۱۴۰۳ آذر ۱۴, چهارشنبه

چرا مردم ایران زیر بار قانون ضد انسانی وزن ستیزانه عفاف و حجاب نخواهند رفت؟ -جنگ با زنان شریف ومقاوم ایران یا جنگ با تمام مردم ایران؟


چرا مردم ایران زیر بار قانون ضد انسانی وزن ستیزانه  عفاف و حجاب نخواهند رفت؟ -جنگ با زنان شریف ومقاوم ایران  یا جنگ با تمام مردم ایران؟

سرانجام لایحه‌ای که به نام «عفاف و حجاب» شناخته می‌شود، پس از ماه‌ها رفت و برگشت میان مجلس رژیم و شورای نگهبان، و یک سال و نیم پس از تهیه آن توسط قوه قضائیه، در تاریخ ۱۰ آذر در ۷۴ ماده و ۵ فصل منتشر شد.در فصل سوم این قانون مجرمانه در تعارض با اعلامیه جهانی حقوق‌بشر و کنوانسیونهای بین‌المللی از جمله میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی و هم‌چنین کنوانسیونهای مربوط به حقوق زنان است. بسیاری از وزارت‌خانه‌ها، سازمانها و نهادها و شهرداریها در امر مبارزه با بدحجابی و بی‌حجابی موظف به اقداماتی فراتر از گشت ارشاد شده‌اند.

علاوه بر سرکوب و فشار بر زنان تحت عنوان حجاب، این لایحه کارکنان دستگاه‌های اجرایی، صاحبان مشاغل و کسب‌وکارها را مجبورمی‌کند که در شناسایی افراد مخالف حجاب اجباری خبرچینی و جاسوسی کنند.

 در صورتی که این افراد از اجرای قانون امتناع کنند یا همکاری نکنند، ممکن است به ۵ تا ۶ سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شوند. صاحبان مشاغل نیز به جزای نقدی معادل ۲ تا ۶ ماه سود حاصل از درآمد شغل خود محکوم خواهند شد، و دیگر افراد به جزای نقدی درجه چهار محکوم می‌شوند.

برای جلوگیری از اعتراضات زنان و گسترش آن به دیگر اقشار جامعه در سراسر ایران، این قانون وزارت اطلاعات، اطلاعات فراجا و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران را موظف کرده است که در امر مقابله با بی‌حجابی و بدپوششی فعالانه وارد عمل شوند.

این قانون زن‌ستیز که به نام «عفاف و حجاب» ارائه شده، یک قانون شدیدا ضد انسانی است. خامنه‌ای با این اقدام سرکوبگرانه و به‌کارگیری نیروهای امنیتی، قصد دارد جامعه و به‌ویژه زنان را که در پیشبرد مبارزه با فاشیسم دینی پیشتاز هستند، به بند بکشد.

قالیباف در توصیف این قانون مدعی شده بود که در این قانون گشت ارشاد وجود ندارد. اما در بررسی عمیق‌تر این قانون متوجه می شویم که خامنه ای تلاش دارد ۳۲ وزارتخانه یا نهاد حکومتی را برای تحمیل قانون علیه زنان به کار بگیرد.

واکنش‌های باندهای حکومتی نسبت به طرح عفاف و حجاب

آخوند مسعودی خمینی گفت: دولت نباید قانون تند عفاف و حجاب را اجرا کند. با زنان با زبان لین و بفرما سخن بگوییم نه با بتمرگ و بنشین! با زور و تفنگ نمی توان با مردم برخورد کرد.

پیمان حاج محمود عطار باصطلاح حقوقدان به پزشکیان راه حل داد که:

«رئیس جمهور می تواند درباره قانون عفاف و حجاب  به رهبری نامه بنویسد و دلایل توجیهی برای به مصلحت نبودن اجرای قانون را به استحضار ایشان برساند و ایشان در صورت صلاحدید، با حکم حکومتی دستور تعلیق یا توقف موقت یا دائم این قانون را بدهند یا موضوع را به کمیسیون یا هیات حل اختلاف قوای سه گانه ارجاع دهند!»

کانال چند ثانیه رژیم در مورد قانون حجاب و عفاف نوشت:

«شاید بتوان آن را یک تیغه از قیچی‌یی دانست که قرار است پزشکیان را ببُرد یا خنثی و بی‌اثر کند. چون از یک طرف پایگاه اجتماعی او را تهدید می‌کند و از جانب دیگر چند دستگاه اجرایی زیر نظر دولت را درگیر می‌سازد. مهم‌تر از همه وزارت کشور را که وزیر آن فرمانده عالی نیروی انتظامی شده است و اگر انجام ندهند می‌خواهند بگویند ترک فعل کرده‌اید و اگر انجام دهند با شعار رییس جمهور پزشکیان در تعارض است. »

 عباس عبدی در واکنش به انتشار متن قانون سرکوبگرانه عفاف و حجاب نوشت: « ماده ۱، بی‌عفتی را عبارت از هر نوع رفتار و گفتار و حرکت … خلاف شرع تعریف کرده است. واقعا نوبر است که قانونگذار یک کلمه و رفتار را تا این اندازه کشدار و شلخته و نامتعین تعریف کند و بخواهد آن را جرم بداند. شاید قانونگذاران با کوچک‌ترین رفتاری و گفتاری تحریک … شوند، به مردم چه ربطی دارد؟»

واکنش‌های هراسان به طرح

محسنی اژه رییس دستگاه سرکوبگر قضایی در نشست مشترک با مجلس گفت:

مسئله کشور در خصوص بی حجابی به این وضع به هیچ وجه و با هیچ منطقی قابل قبول نیست.قانونی در این رابطه وضع شده، که باید ابلاغ و اجرا شود. کم و کاستی دارد، اشکال ندارد، وحی منزل نیست. نمایندگان می توانند اصلاح کنند و اگر جایی ابهام دارد مجلس تفسیر کنند.

سکینه پادمسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی پزشکیان گفت: پاد :قانون حجاب می‌تواند به نافرمانی اجتماعی منجر شود. زمان نوشتن این قانون، کشور دچار تنزل سرمایه اجتماعی بود.

 قانون عفاف و حجاب در شرایطی نوشته شد که به هر حال به لحاظ سرمایه اجتماعی ما مقداری تنزل داشتیم. مخصوصا بعد از حوادث ۱۴۰۱ با این موضوع مواجه بودیم. بنابراین زمان نوشتن قانون هوشمندانه نبود و مردم به نوعی در شرایط تقابل و لجبازی بودند.

در همین حال برغم اعلام پزشکیان مبنی بر خودداری ا ز ابلاغ این قانون مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر پزشکیان، روز یکشنبه ۱۱ آذرماه در واکنش به اعتراض‌ها اعلام کرد که دولت برای «اصلاح» این قانون اقدام خواهد کرد.

اما قالیباف ورای همه این حرف و حدیثها اعلام کرده بود که تا ۲۳ آذرماه این قانون ابلاغ خواهد شد.

جنگ با زنان یا جنگ با تمام مردم ایران؟

با توجه به نکات بالا و وضعیت لرزان دیکتاتوری ولایت فقیه به چند نتیجه ساده می رسیم:

۱.قانون حجاب و عفاف ادامه همان جنگ حکومت با مردم در مرحله پایانی عمر دیکتاتور است.

۲. این قانون فراتر از هر گشت ارشاد یا اسید پاشی، یک اسیدپاشی ملی و همگانی است که ۳۲ ارگان حکومتی متولی آن هستند.

۳.این قانون با اشراف به وضعیت وخیم اقتصادی مردم، در درجه اول روی اهرم مالی سوار شده است تا خانواده‌ها را قربانی چنین ستم هولناکی سازد.

۴.این نخستین آزمون سر راه پزشکیان نهج‌البلاغه خوان! است که خود را تعیین تکلیف کند. یا همراه با خامنه ای با زنان و مردان ایران وارد جنگ خواهد شد و اسمش را در فهرست تبه‌کاران نام نویسی خواهد کرد یا استعفا خواهد داد و بیش از از خود را در جنایت خامنه ای شریک نخواهد کرد.

۵.در هرحال تردیدی نیست که در پایان این نبرد این حکومت ولایت فقیه است که سرشکسته خواهد شد. چون دیگر زنان و مردان ایران قدمی به عقب نخواهند گذاشت و  به  چنین طرح‌های تجاوزگرانه و مجرمانه ای تسلیم نخواهند شد.


🌴براندازیم  #تيك_تاك_سرنگوني    #قیام_تنها_جوابه  

🍏# مجاهدین_خلق ایران #ایران  #  کانونهای شورشی

🌳# MaryamRajavi  # IranRegimeChange   

🌻 پیوند این بلاک  با  توئیتر BaharIran@ 7