خامنه ای در آخرین سخنان علنیاش که بعد از حمله اسراییل به مراکز نظامی رژیم انجام شد، فقط اشاره کوتاهی به موضوع کرد و رد شد. کسی این واکنش خامنه ای را حمل بر کوچک بودن ضربه دریافتی نکرد. بلکه پرواضح بود که خامنه ای در کرنر است و دستش خالی است. اما سخنان مشاور خارجی ولی فقیه بیانگر آن است که وضعیت وخیمتر از آن چیزی است که در ظاهر به نظر می رسد. ولایتی مشاور امور خارجی خامنه ای در گفتگویی با فایننشال تایمز گفت:
ایران آماده همکاری با کشورهای غربی است!
علیاکبر ولایتی، وزیر امور خارجه پیشین و از نزدیکان خامنهای، در گفتگویی با روزنامه فایننشال تایمز که روز دوشنبه ۷آبان ماه منتشر شد، گفت: «جمهوری اسلامی در حال بازنگری در سیاست خارجی خود است و میخواهد که روابط بهتری با کشورهای اروپایی برقرار کند.»
ولایتی افزود: «ما بهطور فعال در حال تعریف دوباره تعادل در روابط با کشورهای غربی . شرقی و کشورهای در حال توسعه هستیم. ما دوستی با هر کشوری را از اروپا تا آسیا و آفریقا میپذیریم.»
در مورد سخنان ولایتی باید به چند واقعیت ساده و بدیهی توجه کرد تا معنای حرفهایش درک شود:
۱. علی اکبر ولایتی یکی از مشاوران قابل اعتماد خامنه ای است که سالیان سال سکان هدایت سیاست خارجی رژیم را در تروریزم و جنگ افروزی در دست داشته است. اکنون نیز مثل حسین شریعتمداری زبان تیز خامنه ای است و این سخنان بدون دلیل بیان نشده است.
۲. نخستین بار است که از حاکمیت ولایت فقیه لفظ « بازنگری» شنیده میشود. این یعنی تجدید نظر در سیاست خارجی که مبتنی است بر تروریزم و جنگ افروزی. نباید فراموش کنیم که این عبارت در حالی به کار گرفته شده است که نیروهای نیابتی رژیم در منطقه بهشدت ضربه خوردهاند و در تعادل قوای منطقهای و جهانی رژیم سقوط آزاد داشته است!
۳. این اظهارات در حالی بیان شده است که انتخابات آمریکا کمتر از یک هفته دیگر برگزار خواهد شد. تردیدی نیست که خامنه ای چشمش به انتخابات آمریکاست که مبادا ترامپ پیروز آن باشد. دست یاری دراز کردن به سوی اروپا و تلاش برای بهبود رابطه با این کشورها درحالی است که اروپاییها در سیاست مماشات با رژیم خامنه ای کم مایه نگذاشتهاند.
۴. ولایتی همچنین اشارهای به مذاکرات پشت پرده با آمریکا کرد و گفت:
«آنچه [جو] بایدن در خفا میگوید، ترامپ علناً بیان میکند. ما تجربه تعامل با هر دو را داریم و سابقه خوبی در مذاکرات با آمریکا نداریم. ما به حسن نیت ایالات متحده اعتقادی نداریم. حمایت بیقید و شرط آمریکا از اسرائیل و همزمان درخواست آنها برای کاهش تنش از طریق واسطهها، تنها دو روی یک سکه هستند.»
معنی این حرف ولایتی در نقش مشاور خامنه ای این است که پیغام و پسغامهایی در کار بوده است. کما اینکه پیشتر عراقچی وزیر خارجه رژیم هم به آن اشاره کرده بود.
۵. این ضعف و درماندگی رژیم صرفا ناشی از ضرباتی نیست که در جنگ یک ساله و ضربه خوردن نیروهای نیابتیاش دچار آن شده است. بلکه بن بست اقتصادی، بن بست سیاسی و بن بست ایدئولوژیک حاکمیت ولایت فقیه دیگر بر کسی پوشیده نیست. ذخایر استراتژیک رژیم ته کشیده است و توان بازسازی خود را از دست داده است. جامعه فقر زده ایران خود را برای یک قیام بنیانبرافکن آماده کرده است و تردیدی نیست که در تعادل قوای کنونی و به حاشیه رانده شدن نیروهای مددرسان رژیم، این قیام و انقلاب است که پیروز میشود.
از همین رو التماس خامنه ای به اروپا برای فعال کردن دوباره سیاست مماشات را باید تلاش نومیدانه همان غریقی فرض کرد که به هر خار و خاشاکی چنگ میزند. در حالی که سیاست مماشات که سالها چوب زیر بغل رژیم برای بقا بوده است اکنون دیگر به پایان مسیرخود رسیده است.
تجارب تاریخی ثابت کرده است که در صورت حضور یک نیروی جان برکف و سازمان یافته که نقش جهت دهنده و سرعت دهنده تحولات انقلابی ایران را برعهده دارد، دیکتاتور خونریز ولایت فقیه این بار در مقابل خشم و عصیان و انقلاب مردم شانسی برای فرار نخواهد داشت. این مردم و نیروی انقلابی سازمان یافته است که در چنین شرایطی حرف آخر را می زنند.
🌴براندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi # IranRegimeChange
🌻 پیوند این بلاک با توئیتر BaharIran@ 7سخن رو