۱۳۹۴ خرداد ۱۳, چهارشنبه

«دورانی در جهنم»..فتوای خمینی برای قتل عام زندانیان سیاسی بهزاد نظیری .انجمن نجات ايران

دبى – العربيه.نت فارسى

در قسمت سوم از مستند "دورانی در جهنم"، که تلویزیون العربیه آن را تا شنبه هفته آینده پخش می کند، بهزاد نظیری از ماجرای دعوت از روزنامه نگاران در سال 1982 به منظور بازدید از زندانها ایران به ویژه زندان اوین توسط جمهوری اسلامی سخن می گوید.

نظیری در این برنامه می گوید دعوت بازدید از زندان ها فریبی بیش نبود چون اخبار و گزارش های سرکوب، شکنجه و اعدام های بدون محاکمه زندانیان در آن روزها تکان دهنده بود و رژیم سخت تحت فشار سازمان های حقوق بشری قرار گرفته بود. به همین دلیل، این ترفند را به کار گرفت تا به جهانیان وانمود کند که در زندان های ایران شکنجه ای وجود ندارد .

طبق این روایت، به دنبال دعوت از روزنامه نگاران، گروهی از خبرنگاران و گزارشگران تلویزیون "T F W" وخبرگزاری فرانسه از زندان اوین بازدید کردند. بهزاد نظیری از جمله کسانی بود که با گروهی از زندانیان ملاقات کرد. در آن زمان اسد الله لاجوردی که بعدها به دلیل بی رحم بودنش به «قصاب اوین» معروف شد، رئیس زندان اوین بود. لاجوردی تلاش کرد که گروه خبرنگاران با شماری از زندانیان که خود آنها را آماده کرده بودند و با آنها هماهنگی شده بود ملاقات کنند. او به هیئت خبرنگاران گفت همانطور که می بینید، هیچگونه شکنجه ای در زندان ها نیست اینجا یک ندامتگاهی است که برای هدایت و ارشاد برخی جوان های گمراه شده مورد استفاده قرار می گیرد و آنها پس از مدتی آزاد می شوند.

نظیری در این بخش از برنامه عکس شماری از 20 هزار اعدامی سیاسی که آنها را می شناخت از جمله خواهرش گیتی نظیری که در سن 24 سالگی اعدام شد را نشان می دهد . مخالفان جمهوری اسلامی فهرستی از 20 هزار اعدامی سیاسی را با نام و نشان و مشخصات دقیق از قبیل محل زندان و تاریخ اعدام، به صورت کتابی منتشر، و آن را در اختیار سازمان های حقوق بشر وابسته به سازمان ملل قرار دادند.

نظیری در این مصاحبه به فتوای معروف خمینی که گفته بود مجاهدین خلق «دشمنان خدا هستند» و باید همه آنها اعدام شوند اشاره کرد و گفت، پس از این فتوی بود که 30 هزار در ایران از مجاهدین خلق اعدام شدند و مجموع همه اعدامها به 120 هزار نفر اعدام شدند.


بهزاد نظیری که خبرنگار خبرگزاری فرانسه بود، در سال 1982 دستگیر و روانه زندان شد اما پس از تحمل سه سال زندان در حین انتقال به بیمارستان از دست ماموران فرار کرد و سپس به پاکستان و از آنجا به فرانسه رسید.