۱۳۹۴ اسفند ۲۲, شنبه

آزمایش موشکی رژیم ومواضع وقیحانه وحق به جانب مقامات در برابر اعتراضات بین المللی




تاریخ :12مارس 2016:

آزمایش موشکی رژیم ومواضع وقیحانه وحق به جانب مقامات در برابر اعتراضات بین المللی 
 نزدیک به یک هفته از آزمایش موشکی رژیم ضدبشری میگذرد ، در حالیکه   کشورهای طرف معامله با رژیم به این عمل او  که دهن کجی به چهارچوبهای  توافق مماشات گرانه  است ، که البته  از جیب ملت ومقاومت ایران هزینه کردند  اما از آنجاییکه بارها مقاومت ایران به همه اعلام خطرکرد!!! که مماشات وسازش وبای دادن به این رژیم نه تنها اورا مهار نمی کند که البته اورا مهاجم تر ووقیع تر میکند تابلکه بتواند با اقداماتی بازهم  بیشتر  از کشورها باج بگیرد وبا سود ناشی از این باج خواهی اقدامات تروریستی ومداخله جویانه اش را چه در منطقه ویا  در جهان گسترش دهد خصوصا اینکه الان رژیم فاشیستی وعقب مانده غرق در بحران  وتضادهای عمیق بین جناحها د رراس نظام ونارضایتی توده ای وحالت انفجاری جامعه از طرف دیگر زمینه ای فراهم میکند تا با صدور بحران وقدرت نمایی پوشالی که خصیصه وماهیت وشیوه همیشگی رژیم است بطور موقت هم شده خودش را درببرد وبه نیروهای وارفته وریزشی اش امید وانگیزه کاذب بدهد لذا بعد از آزمایش موشکی که با اعتراض جامعه  جهانی روبرو شد به جای اینکه حد اقل در فرم هم که شده عذر خواهی کند ویا سکوت پیشه نماید اما از ضعف وشکاف وبی عملی  کشورها استفاده کرده واز بالا تا پایین رژیم  خامنه ووزارت خارجه وسپاه پاسداران ونیروی قدس و.....همه وهمه موضع تهاجمی وحق به جانب به خود گرفته که این حق مسلم ماست که آزمایش موشکی کردیم سر جایتان بنشینید شما چکاره هستید و.........!!! که ما به بخش هایی اشاره میکنیم .









«وزارت امور خارجه ايران: رزمايش موشكى با توافق اتمى مغايرت نداشته، تنها جنبه دفاعی دارد»
حسين جابرانصارى، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامى در پاسخ به برخى واكنش‌ها نسبت به رزمایش اخیر سپاه پاسداران و موشک‌های آزمایش شده در ايران مى گويد: اين رزمايش در تعارض با توافق اتمی و «حتی قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت» نیست.
سپاه پاسداران جمهورى اسلامى ایران، به تازگى رزمایش موشكى تازه‌ای انجام داده است. در جریان اين رزمايش چندین موشک با بردهای مختلف آزمایش شده‌است.
سخنگوى وزارت امور خارجه جمهورى اسلامى با بيان اينكه «سلاح‌های کشتار جمعی از جمله سلاح‌های هسته‌ای، در مبانی اعتقادی جمهوری اسلامی ایران و دکترین‌های دفاعی» اين كشور جایگاهی ندارد، افزود: «کلیه موشک‌های کوتاه‌برد، میان‌برد و برد بلند ایران، شامل موشک‌های بالستیک، که برخی از انواع آنها در رزمایش اقتدار ولایت نیز پرتاب شده، وسایل دفاعی متعارف و منحصراً برای دفاع مشروع بوده است». به گفته حسين جابرانصارى، «هیچ یک از اين موشك‌ها برای قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای طراحی نشده است». سخنگوى وزارت امور خارجه يادآور شد: «برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران هیچ مغایرتی با موارد تعریف شده در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و پیوست‌های آن ندارد و لذا ادعای نقض قطعنامه مزبور مردود است.»
محمد نهاونديان: برنامه های دفاعی ایران صرفا اهداف دفاعی دارد.
محمد نهاونديان، رييس دفتر حسن روحانى، رییس جمهوری اسلامی، در ارتباط با آزمايش موشكى اخير ايران گفته است: برنامه های دفاعی ایران صرفا اهداف دفاعی دارد.
محمد نهاوندیان، در مصاحبه با شبکه خبری "سی.ان.ان" در لندن، گفت: برنامه‌های نظامی به ویژه موشکی ایران فقط اهداف دفاعی را دنبال می کنند و ماهیت دفاعی دارند. همچنین رييس دفتر حسن روحانى كه به منظور شركت در همایش بررسی فرصت‌ها و چالش‌های سرمایه‌گذاری در ایران در لندن به سر مى برد در گفتگو با كريستين امان‌پور، مجرى شبكه خبرى "سى ان ان"، با اشاره به توافق جامع اتمى، تاكيد كرد: فرصتی که پس از حصول توافق هسته‌ای برای ما بدست آمد، گفتگو درباره تجارت و روابط اقتصادی است.

«پاسخ فرمانده هوافضای سپاه به انتقادات از آزمایش موشکی ایران: باید در برابر بیگانه «قدرتمند» شویم»
سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پاسخ به واکنش‌ها نسبت به رزمایش موشکی اخیر ایران می‌گوید: امنیت مردم خط قرمز است و سپاه بر سر این موضوع با هیچ‌کس معامله نمی کند.
امیرعلی حاجی‌زاده، شامگاه چهارشنبه ۱۹ اسفند، در گفتگویی با تلویزیون دولتی ایران، ضمن دفاع از اقدامات آزمایشی موشکی اخیر گفت: باید قدرتمند شویم و نباید اجازه دهیم که بیگانه‌ای از بیرون اراده کند و برای مردم ما مشکل‌ساز شود.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر لزوم تقویت بنیه دفاعی و موشکی سپاه از سوی مجلس شورای اسلامی و دولت تاکید کرد: «سپاه در احداث پرو‌ژه‌های عظیم تونلی در بسیاری از موارد کمک حال دولت بوده است و ۳۱ سال است که به صورت شبانه کار فعالیت ساخت تونل را انجام می دهد».
این مقام نظامی جمهوری اسلامی با اشاره به ساخت شهر موشکی زیرزمینی توسط سپاه پاسداران، خاطرنشان کرد: ایجاد انبارهای موشکی، سیلوها و فضاهای زیرزمینی از جمله کارهای سپاه هستند. وی افزود: سپاه فقط در ساخت موشک و سکوهای پرتاب فعالیت نداشته است بلکه در بخش پدافند غیرعامل نیز فعالیت زیادی داشته است. امیرعلی حاجی‌زاده، ضمن اطمینان دادن نسبت به استحکام تونل‌های حفر شده در زیر کوه گفت: اگر بمب اتم هم به این تونل‌ها اصابت کند، تخریب نمی شوند؛ آنها از استانداردهای بالای امنیتی برخوردار هستند.
ایران آغاز کننده جنگ نخواهد بود
فرمانده نیروی هوافضای سپاه، با اشاره به توان نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی، تاکید کرد: ایران شروع کننده جنگ نخواهد بود اما نباید نسبت به جنگ احتمالی هم غافل‌گیر شویم.
امیرعلی حاجی‌زاده متذکر شد: درصدی از موشک‌ها همواره، سوخت‌زده و به صورت عمود آماده شلیک هستند؛ افسران سپاه هم مجوز فعالیت دارند و بلافاصله بعد از حمله پاسخ خواهند داد.
این فرمانده سپاه پاسداران با بیان اینکه «توان موشکی ایران در منطقه اول است»، مدعی شد: در صورت حمله به ایران، سپاه آمادگی دارد تا «در یک لحظه چند صد فروند موشک به اهداف تعیین شده شلیک نماید».