۱۳۹۵ دی ۱, چهارشنبه

فایل صوتی افشا آتش زدن سفارت عربستان د رتهران توسط قالیباف شهردار تهران که راسا فرماندهی بالای آتش زدن را بر عهده داشت











كانال تلگرامي سايت «آمد نيوز» در تلگرام فايل صوتي جديدي, حاوي مكالمات «حسن كردميهن» آمر و سازماندهي‌كننده حمله به سفارت سعودي در تهران, منتشر كرد. كه نشان مي‌دهد او طبق آنچه در يكي از مكالمات تلفني‌اش نيز گفته, تشويق و هدايت حمله به سفارت و آتش زدن, غارت اموال و اسناد سفارت را با «چراغ سبز دولت و نظام» انجاد داده و همراهي نيروي انتظامي و عدم مقابله با مهاجمان هم به همين دليل بوده است.
در فايل صوتي منتشر شده در كانال تلگرامي سايت «آمد نيوز» منتشر شده, كردميهن خطاب به اعضاي «مؤسسه نور معرفت» كه يك «گروه فشار» متشكل از تعدادي از بسيجيان تندرو است, مي‌گويد كه مدارك سفارت را در مقابل پول براي او بياورند و ساختمان سفارت را آتش بزنند.
او از مهاجمان مي‌خواهد كه پيغام‌هايش را بعد از مطالعه پاك كنند و هيچ كدام از پيغام‌هاي مكتوب و صوتي را جايي منتشر نكنند. سپس از آنان مي‌خواهد تا چند روزي با خودروهايشان تردد نكنند زيرا ممكن است پلاك هايشان برداشته شود.
آمر حمله به سفارت سعودي در تهران, موضوع را «حيثيت اسلام و مسلمين» عنوان كرده و در فايل صوتي مي‌گويد: «من دارم به عنوان حسن كردميهن عرض مي كنم اگر به خاطر اين موضوع كشته بشم, زندان برم, واقعا علاقه‌مندم »
كانال تلگرامي سايت «آمد نيوز» در گزارش خود تاكيد كرده كه «سردار محمدباقر قاليباف شهردار تهران, به عنوان بزرگترين حامي حمله به سفارت عربستان سعودي پشت پرده جريان تجهيز اين نيروها براي حمله به سفارت عربستان قرار دارد» .
در اين فايل صوتي كه از مجموع چندين فايل صوتي در «تلگرام» به دست آمده و با اديت به هم چسبيده شده, «حسن كردميهن» مسئولين كشور را همراه با معترضين توصيف كرده و گفته كه چراغ سبز توسط دولت و نيروي انتظامي داده شده است و بارها عنوان مي‌كند كه «اسناد سفارت عربستان» را خريداري مي‌كند و از مهاجمان مي‌خواهد كه ساختمان سفارت را به آتش بكشند.
العربیه در 28 آذر 95 در توضیح این خبر می نویسد: كردميهن كه يك روحاني بسيار با نفوذ هيات‌هاي بسيجي و مدير چند مجموعه «فرهنگي» اصولگرا بوده, در ابتدا توسط دادگاه ويژه روحانيت به اتهام هدايت هجوم به 19نوامبر گذشته, وكيل مدافع برخي متهمان پرونده اشغال سفارت پادشاهي عربي سعودي در تهران گفته بود كه در بخش تخريب سفارت چون پرونده فاقد شاكي بود, اين پرونده به بخش دادسرا بازگردانده شد. اين مساله در حالي صورت گرفته كه در ابتداي ما نوامبر, دادگاه كاركنان دولت در تهران, مهاجمان را از تخريب و آتش زدن سفارت تبرئه كرد.
محاكمات متهمان حمله به سفارت سعودي در تهران در ابتداي سال جاري ميلادي در حالي انجام شد كه همه متهمان كه غالبا از اعضاي بسيج و سپاه بودند نقش خود را در ورود به ساختمان سفارت و تخريب محتوياتش و آتش زدن آن رد كرده‌اند.
قبلا, كردميهن در نامه‌اي سرگشاده به حسن روحاني رئيس‌جمهور ايران, كه در رسانه‌هاي داخل اين كشور منتشر شد, ضمن اشاره به جزئيات مكالمات خود در شب حادثه با مهاجمان, دولت را به همرامي با  حمله به سفارت متهم كرد و گفت: «اگر حسن روحاني نمي‌خواست؛ از چند كيلومتري به سفارت نمي‌شد نزديك شد » .
عليرغم محكوميت‌هاي گسترده عربي, اسلامي و بين‌المللي تهران, هنوز مقامات ايران به اشكال مختلف تلاش مي‌كنند از زير بار مسئوليت قانوني خود در قبال تعدي به سفارت پادشاهي سعودي در تهران و كنسولگري اين كشور در مشهد شانه خالي كرده, آن را به عوامل خودسر نسبت داده تا از محاكمه عاملان اصلي خودداري كنند