۱۴۰۳ دی ۲۲, شنبه

نبرد خلق - جنبش رنگین کمان بیشماران : پویا رضوانی


                                           نبرد خلق -  جنبش رنگین کمان بیشماران : پویا رضوانی

بحران ساختاری و عمیق اقتصادی که خود را در سقوط ارزش ریال نشان داد، به افزایش فلاکت عمومی منجر شده است. رسانه حکومتی کار و کارگر در شماره روز سه شنبه 20 آذر خبر داد که «سالانه ۳۰ درصد از قدرت خرید نیروی کار کاهش می یابد. و یادگار امروز در روز چهار شنبه ۲۸ آذر نوشت «سیاهی شب یلدا برای مردم. قیمتها از یلدای پارسال دو برابر شده است.»

همزمان خاموشیهای گسترده و همزمان مازوت سوزی، فشار جسمی و روحی فراوان بر مردم وارد کرده است. رسانه حکومتی آگاه در شماره روز چهارشنبه 7 آذر از «حداقل ۱۲ تا ۱۵ هزار مگاوات نا ترازی برق» خبر داد. روز چهارشنبه ۲۱ آذر، علی آبادی، وزیر نیرو گفت: از هر ۱۰۰ واحد انرژی که به نیروگاه می ‌دهیم ۶۰٪ تلف و ۴۰٪ به برق تبدیل می ‌شود.

رسانه حکومتی اقتصاد آینده در شماره روز شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ اعلام کرد که «راندمان زیر ۲۰ درصد نیروگاهها، دلیل اصلی خاموشیها و تاخیر در پرداخت یارانه ها» است.

رسانه حکومتی جمعوری اسلامی در شماره روز سه شنبه 6 آذر از «جمع آوری ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز "استخراج رمز ارزها" با ۱۰۰۰ مگاوات توان مصرفی برق» خبر داد. همگان می دانند که این حجم از ماینرها در ظرفیت مردم نیست و تنها سپاه پاسداران است که برای تهیه ارز می تواند چنین کاری انجام دهد و البته میزان ماینرهای سپاه بسیار بیشتر از میزانی است که جمع آوری شده است.

در ماه آذر شهروندان در گوشه و کنار کشور به مناسبت خاموشیهای گسترده دست به اعتراض زدند. برای مثال روز یکشنبه ۲۵ آذر، شهروندان در مهرشهر کرج با شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای»، «مرگ بر خمینی» و «مرگ بر جمهوری اسلامی» خشم و نفرت خود را نشان دادند و روز دوشنبه ۲۶ آذر، شهروندان در مترو تهران شعار دادند: ایران پر درآمد! چی بر سر تو آمد؟/ فریاد فریاد از این همه بیداد.

نیروهای کار در ماه آذر ۱۹۵ روز حرکت اعتراضی انجام دادند. گزارش کوتاه این حرکتها را این مجموعه خواهید خواند. حرکتهای اعتراضی معلمان و دانشجویان جداگانه در همین شماره ماهانه نبرد خلق پوشش داده می شود. در همین ماه شاهد سه شنبه های اعتراضی زندانیان سیاسی، ادامه گردهمآییهای خانواده های شهیدان و مردم آزادیخواه در پنجمین سالگرد قیام آبان ۹۸ در مزار شهیدان قیام و در شب چِلِه بودیم.

 

جُنبش سراسری بازنشستگان

در ماه آذر همچون ماههای گذشته بازنشستگان در سراسر کشور دست به تجمع و راهپیمایی زدند. بازنشستگان در حرکتهای اعتراضی خواستار بهبود وضع معاش و ترمیم مستمریها بر اساس خط فقر شدند. رسانه حکومتی راه مردم در شماره روز شنبه 3 آذر سال جاری نوشت: «بر اساس احکام صادره بیش از 65 درصد از بازنشستگان  که زیر 15 میلیون تومان می گیرند فقط مبلغ 716 هزار تومان به عنوان متناسب سازی افزوده شده؛ آن هم با هزار مِنَت که به شما تعلق نمی گرفته و ما لطف کردیم؛ این مبلغ به جز شرمندگی برای تامین اجتماعی چیزی ندارد.»

به گزارش شورای بازنشستگان ایران، برخورداری از درمان رایگان مبتنی بر ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی، افزایش سطح تسهیلات رفاهی و بهبود مزایای مزدی و معیشتی، از دیگر مطالبات بازنشستگان است.

به گزارش ایلنا، بازنشستگان فولاد، مهم‌ترین خواسته ‌های خود را اجرای بند یک صورت جلسه ۱۵ مهر ماه هیات مدیره عنوان کردند و گفتند: ما خواستار اجرای طرح اصلاحی ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۲ کارگروه همسان‌سازی صندوق فولاد و تضمین اجرای تعهدات درمانی مطابق با آیین‌نامه فولاد هستیم.

همچنین عدم اجرای بدون تنازل آئیننامه رفاهی ۸۹، فریز مطالبات، افزایش سهم بیمه تکمیلی بازنشستگان از ۲۰درصد به ۵۰درصد، عدم تسویه هزینه‌ های درمان توسط بیمه معلم و دانا، عدم اجرای تبصره ۱ ماده ۲۱ و تبصره ۲ ماده ۳۱ قانون مدیریت خدمات کشوری و سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در خصوص بازنشستگانِ ۹٪ بعد از خصوصی‌سازی، از جمله مطالبات و موضوعات مورد اعتراض بازنشستگان مخابرات است.

شماری از حرکتهای اعتراضی بازنشستگان چنین است:

یکشنبه ۴ آذر

*تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای کرمانشاه، تهران، اهواز، رشت و شوش مقابل ساختمانهای سازمان تامین اجتماعی.

*تجمع بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در اصفهان.

دوشنبه ۵ آذر

*تجمع بازنشستگان شرکت مخابرات در شهرهای سنندج، کرمانشاه، همدان، تهران، اصفهان، زنجان، ارومیه، تبریز، شیراز، بندرعباس، اهواز و رشت.

سه شنبه ۶ آذر

*تجمع بازنشستگان صنعت نفت در بجنورد مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی در بجنورد.

چهارشنبه ۷ آذر

*شماری از بازنشستگان صنعت نفت مقابل ساختمان صندوق رفاه و امور بازنشستگی واقع در امانیه اهواز، دست به تجمع زدند.

شنبه ۱۰ آذر

*تجمع گروهی از کارگران بازنشسته پتروشیمی خراسان.

یکشنبه ۱۱ آذر

*گروهی از بازنشستگان در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در شهرهای اصفهان، تهران، اهواز و کرمان دست به تجمع زدند.

*جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی مقابل ساختمان‌ سازمان تامین اجتناعی شهرهای اهواز، بهران و شوش تجمع کردند.

دوشنبه ۱۲ آذر

*جمعی از بازنشستگان شرکت مخابرات در شهرهای اهواز، اصفهان، مریوان، همدان، شیراز، تهران، بیجار، کرمانشاه، رشت، زنجان، سنندج، ارومیه و تبریز تجمع کردند.

سه شنبه ۱۳ آذر

*تجمع شماری از بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری، لشکری و مخابرات، مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی کشوری در کرمانشاه با حضور پرشور زنان.

چهارشنبه ۱۴ آذر

*شماری از بازنشستگان صنعت نفت مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنعت نفت در اهواز تجمع کردند.

یکشنبه ۱۸ آذر

*تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در رشت، کرمانشاه، اهواز و شوش. بازنشستگان شعار می دادند: «انگل زاده آمریکاس، تورمش مال ماست!»

*شماری از بازنشستگان با راهپیمایی و سر دادن شعارهای اعتراضی مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در اصفهان، خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند. همزمان گروه دیگری از این بازنشستگان مقابل ساختمان استانداری اهواز تجمع کردند.

دوشنبه ۱۹ آذر

*تجمع بازنشستگان شرکت مخابرات در شهرهای تهران، سنندج، تبریز، ارومیه، شیراز، همدان، زنجان، کرمانشاه، رشت و اصفهان.

سه شنبه ۲۰ آذر

*تجمع بازنشستگان کشوری در تهران مقابل ساختمان سازمان برنامه و بودجه کشور.

چهارشنبه ۲۱ آذر

*تجمع اعتراضی بازنشستگان صنعت نفت اهواز مقابل درب صندوق بازنشستگی صنعت نفت.

یکشنبه ۲۵ آذر

شماری از بازنشستگان با تجمع مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد در اصفهان، خواستار رسیدگی به مطالبات شان شدند.

دوشنبه ۲۶ آذر

تجمع بازنشستگان شرکت مخابرات در شیراز، شهرکرد، بندرعباس و بروجرد.

کُنش اعتراضی کارگران صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

پنجشنبه ۱ آذر

*گروهی از کارگران پالایش پارسیان سپهر در عسلویه در محل کار خود تجمع کردند. به گزارش عسلویه آنلاین به نقل از موج انرژی، کارگران به دلیل شرایط نامناسب حقوقی، ضعف امکانات رفاهی، نبود نماینده کارگری و عدم تنظیم قراردادهای رسمی عادلانه تجمع اعتراضی برگزار کردند.

یکشنبه 4 آذر

*برای هشتمین روز متوالی، تجمع خانوادگی شبانه روزی کارگران اخراجی پتروشیمی ارغوان‌ گستر ایلام در اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی و وعده های توخالی مقابل شرکت ادامه یافت.

*جمعی از نیروهای ارکان ثالث شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در محوطه این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت (ارکان ثالث)، مطالبات فوری اعلام شده معترضان عبارتند از: حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، حق تشکل، تجمع و اعتراض، بازگشت به کار فوری و بی قید و شرط همه کارگران اخراجی و پایان دادن به برخوردهای سرکوبگرانه و امنیتی با کارگران معترض، عمل به توافقات قبلی به ویژه موضوع مرخصی استحقاقی و پرداخت حق کمپ (هزینه قطع امکانات رفاهی) که به صورت یکجانبه توسط برخی از مسئولان مجتمع گاز تغییراتی در آن صورت گرفته است، اجرای صحیح طرح طبقه بندی مشاغل و  نظام پرداخت عادلانه و همتراز با کارگران رسمی و قراردادی پیرو توافقات قبلی با وزارت نفت، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای رانندگان غیرمالک خودروهای استیجاری، ساماندهی تردد و ایجاد امنیت شغلی برای آنان، اجرای بدون تبعیض تردد ۱۴ روز کار ۱۴ روز استراحت برای کارگران اداری و پشتیبانی.

سه شنبه ۶ آذر

*تجمع بزرگ کارگران شاغل ارکان ثالث در تمامی پالایشگاههای مجتمع پارس جنوبی همراه با خانواده های شان. در این تجمع شعارهایی مانند «از شعار تا عمل، وعده ‌های بی ‌ثمر» و «حقوق عادلانه حق مسلم ماست» داده شد.

*برای سومین روز متوالی، کارگران پتروشیمی فارابی واقع در سایت 5 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر دراعتراض به سطح پایین حقوق ازجمله عدم اجرای کال طرح طبقه بندی مشاغل و وعده های توخالی به اعتصاب شان ادامه دادند. در این روز رانندگان سرویس های رفت و آمد هم به کارگران اعتصابی پیوستند.

یکشنبه ۱۱ آذر

*تجمع چند باره کارگران اخراج ‌شده شرکت پتروشیمی ارغوان‌ گستر در ایلام در برابر ساختمان استانداری ایلام.

*گروهی از کارکنان رسمی شرکت نفت فلات قاره ایران شاغل در منطقه عملیاتی لاوان دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش افکار نفت (اتاق فکر کارکنان رسمی نفت) این کارکنان صنعت نفت نسبت به سقف حقوق، عدم اجرای مواد قانونی، محدودیتهای پرداخت و تفکیک ناعادلانه مشاغل در مناطق عملیاتی اعتراض دارند.

سه شنبه ۱۳ آذر

*تجمع کارگران معترض پارس جنوبی در عسلویه (شرکت پالایش گاز جم) همراه با خانواده‌های خود در قالب اعتراض «سه شنبه‌ های اعتراضی» مقابل دفتر این شرکت. به گزارش ایلنا، رئیس هیات مدیره کانون انجمنهای صنفی کارگران پالایشگاههای گاز پارس جنوبی درباره جزئیات مطالبات کارگران گفت: نظام همسان دستمزد با نیروهای رسمی، خواسته اصلی کارگران است.

آدینه ۱۶ آذر

*تجمع کارگران رسمی جنوب در شرکت نفت فلات قاره در منطقه سیری. خواستهای کارگران رسمی سراسری است و اهم این خواسته ها عبارتند از:

۱- حذف کسورات ناعادلانه و پرداخت کامل حقوق مزایایی قانونی که موجب بی انگیزگی گسترده در منابع انسانی گردیده،

۲- حذف سقف بازنشستگی و پرداخت کامل سنوات،

۳- مرجوع نمودن مالیاتهای اخذ شده طبق قوانین موجود،

۴- اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت کامل بک پی آن،

۵- عدم ادغام صندوق بازنشستگی نفت با سایر صندوق های ورشکسته.

سه شنبه ۲۰ آذر

*کارگران تمامی پالایشگاههای مجتمع گاز پارس جنوبی و شرکت پالایش گاز فجر دست به تجمع و اعتصاب زدند. به گزارش  شورای سازماندهی اعتراضات کارگران غیر رسمی نفت(ارکان ثالث)، کارگران ارکان ثالث در جمعیتی حدود پنج هزار نفر همراه با خانواده مقابل ستاد اداری مجتمع گاز پارس جنوبی، واقع در پالایشگاه دوم تجمع داشتند.

یکشنبه ۲۵ آذر

*کارگران ارکان ثالث شرکت نفت فلات قاره منطقه بهرگان برای اعتراض به سطح پایین حقوق ازجمله اجرا نشدن کامل طرح طبقه بندی مشاغل و تبعیض در پرداخت حقوق، عدم تبدیل وضعیت وعقد قرارداد مستقیم و حذف نشدن شرکتهای پیمانکاری و قوانین مالیاتی،دست به تجمع مقابل ساختمان اداره مرکزی شرکت نفت فلات قاره در منطقه و سکوهای نفتی سروش، نوروز، بهرگانسر و پایانه نفتی خلیج فارس زدند.

دوشنبه ۲۶ آذر

*شماری از نیروهای پیمانکاری شرکت نفت و گاز گچساران مقابل دفتر مجلس نشین این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش افکار نفت، کارگران مذکور خواهان حذف پیمانکار و عقد قرارداد مستقیم با شرکت نفت و گاز گچساران هستند.

*جمعی از کارکنان شرکت نفت فلات قاره شاغل در منطقه عملیاتی لاوان، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان دست به تجمع زدند.

سه شنبه ۲۷ آذر

*برای سومین سه شنبه متوالی شماری از کارگران پیمانی شاغل در شرکت‌ پالایشگاه گاز فجر جم، در محوطه این شرکت واقع در شهرستان جم دست به تجمع زدند.

*کارگران شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد (رانندگان و کمک امدادگران) برای اعتراض به عدم تبدیل وضعیت با سالها سابقه کاری تجمع کردند.

 

حرکتهای اعتراضی پرستاران و کادر درمانی

اعتراضیهای مداوم پرستاران که از مرداد ماه سال جاری شروع شد، در ماه آذر نیز جریان داشت. به گزارش شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران، مطالبات فوری و مهم پرستاران به ترتیب الویت چنین است:

1. اصلاح حکم متناسب با تورم (حق شغل، حق شاغل و... حقوق دریافتی نباید زیر ۳۰ ملیون تومان باشد)

2. برقراری فوق العاده خاص با ضریب 3 و گنجاندن آن در حکم

3. اجرای دقیق تعرفه پرستاری

4. اجرای مشاغل سخت و زیان آور

5. ممنوع اعلام کردن اضافه کار جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی نیروی انسانی

6. ایجاد امنیت شغلی

شماری از کُنشهای اعتراضی پرستاران و کادر درمانی را در زیر می خوانید:

شنبه ۳ آذر

*شماری از بهورزان مراکز بهداشتی درمانی شادگان دست از کار کشیده و مقابل ساختمان بهداشت و درمان این شهر دست به تجمع زدند. به گزارش هرانا، این تجمع در اعتراض به عدم پرداخت کارانه مصوب وزارت بهداشت، عدم اجرای مشاغل سخت و زیان آور، اصلاح تعرفه‌ گذاری، عدم ترمیم حقوق و بی عدالتی در پرداختی ها صورت گرفته است.

یکشنبه ۴ آذر

*شماری از پرسنل بیمارستان آپادانا در اهواز، در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوق و معطلی چند ساعته بیماران و همراهان شان، در محل کار خود دست به تجمع زدند.

دوشنبه ۵ آذر

*گروهی از کارکنان مرکز بهداشت آبادان مقابل دانشگاه علوم پزشکی این شهر تجمع کردند.

در همین روز شماری از پرستاران و کادر درمان بیمارستان خمینی اهواز در اعتراض به عدم تحقق مطالبات شان دست به اعتصاب زدند و در محوطه این بیمارستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، افزایش حقوق متناسب با تورم، برقراری فوق ‌العاده خاص و اجرای دقیق قانون تعرفه‌ گذاری پرستاری، از جمله مطالبات این پرسنل است. این پرستاران همچنین به اضافه کار اجباری با حقوقهای بسیار پایین معترض هستند.

در همین روز کارکنان مرکز بهداشت خرمشهر با پهن کردن سفره خالی در اعتراض به دریافتیهای ناعادلانه کارانه جلوی درب دانشگاه علوم پزشکی آبادان تجمع کردند.

همزمان شماری از پرستاران و کادر درمان بیمارستان رازی اهواز در اعتراض به عدم تحقق مطالبات شان از روز یکشنبه ۴ آذرماه دست به اعتصاب زده و در محوطه این بیمارستان تجمع کردند. به گزارش شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران، این شهروندان نسبت به تفاوت فاحش تعرفه های پرداختی نسبت به بخشهای دیگر، عدم احتساب اتاق عمل به عنوان بخش ویژه، معوقات، کمبود نیرو، اضافه کاری اجباری، تحمیل وظایف خارج از چهارچوب، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و طرحی اعتراض دارند.

همزمان جمعی از پرستاران و کارکنان مرکز بهداشت شرق اهواز شامل پرسنل محیطی و نیروهای ستادی و پشتیبانی، در این شهر دست به تجمع زدند.

چهارشنبه ۷ آذر

*گروهی از پرستاران و کادر درمان بیمارستان تخصصی فوق تخصصی آنکولوژی بقایی ۲، بیمارستان طالقانی و مرکز بهداشت شرق در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان در اهواز، دست به تجمع زدند. افزایش حقوق متناسب با تورم، برقراری فوق ‌العاده خاص و اجرای دقیق قانون تعرفه‌ گذاری پرستاری، از جمله مطالبات این پرسنل است. این پرستاران همچنین به اضافه کار اجباری با حقوقهای بسیار پایین معترض هستند.

پنجشنبه ۸ آذر

*اعتصاب پرستاران وکارکنان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز.

شنبه ۱۰ آذر

*گروهی از پرستاران و کادر درمان مقابل ساختمان استانداری استان خوزستان در اهواز تجمع کردند. به گزارش شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران، اصلاح حکم متناسب با تورم، برقراری فوق العاده خاص با ضریب ۳، اجرای دقیق تعرفه پرستاری و ممنوع اعلام کردن اضافه کار از جمله مطالبات پرستاران عنوان شده است.

یکشنبه ۱۱ آذر

*تعدادی از پرستاران مقابل ساختمان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان در اهواز تجمع اعتراضی برگزار کردند.

دوشنبه ۱۲ آذر

*شماری از پرستاران مقابل ساختمان استانداری قم دست به تجمع زدند. به گزارش شورای هماهنگی اعتراضات پرستاران، این شهروندان خواستار اصلاح حکم متناسب با تورم، برقراری فوق العاده خاص با ضریب سه و گنجاندن آن در حکم، اجرای دقیق تعرفه پرستاری، اجرای مشاغل سخت و زیان آور و ممنوع اعلام کردن اضافه کار جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی نیروی انسانی هستند.

سه شنبه ۱۳ آذر

*کارکنان بهزیستی یزد در اعتراض به عدم راه اندازی سیستم گرمایشی توسط رئیس اداره مقابل این اداره تجمع اعتراضی برگزار کردند.

پنج تجمع مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین در قزوین

روز شنبه ۳ آذر، دستکم ۲۰ هزار نفر از مالباختگان شرکت رضایت خودرو طراوت نوین در قزوین دست به تجمع زدند. به گزارش تسنیم، همزمان با برگزاری اولین جلسه دادگاه علنی متهمان پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین، گروهی از مالباختگان این شرکت با تجمع در محل برگزاری دادگاه خواهان رسیدگی به پرونده متهمان این شرکت شدند.

متهم این پرونده فعالیت خود را از سال ۹۲ در قالب خرید و فروش خودرو آغاز کرده و در سال ۱۴۰۲ به دلیل عدم بازپرداخت سرمایه مردم و تحویل خودرو احضار و بازداشت شد.

به گزارش فارس، روز چهارشنبه ۷ آذر، همزمان با برگزاری دومین جلسه دادگاه علنی متهمان پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین، گروهی از مالباختگان این شرکت با تجمع در محل برگزاری دادگاه خواهان رسیدگی به پرونده متهمان این شرکت شدند.

روز شنبه ۱۰ آذر، تجمع همزمان با برگزاری سومین جلسه دادگاه متهمین پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین و مقابل محل برگزاری دادگاه صورت گرفته است.

روزهای چهارشنبه ۱۴ آذر و شنبه 17 آذر، همزمان با برگزاری جلسه دادگاه علنی متهمان پرونده شرکت رضایت خودروی طراوت نوین، گروهی از مالباختگان این شرکت با تجمع در محل برگزاری دادگاه خواهان رسیدگی به پرونده متهمان این شرکت شدند.

 

برخی دیگر از کُنشهای اعتراضی

پنجشنبه یک آذر

*جمعی از کارکنان شرکت دانه طلایی آپادانا در اعتراض به حقوق معوقه و اخراج تعدادی از پرسنل این شرکت در شهرک صنعتی صومعه سرا، در محل کار خود تجمع کردند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این کارکنان روز گذشته نیز دست به تجمع زده بودند.

*شماری از متقاضیان مسکن ملی در شهرکرد دست به تجمع اعتراضی زدند. آنها در جریان این تجمع با استاندار چهارمحال و بختیاری دیدار کرده و خواسته های شان را مطرح کردند.

شنبه ۳ آذر

*گروهی از خریداران کامیون وارداتی مقابل ساختمان وزارت صمت در تهران تجمع کردند.

به گزارش باکامیون، معترضان با اشاره به مشکلات ناشی از تأخیر در باز شدن سامانه، خواستار رسیدگی فوری مسئولان به این موضوع شدند. بسته ماندن این سامانه، اجرای تعهدات و برنامه ‌ریزی خریداران را با چالش جدی مواجه کرده است.

*خریداران خودروی چانگان (CS55) پلاس برای اعتراض به عدم تحویل خودرو مقابل شرکت سایپا تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از معترضان به تخلف شرکت سایپا در تحویل خودروهای وارداتی در موعد مقرر گفت: من به همراه حدود 2هزار نفر دیگر در مرداد سال جاری هر یک مبلغ یک میلیارد و 511 میلیون تومان به حساب سایپا واریز کردیم تا این شرکت پس از 90 روز یک دستگاه خودروی چانگان CS55 پلاس را به هر یک از ما تحویل دهد، سایپا این مدت را به 120 روز تمدید کرد اما مهلت 120 روزه هم 30آبان به اتمام رسید و هیچ خبری از خودرو نشده و این مبلغ از آن زمان تاکنون در حساب سایپا مانده است.

یکشنبه 4 آذر

*کامیونداران ماهان برای اعتراض به مشکلات شغلی با معادن دست به تجمع دراین شهر در استان کرمان زدند.

دوشنبه ۵ آذر

*شماری از جامعه سوارکاری همراه با اسبهای شان مقابل ساختمان وزارت ورزش و جوانان در تهران تجمع کردند. به گزارش رکنا، این افراد در اعتراض به عدم رسیدگی به امور صنفی و مشکلات مرتبط با حوزه کاری خود، با حضور در این محل خواستار رسیدگی فوری مسئولان به مطالبات شان شدند.

سه شنبه ۶ آذر

*تعدادی از کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران، در محوطه این شرکت دست به تجمع اعتراضی زدند. به گزارش ایرنا، این شهروندان نسبت به واگذاری شرکت بهره برداری مترو به شهرداری تهران اعتراض دارند. کارکنان این شرکت به بی تدبیری مدیرعامل و شهرداری تهران در اداره امور و پرداخت حقوق: با شعار «واگذاری شرکت ممنوع است» نسبت به واگذاری صد درصد سهام شرکت مترو به شهرداری تهران اعتراض کردند.

*اعتصاب کارگران نساجی بروجرد در سکوت و بی ‌خبری وارد هشتمین روز اعتصاب خود شدند. به گزارش تلگرام اتحاد بازنشستگان، منابع مستقل کارگری نوشتند که این اعتصاب در اعتراض به عدم پرداخت حقوق و مزایا و قطع بیمه کارگران صورت گرفته است و به گفته کارگران، هیچ رسانه ‌ای خبر اعتصاب آنها را منتشر نمی‌ کند و مقامات استان و شهرستان تاکنون واکنشی به خواسته ‌های به حق آنها نشان نداده ‌اند و کارگران نساجی بروجرد خواستار توجه و رسیدگی فوری به مشکلات خود هستند.

*کارگران سازمان عمران شهرداری رفسنجان ازجمله رانندگان برای اعتراض به سطح نازل حقوق منجمله کاهش اضافه کاری دست از کارکشیدند و مقابل ساختمان این نهاد شهرداری این شهرستان دراستان کرمان تجمع کردند.

چهارشنبه ۷ آذر

*بر اساس تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی، گروهی از کشاورزان شهر قهدریجان از توابع شهرستان فلاورجان، دست به تجمع زدند. تجمع این کشاورزان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات شان، مقابل ساختمان استانداری اصفهان صورت گرفته است.

*جمعی از سرایداران و خدمتگزاران وزارت آموزش‌ و پرورش از استانهای مختلف، مقابل سازمان برنامه و بودجه در تهران، دست به تجمع زدند.

*کارگران شرکت آب و فاضلاب اهواز برای اعتراض به عدم پرداخت به موقع حقوق دست به تجمع دراین کلانشهر زدند.

*تجمع اعتراضی رانندگان بوئین زهرا نسبت به کمبود سوخت گازوئیل مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان قزوین.

پنجشنبه ۸ آذر

*کارگران و سهام‌داران شرکت معادن اسفندقه در استان کرمان برای سومین روز متوالی مقابل انبار این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند و مانع بارگیری مواد معدنی کرومیت از انبارهای شرکت شدند. معترضان گفتند؛ ۳۲ درصد از سهام این شرکت متعلق به کارگران است و این افراد بعد از ۳۰ سال سهامداری، هیچ سودی دریافت نکرده اند. به گزارش مهر «این معادن در واقع ۶ درصد از ذخایر کرومیت جهان و ۹۶ درصد از ذخایر این ماده معدنی در ایران را به خود اختصاص داده‌ اند و  بر خلاف عظمت منابع ذخیره شده در این معدن اما توسعه و پیشرفت معدن اسفندقه کمتر مورد توجه قرار گرفته است به همین دلیل کارگران معدن هر از چند گاهی زبان به گلایه می گشایند. گلایه هایی که گاه آنقدر عجیب هستند که شنیدن آن ها هر شنونده ای را به فکر فرو می برد.»

*اعتصاب بنکدارهای سیگار مولوی در بازار مولوی در تهران

*کارگران واحد نگهداری خط و ابنیه فنی راه ‌آهن ناحیه کرمان، شرکت رضوان درود، تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش کانال رسمی کارگران و کارکنان نگهداری خط و ابنیه فنی راه آهن، کارگران معترض که در چهارمین روز از اعتصاب خود به سر می ‌برند، خواستار ایجاد نظم در پرداخت حقوق‌های معوقه و تسویه معوقات مزدی خود شدند.

شنبه ۱۰ آذر

*تجمع کارگران شرکتی شهرداری دو گنبدان در استان کهگیلویه و بویراحمد در اعتراض به دستکم دو تا سه ماه دستمزد پرداخت نشده.

*شماری از افراد دارای معلولیت مقابل ساختمان استانداری قم دست به تجمع زدند. به گزارش هرانا، این شهروندان، نسبت به مشکلات معیشتی خود، عدم اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از معلولان اعتراض دارند و خواهان حفظ حقوق و شأن افراد دارای معلولیت هستند.

*گروهی از عشایر زرین دشت مقابل اداره منابع آب‌های زیرزمینی و فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از تجمع کنندگان با انتقاد از بررسی مجدد پرونده واگذاری حقابه رودخانه کل در منطقه شیخ چرخی زرین دشت برای اجرای طرح گَزکاری به وسعت ۳۰ هکتار گفت: آب این رودخانه حق عشایر، پرندگان و جانوران و ماهیان رودخانه است که با دبی حداقل ۱۹ لیتر بر ثانیه است نه سرمایه گذاران بخش خصوصی که به دنبال منفعت شخصی خود هستند.

*شماری از رانندگان خودروهای گازوییل ‌سوز در کرمان مقابل ساختمان استانداری تجمع کردند. به گزارش ایرنا، رانندگان مذکور به مسدود شدن کارت‌های سوخت خود اعتراض کردند.

یکشنبه ۱۱ آذر

*شماری از افراد دارای معلولیت مقابل ساختمان مجلس رژیم در تهران دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، افراد دارای معلولیت، برای چندمین هفته متوالی، در اعتراض به‌ عدم اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق معلولان و پیگیری مطالبات معیشتی خود تجمع کردند. بر اساس ماده ۲۷ این قانون، دولت موظف است کمک‌ هزینه معیشت معلولان شدید و بسیار شدید فاقد شغل را حداقل برابر با دستمزد سالانه تعیین کند و اعتبارات آن را در بودجه کشور لحاظ کند.

*جمعی از متقاضیان مسکن ملی شهرکرد در اعتراض به عدم تحویل پروژه های مسکن مهر، مقابل ساختمان بنیاد مسکن این شهر تجمع کردند. به گزارش تجارت نیوز، متقاضیان مسکن ملی در خصوص عدم تحویل به موقع واحدهای خود باوجود پرداخت به موقع و انتقاد از مدیریت این پروژه، با گل گرفتن درب بنیاد مسکن اعتراض خود را نشان دادند.

*اعتصاب چند ساعته کارگران شهرداری رودبار دراعتراض به حجمی شدن قراردادها و برای تبدیل وضعیت.

*تجمع جمعی از اعضای تعاونی مسکن شهرداری گلستان برای اعتراض به بلاتکلیفی 25 ساله، مقابل فرمانداری بهارستان در استان تهران.

*تجمع جمعی از شهروندان دزک مرکز دهستان کیار شرقی در شهرستان شلمزار ،استان چهارمحال و بختیاری مقابل استانداری با شعار «مرگ بر زمینخوار».

*تجمع  اعتراضی اهالی روستای دوله ملال شهرستان ماسال نسبت به واگذاری زمین روستا مقابل فرمانداری ماسال دراستان گیلان.

*جمعی از دانشجویان و فعالان محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد مقابل ساختمان استانداری این استان در شهر یاسوج تجمع کردند. به گزارش افتونیوز، دانشجویان و فعالان محیط‌زیست در اعتراض به ساخت سد ماندگان در دنای شمالی و پیامدهای زیست‌محیطی دست به تجمع زده‌اند. این معترضان خواستار توقف این پروژه به دلیل تأثیرات مخرب آن بر اکوسیستم منطقه، از جمله نابودی دنا، پادنا، سی‌سخت و حیات وحش مناطق حفاظت‌شده، شدند.

*جمعی از متقاضیان مسکن ملی پرند با تجمع مقابل مجلس رژیم تجمع کردند. به گزاش فارس، معترضان که از سال ۱۳۹۸ برای دریافت مسکن ثبت ‌نام کرده بودند، با گذشت چندین سال همچنان منتظر تحویل واحدهای مسکونی خود هستند.

دوشنبه ۱۲ آذر

*گروهی از متقاضیان طرح مسکن ملی مقابل اداره کل راه و شهرسازی در سنندج تجمع اعتراضی برگزار کردند.

*شماری از اهالی روستای پرکاپشت یاورزاده از توابع آستانه ‌اشرفیه، دست به تجمع زدند.

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، تجمع این شهروندان در اعتراض به فعالیت مرکز کود عالی آستانه ‌اشرفیه و آلودگیهای محیط زیستی آن صورت گرفته است.

سه شنبه ۱۳ آذر

*همزمان با روز جهانی معلولان، شماری از شهروندان دارای معلولیت مقابل ساختمان اداره کل بهزیستی استان مازندران در ساری دست به تجمع زدند. به گزارش هرانا، این شهروندان نسبت به عدم اجرای قوانین مربوط به حمایت از معلولان و بی توجهی مسئولان به نیازها و مطالبات این قشر از جامعه اعتراض دارند. در همین روز یک شهروند دارای معلولیت، مقابل ساختمان اداره بهزیستی شهرستان چابهار دست به اعتراض زد.

*شماری از مالباختگان شرکت گهر خرید، مقابل ساختمان این شرکت در سیرجان دست به تجمع زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این شهروندان در پی عدم تحقق وعده های این شرکت در زمینه فروش خودرو، خواهان رسیدگی مسئولان قضایی به وضعیت این پرونده هستند.

*شماری از کارگران نیروگاه توس، در محوطه این شرکت واقع در مشهد دست به تجمع زدند.

تجمع کنندگان به این عدم تسویه معوقات پرسنل و انجام نشدن تبدیل وضعیت پرسنل شرکتی بر اساس بخشنامه های وزارت نیرو از سال ۱۴۰۰، اعتراض کردند.

*شماری از شهروندان اهل روستای سیاهگل از توابع شهرستان ایوان، مقابل ساختمان استانداری در شهر ایلام دست به تجمع زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این شهروندان نسبت به فعالیت معدن بیتومین اعتراض دارند و به گفته آنان، این معدن به دلیل فاصله بسیار کم از روستا، به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کند و تهدیدی جدی برای سلامت و محیط زیست آن‌ها محسوب می‌شود.

*تجمع اعتراضی صدها مال باخته زمینهای مسکونی کنگان نسبت به وضعیت حقوقی اراضی خریداری ‌شده مقابل ساختمان اداره مسکن و شهرسازی.

*فیلم کوتاه منتشره درشبکه های اجتماعی تجمع اعتراضی جمعی از مال باختگان  شرکت خودرویی گهر خرید سیرجان مقابل ساختمان این شرکت در این شهرستان در استان کرمان را پوشش داد.

پنجشنبه ۱۵ آذر

*دومین روز اعتصاب کارگران شهرداری اهواز در مناطق بازارچه پردیس و شهرک برق.

شنبه ۱۷ آذر

*شماری از کارگران شهرداری طبس در اعتراض به تداوم مطالبات مزدی خود مقابل ساختمان این شهرداری تجمع کردند. به گزارش ایلنا، مطالبات مزدی این کارگران مربوط به حداقل دو ماه حقوق مهر و آبان و عدم پرداخت سه ماهه اضافه ‌کاری تیر، مرداد و شهریور ماه است که در نتیجه آن کارگران دچار مشکلات زیادی معیشتی شده ‌اند.

*شماری از شهروندان ساکن منطقه مرزی روتک میرجاوه در زاهدان دست به تجمع زدند. به گزارش حال وش، این شهروندان نسبت به تداوم مسدود بودن مرز روتک واقع در میرجاوه و تعطیلی کسب‌ وکار خود اعتراض دارند و خواهان بازگشایی این مرز شدند.

*درخلال هفته گذشته، کارگران شرکت دخانیات تهران برای اعتراض به سطح نازل حقوق و شرایط کاری دست به تجمع در ستاد شرکت زدند.

*تجمع کامیونداران کاشان در اعتراض به تبعیض و فساد در توزیع بار و سهمیه سوخت درباربریها مقابل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ‌ای کاشان.

یکشنبه ۱۸ آذر

*جمعی از متقاضیان طرح 8100 واحدی نهضت ملی مسکن اراک در ادامه اعتراض شان برای باری دیگر دست به تجمع مقابل استانداری مرکزی زدند.

*کارگران شاغل در کارخانه «سیستمهای صنعتی تاکستان» به روال روزهای گذشته، برای چند ساعتی در محوطه داخلی شرکت تجمع کردند. به گزارش ایلنا، شرکت سیستمهای صنعتی به جای پرداخت مطالبات کارگران گفته است تا ۱۰ روز آینده امکان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد، به همین دلیل کارگران با کسر ایام مرخصی‌ می ‌توانند تا دریافت پیامک واریز حقوق بر سر کار خود حاضر نباشند. کارگران سیستم صنعتی که تعدادشان به 150نفر می‌رسد، تاکید کردند: علاوه بر معوقات حقوقی و بیمه تامین اجتماعی، در زمینه بیمه تکمیلی و پرداخت سختی کار و فوق العاده شغل نیز کارگران با مشکل مواجه اند.

سه شنبه ۲۰ آذر

*شماری از مالباختگان موسسه اعتباری کاسپین مقابل دفتر ریاست جمهوری در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند. مالباختگان به عدم رسیدگی به مطالبات آنها از جمله پرداخت نکردن مبالغی که این شهروندان با گذشت هشت سال در این موسسه سپرده گذاری کرده بودند، اعتراض کردند.

*گروهی از کارکنان سازمان آتش‌نشانی اهواز، مقابل ساختمان شهرداری این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. به گزارش ایلنا، این شهروندان نسبت به عدم دریافت مطالبات مزدی خود اعتراض دارند و خواهان رسیدگی به مشکلات خود هستند.

*جمعی از کارگران شاغل در کارخانه روغن نباتی فریکو در سیرجان، مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان دست به تجمع زدند. به گزارش مهر، کارگران کارخانه روغن نباتی فریکو می‌ گویند مدت ۶ ماه است علاوه بر حقوق، بیمه ما هم قطع شده است و از مسئولان شهرستان و استان خواستند مدیر عامل یا صاحب کارخانه را پاسخگو کنند.

*شماری از کارکنان شعبه های فروشگاههای زنجیره ای رفاه در تبریز دست به اعتصاب زدند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، این شهروندان به تاخیر سه ماهه در پرداخت حقوق خود اعتراض کردند.

*کاراته ‌کاران باشگاه شهدای حمیدیه برای اعتراض به مسدود کردن درب سالن رزمی توسط ریاست اداره ورزش‌ و جوانان حمیدیه دست به تجمع مقابل فرمانداری این شهرستان دراستان خوزستان زدند.

چهارشنبه ۲۱ آذر

*گروهی از کارگران واحد خدمات شهری شهرداری ایلام در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی خود، دست به تجمع زدند.

*تجمع سریالی جوانان متقاضی کار شهرستان کرخه مقابل شرکت کشت وصنعت نیشکر میان آب. به گزارش صدای جریده، سرزمین میان ‌آب در شهرستان کرخه، روزهای تلخی را سپری می‌کند، اما تاکنون نتیجه ‌ای برای جوانان جویای کار به دست نیامده است، از سوی دیگر، هیچ مسئولی تاکنون به میان آنها نرفته و مشخص نیست، در نهایت، سرنوشت این جوانان چه خواهد شد.

*اعضای شرکت تعاونی مسکن آسمان لیان بوشهر برای اعتراض به بلاتکلیفی 8 ساله مقابل استانداری بوشهر تجمع کردند. پروژه مسکن این تعاونی می ‌بایست ظرف سه سال بسته و به اعضا تحویل داده  می شده است اما از زمان آغاز (1397)  تاکنون بلا تکلیف مانده و وضعیت اعضای آن تعاونی نامشخص است.

شنبه ۲۴ آذر

*شماری از کشاورزان مقابل ساختمان فرمانداری اردکان تجمع کردند. کشاورزان مذکور نسبت به قطع برق چاههای آب کشاورزی اعتراض دارند.

*گروهی از سهامداران سهام عدالت استانی مقابل سازمان بورس و اوراق بهادار در تهران تجمع کردند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، به گفته سهامداران معترض؛ نماد سهام عدالت استانی بیش از هزار روز است که بسته شده و سهامداران نمی توانند سهام خود را مبادله کنند.

*تجمع اعتراضی کشاورزان زرین دشت در اعتراض به خسارتهای میلیاردی به پمپهای کشاورزی به دلیل قطعی برق مقابل اداره برق و فرمانداری این شهرستان در استان فارس زدند.

*تعدادی از کارگران کارخانه کرپ ناز کرمانشاه واقع در جاده هرسین، برای وصول مطالبات معوقه خود، مقابل ساختمان کارخانه دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران کارخانه در این خصوص اظهار داشت: اعتراضات اخیر کارگران به دلیل حداقل دو ماه معوقات مزدی و بیمه‌ای است که در نتیجه بی ‌توجهی کارفرما به پرداخت مطالبات شکل گرفته است.

*شماری از شهروندان برای چندمین بار در اعتراض به تعطیلی و عدم شفافیت در نحوه هزینه‌کرد عواید طرح رزاق، مقابل ساختمان فرمانداری زابل تجمع کردند. به گزارش کمپین فعالین بلوچ، طرح رزاق که با هدف بهبود وضعیت معیشتی مردم مرزنشین سیستان آغاز شد، در ابتدا امیدهای زیادی را ایجاد کرد، اما به مرور زمان، به دلیل وعده ‌های محقق ‌نشده، عدم شفافیت در توزیع عواید چندین هزار میلیاردی و تخصیص بخشی از درآمدهای آن به خارج از منطقه، به موضوع اعتراضات گسترده مردمی تبدیل شده است.

*کارگران کارخانجات نساجی کرپ ناز نسبت به عدم پرداخت 2 ماه حقوق وحق بیمه و ممنوع الورود کردن تعدادی از همکاران حق طلب، دست به تجمع مقابل این واحد تولیدی واقع در ‌روستای ‌چهر در شهرستان هرسین، استان کرمانشاه زدند. به گزارش ایلنا، جدا از حقوق که به صورت پایه حقووق پرداخت می ‌شود کارگران فاقد سرویس ایاب و ذهاب، حق غذا هستند در عین حال فیش حقوقی به کارگران داده نمی ‌شود.

*تجمع اعتراضی جمعی از اهالی زابل در اعتراض به تعطیلی و ابهامات مالی طرح رزاق مقابل فرمانداری همزمان با حضور بازرسان ریاست جمهوری.

یکشنبه ۲۵ آذر

*جمعی از نیروهای شهرداری ایلام مقابل ساختمان استانداری این شهر دست به تجمع زدند. به گزارش ایلنا، کارگران شهرداری ایلام خواستار پرداخت سه ماه حقوق معوقه خود هستند که وعده تسویه آن بارها به تأخیر افتاده است. همچنین، آنان خواهان تضمین امنیت شغلی بوده و از تهدید به اخراج توسط شهرداری گلایه دارند.

یکشنبه ۲۶ آذر

*کارگران شاغل در دو شهرک صنعتی گلگون و اورین در تهران مقابل این شهرکهای صنعتی دست به تجمعات اعتراضی زدند.

*جمعی از بازاریان مجتمع تجاری علاءالدین در تهران، در این مجتع تجاری تجمع کردند. به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، بازاریان معترض با سر دادن شعارهایی نسبت به افزایش قیمت ارز و سیاست های ارزی دولت اعتراض کردند.

سه شنبه ۲۷ آذر

*تعدادی از شهروندان ساکن اراک بار دیگر دست به تجمع اعتراضی زدند. انها خواستار توجه مسئولان به وضعیت سلامت شهروندان هستند و نسبت به استفاده از سوخت مازوت در نیروگاه شازند به عنوان یکی از عوامل اصلی آلودگی هوای شهر اراک، اعتراض کردند.

*شماری از کارگران بیکار شده پیمانکاری پروژه کارخانه تغلیظ مس درآلو در کرمان در انتقاد به بی ‌توجهی کارفرما به وضعیت بازگشت به کار خود، برای پنجمین روز متوالی مقابل این مجتمع تجمع کردند. به گزارش ایلنا، یکی از کارگران پروژه‌ای تغلیظ مس درآلو گفت: بعد از گذشت چند‌ین ماه اعتراض صنفی برای بازگشت به کار، باوجود دادن وعده از سوی مسئولان، هنوز مشکلاتمان مرتفع نشده است.

*شماری از رانندگان شرکت فولاد زرند مقابل ساختمان دفتر این شرکت واقع در کرمان، دست به تجمع زدند.

*کارگران گروه صنعتی سهند (کارخانه های سهندجام تبریز وسهند فلوت تبریز) برای اعتراض به سطح نازل حقوق و عدم پرداخت به موقع آن دست از کار کشیدند و در این واحدهای تولید کننده شیشه واقع در تبریز، جاده آذرشهر تجمع کردند.

چهارشنبه ۲۸ آذر

*جمعی از مال باختگان خرید خودرو دست به تجمع مقابل نمایشگاه صوری خودرو در خیابان طالقانی زدند و خواستار پیگیری هرچه سریع‌تر پرونده کلاهبرداران در دستگاه قضایی شدند.

*تجمع کارگران و صنعتگران  مجتمع صنعتی تجریشی در باقرشهر شهرستان ری در اعتراض به قطع مکرر برق.

پنجشنبه ۲۹ آذر

*جمعی از کارگران شرکت فولاد آذربایجان واقع در3 کیلومتری جنوب شرقی شهر میانه، در استان آذربایجان شرقی برای اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات خود دست به اعتصاب زده و در محل کارشان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

 منبع: نبرد خلق شماره ۴۸۴، شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱ دسامبر ۲۰۲۴

 

 https://t.me/nabard_khalgh

🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7