۱۳۹۷ بهمن ۱۲, جمعه

شکست نظام و واکنش‌ها از دوسو به روحانی



شکست نظام و واکنش‌ها از دوسو به روحانی


روز ۱۰بهمن ۹۷ به‌مناسبت ۴۰سال سرقت انقلاب توسط آخوندها، روحانی، رئیس‌جمهور ارتجاع، با کابینه‌اش سر قبر خمینی رفت و به سخنرانی پرداخت ولی از آنجایی‌که با توجه به وضعیت انفجاری جامعه و بحرانهای موجود رژیم حرفی در راستای دستآوردهای ۶ساله رئیس‌جمهوری‌اش نداشت، طبق معمول برای فرار از پاسخگویی، مشکلات موجود را به دشمن خارجی نسبت داد و ضمن تأکید بر ادامهٔ برجام، به روضه‌خوانی تکراری درباره وحدت پرداخت.
حسن روحانی پس از تأکید بر اهمیت برجام، مبدأ مشکلات و بحرانهای نظام را قیام دیماه دانست و آن را هم، به دشمن خارجی نسبت داد و گفت: «بعضی نباید تفسیر نادرست بکنند، امروز مشکلات ما عمدتاً به فشار آمریکا و اذناب آمریکا در این کشور برمی‌گردد نباید به جای محکوم کردن آمریکا کسی دولت خدمتگذار یا نظام بزرگ اسلامی را مورد سرزنش قرار دهد این بالاترین خسران است این بالاترین ظلم است».
حرف آخوند روحانی در سلب مسئولیت دولت و انداختن تقصیر مشکلات کشور به گردن دیگران واکنشهای زیادی را در رسانه‌های هر دو باند رژیم به‌دنبال داشت.

واکنش‌ها به سخنان روحانی

اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی رژیم ایران و چین، در پاسخ به روحانی می‌گوید: «این حرف کاملا نادرست است. به‌جرأت می‌گویم بیش از ۹۰درصد مشکلات امروزِ ما به‌دلیل تصمیمات غلط وزرای اقتصادی و دولتمردان است».(سایت ۹۰ اقتصادی ۱۰بهمن ۹۷)
احمد زیدآبادی از مهره‌های باند اصلاح‌طلبان نیز در پاسخ روحانی می‌نویسد: «علت‌یابی مشکلات، حرفه کارشناسان است. رئیس‌جمهور اما در مقامی است که باید با برنامه‌ریزی عملی آن علتها را رفع کند. اگر در این جهت اقدامی نکند و یا نتواند اقدام کند، مسئولیت‌اش را به درستی انجام نداده است و بنابراین، مشکلات در تحلیل نهایی به ناتوانی خود و شرکایش در قدرت برمی‌گردد»!
در ادامه واکنش‌ها به صحبتهای روحانی بیژن عبدی، اقتصاددان و تحلیل‌گر مسائل اقتصادی رژیم، در گفتگو با سایت «۹۰ اقتصادی» می‌گوید که: «از صحبتهای امروز رئیس‌جمهور تعجب می‌کنم/ در دوران جنگ تحمیلی همچنین تورم افسار گسیخته‌ای نداشتیم/ مشخص است که سهم سو مدیریت در مشکلات اقتصادی بیشتر از فشارهای خارجی است... من تعجب می‌کنم که رئیس‌جمهور چنین سخنانی را مطرح می‌کند... کاملا مشخص است که بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز ناشی از سوءمدیریت داخلی است و اتفاقاتی که امروز در اقتصاد ما جاری است حتی در دوران جنگ تحمیلی هم سابقه نداشته است».(سایت ۹۰ اقتصادی ۱۰بهمن ۹۷)
روحانی به‌رغم این‌که در زمان مذاکرات مدعی بود «که از روز اجرای برجام تحریمها بالمره لغو می‌شود» ولی سر قبر خمینی با یک عقب‌گرد آشکار مدعی شد برجام «پیروزی اخلاقی، حقوقی و سیاسی بود».
یکی از اعضای مجلس رژیم به نام ادیانی در سؤال و جواب از جواد ظریف در مجلس روز دوشنبه همین هفته برجام را با قرارداد ترکمانچای مقایسه کرد و گفت:‌ «این الاغ برجامی که تحویل ما دادند چموش است و لگد می‌زند. نه بار می‌برد و نه سواری می‌دهد».

  • بی‌تردید شکست دولت روحانی و به بن‌بست رسیدن نظام ولایت فقیه در آستانه سالگرد به حاکمیت رسیدنش، نتیجه ایستادگی مردم و مقاومت مردم ایران و جنبش اعتراضی اعتلایابنده از جانب تمامی اقشار مردم در سراسر ایران است.
  • این قیام‌آفرینان و کانونهای شورشی بودند که بی‌اعتنا به هارت‌وپورت‌های سردمداران نظام و عناصر سرکوبگر آن، راه قیام و اعتراض را گشودند، آن‌چنان که آخوند روحانی در اظهاراتش ریشه همه مشکلات رژیم را در قیام دیماه ۹۶ جستجو می‌کند.

حاکمیت شکست‌خورده

مهره‌های حکومتی از هر دو باند روی این نکته که دولت روحانی طی ۶سال گذشته از هر نظر شکست خورده است به‌درستی انگشت می‌گذارند ولی واقعیت این است که شکست‌خوردگی خاص تنها دولت روحانی نیست بلکه این تمامیت حکومت آخوندی و در راس آن ولی‌فقیه نظام است که شکست خورده و غرق در بحران سرنگونی هستند.
دولت روحانی زمانی روی کار آمد که سیاست‌های ولی‌فقیه ارتجاع و دولت مورد حمایتش – احمدی‌نژاد - طی ۸سال با درآمدی نزدیک به ۱۰۰۰میلیارد دلار با شکست کامل مواجه شد.
وانگهی سیاست‌های کلان در زمینه مسایل داخلی و خارجی از جمله موضوع برجام که این روزها روحانی و دولتش از طرف باند خامنه‌ای به‌خاطر شکست آن چوب‌کاری می‌شوند، با تأیید کامل خامنه‌ای صورت گرفته است.
کارنامه و عملکرد شکست‌خورده این دولت نیز مانند دولتهای قبلی تماماً برآیند ۴۰سال حاکمیت سرکوب و غارت مردم ایران توسط رژیم ‌ از یک‌طرف، و از طرف دیگر محصول ایستادگی و مقاومت مردم و مقاومتی است که این دولتهای ضدمردمی و تمامیت حاکمیت آخوندی را با چنین سرنوشت رقت‌باری مواجه کرده‌اند.
شکست دولت روحانی شکست سیاست ۴۰سال سرکوب و سیاست ضدمردمی است که اکثریت ۹۶درصدی جامعه را به زیر خط فقر کشاند، فجایع اجتماعی را در بالاترین حد گسترش داد به‌نحوی که هیچ پهنه‌ای از زندگی مردم نیست که از بحرانها و فجایعی که رژیم بر سر مردم آورده است در امان مانده باشد.

بحرانهای گریبان‌گیر مردم

بی‌مسکنی و اجاره‌نشینی حدود ۴۰میلیون نفر از مردم، حاشیه‌نشینی حدود ۱۹میلیون نفر از مردم، بافتهای فرسوده‌ای که مردم فقیر ساکن آن امکان نوسازی و بازسازی آنها را ندارند، ۳میلیون و ۴۰۰هزار واحد مسکونی غیرمقاوم در روستاها، ناایمن بودن بسیاری از مدارس به‌گونه‌ای که یک‌سوم فضای آموزشی کشور استاندارد نیست و با یک زلزله خراب می‌شوند، گسترش اعیتاد، گسترش کارتن‌خوابی و گورخوابی و... است.
بحرانهایی که به آنها اشاره شد ناشی از حاکمیت ورشکسته و ساختار فاسد و تاریخ‌گذشته ولایت فقیه است.

شکست نظام در اثر اعتلای قیام

بی‌تردید شکست دولت روحانی و به بن‌بست رسیدن نظام ولایت فقیه در آستانه سالگرد به حاکمیت رسیدنش نتیجه ایستادگی مردم و مقاومت مردم ایران و جنبش اعتراضی اعتلایابنده از جانب تمامی اقشار مردم در سراسر ایران است.
این قیام‌آفرینان و کانونهای شورشی بودند که بی‌اعتنا به هارت‌وپورت‌های سردمداران نظام و عناصر سرکوبگر آن، راه قیام و اعتراض را گشودند، آن‌چنان‌که آخوند روحانی در اظهاراتش ریشه همه مشکلات رژیم را در قیام دیماه ۹۶ جستجو می‌کند. البته شیخک شیاد پس از این اعتراف، اصل قیام را به دشمنان خارجی نسبت می‌دهد!


پیش بسوی قیام  سراسری ، ما بر اندازیم#  کانونهای شورشی در شهرهای ایران #  
اعتصاب واعتراض و تظاهرات#  سرنگونی رژیم  #  اتحادوهمبستگی  
   مرگ_بر_دیکتاتور   #IranRegimeChange  مطالب ما را در وبلاک خط سرخ مقاومت 

ودر توئیتر @bahareazady دنبال کنید