۱۴۰۲ خرداد ۲۸, یکشنبه

آقای پاسکال اسمت که زاکانی جنایتکار شهردار باندخامنه ای را به کنفرانس شهرداران در بلژیک دعوت کرده بود ناچار به استعفا شد


به دنبال سفر علیرضا زاکانی شهردار تهران به بلژیک و بحران سیاسی که در این کشور بخصوص  در پارلمان فدرال و پارلمان ایالتی بروکسل و  در رسانه ها به وجود آمد، امروز آقای پاسکال اسمتPascal Smet که دعوت کننده زاکانی بود، استعفا داد.

پاسکال اسمت در دولت ایالتی بروکسل، این منصب را  تا الان داشته است: ”وزیر امور خارجه شهرسازی و میراث، روابط اروپایی و بین المللی، تجارت خارجی و آتش نشانی و کمک های فوریت های پزشکی.” 

وی پشیمان از این اقدامش نیست ولی تحت فشار سیاسی استعفا داده است. او از حزب سوسیالیست فلامان بلژیک می باشد.

اکنون توجهات به وزیر خارجه بلژیک است که ویزا برای مزدور زاکانی صادر کرده بود.

لینک  منبع خبر 


درهمین رابطه طی خبری دیگر یورونیوز مینویسد :

پاسکال اسمت، مسئول شهرسازی و امور بین‌الملل شهرداری بروکسل به دلیل دعوت مقام‌های ایرانی و روس به اجلاس شهری پایتخت بلژیک از سمت خود کناره‌گیری کرد.

این استعفا سه روز پس از آن صورت گرفت که حاجا لحبیب، وزیر امور خارجه بلژیک وی را متهم کرد که با اجازه دادن به ایرانیان [شهردار تهران و هیات همراهش] و یک هیات روس برای شرکت در اجلاس شهری بروکسل، تصویر پایتخت این کشور را «کثیف» کرده است.

اسمت در یک نشست خبری اعلام کرد که از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

آقای اسمت اصرار دارد که «خطای شخصی مرتکب نشده است».

اسمت جمعه گذشته در برابر نمایندگان بروکسل درباره این موضوع صحبت کرد با این حال وی به‌عنوان یکی از اعضای دولت شهر بروکسل خود را مقابل شمار زیادی از نمایندگان مخالف که برای بازخواست او در جلسه عمومی پارلمان شهری بروکسل آمده بودند تنها دید.

اسمت گفت که او هیچ فشاری بر وزارت امور خارجه اعمال نکرده است و افزود که اگر اخطاریه‌ای از نهادهای فدرال مسئول صدور ویزا دریافت می‌کرد دعوت نامه‌های بحث برانگیز را پس می‌کرد.

وی تاکید کرد که تمامی اسناد و مدارک مربوط به تبادلات وی درباره دعوت و صدور ویزا برای مقامات ایران به پارلمان داده شده است.

وی به ماهیت جهانی این کنفرانس اشاره کرد که مقامات ۱۲۰ شهر از سراسر جهان را گرد هم آورده بود.

بلژیک ماه گذشته اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی را که به اتهام تروریسم در این کشور زندانی بود با یک امدادگر بلژیکی و سه اروپایی دیگر که در ایران زندانی بودند مبادله کرد.

وزیر امور خارجه بلژیک می‌گوید که اسمت علیرغم مخالفت‌های وزارت امور خارجه بر روی صدور ویزا برای زاکانی و ۱۳ عضو دیگر هیات ایرانی اصرار داشته است.

دو مقام روس نیز برای شرکت در این گردهمایی ویزا گرفته بودند.

در جریان سفر شهردار تهران به بلژیک، گروهی از ایرانیان در بروکسل تجمع اعتراضی برگزار کردند.

علیرضا زاکانی پس از روی کار آمدن شورای شهر اصولگرا در سال ۱۴۰۰ شهردار تهران شد. وی پیش از آن سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی را داشت و در انتخابات سال ۱۴۰۰ ریاست جمهوری یکی از نامزدها بود.

زاکانی در زمان اعتراض‌های ۱۸ تیر ۱۳۷۸، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران بود.



🎋#براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه 

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MARYAMRAJAVI  # IRANREGIMECHANGE  

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر : BAHARIRAN@7۱