۱۴۰۳ دی ۲۳, یکشنبه

تلویزیون وسایت سراسری سوریه : کنفرانسی فراآتلانتیکی با عنوان «سیاست جدید در قبال رژیم ایران ، حمایت از مقاومت سازمان‌یافته ایرانی» در پاریس برگزار شد.



تلویزیون وسایت  سراسری سوریه : کنفرانسی فراآتلانتیکی با عنوان «سیاست جدید در قبال رژیم ایران ،  حمایت از مقاومت سازمان‌یافته ایرانی» در پاریس برگزار شد.

۱۱ ژانویه، کنفرانسی فراآتلانتیکی با عنوان «سیاست جدید در قبال رژیم ایران: حمایت از مقاومت سازمان‌یافته ایرانی» در پاریس برگزار شد. در این کنفرانس، چندین رهبر سابق جهانی و مقامات نظامی از اروپا و ایالات متحده، سیاست جدیدی را در قبال رژیم ایران در پرتو تحولات اخیر خاورمیانه ارائه دادند. این تحولات شامل سقوط رژیم سابق اسد و ظهور دولت جدید دمشق و همچنین نقش اپوزیسیون سازمان‌یافته در ایران است.

مریم رجوی: سرنگونی رژیم حاکم تنها راه آزادی در ایران و صلح در منطقه است

مریم رجوی، رئیس‌جمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران، در سخنرانی خود گفت که سرنگونی رژیم دینی حاکم تنها راه برای دستیابی به آزادی در ایران و صلح در منطقه است. وی به تهدید اخیر علی خامنه‌ای علیه مردم ایران اشاره کرد که گفته بود: «اگر اغتشاش کنند، سرکوب خواهند شد.» او این اظهارنظر را به‌عنوان اعترافی آشکار از سوی رژیم توصیف کرد که جامعه ایران آماده قیام برای سرنگونی این رژیم است.

بحران‌هایی که رژیم ایران با آن‌ها مواجه است

مریم رجوی سه عامل اصلی که وضعیت بحرانی رژیم را تشکیل می‌دهند، رد کرد:

سرکوب شدید، ورشکستگی اقتصادی، بحران‌های اجتماعی عمیق و فساد گسترده دولتی جامعه را به آستانه انفجار کشانده است. تحریم ۹۰ درصدی انتخابات ۲۰۲۴ نشان داد که رژیم هیچ پایگاه اجتماعی در ایران ندارد.

شکست‌های رژیم در منطقه، از جمله ضربه مهلک به حزب‌الله و سقوط دیکتاتوری اسد در سوریه، مهم‌ترین هم‌پیمان رژیم.

گسترش مقاومت سازمان‌یافته، که خود را برای قیام و سرنگونی رژیم آماده می‌کند.

فروپاشی رژیم ایران در سوریه

رجوی اظهار داشت که خامنه‌ای با تکیه بر حزب‌الله و سوریه به‌عنوان ابزاری برای نمایش قدرت در منطقه، ضعف‌های داخلی رژیم را تعدیل می‌کرد، که این امر به‌عنوان سپری حفاظتی برای رژیم و ابزاری برای تهدید عمل می‌کرد.

وی افزود که با سقوط بشار اسد، همه شاهد فروپاشی نیروهای رژیم در سوریه و مشاهده کردند که سپاه پاسداران ایران چقدر ضعیف و شکننده است. او گفت: «در روز اول نبردها در حلب، رژیم ایران ۳۰ پایگاه نظامی در این منطقه داشت. وقتی نیروهای اپوزیسیون حملات خود را آغاز کردند، نیروهای رژیم کاملاً فروپاشیدند.

گزارش‌های رسانه‌ای اعلام کردند که ۳۵۰ مبارز سوری وارد حلب شدند، در حالی که ۳۰ هزار نیروی دولتی و پرو-ایرانی بدون هیچ مقاومتی عقب‌نشینی کرده، مواضع خود را منفجر کردند و ترک کردند. وضعیت مشابهی در سراسر سوریه رخ داد.»

در حضور مریم رجوی، رئیس‌جمهور منتخب مقاومت ایران (NCRI) و مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین ایالات متحده، رجوی تأکید کرد که شکست‌های استراتژیک رژیم ایران در سوریه، ضعف تهران و بی‌ثباتی رژیم را آشکار کرد.

رجوی افزود که ایران قبلاً سوریه را به‌عنوان «استان ۳۵م» خود می‌دانست، اما حملات اپوزیسیون ضعف نیروهای ایرانی در آنجا، به‌ویژه در حلب، را آشکار ساخت.

قیام‌ها در داخل ایران

رجوی ادامه داد که تلاش‌های خامنه‌ای برای سرکوب قیام‌ها شکست خورده است. این تحولات انرژی جدیدی برای قیام‌ها در داخل ایران به وجود آورده است. نهادهای سرکوبگر رژیم دستور داده‌اند که نیروهای امنیتی از اعتراضات جلوگیری کنند، که این امر منجر به تشدید سرکوب و اعدام‌ها شده است. در سال ۲۰۲۴، رژیم رکورد «وحشیگری» خود را با انجام بیش از ۱۰۰۰ اعدام شکسته است.

فراخوان برای برسمیت شناختن مقاومت ایران

در پایان سخنرانی خود، رجوی گفت: «جامعه انفجاری و جنبش‌های اعتراضی که توسط واحدهای مقاومت در قلب آن رهبری می‌شود، در حال آماده‌سازی برای قیام هستند.»

وی افزود که یک مقاومت سازمان‌یافته وجود دارد که توسط سازمان مجاهدین خلق ایران (PMOI/MEK) رهبری می‌شود و اعضای متخصص آن در قلب این حرکت در اشرف ۳ قرار دارند.

رجوی از دولت‌های غربی خواست که سیاست‌های قبلی خود را رها کرده و از مردم ایران حمایت کنند. وی تأکید کرد که «به رسمیت شناختن مقاومت ایران و مبارزه واحدهای مقاومت بخش ضروری یک سیاست قوی در برابر رژیم ملاها است.»

بیانیه‌های رهبران جهانی

ژنرال جیمز جونز، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور ایالات متحده (۲۰۰۹-۲۰۱۰) گفت: «زیر سرکوب وحشیانه رژیم [در برابر مخالفت‌ها]، واحدهای مقاومت وابسته به مجاهدین خلق در سراسر ایران پدیدار شده‌اند. این واحدها بر سیستم نظارتی جامع رژیم غلبه کرده، لایه‌های امنیتی آن را نفوذ کرده و نمادهای رژیم، پایگاه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پایگاه‌ها و مراکز شبه‌نظامی را هدف قرار داده‌اند.»

«این مردان و زنان شجاع به ما یک حقیقت انکارناپذیر را یادآوری می‌کنند: روح مقاومت در ایران زنده است. این روح نمی‌تواند سرکوب شود و نمی‌تواند خاموش گردد»،

ژنرال جونز تأکید کرد. «زنگ‌های مرگ برای این رژیم دینی سرکوبگر شروع به طنین‌انداز شدن کرده است. اما در هر لحظه بحران، فرصتی برای تغییر وجود دارد و آن تغییر در قالب یک جایگزین دموکراتیک قابل‌اعتماد است. شورای ملی مقاومت ایران (NCRI)، که توسط خانم مریم رجوی رهبری می‌شود، و برنامه ۱۰ ماده‌ای او، یک چشم‌انداز روشن برای آینده ارائه می‌دهند. روایت‌هایی که رژیم و لابی سیاسی آن برای سال‌ها تبلیغ کرده‌اند این است که هیچ جایگزینی برای حکومت آن‌ها وجود ندارد. آن‌ها ادعا می‌کنند که سقوط رژیم به هرج‌ومرج و فروپاشی ایران منجر خواهد شد. این سخن‌ها کاملاً از حقیقت دور است. یک ساختار وجود دارد، یک جایگزین سازمان‌یافته وجود دارد و آن شورای ملی مقاومت ایران و مؤلفه اصلی آن، مجاهدین خلق است.»

در زمینه فراخوان به سیاستی جدید و قوی در قبال رژیم ایران، لیز تراس، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، گفت: «رژیم ایران به‌دلیل سقوط رژیم اسد در سوریه و همچنین به‌خاطر فشارهای داخلی و شکست نیروهای نیابتی‌اش بسیار ضعیف شده است. این یک فرصت واقعی برای تغییر است.»

«من به خانم رجوی و حرکت ایشان برای اقداماتی که جهت افزایش فشار داخلی بر رژیم سرکوبگر در ایران انجام داده‌اند، تبریک می‌گویم»، وی افزود. «ایران آزاد و دموکراتیک با آینده‌ای مثبت برای مردمش در حالی که دامنه یک رژیم استبدادی که دیگر قادر به گسترش نفوذ خود در سراسر جهان نیست، کاهش می‌یابد. این‌گونه است که ما از مردم ایران حمایت خواهیم کرد.»

«سال امید»

«فکر می‌کنم امسال باید سال امید باشد، سال عمل، سال تغییر»، ژنرال کیت کلاگ گفت. «رژیم ایران ضعیف‌تر و شکننده‌تر از هر زمان دیگری است. رژیم ایران باید به چالش کشیده شود، تغییر باید اتفاق بیفتد و این تغییر باید اکنون صورت گیرد. بسیاری در این اتاق به ساختن ظرفیت برای یک آینده بهتر کمک کرده‌اند و وقتی تاریخ این موضوع نوشته شود، شما صفحه‌ای در تاریخ خواهید داشت. آزادی برای ایرانیان پایدار نیست، اما این باید تغییر کند و در هفته‌ها و ماه‌های پیش رو تغییر خواهد کرد.»

او افزود: «و من فکر می‌کنم پنجره برای آن تغییر بزرگ‌تر از همیشه برای جهان است. برای ایالات متحده، سیاست فشار حداکثری باید دوباره اعمال شود و این شامل ایستادن با مردم ایران و آرمان‌های آن‌ها برای دموکراسی است... برنامه ۱۰ ماده‌ای برای آینده ایران مسیر انتقال روشنی به سوی ایران دوستانه‌تر، پایدارتر، غیرتهاجمی‌تر و غیرهسته‌ای‌تر را فراهم می‌کند.»

ژنرال تود ولترز، فرمانده فرماندهی اروپای ایالات متحده و فرمانده عالی ناتو در اروپا (۲۰۱۹-۲۰۲۲)، به برنامه شش‌ماده‌ای خانم رجوی برای تغییر رژیم اشاره کرد و گفت: «ما یک برنامه جامع شش‌ماهه داریم و مجموعه‌ای از نکات داریم که ما را به دو سال آینده هدایت می‌کند و به ما می‌گوید که با هر لحظه چه کار کنیم. آزمایش صحت این برنامه‌ها و نکات این است که این برنامه محکم است و در طول سال‌های گذشته پیشرفت کرده است.»

جان برکُو، رئیس پیشین پارلمان بریتانیا، در مورد حمایت از شورای ملی مقاومت ایران (NCRI) گفت: «ما سنتی داریم که از خطوط سیاسی فراتر می‌رود.» وی افزود: «این بدان معناست که افراد از راست، چپ و مرکز آن را به‌عنوان وظیفه و مسئولیت خود می‌بینند که از خانم رجوی حمایت کنند، زیرا شما، شما تجسمی از دیدگاه، شجاعت، فداکاری و رهبری هستید، همانطور که سخنرانان قبلی گفتند.» وی ادامه داد: «رژیم در موقعیت آسیب‌پذیری بی‌سابقه‌ای قرار دارد و این آسیب‌پذیری چشمگیر است.»

تلویزیون وسایت  سراسری سوریه  - ضیا قدور

🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7