علی رازینی، دژخیم وقاتل هزاران ایرانی وبویژه مجاهدین وهمدست وهمزاه جلاد اوین لاجوردی را بشناسیم!
رازینی؛ جلادی که برای دختران نوجوان حکم اعدام صادر کرد - آخوند علی رازینی در روز شنبه ۲۹ دیماه ۱۴۰۳ به همراه آخوند مقیسه در جلوی کاخ دادگستری تهران کشته شدند. رازینی از مورد اعتمادترین قضات دستگاه جنایت حکومتی بود که در تمامی ۴ دهه حکومت آخوندها در جنایات دست داشت.
آخوند علی رازینی که موقع کشته شدن رییس شعبه ۳۹دیوان عالی کشور است، یکی از چهرههای برجسته جنایت در نظام ولایت فقیه است. او به طور خاص در صدور حکم اعدام برای صدها و شاید هزاران زندانی سیاسی نقش داشت. یکی از جنایتهای او صدور حکم اعدام برای سه دختر نوجوان به نامهای سیما مطلبی، ماندانا و میترا مجاوریان بود.
علی رازینی که بود؟
علی رازینی، متولد ۱۳۳۲ شمسی در شهرستان رزن همدان است. وی اکنون رئیس شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور است. علی رازینی،۲۶ سال بیشتر نداشت که وارد سیستم سرکوب خمینی شد. او از ثمرات مدرسه حقانی و از فارغالتحصیلان این محفل است. این واقعیت تا حدی گویای پیشرفت برقآسای او در مراتب و مناصب قضایی است.
او از شهریور ۱۳۶۰ به مدت ۵ماه تمام به عنوان حاکم شرع در مشهد، سرگرم صدور احکام اعدام برای زندانیان سیاسی بود. براساس شهادت نزدیکان ۳تن از دختران اعدامشده در زندان وکیل آباد مشهد، سیما مطلبی، ماندانا و میترا مجاوریان، آنها در دادگاههای چند دقیقهای و بدون داشتن وکیل، توسط رازینی محاکمه و به اعدام محکوم شده بودند.
یکی از پاسداران زندان چند روز پس از اعلام خبر اعدام ماندانا و میترا مجاوریان، به منزل خانوادههای آنها مراجعه کرده و با دادن گل و شیرینی، اعلام کرده بود که برادران پاسدار پیش از اعدام، با دختران آنها ازدواج کردهاند. سیما مطلبی روی پای خود نوشته بود که به من تجاوز شده است.
علی رازینی در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم از صادق خلخالی به عنوان فرد با اقتدار و الگوی خود نام میبرد. او همچنین از لاجوردی به عنوان یک خدمتگزار بزرگ نظام یاد میکند.
علی رازینی افتخار میکند که در سال ۱۳۶۰ به بجنورد رفته و موضوع ۴۳ نفر از گروه ارانی که بجنوردی بودهاند را بیدرنگ با حکم اعدام حل کرده است.
مناصب و سمتهای پیشین علی رازینی
قاضی دادگاه انقلاب تهران از ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰،
قاضی دادگاه انقلاب بجنورد در سال ۱۳۶۰،
ریاست دادگاه انقلاب مشهد از ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۳
دادستان انقلاب تهران در سال ۱۳۶۳،
رئیس عقیدتیـ سیاسی سپاه در سال ۱۳۶۶،
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از ۱۳۶۶ ـ ۱۳۷۲،
حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت از ۲۵ خرداد ۱۳۶۶ ـ ۱۶ خرداد ۱۳۹۱،
ریاست دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ در سال ۱۳۶۷،
ریاست دانشکده علوم قضایی از سال ۱۳۷۲ ـ ۱۳۷۳،
رئیس کل دادگستری استان تهران از ۱۳۷۳ ـ ۱۳۷۸،
معاونت اجرایی دیوان عالی کشور احتمالا از ۱۳۷۸ ـ ۱۳۸۳،
رئیس دیوان عدالت اداری از ۱۳۸۳ ـ ۱۳۸۸،
نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان از ۱۳۸۵ ـ ۱۳۹۵،
معاون حقوقی و قضایی قوه قضاییه از ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ ـ شهریور ۱۳۹۳.
علی رازینی علاوه بر مناصبی که در دستگاه قضاییه داشته، از تسخیر دانشگاهها و نفوذ و سلطه بر آن هم غافل نبوده است که از جمله میتوان به این سمتها اشاره نمود:
عضو شورای نمایندگان رهبری در دانشگاههای کشور (با حکم مستقیم علی خامنهای).
عضو هیئت امنای مرکز علوم اسلامی خواهران (جامعه الزهرا) با حکم ولی فقیه.
عضو هیئت موسس دانشکده معارف وابسته به جامعهالزهرا.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران.
عضو هیئت موسس دانشگاه پیام نور رزن همدان.
رازینی معتمد خمینی
حکم خمینی برای انتصاب رازینی بعنوان حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت
۲۵ خرداد ۱۳۶۶ خمینی طی حکمی رازینی را به سمت «حاکم شرع دادگاه ویژه روحانیت» منصوب کرد. از نتایج این انتصاب، باید به محاکمه سیدمهدی هاشمی به عنوان عضو اصلی بیت آقای منتظری اشاره کرد. او به حکم علی رازینی در مهرماه سال ۱۳۶۶ اعدام شد.
کشتار از پیش برنامه ریزی شده مخالفان در سال ۶۷
در مردادماه ۶۷ خمینی طی حکمی به رازینی ابلاغ کرد که دادگاه ویژه تخلفات جنگ را تشکیل بدهد و بدون رعایت مقررات دست و پاگیر! به جرائم رسیدگی کند.
متن حکم خمینی به رازینی از این قرار است:
«۱- دادگاه ویژه تخلفات جنگ را در کلیه مناطق جنگی تشکیل و طبق موازین شرع بدون رعایت هیچ یک از مقررات دست و پاگیر به جرایم متخلفان رسیدگی نمایید.
۲- هر عملی که به تشخیص دادگاه موجب شکست جبهه اسلام و یا موجب خسارت جانی بوده و یا میباشد مجازات آن اعدام است. و السلام».
پس از آن بود که رازینی به تشکیل «دادگاههای صحرایی» روی آورد. او با همین حکم، بسیاری از نیروهای سازمان مجاهدین خلق را که درعملیات فروغ جاویدان، دستگیر شده بودند در شهرهای دورتر از تهران، همچون اسلامآباد و کرمانشاه اعدام کرد.
وقاحت یک جلاد
رازینی با وقاحت و بیشرمی خاص جنایتکاران، در گفتگو با سایت جماران در پاسخ به این پرسش که چند نفر را در جریان مرصاد محاکمه و اعدام کردید، میگوید: « نشمردیم. یادم نیست. آن موقع سر ما شلوغ بود و وقت شمردن نداشتیم.»
وی در این رابطه همچنین میگوید:
«از ثمرات بسیار مهم این قانون این بود که با مخالفینی که در عملیات مرصاد آمده بودند در این دادگاهها برخورد شد. یعنی هیچکدام از منافقینی که در عملیات مرصاد دستگیر شده بودند را نیاوردیم در تهران و یا اهواز محاکمه کنیم. در همان مناطق جنگی که دستگیر شدند، محاکمه و مجازات شدند».
رازینی همچنین گفت اعدام نیروهای سازمان مجاهدین خلق، با هدف تقویت روحیه نیروهای رزمنده بوده است.
وبسایت دفتر آقای منتظری، ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ یک فایل صوتی شامل گفتوگوی او با ۴عضو هیئت مرگ را منتشر کرد که در آن تاکید شده طرح کشتار زندانیان سیاسی، به خصوص هواداران سازمان مجاهدین خلق ربطی به عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) نداشته و از سالها قبل ریخته شده است.
این اعدامها که ناقض بسیاری از پیمانها و کنوانسیونهای بینالمللی و قوانین داخلی بود، چنان ابعادی داشت که مخالفان زیادی پیدا کرد.
افشای جنایتکارانی نظیر علی رازینی یک وظیفه ملی و میهنی است. تمامی خانوادههای قربانیان جنایتها و زندانیان و بازماندگان باید افشای اطلاعات جنایت پیشگان را در اولویت قرار بدهند اکنون بعد از کشته شدن رازینی و مقیسه فرصت مناسبی است که زندانیان و خانوادههای اعدام شدگان جنایتهای این اشرار را افشا نمایند.
🌴براندازیم #تيك_تاك_سرنگوني #قیام_تنها_جوابه
🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران # کانونهای شورشی
🌳# MaryamRajavi # IranRegimeChange
🌻 پیوند این بلاک با توئیتر BaharIran@ 7