دبی-العربیه.نت فارسی
به دنبال سفر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس به عراق و تلاش وی برای تشویق احزاب وابسته به ایران برای تشکیل فراکسیون بزرگتر بر اساس «سهمیه بندی فرقهای» جهت تشکیل دولت جدید از جریانهای سیاسی مانند جریان نوری المالکی که پیشتر به فساد و دزدی متهماند، مقتدی الصدر رهبر ائتلاف «سائرون» که در انتخابات پارلمانی اخیر عراق رتبه اول را از نظر شمار کرسیها را از آن خود کرد، نسبت به فعالیتهای قاسم سلیمانی و دخالت او در امور عراق به صورت تلویحی اعتراض کرد.
مقتدی صدر گفت: «عراق دیگر «نسخه عطار» را نمیپذیرد و به فرقهگرایی و سهم بندی بر اساس فرقهای نیز باز نخواهد گشت».
به گفته عراقیها منظور مقتدی صدر از ذکر نام فرقهگرایان، احزاب وابسته به ایران هستند که با ترویج اندیشه فرقه گرایی مذهبی وخشونت باعث تفرقه میان مردم عراق بر اساس اختلافات مذهبی شدهاند.
مقتدی الصدر، گفت:«با بازگشت هیئتهای اقتصادی برای احزابی که فساد را برای کشور به ارمغان آوردهاند به شدت مخالفیم».
وی افزود:«عراق به فرقهگرایی باز نخواهد گشت».
وی افزود:«عراق به فرقهگرایی باز نخواهد گشت».
رهبر ائتلاف سائرون اعلام کرد، وارد هیچ ائتلافی که بر اساس سهمیه بندیهای فرقه گرایانه سیاسی تشکیل شود،نخواهد شد.
مقتدی الصدر در یک توئیتر نوشت:«به مراحلی که از آن گذر کردیم باز نخواهیم گشت، نه به فرقهگرایی، نه به سهمیه بندی سیاسی، راه و روش آینده ما از روش فرقهگرایی و قومگرایی به دور خواهد بود».
مقتدی الصدر در یک توئیتر نوشت:«به مراحلی که از آن گذر کردیم باز نخواهیم گشت، نه به فرقهگرایی، نه به سهمیه بندی سیاسی، راه و روش آینده ما از روش فرقهگرایی و قومگرایی به دور خواهد بود».
الصدر گفت:«اگر دولت جدید بر اساس فرقهگرایی تشکیل شود به ائتلافی مخالف تغییر روش خواهم داد؛ ما خواهان دولتی مستقل و با اراده و تصمیم عراقی که به شهروندان این کشور خدمت کند».
لازم به یادآوری است که مذاکرات برای تشکیل بزرگترین فراکسیون پارلمانی در عراق به رقابتی شدید میان ائتلاف «سارون»، به رهبری مقتدی الصدر، «النصر» به رهبری حیدر العبادی، «حکمت» به رهبری عمار الحکیم و ائتلاف «ملی» به رهبری ایاد علاوی، معاون رئیس جمهوری عراق، از یک طرف، و ائتلاف «الفتح»، به رهبری هادی العامری رهبر بسیج عمومی عراق یا «حشد الشعبی» شبه نظامیان مورد حمایت ایران و ائتلاف «القانون» به رهبری نوری المالکی، نخست وزیر سابق، عراق که دولتش در گزارش سازمان ملل به فاسدترین دولت در جهان معروف شد، از سوی دیگر تبدیل شده است.نوری المالکی و هادی العامری هر دو به ایران نزدیک هستند و در میان بسیاری از عراقیها از این 2 به عنوان « وابستگان به جمهوری اسلامی» یاد میشود.
مطالب مارا در وبلاک خط سرخ مقاومت ودر توئیتربنام @bahareazady دنبال کنید
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange