۀ دادگاهها و دادسراها موظفند تا پرونده های‏ ‏درخواستی که در حدود اختیارات این دادگاه و دادسراست را ارسال دارند. جنابعالی با‏ ‏کمال دقت و ظرافت و قاطعیت به وظیفۀ شرعی تان عمل نمایید ؛ و خداوند متعال را ناظر‏ ‏و حاضر دانسته، تحت تأثیر هیچ کس و هیچ چیز قرار نگیرید. از خداوند متعال موفقیت‏ ‏شما و سایر افرادی که در این مأموریت با شما همکاری می نمایند را خواستارم. و السلام‏ ‏علیکم و رحمة الله .‏

‏به تاریخ 18 شوال 1407‏

‏روح الله الموسوی الخمینی‏
علی رازینی، که در جمهوری اسلامی به مقام ریاست دادگاه ویژه روحانیت هم رسید و اکنون عضو مجلس خبرگان نیز هست، در مصاحبه با فارس می‌گوید که خمینی در دوره آخر زندگی‌اش دست به چند عمل زد تا مسیر آتی حرکت حکومت را روشن کند: حکم ارتداد سلمان رشدی، کاری که به گفته رازینی منجر به مقابله فرهنگی با غرب شد، بازنگری قانون اساسی و منتفی کردن شورای رهبری، برکناری آیت الله منتظری و سرانجام حکم تعیین تکلیف زندانیان سیاسی.
علی رازینی در مصاحبه با فارس منکر مشارکت خود در محاکمات سال ۱۳۶۷ می‌شود، در حالی که بازماندگان کشتار ۶۷ به حضور فعال او در آن محاکمات شهادت داده‌اند.
سابقه مشارکت رازینی در قتل زندانیان سیاسی به سال ۱۳۶۰ در استان خراسان برمی‌گردد. خود او در مصاحبه با فارس به این نکته اشاره می‌کند و می‌گوید: «من در سال ۶۰ به عنوان حاکم شرع به بجنورد رفتم، مسئولین فرهنگی آن شهر به من اعلام کردند که ۸۰ الی ۹۰ درصد از جوانان این شهر گروهکی هستند و ۲۰ درصد حزب­‌اللهی و بی­‌خط. بجنورد از مناطقی بود که منافقین زودتر از ۳۰ خرداد جنگ مسلحانه را در آنجا شروع کردند. وقتی ۵ نفر محاکمه و اعدام شدند قضیه تمام شد.»
مأموریت بعدی رازینی در مشهد بوده است، جایی که در آن حکم اعدام چند دختر را صادر می‌کند.

در همین زمینه


جنبش دادخواهی در کمین ودر چندقدمی جلادان -پورمحمدی درباره کشتار ۶۷: برای توضیح نیاز به فرصت است


جنبش دادخواهی در کمین ودر چندقدمی جلادان -پورمحمدی درباره کشتار ۶۷: برای توضیح نیاز به فرصت است
 


مصطفی پورمحمدی، وزیر دادگستری دولت یازدهم که خود در کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ دست داشت، در یک نشست رسانه‌ای درباره این کشتار چند جمله‌ای بیان کرد اما اطلاعاتی ارائه نداد و سکوت ۲۷ ساله مقامات حکومتی ایران در این‌باره شکسته نشد.
منبع رادیو زمانه 


در رابطه با کشتار دهه 60 وقتل عام 67 روی لینک کلیک کنید وفیلم را ببینید



روی لینک کلیک کنید وفیلم را ببینید