خبرهای رسیده از مقر اروپایی ملل متحد حاکی است که در روز دوشنبه ۲۳ مارس ۲۰۲۱ در جلسه شورای حقوق بشر ملل متحد، مأموریت جاوید رحمان با اکثریت آرا تمدید شد. بر اساس این گزارش، پیشنویس قطعنامه ال۹ در باره وضعیت حقوق بشر در ایران و تمدید مأموریت جاوید رحمان به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران به رأی گذاشته شد.
در این رأیگیری، ۲۱کشور به آن رأی مثبت دادند و ۱۲کشور رأی مخالف دادند که اکثر اینها کشورهای هستند که خود ناقض حقوقبشر هستند و یا منافع سیاسی و اقتصادی خود را در گرو رابطه با دیکتاتوری مذهبی ایران میبینند. مثل پاکستان، بنگلادش، فیلیپین، کوبا، ونزوئلا، بولیوی، چین، اوزبکستان و ارمنستان. ۱۴کشور هم به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.
کشورهای حامی قطعنامه
شورای حقوقبشر روز جمعه ۲۲ اسفند پیشنویس قطعنامهیی را برای تمدید مأموریت جاوید رحمان گزارشگر ویژه در امور ایران در اسناد شورای حقوق بشر وارد کرده بود. قرار بر این بود که در روز ۲۳مارس به رأی گذاشته شود. پیشنویس قطعنامه به اطلاع نمایندگان کشورهای آلبانی، استرالیا، اتریش، بلژیک، بلغارستان، کانادا، کرواسی، قبرس، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، مونته نگرو، هلند، نیوزیلند، مقدونیهشمالی، نروژ، لهستان، پرتغال، جمهوری مولداوی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، اوکراین، بریتانیا و ایرلندشمالی و ایالأت متحده آمریکا رسانده بود.
نمودار کشورهای رأی دهنده در اجلاس شورای حقوق بشر مربوط به نقض حقوق بشر توسط حاکمیت ایران
در روزهای گذشته سازمان عفو بینالملل و برخی سازمانهای حقوق بشری دیگر با انتشار فراخوانهایی خواهان حمایت کشورها از تمدید مأموریت جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر شده بودند. آقای جاوید رحمان از ۲۰۱۸پس از فوت خانم عاصمه جهانگیر به عنوان گزارشگر ویژه ایران انتخاب شده بود.
❤️# بر اندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
️❣️ # ️ ️️️ مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi #IranRegimeChange
🌻🍒🌳 پیوند با حساب توئیتری BaharIran@7