۱۴۰۳ آبان ۴, جمعه

آخرین تحولات ، اخبار ورویدادهای جنگ منطقه در رسانه های جهان – بررسی اهداف نظامی رژیم ایران برای حمله توسط اسراییل


                                            هواپیماهای جنگی اسرائیل - آمادگی برای حمله به ایران 

آخرین تحولات ، اخبار  ورویدادهای جنگ منطقه  در رسانه های جهان  – بررسی اهداف نظامی رژیم ایران برای حمله توسط  اسراییل


نیویورک تایمز :ایران برای جنگ با اسرائیل آماده می شود

ایران برای جنگ با اسرائیل آماده می شود اما امیدوار است از آن اجتناب کند. ... عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه در حاشیه اجلاس سران بریکس در کازان روسیه به رسانه های خبری روسیه گفت: در صورت حمله اسرائیل، شکل پاسخ ما متناسب و حساب شده خواهد بود... در هفته‌های اخیر، ایران در تلاش برای تقویت اتحاد با کشورهای عربی منطقه بوده است - اما همچنین به آنها هشدار داده است که هرگونه کمک به اسرائیل برای حمله، آنها را به یک هدف قانونی تبدیل می‌کند.

عراقچی روز سه شنبه در یک کنفرانس خبری در کویت گفت که تضمین هایی از کشورهای همسایه دریافت کرده است مبنی بر اینکه جت های اسرائیلی در هیچ حمله ای به ایران اجازه استفاده از حریم هوایی آنها یا سوخت گیری در پایگاه های خود را نخواهند داشت...

پزشکیان رئیس جمهور و آقای عراقچی وزیرخارجه قول داده اند که تلافی کنند، اما این کار را با سنجیده انجام می دهند. حتی یکی از فرماندهان هرگونه حمله احتمالی توسط اسرائیل را رد کرد و آن را بی‌اهمیت خواند که ارزش پاسخ بزرگ ندارد...

ناصر ایمانی، تحلیلگر سیاسی نزدیک به دولت در گفت‌وگوی تلفنی از تهران گفت: اگر حمله اسرائیل نمادین و محدود است، باید ولش کنیم و به پینگ پنگ حملات پایان دهیم.

ایران واقعاً تمایلی به جنگ بزرگ با اسرائیل ندارد. ما هیچ سودی در اینکه منطقه منفجر شود نمی بینیم.

**

جوئیش نیوز سندیکت: ف‌بی‌آی تحقیقات درباره اطلاعات فاش شده در مورد آمادگی حمله به ایران را تأیید کرد

بازرسان فکر می‌کنند که این نقض احتمالاً از سوی یکی از مقامات دولتی انجام شده است. تصویر:یک تیم پاسخ اف بی آی در ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۳ در یارد نیروی دریایی واشنگتن در پایتخت ایالات متحده شواهدی را جمع آوری می کند. اعتبار: متخصص ارتباطات جمعی کلاس دوم پدرو ا. عکس نیروی دریایی.

این دفتر روز سه شنبه برای اولین بار تایید کرد که دفتر تحقیقات فدرال در حال بررسی درز اطلاعات طبقه بندی شده مربوط به آمادگی اسرائیل برای پاسخ به حمله موشکی بالستیک ایران در 1 اکتبر است.

اف‌بی‌آی در حال تحقیق درباره افشای اسناد محرمانه و همکاری نزدیک با شرکای ما در وزارت دفاع و جامعه اطلاعاتی است. از آنجایی که این یک تحقیق در حال انجام است، ما هیچ اظهارنظر بیشتری نداریم.»

مقامات آمریکایی به سی ان ان گفتند که اف بی آی این تحقیقات را هدایت می کند. مقامات گفتند که در روزهای اخیر، بازرسان برای احراز هویت پرونده ها و تعیین اینکه چه کسی می توانست به آنها دسترسی داشته باشد، کار کرده است.

گزارش سی ان ان خاطرنشان کرد: این "یک نشانه است که در حال حاضر، اف بی آی و دیگر بازرسان در حال کار بر روی این نظریه هستند که به احتمال زیاد این نقض از یک نفوذ داخلی دولت بوده است و نه از یک نفوذ سایبری".

منابع آشنا با اطلاعات ایالات متحده گفتند که حداقل یکی از فایل های فاش شده به نظر می رسد از یک کتاب توجیهی چاپ شده رسمی اسکن شده باشد و تعداد افرادی که این صفحات را چاپ کرده اند نسبتاً کم است.

سرلشکر پت رایدر، سخنگوی پنتاگون، روز سه شنبه گزارش اسکای نیوز مبنی بر اینکه آریان طباطبایی متولد تهران، رئیس ستاد دستیار وزیر دفاع در عملیات ویژه، به دلیل افشای اطلاعات به منابع ایرانی تحت بازجویی قرار دارد، تکذیب کرد.

"مهم است که اجازه دهیم تحقیقات مسیر خود را طی کند. طبق اطلاعات من، این مقام موضوع مورد علاقه نیست و این وزارت به طور کامل به حمایت از تحقیقات متعهد است.»

طباطبایی که در جمهوری اسلامی به‌عنوان دختر یکی از متفکران سیاسی برجسته رژیم بزرگ شده بود، قبلاً استدلال می‌کرد که ایران «خیلی قدرتمندتر از آن است که مهار شود» و از واشنگتن خواسته بود تا با رژیم اسلام‌گرا همسو شود و روابط خود را با اسرائیل و متحدان عرب آن در خلیج فارس قطع کند.

طباطبایی در سال ۲۰۲۳ زمانی که اعضای کنگره در نامه‌ای به وزیر دفاع لوید آستین خواستار اخراج او شدند، پس از افشای پرونده‌هایی که نشان می‌داد او با سپاه پاسداران ایران در تماس بوده، مورد انتقاد قرار گرفت.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان کاخ سفید روز سه‌شنبه از دولت بایدن به دلیل افشای اطلاعات انتقاد کرد و در دیدار با رهبران لاتین تبار آن را «یک چیز بد» خواند.

«آنها تمام اطلاعات را در مورد راهی که اسرائیل قرار است بجنگد و اینکه چگونه می‌جنگند و به کجا بروند فاش کردند. و یک نفر - چه کسی این کار را کرد؟ آیا می توانید تصور کنید که کسی این کار را انجام دهد؟ این دشمن است. من حدس می‌زنم همان‌طور که من در مورد آن صحبت کردم، شاید دشمن از درون باشد.»

جمهوری خواه ادامه داد: ما از درون دشمن داریم. آنها از صحبت کردن در مورد آن متنفرند. می توانید تصور کنید؟ بنابراین ما دیگر نمی توانیم این بی کفایتی را تحمل کنیم.»

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی روز دوشنبه به خبرنگاران گفت، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به شدت نگران افشای اطلاعات است. کربی گفت: «قرار نیست این اتفاق بیفتد، و زمانی که اتفاق بیفتد غیرقابل قبول است.

کربی گفت که هنوز معلوم نیست این اسناد چگونه فاش شده است و وزارت دفاع به تحقیق در مورد این حادثه ادامه می دهد.

او در پاسخ به سوال خبرنگاران افزود: «در حال حاضر هیچ نشانه‌ای نداریم که منتظر این باشیم که اسناد دیگری مانند این راه خود را در حوزه عمومی پیدا کنند.»

آکسیوس روز شنبه خاطرنشان کرد که این افشای اطلاعاتی ممکن است تلاشی برای "برهم زدن" برنامه‌های اورشلیم برای انتقام‌جویی علیه تهران باشد و جاسوسی نزدیک آمریکا از دولت یهود، از جمله با ماهواره‌ها را فاش کرد.

**

نیویورک تایمز ـ  اورشلیم پست : تا 1000 موشک: مقامات ایرانی طرح های احتمالی تلافی جویانه را افشا می کنند

مقامات مدعی شدند که پاسخ ایران به حمله اسرائیل منوط به وسعت حمله اسرائیل خواهد بود.

بر اساس گزارش روز پنجشنبه نیویورک تایمز به نقل از چهار مقام ایرانی، آیت الله علی خامنه ای از ارتش ایران خواسته است تا سناریوهای پاسخ به حمله احتمالی اسرائیل را آماده کند.

این مقامات که دو نفر از آنها از سپاه پاسداران بودند، مدعی شدند که پاسخ ایران به حمله اسرائیل منوط به میزان حمله اسرائیل خواهد بود.

به گفته آنها، اگر اسرائیل دامنه حملات خود را صرفاً به انبارها و پایگاه های نظامی تنزل دهد، جمهوری اسلامی ممکن است پاسخی ندهد.

مقامات خاطرنشان کردند، با این حال، اگر این حمله باعث تلفات و ویرانی های عمده شود، یا اگر اسرائیل به زیرساخت های هسته ای، نفتی یا انرژی حمله کند یا حذف هدفمند انجام دهد، ایران پاسخ خواهد داد.

سناریوهای واکنش ایران

در چنین حالتی، سناریوی پاسخ ایران می‌تواند شامل رگبار بالقوه تا 1000 موشک بالستیک، حملات بیشتر توسط نیروهای نیابتی ایران، و مداخله در تامین انرژی و کشتی‌رانی در خلیج فارس باشد.

اسرائیل متعهد شده است که به حمله 1 اکتبر ایران پاسخ دهد که در آن جمهوری اسلامی حدود 180 موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرد، در آنچه سپاه پاسداران گفت پاسخی به کشته شدن حسن نصرالله رهبر حزب الله بود.

پیش از اول اکتبر، ایران آخرین بار در 14 آوریل به اسرائیل حمله کرد و حدود 300 تهدید هوایی علیه دولت یهود انجام داد.

**

بیانیه مطبوعاتی  سنتکام درباره درگیریهای منطقه  به روز رسانی هفتگی فرماندهی مرکزی ایالات متحده: 

در هفته گذشته، نیروهای فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) با موفقیت 15 سامانه هوایی بدون خدمه حمله یک طرفه (OWAUAS)، موشک‌های کروز حمله زمینی (LACM) و موشک‌های سطح به هوا (SAM) را در منطقه تحت مسئولیت سنتکام (AOR) منهدم کردند. این تسلیحات عرضه‌شده توسط ایران، که به‌طور دوره‌ای توسط حوثی‌ها و گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به ایران (IAMGs) چند روز در هفته پرتاب می‌شوند، خطر قابل‌توجهی برای ایالات متحده، متحدان، و نیروهای شریک و همچنین غیرنظامیان در منطقه به همراه دارند. این سیستم های تسلیحاتی توسط ترکیبی از نیروی هوایی ایالات متحده و دارایی های نیروی دریایی ایالات متحده مستقر در منطقه منهدم شد.

نیروهای ایالات متحده و ائتلاف در سطح بالایی از آمادگی باقی می مانند و برای دفاع از منافع ایالات متحده و متحدان و شرکای ما در منطقه قرار دارند.

**

اورشلیم پست : آیا اسرائیل خامنه ای رهبر ایران را ترور خواهد کرد؟

ایده ترور ولی فقیه ممکن است اندکی رو به اهداف حیاتی تر کاهش یابد. اینها می تواند شامل تأسیسات برنامه هسته ای و موشکی ایران باشد.

تصویر اهداف ترور اسرائیلی که اخیراً در کانال 14 اسرائیل پخش شد و توسط بی‌بی‌سی دریافت شد، چهره‌هایی را نشان می‌دهد که ادعا می‌شود توسط اسرائیل تحت تعقیب هستند، اما علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران را شامل نمی‌شود.

کسانی که در فهرست قرار گرفتند عبارتند از روحانی شیعه عراقی علی سیستانی، یحیی سنوار رهبر حماس (که هفته گذشته توسط ارتش اسرائیل کشته شد)، نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله، عبدالملک الحوثی رهبر حوثی های یمن و اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس.

با این حال، حملات اخیر و رخنه های اطلاعاتی که نهادهای امنیتی ایران و نمایندگان وابسته به آنها، به ویژه حزب الله لبنان را هدف قرار می دهد، سناریوی ترور خامنه ای را بسیار محتمل می کند.

این احتمال، سازمان‌های امنیتی ایران را وادار می‌کند تا احتیاط زیادی به خرج دهند. این وضعیت به ویژه با توجه به فروپاشی قوانین توافق شده ضمنی تعامل و مرزهای درگیری بین ایران و اسرائیل بسیار بحرانی است.

عوامل متعددی، خامنه‌ای را در محدوده اهداف احتمالی اسرائیل قرار می‌دهد، حتی اگر نام او در «فهرست ترور» منتشر نشده باشد.

در واقع، همین حذف را می‌توان نشانه‌ای از گمراه کردن و فریب هدفمند دانست. چنین تاکتیک هایی در این شرایط بسیار محتمل است.

فهرستی که سیستانی را در بر می گرفت

اولاً، فهرست به رهبران نظامی سپاه پاسداران و نیروهای نیابتی ایران محدود نمی شد. همچنین شامل سیستانی، یک مرجع مذهبی شیعه نیز می شد.

این نکته قابل توجه است زیرا سیستانی در مدیریت مناقشه با اسراییل وزن خامنه ای را ندارد.

او همچنین فاقد صلاحیت هدایت نیروهای وابسته به ایران برای مشارکت در به اصطلاح «محور مقاومت» است. در حالی که دیدگاه‌های سیاسی و ایدئولوژیک سیستانی مشابه دیدگاه‌های خامنه‌ای است، او در رابطه با سازمان‌های شیعه مبارز عراقی فاقد اختیار است.

این گروه ها مستقیماً از سپاه دستور می گیرند. می‌توان گفت ارتباط سیستانی با این گروه‌ها محدود به بعد معنوی، به‌ویژه وحدت شیعیان از ایران تا لبنان و فراتر از آن است.

اظهارات سیستانی در مورد مناقشه ادامه دار بین حزب الله و اسرائیل در لبنان از خط سیاسی ایران پیروی می کند. با این حال، آنها بر ارائه کمک و تاکید بر ضرورت کمک به لبنانی ها برای مقابله با این بحران تمرکز می کنند.

وی همچنین با صدور بیانیه‌ای در سوگ حسن نصرالله، وی را «شهید بزرگ» توصیف کرد. پسرانش در نجف و کربلا، دو شهر مقدس عراق برای شیعیان، سه روز عزاداری برای نصرالله برگزار کردند.

سیستانی قویاً عملیات «حمایتی» انجام شده توسط نیروهای نیابتی تحت حمایت ایران علیه اسرائیل که تا حد زیادی به همسویی سازمان های شیعه طرفدار ایران و اجرای حملات موشکی آنها علیه اسرائیل کمک می کند، را تأیید می کند.

در اینجا می‌توان به نقش سیستانی در بسیج قدرت شیعیان عراق در جریان رویارویی با داعش با صدور فتوای معروف جهاد کفایتی خود در سال 2016 و گردآوری همه جناح‌ها تحت عنوان نیروهای حشد الشعبی عراق اشاره کرد.

با این حال، سیستانی مستقیماً در روابط متخاصم ایران و اسرائیل ظاهر نمی شود. این درگیری شامل ابعادی فراتر از مسائل مذهبی است و شامل مبارزه برای هژمونی و نفوذ استراتژیک در بحبوحه برخورد فزاینده بین پروژه توسعه طلبانه ایران و تمایل اسرائیل برای تضمین امنیت و ثبات آن است.

با توجه به اینکه سیستانی قادر است اکثر، و نه همه جبهه شیعیان عراق را بسیج کند، منطقی است که اسرائیل ممکن است به فکر اضافه کردن خود خامنه ای به لیست ترورها باشد.

هزینه های سیاسی و امنیتی در هر دو مورد تنها تفاوت های جزئی را شامل می شود. هر دو رهبران اصلی شیعه هستند و خشم مورد انتظار شیعیان در صورت ترور هر یک قابل مقایسه است.

با توجه به عامل جنگ قدرت در حلقه نزدیک به رهبر ایران، ممکن است [خشم] در مورد سیستانی بیشتر باشد.

خامنه ای وارد دایره اهداف احتمالی اسرائیل می شود

دوم، جو ژئوپلیتیک کنونی - که اسرائیل آن را منحصربه‌فرد می‌داند - خامنه‌ای را وارد دایره اهداف احتمالی اسرائیل می‌کند.

این در مورد پیروزی های پی در پی اسرائیل در تضعیف قدرت ایران و نیروهای نیابتی آن در منطقه صادق است. همچنین در مورد حمایت کنونی بین‌المللی و منطقه‌ای از عملیات نظامی اسرائیل برای خنثی کردن تهدید ایران قابل استفاده است.

بدیهی است که عملیات ترور پیاپی و تشدید شده اسرائیل علیه رهبران برجسته ایرانی یا وفاداران به ایران هیچ هزینه قابل توجهی برای اسرائیل در پی نداشته است. واکنش جمهوری اسلامی بیش از تهدیدهای لفظی و شلیک موشک های قدیمی -که توسط اسرائیل و متحدانش رهگیری شد- برای رفع نیازهای روانی افکار عمومی حامی ایران نبود.

این پیامدهای حداقلی، اسرائیل را تشویق می‌کند تا رهبران ارشد ایران، از جمله شخص خامنه‌ای را هدف قرار دهد.

به نظر می رسد که ترورهای پی در پی و فزاینده اسرائیل رهبران برجسته ایرانی یا طرفدار ایران، تاکنون هزینه ای در پی نداشته است که دستگاه امنیتی اسرائیل را مجبور به توقف این عملیات جسورانه کند، حتی اگر به سر رژیم ایران ضربه بزند.

ارزیابی های استراتژیک چیست؟

سوم، ارزیابی‌های راهبردی وجود دارد که سناریوی هدف قرار دادن خامنه‌ای را بالقوه کم‌هزینه‌ترین و تاثیرگذارترین سناریو می‌داند.

این سناریو پیامدهایی برای برهم زدن محاسبات رهبران رژیم ایران و برافروختن درگیری در دایره باریک قدرت خواهد داشت. همچنین می‌تواند شرایطی را برای ایجاد ناآرامی‌های مردمی در میان کسانی که از قبل هم آماده به چالش کشیدن رژیم هستند، ایجاد کند.

این امر با بدتر شدن شرایط اقتصادی و امنیتی و مشغولیت کشور به رویارویی ها و درگیری های خارجی ادامه می یابد.

سناریوی ترور خامنه ای به نگرانی واقعی ایرانیان تبدیل شده است. به ویژه پس از مجموعه ای از حملات هدفمند اسرائیل علیه نصرالله – و بنا بر گزارش ها علیه اسماعیل هنیه، رهبر حماس، این دیگر توسط دستگاه های امنیتی آنجا رد نمی شود. تردیدها و پرسش‌های بی‌پاسخ پیرامون مرگ ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران، هنگام سقوط بالگرد وی در ماه مه، نیز به این نگرانی کمک کرده است.

این گزارش‌هایی را توضیح می‌دهد که عجله برای انتقال رهبر جمهوری اسلامی به مکانی امن پس از دریافت خبر ترور نصرالله را تأیید می‌کند.

عمق نفوذ اطلاعاتی اسرائیل به نهادهای امنیتی سپاه و نیروهای نیابتی آن آشکار شده است. این امر امکان رسیدن به رأس سلسله مراتب قدرت ایران را برای بسیاری به ویژه برای رهبران سپاه به نگرانی واقعی تبدیل می کند.

عامل تعیین کننده در همه موارد فوق به ارزیابی تصمیم گیرندگان اسرائیلی از تحلیل هزینه و فایده در این دوره بستگی دارد که هدف آن به حداکثر رساندن دستاوردهای استراتژیک اسرائیل از صحنه آشفته منطقه است.

به نظر من، ایده ترور ولی فقیه ممکن است اندکی رو به اهداف حیاتی تر کاهش یابد. اینها می تواند شامل تأسیسات برنامه هسته ای و موشکی ایران باشد.

این به توانایی عملیاتی اسرائیل برای انجام یک حمله موثر علیه این تأسیسات بدون تهدید حمله دوم بستگی دارد. همچنین به توانایی سپاه پاسداران برای مقابله به مثل در برابر حمله احتمالی اسرائیل بستگی دارد. در این مورد، سناریو برای همه احتمالات از جمله جنگ همه جانبه به نظر ممکن می رسد.

قرار دادن توانمندی های هسته ای و موشکی ایران در معرض یک حمله شکست خورده یا با تأثیر محدود، می تواند سپاه پاسداران را مجبور به استفاده از همه قابلیت های تهاجمی موجود علیه اسرائیل کند. آنها ممکن است این کار را بدون محدودیت یا محاسبات سیاسی انجام دهند.

نویسنده یک تحلیلگر سیاسی امارات متحده عربی و نامزد سابق شورای ملی فدرال است.

**

واشنگتن پست: بررسی اهداف نظامی رژیم ایران برای حمله احتمالی اسراییل

واشنگتن پست روز پنجشنبه ۳ آبان گزارش داد که مقامات اسراییلی در حال آماده‌سازی برای حمله احتمالی به ایران هستند، اما تأسیسات هسته‌یی و نفتی ایران از اولویت‌های این حملات خارج شده است. این رویکرد تازه پس از گفتگوی نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل، با جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، شکل گرفته است. بایدن از اسراییل خواسته به دلایل اقتصادی و امنیت منطقه‌ای، از حمله به تأسیسات هسته‌یی و نفتی ایران خودداری کند، زیرا چنین حملاتی ممکن است قیمت نفت را در آستانه انتخابات آمریکا در ۵ نوامبر افزایش دهد.

اسراییل و اهداف نظامی ایران

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسراییل، تأکید کرده که تصمیم‌گیری درباره اهداف حملات، بر اساس منافع ملی اسراییل صورت می‌گیرد. کارشناسان امنیتی پیش‌بینی می‌کنند که اسراییل به‌جای زیرساخت‌های نفتی و هسته‌یی رژیم ایران، تمرکز خود را بر روی سایت‌های موشکی رژیم ایران بگذارد. مایکل آلن، عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا، می‌گوید: «اسرائیل احتمالاً به جای حمله به زیرساخت‌های اقتصادی، اهداف نظامی و موشکی رژیم ایران را به‌عنوان جایگزین مناسب در نظر خواهد گرفت».

طبق گزارش «اندیشکده ابتکار تهدید هسته‌ای»، رژیم ایران دارای پایگاههای موشکی متعددی در شهرهای مختلف است که از جمله آنها پایگاههای تبریز، باختران و بندرعباس هستند. پایگاههای موشکی تبریز و امام علی دارای سیلوهای زیرزمینی هستند و حفاظت بیشتری در مقابل حملات دارند. کارشناسان معتقدند که حمله به این سایتها می‌تواند توانایی موشکی رژیم ایران را کاهش داده و مانع حملات احتمالی رژیم ایران به اسراییل شود.

نگرانی‌های اقتصادی آمریکا و فشار بر اسراییل

به‌گفته تحلیلگران، حمله به تأسیسات نفتی ایران می‌تواند بازار جهانی انرژی را متأثر کرده و قیمت انرژی را افزایش دهد. فرزین ندیمی و سایمون هندرسون، تحلیلگران مؤسسه واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک، اشاره کرده‌اند که حمله به تقاطع‌های شبکه خطوط لوله در جنوب غربی ایران، به‌ویژه در شمال جزیره خارگ، می‌تواند موجب اختلالاتی جدی در صادرات نفت شود.

**

دویچه وله :حمله اسرائیل به کارگاه‌های تسلیحاتی حزب‌الله در بیروت

نیروی هوایی اسرائیل چهارشنبه‌شب، ۲ آبان (۲۳ اکتبر) اعلام کرد "چندین انبار و محل تولید تسلیحات سازمان تروریستی حزب‌الله" را در منطقه ضاحیه در جنوب بیروت مورد حمله قرار داده است.نیروی هوایی اسرائیل در شب چهارشنبه ۲ آبان (۲۳ اکتبر)  اعلام کرد "چندین انبار و محل تولید تسلیحات سازمان تروریستی حزب‌الله" را در منطقه ضاحیه در جنوب بیروت مورد حمله قرار داد. به گفته ارتش اسرائیل حزب‌الله این تأسیسات را "در داخل و در زیرزمین‌های ساختمان‌های مسکونی در مناطق پرجمعیت" مستقر کرده بود.

رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند در جریان حداقل ۱۷ حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت در شب گذشته شش ساختمان به طور کامل تخریب شده است. خبرگزاری ملی لبنان این حملات را به عنوان "خشونت‌بارترین" حملات در این منطقه "از زمان آغاز جنگ" توصیف کرد. 

ارتش اسرائیل قبل از حمله خود برای این منطقه که حزب‌الله در آن نفوذ زیادی دارد، "هشدار تخلیه" صادر کرده بود. 

خبرگزاری ملی لبنان همچنین از "موج جدیدی از حملات اسرائیل به روستاها" در مناطق صور و بنت جبیل در جنوب این کشور خبر داد. 

در همین حال، حزب‌الله لبنان که تحت حمایت ایران است، اعلام کرد که شهر صفد در شمال اسرائیل و یک پایگاه نظامی در شهر ساحلی حیفا را هدف قرار داده است.  

جنگ میان ارتش اسرائیل و نیروهای حزب‌الله لبنان به ویژه در مناطق مرزی بی‌وقفه ادامه دارد.  

اسرائیل بارها از نیروهای حزب‌الله خواسته است با اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل از مرزهای این کشور عقب‌نشینی کنند. 

بر اساس قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل که در اوت سال ۲۰۰۶ برای پایان دادن به جنگ اسرائيل و حزب‌الله صادر شد، نیروهای حزب‌الله اجازه حضور در بخش جنوبی رودخانه لیتانی را ندارند. اما حزب‌الله به تدریج به این منطقه بازگشت. اکنون اسرائیل از آنها می‌خواهد دوباره عقب‌نشینی کنند تا امکان بازگشت حدود ۶۰ هزار شهروند اسرائيلی به شمال این کشور فراهم شود. 



🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7سخن رو‍