سالگرد انقلاب ۱۹۷۹، نفوذ مجاهدین در ایران و نقش کانونهای شورشی در قیام
سالگرد انقلاب ۱۹۷۹، نفوذ مجاهدین در ایران و نقش کانونهای شورشی در قیامسایتهای لایو جورنال، لایو لیک، فری ریپابلیک آمریکا و سایت فارا نیوز استرالیا، به مناسبت سالگرد انقلاب ۱۳۵۷ گزارشاتی را درج و در آن به نقش نفوذ مجاهدین در ایران و نقش کانونهای شورشی در قیام داخل اشاره کردند.
لایو جورنال با عنوان «انقلاب سال ۱۹۷۹ادامه دارد» نوشت: «فوریه ۲۰۱۹ چهلمین سالگرد بازگشت خمینی به تهران و سرنگونی شاه است. وقتی خمینی در اول فوریه وارد ایران شد، میلیونها نفر که برای پیروزی انقلاب فدا کاری کرده بودند، به استقبال او رفتند. اما آنان بزودی فهمیدند که به خواستههای واقعی انقلاب خیانت شده است. حکومت خمینی همه جنبههای جامعه ایران را تغییر داد. ببینیم به طور خلاصه خمینی برای ایران چه کرد؟
خمینی در طول ۱۰ سال (۱۹۷۹-۱۹۸۹) به عنوان ولی فقیه ایران ۱۲۰۰۰۰نفر را در سالهای ۱۹۷۹-۱۹۸۹ اعدام کرد و در تابستان ۱۹۸۸ به قتل عام ۳۰۰۰۰ زندانی سیاسی مبادرت نمود. در پایینترین مقیاس، آمار متوسط اعدام ۴۱ در روز میشود، اکثر اعدامها پس از اینکه چند سئوال کوتاه بدون امکان دفاع از قربانی میشد، در ملا عام یا در زندان صورت گرفت…»
لایولیک نیز در این باره نوشت: «… خمینی ادعا میکرد که خلیفه خدا روی زمین است تا توجیه کند که چرا او باید بر تمامی امور زندگی آنها دخالت کند، او مردم را بردگان خود می دانست.
او به عنوان رهبر سیاسی و هم مذهبی بر مردم حکومت میکرد؛ او واقعا یک ایدئولوژی را برای مشروعیت بخشیدن به قدرتش از خود درآورده بود، و ایدئولوژی او کاملا ضدمذهب اسلام حقیقی بود.
او عنوان امام را بر خود گذاشته بود و این در تاریخ شیعه کاملا بیسابقه است، زیرا در شیعه عنوان امام محدود به افراد مقدس است. تحت این عنوان او تمام دستورات خود را به نام اسلام صادر میکرد. او میدانست که قادر به ادامه قدرت طولانی مدت نیست لذا شروع به جدا کردن مردم از رهبران حقیقی خود کرد. در طی ۱۰ سال او تلاش کرد با سرکوب و کشتار از شر مخالفین سیاسی و رقبای خود خلاص شود و در این رابطه قربانیان اصلی او اعضا و هواداران سازمان مجاهدین خلق، دانشجویان، نویسندگان، شخصیتهای حقوقی، کشاورزان، معلمین، کارگران، روشنفکران، خبرنگاران و حتی اعضای کابینه خودش بودند…»
فریریپابلیک آمریکا نیز به این مطلب پرداخته و نوشت: «… او وقتی احساس کرد که قدرتش بعنون رهبر در خطر است تحت عنوان صدور انقلاب اقتصاد کشور را برای ساخت و ساز جنگ با عراق پایه ریزی کرد.
او ارزشهای دموکراتیک را زیر پا گذاشت. او آزادی بیان را رد کرد و آزادی مطبوعات را نابود کرد، رسانهها را به طور کامل بسته و آنها را به یک ماشین تبلیغاتی علیه گروه مخالف اصلی، سازمان مجاهدین خلق تبدیل کرد. مخالفان سیاسی را به زندان انداخت و برای محروم کردن اقلیتهای مذهبی و قومی از حقوقشان فتوا صادرکرد.
وی با اعمال ترور علیه اقلیتهای مذهبی غیرشیعی، راه را برای پایمال کردن حقوق فردی و تمام احکام حقوقی آنها هموار کرد.
او بخش اعظم ثروت، نیروی انسانی و زمان را برای تلاش جهت راهاندازی ماشین نظامی مانند تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC) و موسسات مذهبی صرف کرد و ساختار قدرت برای دیکتاتوری کامل را برای ولی فقیه فراهم کرد…»
فارا نیوز استرالیا نیز به تشریح شرایط ایران بعد از انقلاب ۵۷ پرداخت و نوشت: «… خمینی همه چیز را منحل میکرد، دولت، احزاب، مجلس و غیره و آنچه را میخواست به مدل قانون اساسی و قوانین خواست رژیمش به شیوه دیکتاتوری در میآورد. جهان و جوامع بینالمللی هرگز چنین دیکتاتوری را بعد از قرون وسطی بخود ندیده بودند.
و امروزه در حالی که خامنهای جانشین خمینی در قدرت است و رژیم ۴۰ سالگی خود را جشن میگیرد، بیشتر شهرهای ایران شاهد اقدامات واحدهای مقاومت (وابسته به سازمان مجاهدین خلق ) علیه رژیم هستند.
نگرانیهای خامنهای در رابطه با کنفرانس ورشو، همزمان با تشدید اضطراب در مورد نفوذ روزافزون مجاهدین خلق در داخل ایران، افزایش یافته است و روزی نیست که اعتراضی در ایران نباشد.
مردم از تمام اقشار در اعتراض به فساد گسترده و دیکتاتوری به خیابانها می آیند. مردم ایران احساس میکنند که کشورشان توسط آخوندها اشغال شده است. مردم مصمم هستند که از شر آنها خلاص شوند تا بتوانند بار دیگر به آبادانی کشورشان دست یابند.
شعار اصلی مردم در تظاهرات عبارت است از: میایستیم ، میمیریم، ایران را پس میگیریم».
پیش بسوی قیام سراسری ، ما بر اندازیم# کانونهای شورشی در شهرهای ایران #
اعتصاب واعتراض و تظاهرات# سرنگونی رژیم # اتحادوهمبستگی
مرگ_بر_دیکتاتور #IranRegimeChange
مطالب ما را در وبلاک خط سرخ مقاومت
ودر توئیتر @bahareazady دنبال کنید