۱۴۰۳ مرداد ۱۳, شنبه

مصاحبه بیل روجیو، کارشناس ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها و سردبیر ژورنال جنگ با فاکس نیوز درباره نقش تروریستهای حوثی برای اهداف ژئوپلیتیکی ایران وروسیه


مصاحبه بیل روجیو، کارشناس ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها و سردبیر ژورنال جنگ با فاکس نیوز درباره  نقش تروریستهای حوثی  برای اهداف ژئوپلیتیکی ایرن وروسیه 

فاکس نیوز : از تروریست‌های حوثی در جنگ‌های بزرگ اسرائیل و اوکراین به عنوان آلت دست برای اهداف ژئوپلیتیکی ایران و روسیه استفاده می‌شود

روسیه دردسرهای آمریکا را از طریق ایران و پیوندهای تروریستی آن "برون سپاری" می کند

در حالی که گروه‌های افراطی اسلامی این بار با حمایت تروریسم دولتی در صدر اخبار بین‌المللی قرار میگیرند، تهدید یک جنگ منطقه‌ای در خاورمیانه رهبران جهان را نگران کرده است.

گروه تروریستی حوثی به دلیل حملات نزدیک به یک دهه‌ای خود به کشتی‌های نظامی و تجاری با استفاده از سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته‌تر، مزاحم طولانی مدت در دریای سرخ بوده است.

پس از حمله مرگبار تروریست های حماس در 7 اکتبر به اسرائیل و متعاقب آن جنگ در غزه، حملات به رهبری حوثی ها در دریای سرخ به شدت افزایش یافته است و این گروه قول داده است تا زمانی که اسرائیل حملات خود را علیه حماس و مردم فلسطین متوقف نکند، عملیات خود را متوقف نکند.

با این حال، این حملات در بیش از مخالفت حوثی ها با جنگ غزه ریشه دارد و به تاکتیک ژئوپلیتیکی پیچیده تر از سوی دشمنان اصلی ایالات متحده، ایران و روسیه اشاره دارد.

بیل روجیو، کارشناس ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها و سردبیر ژورنال جنگ طولانی، به فاکس نیوز دیجیتال گفت: «حوثی‌ها به بازیگر اصلی استراتژی ایران برای سفت‌تر کردن حلقه دور اسرائیل تبدیل شده‌اند.»

با این حال، حملات حوثی‌ها در دریای سرخ نه تنها به استراتژی ایران کمک می‌کند، بلکه به روسیه در جنگ علیه اوکراین و در نتیجه، آمریکا و ناتو کمک می‌کند.

گزارش‌هایی در اوایل این ماه منتشر شد که نشان می‌دهد روسیه ممکن است به دنبال تسلیح تروریست‌های حوثی در دریای سرخ در تلافی حمایت بی حد و حصر ایالات متحده از اوکراین باشد.

اگرچه مقامات دفاعی ایالات متحده گفته‌اند که معتقد نیستند مسکو هنوز هیچ سلاحی به این سازمان تروریستی منتقل کرده باشد، اما این خبر پس از دیداری که میخائیل بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه با محمد عبدالسلام، سخنگوی حوثی‌ها در اوایل سال جاری داشت، منتشر شد.

این نشست تلاشی ادعایی از سوی گروه شبه نظامی برای تشویق روسیه به اعمال فشار بر آمریکا و توقف جنگ در غزه بود.

مقامات دفاعی غربی زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند که حملات حوثی‌ها در دریای سرخ نه تنها جان افراد حاضر در آب‌های بین‌المللی را تهدید می‌کند، بلکه به کمبود مواد غذایی و تجارت در سرتاسر جهان کمک می‌کند و ناامنی غذایی جهانی به‌ویژه در آفریقا را تشدید می‌کند که در ابتدا توسط روسیه با جنگ در اوکراین آغاز شد.

روجو گفت: "شما هرگز نمی توانید به این چیزها به طور منفرد نگاه کنید." هر کاری که روس‌ها می‌توانند برای مجازات [ایالات متحده] انجام میدهند - هزینه‌های نظامی، هزینه‌های اقتصادی، هزینه‌های سیاسی. این کار، با تشدید مشکلات در سراسر خاورمیانه، هزینه‌ها را برای ایالات متحده به خاطر حمایت از اوکراین افزایش می‌دهد.»

وی افزود: «روس‌ها از هرگونه درگیری که آمریکا در آن قرار دارد سوء استفاده می‌کند. ما به نوعی در حال بازگشت به وضعیتی از نوع جنگ سرد هستیم که در آن به صحنه هایی سرایت می‌کند که ایالات متحده منافع مستقیمی در آن دارد.»

روجو توضیح داد که در حالی که روسیه «بسیار محتمل» آن ارتباط مستقیمی با حوثی‌ها دارد، او معتقد است که این احتمال بیشتر است که مسکو از طریق تهران کار کند.

او گفت: «کاری که ایرانی ها انجام می دهند برای ایران مفید است. تقریباً به نظر میرسد روسیه دردسر برای ایالات متحده را از طریق ایران برون سپاری می کند.»

شراکت روسیه و ایران برای اولین بار پس از آن که تهران موافقت کرد تا تنها شش ماه پس از جنگ مرگبار آن در اوکراین، هواپیماهای بدون سرنشین به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه عرضه کند، توجه جهانی را به خود جلب کرد.

ایران و روسیه از آن زمان در تلاش برای مقابله با تحریم‌های غرب علیه هر دو کشور به دلایل امنیتی مختلف، یک شراکت سودمند دوجانبه برقرار کردند.

با ادامه افزایش حملات حوثی‌ها در دریای سرخ، به طور فزاینده‌ای آشکار شده است که چگونه ایران و روسیه از این گروه شبه‌نظامی برای اهداف ژئوپلیتیکی خود استفاده می‌کنند.

بر اساس گزارشهای داده‌های مکان و رویداد درگیری مسلحانه، یک آژانس غیرانتفاعی جمع‌آوری داده‌ها، از اواسط اکتبر 2023 تا ژوئیه، نزدیک به 290 حمله توسط تروریست های حوثی مستقر در خارج از یمن به کشتی های تجاری و نظامی در دریای سرخ و همچنین حملاتی علیه اسرائیل صورت گرفته است که نیروی دریایی ایالات متحده به رهگیری آنها کمک کرده است.

مجله وال استریت ژورنال اوایل این ماه گزارش داد، علیرغم افزایش حضور ایالات متحده در دریای سرخ، ژنرال اریک کوریلا، رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده، ظاهراً به لوید آستین وزیر دفاع توصیه کرد که عملیات نظامی ایالات متحده در منطقه "شکست خورده" است و خواستار رویکردی گسترده تر شد.

روجو گفت: "کاری که ما انجام می دهیم اساساً هدف قرار دادن سیستم های تسلیحاتی است. ما تلاشی برای هدف قرار دادن رهبری حوثی ها، برای هدف قرار دادن رهبری نظامی و سیاسی انجام نمی دهیم. شما واقعاً می‌خواهید ریشه‌ی مشکل را پیدا کنید – این ایرانی‌ها هستند که پشت همه این‌ها هستند.»

وی افزود: «ایرانی ها مجبور به پرداخت هزینه نبوده اند. [آنها] خوشحالند که به حوثی‌ها اجازه می‌دهند تا سر حد مرگ بجنگند – این واقعاً تأثیری بر ایرانی‌ها نخواهد داشت.»

 نوشته کیتلین مک فال  - فاکس نیوز


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7