مروری بر رسانههای حکومتی – دوشنبه ۱۵بهمن۹۷
عمدهترین مطالب روزنامههای حکومتی در روز ۱۵بهمن اختصاص دارد به دعواهای باندی حول اینستکس، FATF و مطالبی حول بحرانهای اقتصادی اجتماعی رژیم و هشدار به نظام نسبت به اوضاع انفجاری جامعه و برخی اعترافات جدید از غارت و چپاول که روزنامههای هر باند دست باند رقیب را رو کردهاند.
برخی تیترهای روزنامههای دلواپسان در مورد اینستکس را میبینیم:
کیهان: توهین مدعیان اصلاحات به شعور مردم تکرار فریب برجام با اینستکس
کیهان: تشت بر زمین افتاده برجام در لندن و بزک کاری دوباره جناب سفیر
رسالت: قائممقام دبیرکل حزب موتلفه: سازو کار اینستکس مغایر استقلال اقتصادی و حقوق ملت ایران است
عصر ایرانیان: اینستکس باید در قبال تعهدات برجامی صورت بگیرد نه اف.ای.تیاف، تجربه تلخ برجام دوباره تکرار میشود؟
کیهان در مطلبی به نقل از حسین شریعتمداری نوشته است: « اینستکس در حقیقت دو مرحله پایینتر از سامانه ذلتبار SPV است که اروپاییها درپی تحمیل آن بودند. در تصویب نهایی اینستکس قرار شده ایران ارز حاصل از فروش نفت خود به کشورهایی نظیر کرهجنوبی، هند و ژاپن را به بانکهای اروپایی بسپارد. این یک امتیاز بزرگ برای اروپاست که از ذخایر ارزی ما به نفع خود سود میبرد و این در حالی است که اروپاییها برخلاف متن صریح برجام و صرفاً برای رعایت تحریمهای آمریکا حاضر نیستند از ایران نفت بخرند».
دفاع از اینستکس در روزنامههای باند روحانی موکول به آینده و امور فقهی شده است. دو نمونه از یک روزنامه:
آرمان: محسن غرویان: از نظر فقهی نیز باید سیاستهایی با دنیا از جمله اروپا اتخاذ کنیم که نتیجهاش فشار کمتر به ملت باشد نه اینکه حرفهایی بزنیم و موضعگیریهایی بکنیم و با لجبازی فشار را بر ملت بیشتر کنیم که مشکل شرعی و فقهی هم دارد.
آرمان: رضا نصری، عضو مؤسسه عالی مطالعات بینالمللی ژنو و تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا: اگر سازو کار - که امروز نهال آن کاشته شده - با همکاری ایران و اروپا توسعه پیدا کند، بازیگران اقتصادی جهان را درگیر کند و تدریجاً به درخت تنومندی تبدیل شود، شاید حتی در بلندمدت عوایدی بسیار فراتر از آنچه در برجام انتظار داشتیم، نصیب ایران کند.
در مورد ماهواره سازی در رژیم جهان صنعت تحت عنوان «هزینههای نجومی ماهوارههای دوستی» از جمله نوشته است: « آذریجهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات... از تاثیر فناوری فضایی روی محیطزیست و کشاورزی سخن گفت، این در حالی است که پایش محیطزیست از سوی فناوری فضایی تا کنون هیچ نتیجهیی نداشته است. از سوی دیگر رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور نیز ادعای آذریجهرمی مبنی بر کشف ۷۰هکتار خشخاش را تکذیب کرده و بیپایه و اساس خوانده بود. یکی از موارد مورد توجه هزینههایی است که فناوری فضایی کشور به همراه دارد. با اینکه در تنگنای اقتصادی قرار داریم و مشکلات اقتصادی بسیاری در کشور وجود دارد برای ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مدت ۱۰سال ۲.۱میلیون یورو هزینه شده است. اکنون چند ماهواره مشابه آن در دست ساخت هستند و اگر هر کدام همین میزان هزینه داشته باشند رقمی نجومی میشوند آن هم در شرایطی که...آزمایش قبلی پرتاب ماهواره به فضا نیز شکست خورده است».
اعتراف به چپاول در روزنامههای هر دو باند همراه با اشک تمساح برای مردم دیده میشود.
سیاست روز: ۱۶هزار میلیارد تومان فروش نفت سال ۹۵چه شد؟!
اسکی روی اعصاب مردم؛ پرونده نوبخت باید در قوه قضاییه و دیوان محاسبات بررسی شود
جهان صنعت هم نوشته است: « طبق آخرین آمارهای منتشر شده بیش از ۱۱میلیون نفر زیر خط فقر زندگی میکنند، البته این آماری است که کاملا رسمی توسط کمیته امداد ارائه شده است؛ مسلماً یک جای کار میلنگد که با وجود بیش از ۳۰هزار خیریه و گردش مالی ۴۰هزار میلیارد تومانی آنها، اوضاع فقر در کشور اینگونه نابسامان است!
برخی از سایر بحرانهای نظام در تیترهای صفحات اول دیده میشوند:
آفتاب یزد: منبع پیامکهای تهدیدآمیز به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام کجاست؟ سعید جلیلی هم شاکی شد
ابرار: ترامپ: برای زیر نظر داشتن ایران در عراق می مانیم
ابرار اقتصادی: عضو کمیسیون تلفیق بودجه اعلام کرد؛ وابستگی ۶۷درصدی بودجه ۹۸به نفت
افکار: مطهری: از برجام دفاع میکنم اما بعضی جاهای آن را نفهمیدم
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# کانونهای شورشی در شهرهای ایران #
اعتصاب واعتراض و تظاهرات# سرنگونی رژیم # اتحادوهمبستگی
مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange
مطالب ما را در وبلاک خط سرخ مقاومت
ودر توئیتر @bahareazady دنبال کنید