۱۴۰۳ دی ۲۸, جمعه

الخلیج یمن - سیاست جدید در قبال ایران: به رسمیت شناختن مقاومت سازمان‌یافته به رهبری خانم مریم رجوی


  الخلیج یمن -   سیاست جدید در قبال ایران: به رسمیت شناختن مقاومت سازمان‌یافته به رهبری خانم مریم رجوی

در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۵، کنفرانسی مهم در پاریس تحت عنوان «ایران؛ ضرورت سیاست جدید – حمایت از مقاومت سازمان‌یافته» برگزار شد. در این کنفرانس خانم مریم رجوی به همراه شخصیت‌های برجسته سیاسی و نظامی و اعضای مقاومت ایران شرکت کردند. کنفرانس بر نقش مخرب رژیم ایران در بی‌ثبات‌سازی منطقه تمرکز داشت و راهبردهای جهانی برای حمایت از تغییر دموکراتیک در ایران را مورد بررسی قرار داد.

این کنفرانس سیاست مماشات با رژیم ایران را رد کرد و بر به رسمیت شناختن مقاومت سازمان‌یافته به رهبری خانم مریم رجوی به‌عنوان جایگزین مشروع تأکید نمود. پیام کنفرانس به جهان واضح بود: جایگزینی دموکراتیک وجود دارد که بر مردم ایران، قیام آن‌ها و کانونهای شورشی متکی است. این جایگزین، دارای یک راهبرد برای سرنگونی رژیم، و طرحی برای انتقال قدرت و برنامه‌ای شفاف برای ایران آزاد می باشد.

خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران (NCRI)، بر نکات کلیدی مرتبط با بحران فاشیسم دینی تأکید کرد. او گفت:

«امروز شاهد یک لحظه‌ سرنوشت‌ساز دیگر در تاریخ ایران هستیم. مردم ایران در حال پیشروی به سوی سرنگونی رژیم هستند. همان‌طور که در ۱۲ دسامبر در مجلس سنای آمریکا اشاره کردم، سقوط این رژیم در دسترس است و مقاومت ایران الزامات اساسی برای انتقال قدرت به مردم پس از سقوط رژیم را داراست».

وی به وجود یک مقاومت سازمان‌یافته، حول محور سازمان مجاهدین خلق ایران که شامل هزاران کادر مجرب است، اشاره کرد. همچنین تأکید کرد که شورای ملی مقاومت ایران، پایدارترین ائتلاف سیاسی در تاریخ ایران به حساب می آید، مرزهای روشنی علیه نظام سلطنتی و استبداد دینی دارد. برنامه جامع این شورا برای ایران آزاد ، از آزادی‌ها، حقوق زنان، استقلال اقوام، برابری دینی، جدایی دین از دولت، لغو اعدام و ایران عاری از سلاح‌های هسته‌ای دفاع می‌کند.

دیدگاه‌های جهانی

لیز تراس، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، سال ۲۰۲۵ را «نقطه عطف» برای ایران توصیف کرد و گفت:

«این فرصتی واقعی برای تغییر به نفع مردم ایران است. نباید از پایان رژیم بترسیم، بلکه باید تلاش کنیم مردم ایران از آزادی و دموکراسی، همانند ما در اروپا و آمریکا، بهره‌مند شوند.» او دولت‌های غربی را به مقابله با سیاست‌های مماشات با رژیم ایران و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی فراخواند.

جان برکو، رئیس پیشین مجلس عوام بریتانیا، نقش شورای ملی مقاومت ایران را به‌عنوان یک جایگزین دموکراتیک ستود و گفت:«تعهد شورای ملی مقاومت به دموکراسی، عدالت و حقوق بشر طی ۴۵ سال، اعتبار آن را به‌عنوان جایگزینی برای رژیم اثبات می‌کند.» وی افزود که کانونهای شورشی نیرویی مردمی و عمیقاً مرتبط با جامعه ایران هستند.

ژنرال کیث کلوگ، فرمانده بازنشسته نظامی آمریکا، سال ۲۰۲۵ را «سال امید، عمل و تغییر» توصیف کرد و از طرح ده‌ ماده‌ای خانم رجوی به‌عنوان نقشه مسیری برای ایران صلح‌آمیز و عاری از سلاح‌های هسته‌ای حمایت کرد. او بر لزوم احیای سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه رژیم تأکید کرد.

یولیا تیموشنکو، نخست‌وزیر پیشین اوکراین، نقش زنان ایرانی در مقاومت را ستود و گفت:«مبارزه زنان ایرانی الهام‌بخش زنان در سراسر جهان است. اکنون زمان آن رسیده است که شورای ملی مقاومت ایران به‌عنوان صدای مشروع مردم ایران به رسمیت شناخته شود».

توصیه‌های سیاسی و دعوت به اقدام

بسیاری از سخنرانان بر ضرورت اتخاذ موضعی قاطع از سوی جامعه جهانی تأکید کردند. یانس یانشا، نخست‌وزیر پیشین اسلوونی، خواستار گنجاندن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، اعمال تحریم‌های مالی علیه رژیم و اخراج عوامل آن از اروپا شد. او همچنین بر لزوم حمایت از شورای ملی مقاومت ایران تأکید کرد و طرح انتقالی آن را شایسته حمایت کامل بین‌المللی دانست.

ژنرال تاد وولترز، فرمانده پیشین ناتو، طرح ده‌ ماده‌ای شورای ملی مقاومت ایران را طرحی جامع و معتبر توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که سال ۲۰۲۵ سالی سرنوشت‌ساز برای ایران باشد.

دیوید جونز، وزیر پیشین بریتانیا، اشاره کرد که مقاومت ایران رویکردی منحصربه‌فرد دارد؛ به این معنا که از هیچ کشوری حمایت مالی یا نظامی درخواست نمی‌کند، بلکه تنها خواستار به رسمیت شناختن حق مردم ایران برای سرنگونی رژیم است.

چشم‌اندازی برای تغییر دموکراتیک

کنفرانس پاریس تأکید کرد که تغییر رژیم در ایران دیگر تنها یک آرزو نیست، بلکه ضرورتی فوری و قابل تحقق است. سخنرانان از جامعه جهانی خواستار ارائه حمایت عملی و قاطعانه‌ای از مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته آن شدند. از طرح ده ‌ماده‌ای خانم مریم رجوی به‌عنوان چارچوبی شفاف و عملی برای ساختن ایران آزاد و دموکراتیک که نوید بخش آینده‌ای بهتر برای ایرانیان و تقویت کننده صلح و ثبات جهانی ،تمجید و تحسین وسیعی بدست آورده است.

پیام قوی کنفرانس: زمان تغییر دموکراتیک در ایران فرا رسیده است و جهان باید درکنارمردم ایران در تلاش برای دستیابی به آزادی بایستد.


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7