۱۳۹۵ مرداد ۱۵, جمعه

رسوایی ارسال مخفیانه ۴۰۰ میلیون دلار پول نقد توسط دولت اوباما برای حکومت خامنه ای



رسوایی ارسال مخیانه ۴۰۰میلیون دلار پول نقد توسط دولت اوباما برای حکومت خامنه ای

منبع : همبستگی ملی ایران ، 5 اوت2016 

درحالی که خامنه ای با دجالباری از بدعهدی آمریکا حرف می زند تا شکست رژیم بعد از زهر اتمی را توجیه کند، وال استریت ژورنال از رسوایی ارسال مخیانه ۴۰۰میلیون دلار پول نقد توسط دولت اوباما برای حکومت خامنه ای پرده برداشت و نوشت: به گفته مقام های آمریکایی، اروپایی و خدمه یی که "در جریان این جابجایی محرمانه پول" قرار گرفته اند، این پولها اولین قسط از یک مبلغ یک میلیارد و هفتصد میلیون دلاری از سوی دولت اوباما در ازای عدم تحویل سلاح هایی بود که حکومت پهلوی سفارش داده بود. ولی آن سلاح ها با وقوع انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ هرگز تحویل داده نشد.
به گزارش وال استریت ژورنال، اوباما پیش از این در یکی از اظهاراتش حل و فصل این پرونده را به موضوع آزاد کردن زندانیان آمریکایی که توسط رژیم ایران دستگیر و زندانی شده بودند مربوط کرده بود، ولی او در آن زمان راجع به تحویل ۴۰۰ میلیون دلار پول نقد به رژیم ایران چیزی نگفت.
با این حال وزارت خارجه آمریکا روز ۱۷ ژانویه اعلام کرده بود که ایران و آمریکا پرونده‌ای قدیمی را حل و فصل کرده‌اند و آمریکا ۴۰۰ میلیون دلار از دارایی‌های ایران را که قبل از قطع رابطه دو کشور در حسابی در آمریکا برای خریداری تسلیحات نگهداری می‌شد، به همراه ۱.۳ میلیارد دلار سود آن آزاد می‌کند.

وال استریت ژورنال در گزارش خود نوشت: ۴۰۰میلیون دلار پول نقد به صورت یورو، فرانک سوئیس و سایر ارزها در جعبه های چوبی جاسازی و با یک هواپیمای باربری بی‌نشان به ایران ارسال شد. بنابه این گزارش این پول از بانک های مرکزی هلند و سوئیس برداشت شده بود و علت پرداخت این مبلغ به سایر ارزها غیر از دلار این بود که براساس قوانین آمریکا نمی توان با دلار با رژیم ایران معامله کرد.
این روزنامه نوشت: محمدرضا نقدی، فرمانده بسیج خامنه ای، اواخر ماه ژانویه پس از اجرای برجام گفته بود آزادی ١.٧ میلیارد دلار اموال بلوکه شده ایران و رفع تحریم بانک سپه در مقابل آزادی "جاسوس آمریکایی" انجام گرفته است.
وال استریت ژورنال نوشت: قانونگذاران حزب جمهوری خواه در کنگره خواستار تحقیقاتی درباره تصمیم دولت آمریکا درباره پرداخت آن مبلغ به رژیم ایران شدند.
چهره های ارشد جمهوری خواه در آن معامله، نشانه هایی از پرداخت باج(به یک رژیم گروگانگیر) می دیدند و گفتند چنین معامله ای می تواند سایر کشورها و گروه ها را تشویق به گروگان گیری شهروندان آمریکا کند.
به گزارش وال استریت ژورنال، سناتور تام کاتن از منتقدان برجام، دولت اوباما را به پراخت "۱.۷ میلیارد دلار خون‌بها به آخوندهای حاکم بر ایران در ازای آزادی گروگان های آمریکایی" متهم کرد.
او گفت "این گسستی در سیاست دیرینه آمریکا در خودداری از قیمت گذاشتن به روی آمریکایی هاست و باعث شده رژیم ایران به بازداشت های غیرقانونی ادامه دهد."
این روزنامه نوشت که واحد اطلاعاتی سپاه پاسداران از زمان انتقال آن ۴۰۰ میلیون دلار دو ایرانی-آمریکایی دیگر را دستگیر کرده است.