مروری بر رسانههای حکومتی – چهارشنبه ۲۶دی ۹۷
در روزنامههای حکومتی امروز ۲۶دی، تلاش مشترک برای عادی جلوه دادن اوضاع نظام دیده میشود. از سقوط ماهواره تا بحرانهای دیگر کوچکنمایی شدهاند. اما در میان تیترها و مطالب همین روزنامهها گوشههایی از بحرانهای نظام دیده میشوند. بحران اقتصادی برجستهترین آنهاست:
آرمان: مناقشه بر سر خودروهای وارداتی، بین بانک مرکزی و وزارت صمت اختلاف جدی وجود دارد
اخبار صنعت: کل اقتصاد وابسته به گمرک است
آفتاب یزد: سونامی انصراف از دریافت وام مسکن!
ابرار اقتصادی: آمار بیکاران به مرز ۴میلیون نفر میرسد
ابرار اقتصادی: معاون رئیس جمهور: مشکلات کشور با بودجه دولتی حل نمیشود
کسب و کار: در نشست هیات نمایندگان اتاق تهران مطرح شد: تجارت زمینگیر شده است
بحران خارجی رژیم هم اسباب حمله روزنامههای باند خامنهای به باند رقیب است:
عصر ایرانیان: رئیس کمیسیون سرمایهگذاری اتاق تهران با انتقاد از روند اجرایی شدن کانال مالی وعده داده شده اروپا مطرح کرد؛ SPV یعنی هیچ! – در اتحادیه اروپا هیچ کشوری میزبانی SPV را نپذیرفته است و نمیدانند با چه مکانیزمی باید آنرا اجرا کنند
قدس: نگاهی به فرافکنیهای یکی از موافقان لوایح مشکل دار؛ چرا اروپا نمیتواند FATF را پیششرط SPV قرار دهد؟
غارت و چپاول بانک سرمایه در روزنامههای هر دو باند منعکس شده. هر باند در تیترش نقش باند رقیب را برجسته کرده است:
آرمان: محاکمه وزیر دولت احمدینژاد و دو متهم دیگر بانک سرمایه
جوان: تاراج ۱۴هزار میلیاردی دانه درشتها از جیب فرهنگیان
روزنامههای باند ولیفقیه امروز هم به اجلاس آتی ورشو که علیه دخالتهای رژیم است واکنشهای ضد و نقیض نشان دادهاند.
کیهان نوشته است:«انتخاب «لهستان» هم که در شمال شرق خود به خاک روسیه میرسد، برای بازتاب دادن یک تهدید ضمنی بود که روسیه باید به آمریکا برای متوقف کردن حرکت ایران در منطقه کمک کند و این همه در حالی است که اساساً بازی در «زمین واقعی» تمام شده و نقاشی بمبافکنها و تانکها کارآیی ندارد».
رسالت هم به نقل آخوند ذوالنور رئیس کمیته هستهیی مجلس ارتجاع نوشته است: «ذوالنور در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به برگزاری اجلاسی ضدایرانی در لهستان که از سوی وزیر خارجه آمریکا مطرح شد، گفت: درست است که اروپا همزمان با آمریکا از برجام خارج نشد اما آنان دل به منافع ایران دوختهاند.وی با بیان اینکه اروپا و آمریکا دو روی یک سکه هستند، افزود: تشخیص جمهوری اسلامی، فعلاً این است که با اروپاییها گفتگو کرده و جلو رویم تا شاید اتفاقی چون ایجاد SPV رخ دهد اما این موضوع بهمعنای این نیست که به آنان تکیه کنیم».
آرمان هم از باند رقیب تلویحا ضرورت مذاکره و از سرگیری رابطه با آمریکا را مطرح کرده است:« اگر یک کشور در سراسر جهان وجود داشته باشد که بخواهد تا ابد با آمریکا قطع رابطه کند، هر روز پرچمش را به آتش بکشد، قطعاً آن ویتنام است. اما ویتنام چگونه برخورد میکند؟ به جای آن که روی پرچم آمریکا راه برود روی اعصاب آمریکا راه میرود؟ چگونه؟ با رشد بینظیر اقتصادی، تولید محصولات صادراتی فوق العاده، با تبدیل شدن به کشوری امن برای کسب و کار، زندگی و سرمایهگذاری، با تمرکز بر حوزههای پیشرفته مانند اینترنت اشیا و با تبدیل شدن به شریک تجاری شرکتهای آمریکایی«آنقدر محیط جذابی برای کسب و کار فراهم کردهاند که شرکتهای آمریکایی آنجا را از بین ۲۰۰کشور جهان برای تولید انتخاب میکنند».
در روزنامههای باند روحانی ابراز نگرانی از انزوای جهانی رژیم و بیاعتمادی مردم به نظام و نگرانی از فضای مجازی به نقل از آخوند مجید انصاری عضو مجمع تشخیص نظام منعکس شده.
ابتکار نوشته است:« در رأس مشکلات، مشکلات اقتصادی، اجتماعی، امنیت روانی جامعه و روابط درست با دنیا قرار دارد...ما بهلحاظ اخلاقی که یکی از پیامهای مهم اسلام و انقلاب بوده، دچار عقبگرد و افت شدهایم...
این بداخلاقیهای سیاسی و اجتماعی که متأسفأنه بر بستری از فضای مجازی نیز سوار شده و امواج تهمت، تخریب، یاسآفرینی و بداخلاقیهای مختلف وجود دارد، باید متوقف شود».
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# شهرهای ایران اعتصاب # تظاهرات#
سرنگونی # اتحادوهمبستگی مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange